Sarsıntı

Sarsıntı

Son dakika sarsıntı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sarsıntı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sarsıntı haber sayfamızda...

Sarsıntı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.019 sarsıntı haberi bulunmuştur.
Kahramanmaraş'ta 3.9 büyüklüğünde deprem
Kahramanmaraş'ta 3.9 büyüklüğünde deprem Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana gelirken AFAD tarafından veriler paylaşıldı.
18.04.2024 Gündem
Andrey Arshavin'den Arsene Wenger itirafı! 'Asla futbol oynayamazsınız'
Andrey Arshavin'den Arsene Wenger itirafı! 'Asla futbol oynayamazsınız' Rus futbolunun sembol isimlerinden Andrey Arshavin, Arsene Wenger ile ilgili konuştu.
17.04.2024 Dünyadan Futbol
İstanbul Depremi'nde en güvenlisi yer altı! 'Avrasya Tüneli ve metrolara tampon oluyor'
İstanbul Depremi'nde en güvenlisi yer altı! 'Avrasya Tüneli ve metrolara tampon oluyor' Depremlerin çok net olmasa da ortalama bir tekerrür süresi olduğunu sıklıkla belirten deprem uzmanları, megakent İstanbul için tehlike çanlarının artık daha şiddetli çaldığını söylüyor. Pek çok riskli bina içinde, depreme nerede yakalanacağınız hiç de belli olmayabilir. Peki, metrolarda ya da Avrasya Tüneli'nde yani yerin metrelerce derininde yakalansanız ne olurdu? Uzmanına sorduk.
16.04.2024 Yaşam
DEPREM Mİ OLDU? Son dakika son depremler 15 Nisan 2024 tarihli harita üzerinde son depremler
DEPREM Mİ OLDU? Son dakika son depremler 15 Nisan 2024 tarihli harita üzerinde son depremler Son dakika son depremler listesi araştırılıyor. Sürekli güncellenen AFAD & Kandilli Rasathanesi son depremler listesi yakından takip ediliyor. Anlık sarsıntı hisseden vatandaşlar; deprem mi oldu, son depremler araştırmalarına geçiyor. İşte 15 Nisan 2024 bugüne ait son dakika son depremler haberimizde...
15.04.2024 Bilgi Rehberi
Teleferikte, korku dolu anları cep telefonu ile çeken anne ve kızı konuştu
Teleferikte, korku dolu anları cep telefonu ile çeken anne ve kızı konuştu Antalya'da teleferik kazasında 5,5 saat mahsur kaldıktan sonra kurtarılan hemşire Rabia Küçük ile üniversitesi öğrencisi kızı Nur Çeken, yaşadıkları korku dolu anları anlattı.
15.04.2024 Haberler
Ölümle burun buruna 5,5 saat! Teleferik kabusunu anne-kız anlattı
Ölümle burun buruna 5,5 saat! Teleferik kabusunu anne-kız anlattı Antalya'da teleferik kazasında 5,5 saat mahsur kaldıktan sonra kurtarılan hemşire Rabia Küçük ile üniversitesi öğrencisi kızı Nur Çeken, yaşadıkları korku dolu anları anlattı.
15.04.2024 Gündem
İran'ın İsrail'e saldırısının kripto paralara etkisi
İran'ın İsrail'e saldırısının kripto paralara etkisi Günlerdir süren İsrail - İran geriliminde İsrail devlet televizyonu KANN'ın İran'ın İsrail'e İHA saldırısı başlattığı duyurmasının ardından kripto para piyasaları büyük sarsıntı oldu. Başta Bitcoin (BTC) olmak üzere tüm kripto varlıklar, ciddi oranlarda değer kaybı yaşadı.
13.04.2024 Ekonomi
'Kıyamet balığı' karaya vurdu! Dünyayı şaşkına çevirdi, 7.4’lük depremin habercisi ilan ettiler
'Kıyamet balığı' karaya vurdu! Dünyayı şaşkına çevirdi, 7.4’lük depremin habercisi ilan ettiler Tayvan'da son 25 yılın en büyük depremi geçtiğimiz günlerde yaşandı. 7.4'lük depremden tam 30 saat önce ise ortaya çıkan kıyamet balığı dünya medyasında ses getirdi.
