Sattı

Sattı

Son dakika sattı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sattı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sattı haber sayfamızda...

Sattı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.021 sattı haberi bulunmuştur.
Yabancılar Japon tahvili sattı
Yabancılar Japon tahvili sattı Japon tahvilleri, Japonya Merkez Bankası'nın (BoJ) kısa vadeli politika faizini 17 yıl sonra ilk kez artırmasıyla yabancı yatırımcılar tarafından bir yıldan uzun bir sürenin en ağır satışına maruz kaldı.
28.03.2024 Uzmanpara
Üç saatte 10 bin sattı
Üç saatte 10 bin sattı Yalın, profesyonel müzik kariyerinin 20’nci yılında Beşiktaş Stadyumu’nda dev bir konser verecek.
27.03.2024 Cadde
FTX, Anthropic'teki payının üçte ikisini sattı
FTX, Anthropic'teki payının üçte ikisini sattı İflas eden kripto borsası FTX, yapay zeka girişimi Anthropic'teki %8'lik hissesinin yaklaşık üçte ikisini 884 milyon dolar karşılığında sattı.
26.03.2024 Uzmanpara
‘Layla’ya 64 milyon
‘Layla’ya 64 milyon Eski İngiliz manken Pattie Boyd eski eşi, müzisyen Eric Clapton’a dair eşyaların da yer aldığı koleksiyonunu 3 milyon dolara (96 milyon TL) sattı.
25.03.2024 Dünya
ABB Başkan Adayı Altınok CNN Türk'te projelerini anlattı: Emeklilere ulaşım ücretsiz olacak
ABB Başkan Adayı Altınok CNN Türk'te projelerini anlattı: Emeklilere ulaşım ücretsiz olacak AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, CNN TÜRK'te Gece Görüşü programında Hürriyet Ankara Temsilcisi Hande Fırat ve Milliyet Gazetesi yazarı Zafer Şahin'in sorularını yanıtladı, projelerini anlattı. Altınok emekliler için ücretsiz ulaşım ve destek vaatlerini açıkladı.
22.03.2024 Gündem
Sosyal medyada gördüğü ucuz eşya linkine tıkladı; 33 bin lira dolandırıldı
Sosyal medyada gördüğü ucuz eşya linkine tıkladı; 33 bin lira dolandırıldı Sosyal medyada gördüğü ucuz eşya linkine tıkladı; 33 bin lira dolandırıldı.Dolandırıcılar hakkında şikayette bulunan Nurcan İbili, şimdi 33 bin lirasını alanların yakalanmasını bekliyor.
19.03.2024 Haberler
Hep aynı taktik: Kendilerini aileymiş gibi gösteriyorlar
Hep aynı taktik: Kendilerini aileymiş gibi gösteriyorlar İstanbul'da yaşayan 40 yaşındaki Nurcan İbili, sosyal medyada gördüğü 11 bin liralık koltuk takımı linkini görünce satın almak istedi. Linke tıklayan İbili, dolandırıcıların ağına düşerek 33 bin lira dolandırıldı. İbili, "Satıcı sandığım kişi bana sürekli 'Güle güle kullanın', 'Hayırlı olsun', 'Hiç pişman olmayacaksınız', 'Kiminin parası kiminin duası' gibi şeyler yazdı. Bana samimi geldiği için inandım" diye konuştu.
19.03.2024 Gündem
150 kiloluk kılıç balığını 30 bin TL'ye sattı
150 kiloluk kılıç balığını 30 bin TL'ye sattı Adana'nın Karataş ilçesi açıklarında tekneyle avlanan balıkçı Bahri Gayır'ın ağlarına 150 kilo ağırlığında kılıç balığı takıldı. Balık, bir restorana 30 bin TL'ye satıldı.
18.03.2024 Ekonomi
Güven Kıraç, 56’ncı yaşını kızı Maya ile pasta keserek kutladı!
