Savcı

Savcı

Son dakika savcı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan savcı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan savcı haber sayfamızda...

Savcı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 24.010 savcı haberi bulunmuştur.
Ölüm döşeğinde her şeyi itiraf etti! Sır perdesi 24 yıl sonra aralandı
Ölüm döşeğinde her şeyi itiraf etti! Sır perdesi 24 yıl sonra aralandı Hararetli bir velayet tartışmasının ortasında kızı ve annesi sırra kadem bastı. Yapılan tüm aramalar ve yürütülen soruşturmaya rağmen anne kıza neler olduğu 24 yıldan uzun süre cevapsız kaldı. Ta ki, ölüm döşeğindeki katil her şeyi itiraf edip sır perdesini aralayana kadar.
25.04.2024 Dünya
'Davada ölenleri suçlu, suçluları masum gösteren bir karara kimse yeltenmesin'
'Davada ölenleri suçlu, suçluları masum gösteren bir karara kimse yeltenmesin' 25 kişinin hayatını kaybettiği, 328 kişinin yaralandığı tren kazasına ilişkin 13 sanığın yargılandığı davada, karar duruşması görülecek. Duruşma öncesi aileler ile yürüyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Ölenleri suçlu, suçluları masum gösteren bir karara kimse yeltenmesin. Bu iş burada bitmez. Bu tip kararları alanları, tren kazasında ölmüş 3 yaşında, 5 yaşındaki yavruların hakkına girenlerin peşini bırakmam; namussuzluktur" şeklinde konuştu.
25.04.2024 Gündem
Gar katliamı davası sanığı için istenen ceza belli oldu
Gar katliamı davası sanığı için istenen ceza belli oldu Ankara Garı önünde 10 Ekim 2015'te 101 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı terör saldırısına ilişkin davada savcı mütalaasını açıklayarak, tutuklu sanık Erman Ekici hakkında 'Anayasal düzeni ihlal' suçundan 1, '101 kişiyi kasten öldürme' suçundan da 101 kez olmak üzere toplam 102 kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasını talep etti.
24.04.2024 Gündem
Yalıtıma bahar geldi!
Yalıtıma bahar geldi! Türkiye’de 22 milyon konut varken; sadece 4.4 milyon adedi yalıtımla tasarruf ediyor. İlkbahar ve yaz ayları yalıtım uygulamalarının tercih edildiği zaman dilimi olarak bilinirken, buna uygun kredi imkânları da sürdürülüyor.
24.04.2024 Ekonomi
Trump'ın 'sus payı' davası devam ediyor! 'Neyi yapmasına izin verilmediğini biliyor, yine de yapıyor'
Trump'ın 'sus payı' davası devam ediyor! 'Neyi yapmasına izin verilmediğini biliyor, yine de yapıyor' ABD’nin eski Başkanı Donald Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davasının ikinci gününde davanın tanıklarında David Pecker, Trump hakkındaki hikayeleri satın alarak yayınlamadığını açıkladı.
23.04.2024 Dünya
‘Yargı’ yine zirvede!
‘Yargı’ yine zirvede! Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Yargı’, son bölümüyle hem reyting hem de sosyal medyaya damga vurdu.
23.04.2024 Cadde
İşte Türkiye ile Irak arasındaki 26 anlașmanın detayları
İşte Türkiye ile Irak arasındaki 26 anlașmanın detayları İletişim Başkanlığı duyurdu! Türkiye ile Irak arasında 26 anlașma imzalandı. İşte o anlaşmanın detayları...
22.04.2024 Gündem
Donald Trump seçimlere hile karıştırmakla suçlandı! 'Basit bir sahtekarlıktı'
Donald Trump seçimlere hile karıştırmakla suçlandı! 'Basit bir sahtekarlıktı' ABD’nin eski Başkanı Donald Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davasının jüri seçimi sonrası ilk gününde savcılar, Trump’ı 2016 seçimlerine hile karıştırmakla suçladı.
22.04.2024 Dünya
Savcı Ilgaz kaçırılıyor!
Savcı Ilgaz kaçırılıyor! Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı dizisi ‘Yargı’nın fragmanı heyecanı artırdı.
