Sazlık

Sazlık

Son dakika sazlık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sazlık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sazlık haber sayfamızda...

Sazlık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 531 sazlık haberi bulunmuştur.
Yer: Çorum! Dünyanın uçabilen en ağır kuşuna yakın takip
Yer: Çorum! Dünyanın uçabilen en ağır kuşuna yakın takip Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 11. Bölge Müdürlüğü ekipleri “Toy Kuşu Eylem” planı çerçevesinde Çorum’da izleme ve envanter çalışması yapıldı.
19.04.2024 Gündem
'Momo' yine ortalığı karıştırdı! Binaya tırmandı, mahalleyi peşinden sürükledi
'Momo' yine ortalığı karıştırdı! Binaya tırmandı, mahalleyi peşinden sürükledi İstanbul Fatih’te geçtiğimiz gün ortalığı karıştıran maymun Momo yine ortaya çıktı. Sahibinden kaçan Momo, binalara tırmanıp vatandaşları peşinden koşturdu.
19.04.2024 Gündem
Sazlık ve sulak alanlarda görülüyordu! Kırıkkale'de ortaya çıktı
Sazlık ve sulak alanlarda görülüyordu! Kırıkkale'de ortaya çıktı Kırıkkale'de, nesli tükenme tehlikesi altında olan saz delicesi olarak bilinen yırtıcı kuş drone ile görüntülendi. Görüldüğü bölgede çiftçilik yapan Emre Doğan, "Bize keyifli çalışma ortamı sunuyorlar, bize arkadaşlık ediyorlar” dedi.
19.04.2024 Gündem
İstanbul'da şoke eden müze! 85 yaşındaki avcı çizgili geyik için 2 hafta ağaçta kaldı
İstanbul'da şoke eden müze! 85 yaşındaki avcı çizgili geyik için 2 hafta ağaçta kaldı İstanbul’da kaçakçılık polisi, kaçak hayvan müzesi açtığı belirlenen Ali Haydar Üstay'ın iki farklı adresine operasyon düzenledi. Operasyonda, 405 ayrı hayvana ait tahnit ele geçirildi. Ali Haydar Üstay'ın kaçak müzesinde ele geçirilen kutup ayısını avlamak için Kanada'da 2 ay kaldığı, çizgili geyik için 2 hafta ağaçta kaldığı öğrenildi.
19.03.2024 Gündem
S ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: S Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
S ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: S Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Dünyanın en güzel duyguları arasında anne baba olmak yer alıyor. Yeni aile bireylerini kucağına alacağı günü sayan anne ve baba adayları çocuklarına ne isim vereceği konusunda da kafa koruyor. En güzel ve en anlamlı isimleri çocuklarına vermek isteyen aileler seçici oluyor. Keşfedilmemiş isimler, duyulmamış, değişik, nadir bulunan isimler anne ve baba adaylarının tercihi oluyor. İsimlerin dışında anlamlarına da dikkat ediliyor. S harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “S ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen çiftler cinsiyet öğrendikten sonra isim arayışına giriyor. İsimler anne ve baba adaylarının en çok durduğu konular arasında yer alıyor. Erkek çocuk bekleyen aileler bebeklerine verecekleri ismin hayatı boyunca taşıyacağı için en güzel ve anlamlı olmasını istiyor. Aileler isim ve anlamları konusunda yakınlarından fikir alıyor. Kulağa hoş gelmesinin yanı sıra çiftler isimlerin anlamlarına da dikkat ediyor. Ebeveynler doğacak bebeklerine değişik, modern, keşfedilmemiş, nadir bulunan, duyulmamış ve anlamları güzel olan isimleri vermeyi tercih ediyor. A harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
16 yaşındaki Mehmet Mehdi üç ülkenin birleştiği noktada aranıyor
16 yaşındaki Mehmet Mehdi üç ülkenin birleştiği noktada aranıyor Şırnak’ta kaybolan Mehmet Mehdi Demiral'ı (16) arama çalışmaları, 11'nci gününe girdi. Mehmet'in bulunması için Dicle Nehri'nin Irak tarafında da çalışma başlatıldı.
26.11.2023 Gündem
16 yaşındaki Mehmet, bir haftadır Dicle Nehri’nde aranıyor
16 yaşındaki Mehmet, bir haftadır Dicle Nehri’nde aranıyor Şırnak’ın Cizre ilçesinde kaybolan Mehmet Mehdi Demiral (16) için telefonunun kıyısında bulunduğu Dicle Nehri’nde başlatılan arama kurtarma çalışması, 7 gündür devam ediyor.
22.11.2023 Gündem
BUGÜNKÜ SON DEPREMLER LİSTESİ! Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç şidddetinde? Kandilli/AFAD
BUGÜNKÜ SON DEPREMLER LİSTESİ! Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç şidddetinde? Kandilli/AFAD Son depremler listesi. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. Deprem kuşağında yer alan ülkemizde sık sık depremler meydana geliyor. Vatandaşlar bulundukları bölgede ve çevre illerde hissettikleri depremleri son depremler listesine bakarak sorgulayabiliyor. Peki, 5 Kasım 2023 bugün en son nerede deprem oldu?
5.11.2023 Bilgi Rehberi
Modern tıp eğitimine geçiş
Modern tıp eğitimine geçiş 1933 yılında gerçekleşen Üniversite Reformu ile Darülfünun yerini İstanbul Üniversitesi’ne bıraktı. Tıp eğitiminde yeniden yapılanmaya gidilmiş, dünya standartlarında modern tıp eğitimi için çalışmalar başlamıştı. 1933-1945 döneminde 16 Alman tıp profesörü İstanbul Tıp Fakültesi’nde görev aldı.
