Sayaç Okuma

Sayaç Okuma

Son dakika sayaç okuma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sayaç okuma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sayaç okuma haber sayfamızda...

Sayaç Okuma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 222 sayaç okuma haberi bulunmuştur.
Depremzedelerin  elektrik ve doğal gaz borçları silindi
Depremzedelerin elektrik ve doğal gaz borçları silindi Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile konutu veya iş yeri yıkılan, acil yıkılacak, ağır ve orta hasarlı hale gelen elektrik ve doğal gaz abonelerinin ödenmemiş borçları silindi. Silinen fatura borçlarına yönelik dava ve icra takibi de sona erdi.
21.03.2023 Gündem
Ekiplerin başı arılarla dertte! Hepsini tek tek temizliyorlar
Ekiplerin başı arılarla dertte! Hepsini tek tek temizliyorlar Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş (VEDAŞ) arıza ekiplerinin başı eşek arılarıyla dertte. Tek tek evleri gezen ekipler, sayaçları kontrol edip arıların yuvalarını ister istemez bozmak zorunda kalıyor.
27.07.2022 Haberler
Ekiplerin başı arılarla dertte! Hepsini tek tek temizliyorlar
Ekiplerin başı arılarla dertte! Hepsini tek tek temizliyorlar Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş (VEDAŞ) arıza ekiplerinin başı eşek arılarıyla dertte. Tek tek evleri gezen ekipler, sayaçları kontrol edip arıların yuvalarını ister istemez bozmak zorunda kalıyor.
27.07.2022 Gündem
Isparta’da elektrik faturalarına ek sürede kapsam genişletildi
Isparta’da elektrik faturalarına ek sürede kapsam genişletildi Isparta’yı etkisi altına alan yoğun kar yağışı sonrasında mesken abonelerine fatura tahsilatlarında son ödeme tarihinden itibaren 30 günlük ek süre veren CK Enerji Akdeniz Elektrik, bu uygulamaya ticarethane ve tarımsal sulama abonelerini de dahil etti.
20.02.2022 Ekonomi
MASKİ personelinden alkışlanacak hareket
MASKİ personelinden alkışlanacak hareket Manisa Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü Abone İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde Alaşehir’de görev yapan Mehmet Demir, görev esnasında bulduğu içi para dolu cüzdanı sahibine teslim etti.
4.02.2022 Ege
Bakan Dönmez'dan kademeli elektrik tarifesi ve İran'dan yapılan doğalgaz kesintisi açıklaması
Bakan Dönmez'dan kademeli elektrik tarifesi ve İran'dan yapılan doğalgaz kesintisi açıklaması Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, gündeme ilişkin flaş açıklamalarda bulundu. Bakan Dönmez, kademeli elektrik tarifesi için, 'Tüketim limitine ilişkin gerçekten ihtiyaç varsa değişikliğe gidebiliriz. 150 kilovatsaat kalacak diye bir kaidemiz yok' açıklamasında bulunarak İran'dan yapılan doğalgaz kesintisinin ise geçici olduğunu belirtti.
24.01.2022 Ekonomi
Muharrem İnce: Asgari ücret 5 bin lira olmalı
Muharrem İnce: Asgari ücret 5 bin lira olmalı Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, “Memlekette acil olarak yapılması gerekenler var. Bir asgari ücret tartışması yapıyorlar; senaryo, tiyatro. Asgari ücret, Türkiye'de 5 bin lira olmalı. Doğrusu budur, gerisi kandırmacadır” dedi.
11.12.2021 Siyaset
Elektrik piyasasında depolama faaliyetleri düzenlendi
Elektrik piyasasında depolama faaliyetleri düzenlendi Elektrik depolama üniteleri ve tesislerinin kurulmaları, iletim veya dağıtım sistemine bağlanmaları, piyasa faaliyetlerinde kullanılmalarına ilişkin usul ve esaslar belirlendi.
