Sason

Sason

Son dakika Sason haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sason gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sason haber sayfamızda...

Sason

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 553 sason haberi bulunmuştur.
Dereye düşen hafif ticari araç, iş makineleriyle kurtarıldı: 2 yaralı
Dereye düşen hafif ticari araç, iş makineleriyle kurtarıldı: 2 yaralı Batman’ın Sason ilçesinde kontrolden çıkarak dereye düşen ve 600 metre sürüklenen hafif ticari araç, iş makineleriyle kurtarıldı. Kazada 2 kişi yaralandı.
16.04.2024 Haberler
YSK, 1 il 21 ilçe için yapılan itirazları karara bağladı
YSK, 1 il 21 ilçe için yapılan itirazları karara bağladı Yüksek Seçim Kurulu 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri çerçevesinde 7 siyasi partinin 1 il 21 ilçe olmak üzere toplamda 22 seçim bölgesinde yaptığı itirazlarla ilgili sonucu açıkladı.
13.04.2024 Gündem
Mardin üçüncü kez  'Ahmet Türk’ dedi
Mardin üçüncü kez 'Ahmet Türk’ dedi DEM Parti adayı Ahmet Türk, resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 57,01 oyla bir kez daha sandıktan birinci çıkarak üçünçü kez Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı oldu.
1.04.2024 Gündem
Batman'da seçim sonuçları belli oldu! DEM Parti’li Gülistan Sönük kazandı
Batman'da seçim sonuçları belli oldu! DEM Parti’li Gülistan Sönük kazandı Batman’da Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde resmi olmayan sonuçlara göre DEM Parti’li Gülistan Sönük belediye başkanı seçildi.
1.04.2024 Gündem
2024 SASON SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Batman Sason Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 SASON SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Batman Sason Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Batman Sason Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Sason ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Batman Sason Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Batman'da yürüyemeyen annesini sırtında taşıyarak oy kullanmaya götürdü
Batman'da yürüyemeyen annesini sırtında taşıyarak oy kullanmaya götürdü Batman'ın Sason ilçesinde bir kişi, yürüyemeyen 97 yaşındaki annesini sırtında taşıyarak oy kullanmaya götürdü.
31.03.2024 Haberler
Nesli tükenmek üzere! O ilimizde görüldü
Nesli tükenmek üzere! O ilimizde görüldü Batman'da nesli tükenme tehlikesi altında olan Anadolu semenderi görüldü. İşte detaylar...
24.03.2024 Gündem
Son dakika: Donacağız! Meteoroloji duyurdu, soğuk hava dalgası geliyor
Son dakika: Donacağız! Meteoroloji duyurdu, soğuk hava dalgası geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük raporunu yayımladı. Buna göre; perşembe günü itibarıyla yurdun iç kesimlerde kar yağışı etkisini gösterecek, yurt genelinde sıcaklıklar düşecek.
19.03.2024 Gündem
Köydeki tek çocuk İsmail'in tek arkadaşı keçi yavrusu
Köydeki tek çocuk İsmail'in tek arkadaşı keçi yavrusu Batman'ın Sason ilçesindeki köyünde başka çocuk olmayan İsmail'in tek arkadaşı 'Pamuk' adını verdiği oğlak oldu.
16.03.2024 Gündem
Pınar öğretmen 45 kilometrelik yolu tek öğrencisi için kat ediyor
Pınar öğretmen 45 kilometrelik yolu tek öğrencisi için kat ediyor Batman'ın Sason ilçesinde tek öğrencisi bulunan kilometrelerce uzaklıktaki köy okulunda görev yapan Pınar Aktaş, okulda hem müdür, hem öğretmen hem de hademe görevini yürütüyor. Pınar öğretmen, teneffüslerde öğrencisine oyunlarında da eşlik ediyor.