21.04.2024 Cadde
Kenan Efe Aytekin'in korkunç ölümü: Oğlumun gözlerini alan inşallah beni bulur
Kenan Efe Aytekin'in korkunç ölümü: Oğlumun gözlerini alan inşallah beni bulur İzmir'in Konak ilçesinde, kavgada birbirine bıçakla saldırıp yaralayan iki arkadaştan Kenan Efe Aytekin’in (17) organlarının, ölmeden önce ailesi tarafından bağışlandığı ortaya çıktı. Her gün oğlunun mezarına giderek ziyaret eden Gülçin Ergier (43), "Çocuğumun boncuk gözleri vardı. Masmaviydi gözleri. Kornealarını bağışladık. Kime gittiyse şifa olsun. İnşallah nakledilen kişi bir gün beni bulur" dedi.
20.04.2024 Haberler
Her sabah mezara gidiyor! 'Oğlumun gözlerini alan inşallah beni bulur'
Her sabah mezara gidiyor! 'Oğlumun gözlerini alan inşallah beni bulur' İzmir'in Konak ilçesinde, kavgada birbirine bıçakla saldırıp yaralayan iki arkadaştan Kenan Efe Aytekin’in (17) organlarının, ölmeden önce ailesi tarafından bağışlandığı ortaya çıktı.
20.04.2024 Gündem
Kenan Efe Aytekin'in korkunç ölümü: Oğlumun gözlerini alan inşallah beni bulur
Kenan Efe Aytekin'in korkunç ölümü: Oğlumun gözlerini alan inşallah beni bulur İzmir'in Konak ilçesinde, kavgada birbirine bıçakla saldırıp yaralayan iki arkadaştan Kenan Efe Aytekin’in (17) organlarının, ölmeden önce ailesi tarafından bağışlandığı ortaya çıktı. Her gün oğlunun mezarına giderek ziyaret eden Gülçin Ergier (43), "Çocuğumun boncuk gözleri vardı. Masmaviydi gözleri. Kornealarını bağışladık. Kime gittiyse şifa olsun. İnşallah nakledilen kişi bir gün beni bulur" dedi.
20.04.2024 Gündem
'Cehennemi seçti!' Babasını gölette boğdu, şoke eden şeytan çıkarma ayini
'Cehennemi seçti!' Babasını gölette boğdu, şoke eden şeytan çıkarma ayini Sırılsıklam kıyafetlerle kapıdan içeri girip, annesine babasının kaybolduğunu anlattı. Kısa süre sonra ortaya çıkan gerçek kan dondurdu. Genç babasını 'iblisten' kurtarmak için, bir gölette boğmuştu.
19.04.2024 Dünya
'Taş Kağıt Makas' nefes kesti! Rıza ve Fecir karşı karşıya
'Taş Kağıt Makas' nefes kesti! Rıza ve Fecir karşı karşıya Kanal D’nin, sevilen dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu', aksiyon dolu bir bölümle ekrana geldi. Umut’un hem babası hem de kendisi için sürdürdüğü adalet savaşında dengeler sürekli değişirken; heyecanın bir an bile dinmediği 7’nci bölüm izleyicilerin beğenisini topladı.
18.04.2024 Cadde
Taş Kağıt Makas'ta Umut tehlikede! Duyduklarına sinirlenen Fecir kendini kaybetti
Taş Kağıt Makas'ta Umut tehlikede! Duyduklarına sinirlenen Fecir kendini kaybetti Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' yedinci bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
18.04.2024 Cadde
'Taş Kağıt Makas'ta ortalık karışıyor! Umut kendine kurulan tuzaktan kurtulabilecek mi?
'Taş Kağıt Makas'ta ortalık karışıyor! Umut kendine kurulan tuzaktan kurtulabilecek mi? Kanal D’nin çarşamba günleri yeni bölümleri ile ekrana gelen dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' heyecan dolu bir bölümle bu akşam seyirci karşısına çıkacak. Umut’un kendini kurtarma mücadelesinin ve Fecir’e meydan okuduğu sahnelerin ekrana geldiği tanıtım, sürükleyici bir bölümün yayınlanacağının sinyalini verdi.