Güven Kıraç, 56’ncı yaşını kızı Maya ile pasta keserek kutladı! Kanal D’nin sevilen dizisi 'İnci Taneleri'yle seyirci karşısına çıkan Güven Kıraç, 56’ncı yaşını kızı Maya ile pasta keserek kutladı. Pastası ve kızının kendisi için yaptığı resimle poz veren ünlü oyuncu, esprili bir notla paylaştı.
19.03.2024 Cadde
Milyarderlerin bu telaşı ne?
Milyarderlerin bu telaşı ne? Zuckerberg, Bezos gibi dünyanın en zenginlerinin son günlerde peş peşe hisse satması, “Ekonomiden kötü koku mu aldılar?” sorusunu gündeme getirdi.
17.03.2024 Dünya
Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok: Başkent 5 yıl geriye gitti
Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok: Başkent 5 yıl geriye gitti Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok Habertürk'te projelerini açıkladı. Göreve gelir gelmez suya yüzde 50 indirim yapacağını belirten Altınok, Başkent'in 5 yıl geriye gittiğini ve bir 5 yıl daha böyle gidemeyeceğini söyledi.
12.03.2024 Gündem
Türkiye silah ihracatında 11’inci sırada
Türkiye silah ihracatında 11’inci sırada Küresel silah ticaretine ilişkin verileri takip eden Stockholm Uluslararası Barış Araştırmaları Enstitüsü’nün (SIPRI), son raporunda Türkiye dünyanın en büyük 11’inci ihracatçısı olarak yer aldı.
12.03.2024 Ekonomi
Türkiye 6 sıra birden yükseldi! SIPRI noktayı koydu, işte sıralama
Türkiye 6 sıra birden yükseldi! SIPRI noktayı koydu, işte sıralama Küresel silah ticaretine ilişkin verileri takip eden SIPRI'nin son raporunda Türkiye dünyanın en büyük 11'inci ihracatçısı olarak yer aldı.
11.03.2024 Dünya
Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Yeni takımı belli oldu, menajeri İstanbul'a geldi
Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Yeni takımı belli oldu, menajeri İstanbul'a geldi Trendyol Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray'da sürpriz bir ayrılık gelişmesi yaşanıyor. Yıldız oyuncunun menajerinin İstanbul'a geldiği ve ayrılık görüşmelerinin başlayacağı ifade edildi. Yıldız oyuncunun yeni adresi de netlik kazandı.
9.03.2024 Galatasaray
F-35'lere nükleer füze! ABD'den tüyler ürperten karar: B61-12'ler monte edilecek
F-35'lere nükleer füze! ABD'den tüyler ürperten karar: B61-12'ler monte edilecek ABD, F-35A model uçaklarının artık nükleer füze taşıyacağını bildirdi. Skandal karar dünya medyasında ses getirirken nükleer füzenin türü ve gücü de ortaya çıktı.
9.03.2024 Dünya
Her telefon bir kumarhane
Her telefon bir kumarhane Yasa dışı sanal kumara erişimin kolaylığı, kumar bağımlılığını artırıyor. “Bonus” ve “ödül”lerle sanal kumar tuzağına çekilenler arasında evini kaybeden de var, suça karışıp cezaevine giren de... Kolay yoldan para kazanma hevesi, ya kumarda ya da dolandırılarak eldekinin de kaybedilmesiyle sonuçlanıyor.
9.03.2024 Gündem
ABD'nin gizli 'Türkiye haritası' Yunanistan'da depreme yol açtı: Acınası bir durum
ABD'nin gizli 'Türkiye haritası' Yunanistan'da depreme yol açtı: Acınası bir durum ABD kongresinden sızan gizli raporda Türkiye'yi hem Ege'de hem de Akdeniz'de ilgilendiren bir harita ortaya çıktı. Söz konusu harita Yunanistan'da adeta depreme yol açtı.