9.05.2021 Ekonomi
Faturalar ertelendi mi, tam kapanmada elektrik, doğal gaz, su faturaları ertelenecek mi? Ödeme yapılmadığında kesilir mi? (2021)
Faturalar ertelendi mi, tam kapanmada elektrik, doğal gaz, su faturaları ertelenecek mi? Ödeme yapılmadığında kesilir mi? (2021) Bugün 19:00 itibariyle tam kapanma süreci başlıyor. Toplam 17 gün sürecek olan tam kapanma günleri hakkında peş peşe sorular geliyor. Milyonlarca vatandaş tam kapanmada faturalar ertelendi mi öğrenmek istiyor. Elektrik ve doğal gaz faturaları hakkında arayışa geçen vatandaşlara müjde geldi. Konuyla ilgili olarak enerji yönetimi dağıtım ve tedarikçilere gerekli bilgileri iletti. Vatandaşlar ise tam kapanmada elektrik, doğal gaz faturaları ertelendi mi? sorusunu araştırmaya başladı.
29.04.2021 Ekonomi
Elektrik dağıtımı alanında 66,7 milyar liralık yatırım yapılacak
Elektrik dağıtımı alanında 66,7 milyar liralık yatırım yapılacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, elektrikte 2021-2025 dördüncü uygulama dönemi için toplam 66,7 milyar lira tutarında elektrik dağıtım yatırımı planlandığını bildirdi.
24.02.2021 Ekonomi
Elektrik Hesaplama Nasıl Yapılır? Sayaçtan Elektrik Faturası Hesaplama Formülü
Elektrik Hesaplama Nasıl Yapılır? Sayaçtan Elektrik Faturası Hesaplama Formülü Son zamanlarda pek çok kişi elektrik sayacı nasıl hesaplandığı hakkında bilgi sahibi olmak istemektedir. Çünkü bu sayaçlarda yazılan rakamların neleri ifade ettiği birçok insan için önemli olmaktadır. Bu nedenle pek çok bireyin aklına Elektrik hesaplama nasıl yapılır? Sayaçtan elektrik faturası hesaplama formülü soruları gelmektedir. İşte, merak edilen tüm detaylar
5.02.2021 Ekonomi
İzmir'de su sayaçlarını çaldığı iddia edilen İZSU çalışanı tutuklandı
İzmir'de su sayaçlarını çaldığı iddia edilen İZSU çalışanı tutuklandı İzmir'in Karaburun ilçesinde, su sayaçlarını çaldığı iddia edilen bir kişi tutuklandı.
24.01.2021 Gündem
Pitbulların saldırısına uğradı! 'Bugün benim sonum, kesin beni öldürecekler'
Pitbulların saldırısına uğradı! 'Bugün benim sonum, kesin beni öldürecekler' Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde, elektrik sayacı okumak için girdiği evin bahçesinde pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısına uğrayan ve topuğundan alınan doku, 6 saatlik ameliyatla sol koluna nakledilen Hayati Güler (51), "'Bugün benim sonum, kesin beni öldürecekler' diye aklımdan geçirdim" dedi. Köyceğiz Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili soruşturma başlatırken, Doğa Koruma ve Milli Parklar Muğla Şube Müdürlüğü, köpeklere el koyup, sahibine 20 bin lira ceza yazdı.
20.07.2020 Gündem
Yağmurlar, artık kabus olmayacak
Yağmurlar, artık kabus olmayacak İZSU, önceki gün yaşanan taşkın ve baskınların ardından, atık su ve yağmur suyu hatlarını ayırma çalışmalarını hızlandırdı. Toplam 65 kilometrelik hat döşenecek
13.06.2020 Ege
Sayaç okumaları yeniden başladı
Sayaç okumaları yeniden başladı İZSU Genel Müdürlüğü koronavirüs salgınına yönelik tedbirler kapsamında durdurulan sayaç okuma faaliyetlerini yeniden başlattı.