14.03.2024 Yaşam
Ajda Pekkan'ın eski aşkı Bülent Çavuşoğlu ile görüntülendi! Etel Sason yüzünü gizledi
Ajda Pekkan'ın eski aşkı Bülent Çavuşoğlu ile görüntülendi! Etel Sason yüzünü gizledi 'Süperstar' lakaplı Ajda Pekkan (78) ile kendisinden 22 yaş küçük Bülent Çavuşoğlu'nun sekiz yıllık ilişkisi 2020'de sona ermişti. Yıllara meydan okuyan sanatçının, iş insanının ihanetine uğradığı iddiası uzun süre konuşulmuştu. Çavuşoğlu, ayrılık sebebi olarak gösterilen Pekkan'ın eski menajeri Etel Sason ile Nişantaşı'nda ortaya çıktı.
14.03.2024 Cadde
Organik bal üreticilerine kovan desteği
Organik bal üreticilerine kovan desteği Batman'ın Sason ilçesinde arıcılığın geliştirilmesi ve organik bal üretiminin arttırılması eylem planı dahilinde 306 arıcıya yüzde 75 hibeli 2 bin polen tuzaklı fenni kovan dağıtıldı.
13.03.2024 Ekonomi
Tayin olduğu okula giden Pınar öğretmeni şaşkına çeviren manzara!
Tayin olduğu okula giden Pınar öğretmeni şaşkına çeviren manzara! Batman'ın Sason ilçesinde tek öğrencisi bulunan kilometrelerce uzaklıktaki köy okulunda görev yapan Pınar Aktaş, okulda hem müdür, hem öğretmen hem de hademe görevini yürütüyor. Pınar öğretmen, teneffüslerde öğrencisine oyunlarında da eşlik ediyor.
13.03.2024 Gündem
Bakan Kacır: TEKNOFEST’le gençlerimizi geleceğin dünyasına hazırlıyoruz
Bakan Kacır: TEKNOFEST’le gençlerimizi geleceğin dünyasına hazırlıyoruz Sanayi ve Teknoloji Bakanı M. Fatih Kacır, "Dünyanın en büyük uzay, havacılık ve teknoloji festivali TEKNOFEST’le gençlerimizi geleceğin dünyasına hazırlıyor, bilim ve teknoloji yolculuğunda onların yanında yer alıyoruz” dedi.
6.03.2024 Ekonomi
Okulun tek öğrencisinin hem öğretmeni hem arkadaşı: Aile gibi olduk
Okulun tek öğrencisinin hem öğretmeni hem arkadaşı: Aile gibi olduk Batman’ın Sason ilçesindeki 1 derslikli Kaşyayla Gidornik İlkokulu’nda, sadece 3'üncü sınıf öğrencisi İsmail Bozkurt (8) eğitim görüyor. 30 nüfuslu mezra, ilçeye 2 saat uzaklıkta olduğu için okulun lojmanında kalan ücretli öğretmen Pınar Aktaş (28), sabahları okulun sobasını yakıp işe başladığını belirterek, "İsmail geldikten sonra dersimizi işliyoruz. Tek öğrenciye eğitim vermek farklı bir duygu" dedi.
4.03.2024 Eğitim
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zeybekci: Kimsenin elini bırakmayacağız
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zeybekci: Kimsenin elini bırakmayacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Batman’da partisinin ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısında konuştu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, "Kimsenin elini bırakmayacağız. Gözünün içi gülmeden kimsenin elini bırakmayacağız. Ve öyle bir şey olacak ki 31 Mart’ta burada AK Parti hizmetkar bayrağını Batman Belediyesi'ne çektiğimizde, o hafta içerisinde gelip Batman Belediyesi'nin önünde zeybek oynayacağım” dedi.
10.02.2024 Gündem
7 ilde terör operasyonu! Detaylar belli oldu
7 ilde terör operasyonu! Detaylar belli oldu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin, Bitlis, Şırnak, Batman, Siirt, Tunceli ve Diyarbakır'da terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlara ilişkin açıklama yaptı.
29.01.2024 Gündem
7 ilde terör operasyonu! Detaylar belli oldu
7 ilde terör operasyonu! Detaylar belli oldu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin, Bitlis, Şırnak, Batman, Siirt, Tunceli ve Diyarbakır'da terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlara ilişkin açıklama yaptı.