17.04.2024 Cadde
Barışma teklifini reddeden eşini sokak ortasında öldürdü! Katilin cezası belli oldu
Barışma teklifini reddeden eşini sokak ortasında öldürdü! Katilin cezası belli oldu Fatih’te aralarında boşanma davası bulunan Emine Cin'i sokakta yürürken durdurup tartışma sonrasında 5 kez kurşunlayarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Levent Cin hakkında savcı mütalaasını açıkladı.
17.04.2024 Gündem
Hande Ataizi güzellik sırlarını anlattı!
Hande Ataizi güzellik sırlarını anlattı! Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda Savcı Süreyya karakterine hayat veren başarılı oyuncu Hande Ataizi, Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ünlü isim, gazetecilerin soruları üzerine güzellik sırlarını açıkladı.
17.04.2024 Cadde
Trump isyan etti! 'Sus payı' davasında ilk jüri üyeleri seçildi
Trump isyan etti! 'Sus payı' davasında ilk jüri üyeleri seçildi Eski ABD Başkanı Donald Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davasında 12 kişilik mahkeme jürisinin 7 üyesinin seçimi tamamlandı. Trump ise sosyal medyadan yaptığı açıklamada, hakkındaki konuşma yasağına isyan etti.
17.04.2024 Dünya
Fenomen 'Ares' cinayetinde yeni gelişme!
Fenomen 'Ares' cinayetinde yeni gelişme! Antalya'da 'Ares' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i (18) öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Veysi Erdal (51) ile oğlu Kadir Ozan Erdal (29) hakkında verilen 18'er yıl hapis cezası, Yargıtay tarafından bozuldu.
16.04.2024 Gündem
Görüntü yönetmeninin öldüğü 'Rust' filminin silah sorumlusu 18 ay hapis cezasına çarptırıldı
Görüntü yönetmeninin öldüğü 'Rust' filminin silah sorumlusu 18 ay hapis cezasına çarptırıldı Western filmi 'Rust'ın setinde kullanılan silahlardan sorumlu bir kişi, 2021 yılında Alec Baldwin tarafından vurulan görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne ilişkin 'taksirle öldürmekten' suçlu bulundu.
16.04.2024 Dünya
Fransız hayranı Hande Ataizi'nin bayramını kutladı! 'Çok gurur verici'
Fransız hayranı Hande Ataizi'nin bayramını kutladı! 'Çok gurur verici' Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda Savcı Süreyya karakterine hayat veren başarılı oyuncu Hande Ataizi, Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Kendisini fark edip bayramını kutlayan Fransız bir hayranının ilgisiyle mutlu olan Ataizi, diziler sayesinde Türk oyuncuların popülaritesinin arttığını anlattı.
13.04.2024 Cadde
Sahte rapor alıp tatile gitti, 15 yıl hapsi isteniyor
Sahte rapor alıp tatile gitti, 15 yıl hapsi isteniyor Konya'da fizyoterapist Sait U. (37), hastaneye gitmeden 4 gün iş göremez raporu alıp, tatile gidince olanlar oldu.
11.04.2024 Gündem
3 yıl önce 35 santimetrelik havuzda boğuldu! Deniz’in ölümünde şoke eden rapor
3 yıl önce 35 santimetrelik havuzda boğuldu! Deniz’in ölümünde şoke eden rapor Adana’da 3 yıl önce 35 santimetrelik havuzda boğulan Deniz’in ailesi adalet isterken, baba Yusuf Karslı, "Havuzun ruhsatının olmadığını, aslında orada havuz olmadığını, kaçak yapı olduğunu, mekanik sistemlerin yanlış olduğunu öğrendik" dedi.
11.04.2024 Gündem
Türk ailenin evini yakan belirlendi
Türk ailenin evini yakan belirlendi Almanya’nın Solingen kentinde Türk asıllı Bulgaristan vatandaşı 4 kişilik ailenin öldüğü binayı kundaklayan şüphelinin kimliği tespit edildi.
11.04.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Savcı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.