3.06.2020 Ege
Son dakika... EPDK'nın uyarısı üzerine İGDAŞ faturaları yeniden düzenleyecek
Son dakika... EPDK'nın uyarısı üzerine İGDAŞ faturaları yeniden düzenleyecek Son dakika haberine göre; Enerji Piyasası Düzenleme Kurulunun (EPDK), 30 günden fazla doğal gaz faturası düzenlenemeyeceği uyarısı üzerine İGDAŞ, abonelere gönderdiği 30 günden fazla süreyi kapsayan faturaları yeniden düzenleyecek.
10.05.2020 Ekonomi
Kıyasen elektrik faturası karantina bölgeleri için
Kıyasen elektrik faturası karantina bölgeleri için AYDEM Elektrik Perakende ile Aydın, Denizli, Muğla’da, Gediz Elektrik Perakende ile İzmir ve Manisa’da hizmet veren Aydem Enerji, kıyasen fatura düzenlemesi hakkında açıklama yaptı.
24.04.2020 Ege
Suda yüzde 50 indirim çağrısı
Suda yüzde 50 indirim çağrısı İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Hüsnü Boztepe, İZSU Genel Müdürlüğü’nün konutlar için geçerli olan su tarifesinde yüzde 50 indirime gidilmesi talebinde bulundu.
18.04.2020 Ege
Elektrikte telefonla abonelik
Elektrikte telefonla abonelik Aydem ve Gediz Elektrik Perakende, Ege Bölgesi’nde hayatı kolaylaştırmak için telefonla abonelik uygulaması başlattı.
10.04.2020 Ege
Doğal gazda kıyasen fatura istisnai durumlarda düzenlenecek
Doğal gazda kıyasen fatura istisnai durumlarda düzenlenecek Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği (GAZBİR) Başkanı Yaşar Arslan, doğal gazda kıyasen fatura düzenlemesinin karantina bölgeleri veya sosyal izolasyonun sağlanamayacağı bazı istisnai durumlarda geçerli olacağını belirterek, "Bunun dışındaki abonelerin sayaç okuma ve faturalandırma süreçlerinde bir değişiklik olmayacak." ifadesini kullandı.
9.04.2020 Ekonomi
Son dakika: EPDK açıkladı! Detaylar belli oldu...
Son dakika: EPDK açıkladı! Detaylar belli oldu... Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), ‘kıyasen fatura düzenlemesi’ne ilişkin, "Alınan kararla vatandaşlarımızın faturalarına hiçbir şekilde ilave bedel çıkartılması söz konusu değildir" açıklamasını yaptı.
3.04.2020 Ekonomi
Son dakika: 3 ay sürecek! Elektrik ve doğal gaz faturaları...
Son dakika: 3 ay sürecek! Elektrik ve doğal gaz faturaları... Son dakika haberlere göre, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında karantinaya alınan, idari kararlar sebebiyle sayaç okumalarının durdurulduğu ve sayaç okuma yapan çalışanların sosyal mesafelerini koruyamayacağı durumlarda, elektrik ve doğal gaz faturalarında "kıyasen" düzenleme yapılacak. Söz konusu uygulama, 3 ay süreyle yürürlükte kalacak.
3.04.2020 Ekonomi
Korona tek biz hepimiz
Korona tek biz hepimiz Belediyeler ve özel sektör salgın nedeniyle sokağa çıkamayan vatandaşın yardımına koşuyor...
29.03.2020 Ege
Son dakika... Türkiye'nin corona virüsle mücadelesi! Son 24 saatte neler yaşandı?
Son dakika... Türkiye'nin corona virüsle mücadelesi! Son 24 saatte neler yaşandı? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de yeni tip corona virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının 108'e çıktığını çıktığını bildirdi.
28.03.2020 Gündem
Ankara'da su faturalarında düzenleme
Ankara'da su faturalarında düzenleme Ankara Büyükşehir Belediyesi, corona virüs tedbirleri kapsamında tüm su konut aboneleri için Nisan ayında şubat ayı faturalarının yüzde 80'ni oranında geçici faturalandırılma yapılacağını duyurdu.
28.03.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sayaç Okuma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.