4.03.2024 Dünya
ABD'den Çin'e petrol yasağı
ABD'den Çin'e petrol yasağı ABD'de Kongre liderleri tarafından açıklanan ABD finansman yasasındaki önlem, Çin'in ABD'nin Stratejik Petrol Rezervi'nden petrol almasını engelleyecek.
4.03.2024 Uzmanpara
Borcunu ödemek için müstehcen pozlarını sattı! 'Beş dakika içerisinde evimi kurtardım'
Borcunu ödemek için müstehcen pozlarını sattı! 'Beş dakika içerisinde evimi kurtardım' 'Joey', 'Desperate Housewives' ve 'Sons of Anarchy' gibi yapımlarda yer alan ve bir süredir maddi sıkıntılar yaşadığı bilinen ünlü oyuncu Drea de Matteo, sadece 18 yaşından büyüklerin üye olabildiği bir internet sitesinde erotik fotoğraflarını satarak beş dakika içerisinde tüm borcunu ödediğini itiraf etti.
29.02.2024 Cadde
Hunter Biden ifade verdi: Babamı işime dahil etmedim, asla!
Hunter Biden ifade verdi: Babamı işime dahil etmedim, asla! ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden, Başkan Biden'ın görevden alınmasına yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde Temsilciler Meclisi Gözetim ve Hesap Verilebilirlik Komitesi’ne ifade verdi.
28.02.2024 Dünya
SON DAKİKA: Ancelotti, Arda Güler'le özel görüştü! İşte ilk 11'de başlayacağı maç
SON DAKİKA: Ancelotti, Arda Güler'le özel görüştü! İşte ilk 11'de başlayacağı maç Real Madrid'de forma şansı bulamadığı gerekçesiyle hayal kırıklığı yaşayan Arda Güler, doğum gününde oynana Sevilla maçında Ancelotti tarafından oyuna alıancaktı fakat İtalyan teknik adam kararından son anda vazgeçmişti. İspanyol basını Ancelotti'nin Sevilla maçı sonrası milli futbolcuyla özel görüşme gerçekleştirdiğini ve ilk 11'de şans vereceği maçı belirlediğini iddia etti.
28.02.2024 İspanya La Liga
Dursun Özbek: Galatasaray’ı faiz sarmalından çıkaracağız
Dursun Özbek: Galatasaray’ı faiz sarmalından çıkaracağız Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Şubat Ayı Olağanüstü Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.
28.02.2024 Galatasaray
SON DAKİKA | Manchester United'ta satılacak yıldızlar netleşti! Altay Bayındır kararı
SON DAKİKA | Manchester United'ta satılacak yıldızlar netleşti! Altay Bayındır kararı Premier Lig devi, bu yaz takımda yapacağı operasyonla yaklaşık 100 milyon sterlini kasasına koyabilir. Kulübün amacı bu kadroda temizliği yaparak maaş bütçesini azaltmak. ManU yönetiminin Altay Bayındır kararı da belli oldu.
Hakim Ziyech köşeyi döndü! Villasını sattı, işte elde ettiği kâr
Hakim Ziyech köşeyi döndü! Villasını sattı, işte elde ettiği kâr Galatasaray'ın Faslı yıldızı, Hollanda'nın Vinkeveen bölgesinde dört yıl önce 4 milyon euroya satın aldığı lüks villasını, 7 milyon euroya satarak 2.5 milyon euro kâra geçti.
28.02.2024 Galatasaray
36 saat uyumadı, beyni sıfırlandı! Dünyayı şaşkına çeviren 'depresyon' deneyi
36 saat uyumadı, beyni sıfırlandı! Dünyayı şaşkına çeviren 'depresyon' deneyi Uzun yıllardır depresyonla boğuşan Jaimey Gunton, gönüllü olarak katıldığı bir deneyde adeta hayata döndü. Olayın detayları ise dünya medyasında geniş çaplı yankı uyandırdı.
27.02.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sattı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.