29.01.2024 Haberler
Son dakika: İstanbul'da kar kapıda! Meteoroloji hava durumu haritasını güncelledi
Son dakika: İstanbul'da kar kapıda! Meteoroloji hava durumu haritasını güncelledi Meteoroloji yeni hava durumu yaporunu yayımladı. 5 günlük haritada kar yağışının İstanbul dahil birçok bölgede etkili olacağı görülüyor. İşte detaylar...
27.01.2024 Gündem
Uzun Tekerlemeler – En Uzun Zor ve Diksiyon Tekerleme Örnekleri
Uzun Tekerlemeler – En Uzun Zor ve Diksiyon Tekerleme Örnekleri Uzun, kısa, kolay, komik ve zorlayıcı halleri ile eğlendiren tekerlemeler “ağızda yuvarlanan söz, saçma sapan söz, eş sesli kelimelerle kurulu konuşma" anlamına gelir. Ölçülü ve kafiyeli olan tekerlemeler çocukların dil ve konuşma gelişimine katkıda bulunurken diksiyon için de ayrıca yararlıdır. Masal ve çocuk oyunlarının başında, aralarında ya da sonunda yer alırlar. Gerçek hayatla bağdaşmayan tekerlemelerin amacı şaşırtıcı etki oluşturmak ve hoş vakit geçirilmesine yardımcı olmaktır. Zor, uzun, diksiyon tekerleme örnekleri için “Uzun Tekerlemeler” içeriğimizden faydalanabilirsiniz.
2.01.2024 Eğlence
Son dakika... Meteoroloji'den kar, sağanak, fırtına uyarısı! 12 kentte alarm verildi
Son dakika... Meteoroloji'den kar, sağanak, fırtına uyarısı! 12 kentte alarm verildi Meteoroloji yeni haritayı yayınladı. Bugün 12 kent için sarı alarm verildi. Uyarıların ardından Hakkari, Kastamonu, Ordu, Artvin, Gümüşhane'de kar yağışı etkili oldu. Bolu’nun Gerede ilçesinde etkisini sürdüren kar yağışı sebebiyle ilçede kar kalınlığı 30 santimetreye ulaştı. Peki bu hafta İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere hava nasıl olacak? İşte tüm detaylar…
24.12.2023 Gündem
Yeniden Refah Partisi'nin belediye başkan adayları netleşti! İşte tam liste
Yeniden Refah Partisi'nin belediye başkan adayları netleşti! İşte tam liste Yeniden Refah Partisi 31 Mart yerel seçimlerinde il, ilçe ve belde başkan adaylarını düzenledikleri tanıtım toplantısıyla duyurdu.
2.12.2023 Gündem
Doğu ve Güneydoğu'da Cumhuriyet'in 100'üncü yılı coşkusu
Doğu ve Güneydoğu'da Cumhuriyet'in 100'üncü yılı coşkusu Diyarbakır, Şırnak, Batman, Mardin, Siirt, Bingöl ve Tunceli’de Cumhuriyet’in kuruluşunun 100’üncü yıl dönümü binlerce vatandaşın katılımı ile coşkuyla kutlandı.
29.10.2023 Gündem
Cumhuriyet'in ilk yıllarını Cemile nine anlattı, gözyaşlarını tutamadı
Cumhuriyet'in ilk yıllarını Cemile nine anlattı, gözyaşlarını tutamadı Cumhuriyet'in kurulduğu ilk yıllarında yaşanan zorlukları anlatan 110 yaşındaki Cemile Yıldırım yüzüncü yıl sevincini gözyaşları içinde anlattı.
26.10.2023 Gündem
Sudaki hayalet! 2.75 milyon canlının hayatı kurtarıldı
Sudaki hayalet! 2.75 milyon canlının hayatı kurtarıldı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü’nce yürütülen “Denizlerin Terkedilmiş Av Araçlarından Temizlenmesi Projesi” kapsamında dokuz yılda yaklaşık 1 milyon metrekare ağ ve 40 bin adet sepet, algarna ve benzeri terk edilmiş av aracı sulardan çıkarıldı. Böylece, 2.75 milyon su canlısının ağlara takılarak ölmesi engellendi.
9.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sason ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.