27.10.2023 Sağlık
Ailesi televizyon kanalında yardım istemişti! Cinayete kurban gittiği ortaya çıktı
Ailesi televizyon kanalında yardım istemişti! Cinayete kurban gittiği ortaya çıktı Manisa'da, 5 yıl önce çobanlık yapmak için Uşak'tan kente gelip kaybolan ve ailesi tarafından hakkında kayıp ihbarı yapılan İ.Y.'nin cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. İşte kan donduran olayın detayları...
30.09.2023 Gündem
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Sahte ilanla kandırdıkları muhasebeciyi öldüren 2 sanık için karar
Sahte ilanla kandırdıkları muhasebeciyi öldüren 2 sanık için karar Ankara’da sahte otomobil ilanı ile dolandırmaya kalktıkları Hüseyin Angı'yı (36) parayı vermeyince öldüren İbrahim Ay ve Recep Sarı, tutuklu yargılandıkları davada istenen ceza belli oldu.
15.09.2023 Gündem
Ankaralılara güzel haberi Bakan Özhaseki duyurdu: Temizlenerek eski güzelliğine kavuştu
Ankaralılara güzel haberi Bakan Özhaseki duyurdu: Temizlenerek eski güzelliğine kavuştu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Ankara'da bulunan Mogan Gölü'nde 3 milyon 500 bin metreküp dip çamurunun temizlendiğini duyurdu.
13.08.2023 Haberler
Ankaralılara güzel haberi Bakan Özhaseki duyurdu: Temizlenerek eski güzelliğine kavuştu
Ankaralılara güzel haberi Bakan Özhaseki duyurdu: Temizlenerek eski güzelliğine kavuştu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Ankara'da bulunan Mogan Gölü'nde 3 milyon 500 bin metreküp dip çamurunun temizlendiğini duyurdu.
13.08.2023 Ekonomi
Veliefendi Hipodromu'nu yangın yerine çevirmişti! Karar verildi
Veliefendi Hipodromu'nu yangın yerine çevirmişti! Karar verildi Bakırköy'de Veliefendi Hipodromu'nun önünde bulunan ve aralarında yarış atlarının taşındığı kamyonetlerinde bulunduğu 5 kamyonetin yandığı olayla ilgili gözaltına alınan S.D. hakkında karar verildi.
6.08.2023 Gündem
Veliefendi Hipodromu’nda 6 aracın yanmasına neden olan şüpheli adliyede
Veliefendi Hipodromu’nda 6 aracın yanmasına neden olan şüpheli adliyede İstanbul Veliefendi Hipodromu önünde yarış atlarını taşıyan 6 araçta çıkan yangınla ilgili gözaltına alınan zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
6.08.2023 Gündem
Veliefendi kundakçısı eski seyis çıktı
Veliefendi kundakçısı eski seyis çıktı İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde bulunan Veliefendi Hipodromu yakınlarında meydana gelen kundaklama olaylarının zanlısı hipodromda çalışan eski bir seyis çıktı.
6.08.2023 Gündem
İstanbul'da hareketli anlar! Derede saklandı, böyle yakalandı
İstanbul'da hareketli anlar! Derede saklandı, böyle yakalandı Bakırköy'de Veliefendi Hipodromu çevresinde çıkan yangınların sebebi belli olurken olayla ilgili bir kişinin saklandığı derede gözaltına alındığı bildirildi.
5.08.2023 Haberler
Veliefendi Hipodromu'ndaki yangının sebebi belli oldu! Bir kişi gözaltında
Veliefendi Hipodromu'ndaki yangının sebebi belli oldu! Bir kişi gözaltında Bakırköy'de Veliefendi Hipodromu çevresinde çıkan yangınların sebebi belli olurken olayla ilgili bir kişinin saklandığı derede gözaltına alındığı bildirildi.
5.08.2023 Gündem
Sazlıkta çıkan yangın büyümeden söndürüldü
Sazlıkta çıkan yangın büyümeden söndürüldü Siirt'in Kurtalan ilçesinde sazlıkta çıkan yangın, ekiplerin 1 saatlik çalışması sonucu tarım arazilerine sıçramadan kontrol altına alındı. Yangında 10 dönüm sazlık zarar gördü.
3.08.2023 Haberler
Sazlıkta çıkan yangın büyümeden söndürüldü
Sazlıkta çıkan yangın büyümeden söndürüldü Siirt'in Kurtalan ilçesinde sazlıkta çıkan yangın, ekiplerin 1 saatlik çalışması sonucu tarım arazilerine sıçramadan kontrol altına alındı. Yangında 10 dönüm sazlık zarar gördü.
3.08.2023 Gündem
Turizm cenneti alev alev
Turizm cenneti alev alev Antalya’nın turistik ilçesi Kemer’de önceki gün başlayan orman yangınına dün de müdahale sürdü.
26.07.2023 Gündem
Son dakika: Hatay'daki orman yangını kontrol altında
Son dakika: Hatay'daki orman yangını kontrol altında Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Hatay'da süren orman yangınının kontrol altına alındığını söyledi.
18.07.2023 Gündem
Depremden kurtulan yangınla yıkıldı!
Depremden kurtulan yangınla yıkıldı! Hatay Belen’deki orman yangını dün kısmen kontrol altına alındı. Depremlerde ayakta kalmayı başaran evler ise yangında kullanılamaz hale gelirken, kırsal kesimde yaşamaya başlayanlar bir kez daha yerinden oldu.
18.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sazlık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.