6.04.2024 Dünya
New York deprem paniği yaşadı
New York deprem paniği yaşadı Depremlerin pek sık görülmediği New York, merkez üssü New Jersey eyaletinin Whitehouse Station bölgesi olan 4,8 büyüklüğünde bir depremle sarsıldı.
6.04.2024 Dünya
Ülkeler ayrı olsa da refleksler aynı...
Ülkeler ayrı olsa da refleksler aynı... Tayvan’da meydana gelen 7.4 şiddetindeki depremde güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler, geçtiğimiz yıl 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremde Gaziantep ve Adana’daki hastanelerde görevli hemşirelerin yeni doğan servisinde kuvözlerdeki bebekleri korumak için seferber olmalarını akla getirdi.
6.04.2024 Dünya
Adı Vahşi Fay! Hiçbirine benzemiyor, etkisi 10 dakika sürdü: 'Yeniden vuracak'
Adı Vahşi Fay! Hiçbirine benzemiyor, etkisi 10 dakika sürdü: 'Yeniden vuracak' Neredeyse 10 asır süren sessizliğin sona ermesiyle dünyanın en büyük depremlerini oluşturdu. Son olarak 2004'te bin 600 kilometrelik bölümünün tek seferde kırılmasıyla ise 300 bine yakın kişiyi hayattan kopardı. Peki Hiroşima'ya atılan bombadan bin 500 kat daha güçlü Sunda Megathrust, Türkiye'deki faylara ne kadar benziyor?
6.04.2024 Yaşam
Japonya’da 6 büyüklüğünde deprem
Japonya’da 6 büyüklüğünde deprem Japonya’da merkez üssü Fukushima eyaleti açıkları olan 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kısa süreli paniğe neden olan sarsıntı sonrası tsunami riskinin oluşmadığı açıklandı.
4.04.2024 Haberler
Son dakika... Prof. Dr. Naci Görür Malatya'daki depremin ardından ilk açıklama
Son dakika... Prof. Dr. Naci Görür Malatya'daki depremin ardından ilk açıklama Prof. Dr. Naci Görür, Malatya'da meydana gelen depremin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
3.04.2024 Gündem
Malatya'da 4,5 büyüklüğünde deprem! Sarsıntı çevre illerde de hissedildi
Malatya'da 4,5 büyüklüğünde deprem! Sarsıntı çevre illerde de hissedildi Malatya’nın Doğanşehir ilçesi olan 4.5 büyüklüğündeki deprem meydana geldi. Sarsıntı Adıyaman, Elazığ gibi çevre illerde hissedildi.
3.04.2024 Gündem
Köprüde 7.4 kabusu! Tayvan'da çeyrek asrın en şiddetli depremi: Dünya izliyor
Köprüde 7.4 kabusu! Tayvan'da çeyrek asrın en şiddetli depremi: Dünya izliyor Tayvan'ın doğu kıyılarında, ülkeyi son 25 yıldır etkileyen en büyük sarsıntı olan, 7.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı yerel saatle 07.58'de, yerin 15.5 kilometre altında gerçekleşti. En az dört kişi hayatını kaybederken en az 50 kişi ise yaralandı. Adayı 25 yıl içinde vuran en güçlü sarsıntı, büyük heyelanlarla sarsılan Tayvan'ın dağlık iç kesimlerinde de hissedildi.
3.04.2024 Haberler
Köprüde 7.4 kabusu! Tayvan'da çeyrek asrın en şiddetli depremi: Dünya izliyor
Köprüde 7.4 kabusu! Tayvan'da çeyrek asrın en şiddetli depremi: Dünya izliyor Tayvan'ın doğu kıyılarında, ülkeyi son 25 yıldır etkileyen en büyük sarsıntı olan, 7.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı yerel saatle 07.58'de, yerin 15.5 kilometre altında gerçekleşti. Adayı 25 yıl içinde vuran en güçlü sarsıntı, büyük heyelanlarla sarsılan Tayvan'ın dağlık iç kesimlerinde de hissedildi.
3.04.2024 Dünya
Tayvan açıklarında 7.4 büyüklüğünde deprem! Tsunami uyarısı yapıldı
Tayvan açıklarında 7.4 büyüklüğünde deprem! Tsunami uyarısı yapıldı Tayvan açıklarında 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından tsunami uyarısı yapıldı.
