Demet Akalın, Ece Seçkin'e 'kolpa arkadaş' ayarı vermekte haklı mı?
Demet Akalın, Ece Seçkin'e 'kolpa arkadaş' ayarı vermekte haklı mı? Ece Seçkin, Aleyna Tilki, Simge Sağın, Derya Uluğ, Edis, İrem Derici, Cem Belevi... Son dönemde pek çok genç isim müzik piyasasında fırtınalar estiriyor. 'Adeyyo'lar, 'Miş Miş'ler, 'Okyanus'lar havada uçuşuyor. Bu isimlerin hiçbiri kendi aralarında polemik yaşamıyor, yeni şarkı çıkardıklarında birbirlerini layk'lıyor, öpücük yolluyor. Hatta İrem Derici gibi 'Hitoğluhit' gibi enteresan yorumlar yapıp birbirlerine kalp yolluyorlar...
8.03.2018 Kaos
Gençlerin sosyal medyadaki kavgası ölümle bitti
Gençlerin sosyal medyadaki kavgası ölümle bitti Konya’da sosyal medya üzerinden tartıştığı öğrenilen iki gençten biri diğerini bıçaklayarak öldürdü. Olay, merkez Selçuklu ilçesi Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ahmet Kahraman(20) sosyal medya üzerinden eski kız arkadaşının, erkek arkadaşı S.Y. (17) ile tartıştı. İddiaya göre tartışmanın ardından Ahmet Kahraman arkadaşı Emre T.’yi de yanında alarak S.Y. ile görüşmek için cadde üzerine geldi. Kahraman, bu sırada cadde üzerinde kendisini bekleyen S.Y. ve kardeşi Y.E.Y. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüşmesi sonucu Ahmet Kahraman ve arkadaşı Emre T. bıçakla yaralandı. Olay üzerine şüpheli S.Y. ve Y.E.Y olay yerinden kaçarken, bıçakla göğsünden yaralanan Ahmet Kahraman ve bacağından yaralanan Emre T. kendi imkanlarıyla Konya Beyhekim Devlet Hastanesi’ne gittiği öğrenildi. Ağır yaralanan Ahmet Kahraman burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Olaydan sonra kaçan S.Y. ve Y.E.Y polis tarafından gözaltına alındı. Şüpheli S.Y ve Y.E.Y. Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
11.09.2019 Yaşam
Attığı yumruğa bin pişman oldu
Attığı yumruğa bin pişman oldu Rusya’da bir güvenlik kamerasına yansıyan olayda, bir şahsın yol kenarındaki gence sataştığı görülüyor. Durduk yere kenarda bekleyen şahsa yumruk atıp tekmeleyen saldırgan beklemediği bir tepki ile karşılaşıyor. Yolun karşısından gelen bir başka şahsın tek yumrukla devirdiği saldırgan, uzun süre hırpalanmaktan kurtulamıyor.
11.09.2019 Haberler
"Mac keyfinizi kaçırır!"
"Mac keyfinizi kaçırır!" Microsoft bu kez Apple'a çok ama çok sert vurdu: İşte MS'in herkesi şaşırtan sert reklam kampanyası!
11.08.2010 Teknoloji Haberleri

Benzer Haber Etiketleri