3.04.2024 Dünya
BUGÜNKÜ YENİ SON DEPREMLER BİLGİSİ 30 MART 📢 Deprem mi oldu? Nerede, saat kaçta, kaç büyüklüğünde deprem meydana geldi?
BUGÜNKÜ YENİ SON DEPREMLER BİLGİSİ 30 MART 📢 Deprem mi oldu? Nerede, saat kaçta, kaç büyüklüğünde deprem meydana geldi? Son dakika deprem haberleri yakından takip ediliyor. AFAD meydana gelen depremleri tek tek sıralıyor. Depremin konumu, şiddeti, tarihi ve saat bilgisi açıklanıyor. Vatandaşlar son dakika deprem haberi hakkında araştırma yapıyor. Küçük - büyük sarsıntı hissedenler internet üzerinden, deprem mi oldu, son depremler sorularına cevap arıyor. İşte AFAD'ın son paylaştığı deprem haberleri...
30.03.2024 Bilgi Rehberi
Murat Kurum'dan gençlere mektup: Deprem kapıyı çalmadan harekete geçeceğiz
Murat Kurum'dan gençlere mektup: Deprem kapıyı çalmadan harekete geçeceğiz AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, gençlere dijital mektup gönderdi.
27.03.2024 Gündem
AFAD duyurdu: Akdeniz'de 3.9 büyüklüğünde deprem
AFAD duyurdu: Akdeniz'de 3.9 büyüklüğünde deprem AFAD, Akdeniz'de 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.
21.03.2024 Gündem
İstanbul depremi kapıda mı? Marmara Denizi'ndeki hareketlilik neyin habercisi?
İstanbul depremi kapıda mı? Marmara Denizi'ndeki hareketlilik neyin habercisi? Marmara Denizi'nde bu sabah saatlerinde 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem başta İstanbul olmak üzere çevre illerde de hissedildi. Akıllarda ise aynı soru; Büyük Marmara depremi ne zaman gelecek, yakınlaştı mı?
20.03.2024 Haberler
İstanbul depremi kapıda mı? Marmara Denizi'ndeki hareketlilik neyin habercisi?
İstanbul depremi kapıda mı? Marmara Denizi'ndeki hareketlilik neyin habercisi? Marmara Denizi'nde bu sabah saatlerinde 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem başta İstanbul olmak üzere çevre illerde de hissedildi. Akıllarda ise aynı soru; Büyük Marmara depremi ne zaman gelecek, yakınlaştı mı?
20.03.2024 Gündem
Boeing, Latam uçağı kazası sonrası pilotlardan koltukları kontrol etmelerini istedi
Boeing, Latam uçağı kazası sonrası pilotlardan koltukları kontrol etmelerini istedi Avustralya'da 50 kişinin yaralandığı uçak kazasıyla ilgili, "bir uçuş görevlisinin yanlışlıkla pilot koltuğundaki bir düğmeye bastığı, bunun da uçağın burnunu aşağıya doğru ittiği" bildirildi.
17.03.2024 Dünya
Denizin dibi kaynamaya başladı! Kanadalı uzman konum verdi: 7.9 şiddetinde deprem olacak
Denizin dibi kaynamaya başladı! Kanadalı uzman konum verdi: 7.9 şiddetinde deprem olacak Kanadalı deprem uzmanları, ABD'nin kuzeyinde bulunan Washington eyaletinin kıyılarında akılalmaz bir keşifte bulundu. Saatte 200 depremin meydana geldiği nokta hakkındaki detaylar tüyler ürpertti.
14.03.2024 Dünya
Karadağ-Bosna Hersek sınırında 5.4 büyüklüğünde deprem! Balkanlar sallandı
Karadağ-Bosna Hersek sınırında 5.4 büyüklüğünde deprem! Balkanlar sallandı Merkez üssü Karadağ'ın Niksic kentine yaklaşık 30 kilometre olan sarsıntı, Arnavutluk, Sırbistan, Hırvatistan, Kuzey Makedonya ve Adriyatik'in karşı kıyısındaki İtalya'da bile hissedildi.
14.03.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sarsıntı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.