Scout

Scout

Son dakika scout haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan scout gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan scout haber sayfamızda...

Scout

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.530 scout haberi bulunmuştur.
Metin Öztürk Galatasaray'ın puan hedefini açıkladı
Metin Öztürk Galatasaray'ın puan hedefini açıkladı Süper Lig'de yarın akşam Adana Demirspor'a konuk olacak Galatasaray'da 2'nci Başkanı Metin Öztürk, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
25.04.2024 Galatasaray
Yenilmez armada Bayer Leverkusen'de tarih yazan Türk: Devin Özek
Yenilmez armada Bayer Leverkusen'de tarih yazan Türk: Devin Özek Bundesliga'da 128 yıl sonra şampiyonluk ipini göğüsleyip bir ilki gerçekleştiren Bayer Leverkusen'de Xabi Alonso ve Türk asıllı yardımcısı Devin Özek tarihe adını altın harflerle yazdırdı.
22.04.2024 Almanya Bundesliga
Eski Beşiktaşlı Mehmet Özdilek'ten Serdar Topraktepe vurgusu! 'En iyi tercih olduğunu gösterdi'
Eski Beşiktaşlı Mehmet Özdilek'ten Serdar Topraktepe vurgusu! 'En iyi tercih olduğunu gösterdi' Spor yorumcuları, Beşiktaş'ın Ankaragücü'nü 2-0'lık skorla mağlup ettiği maçı değerlendirdi. Mehmet Özdilek'in Serdar Topraktepe ile ilgili yorumları dikkat çekti.
20.04.2024 Beşiktaş
Real Madrid'e Arda Güler'den sonra bir Türk daha! Girişimler başladı
Real Madrid'e Arda Güler'den sonra bir Türk daha! Girişimler başladı Fenerbahçe'den Arda Güler'i transfer eden Real Madrid bir Türk oyuncunun daha peşine düştü.
7.04.2024 İspanya La Liga
'Yeni Modric' Galatasaray'a! Okan Buruk transfere onay verdi
'Yeni Modric' Galatasaray'a! Okan Buruk transfere onay verdi Transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı kulübün gündemine sürpriz bir isim geldi. Okan Buruk'un 22 yaşındaki futbolcu için olumlu rapor verdiği ortaya çıktı.
5.04.2024 Galatasaray
Trabzonspor'da dört koldan transfer harekatı! İşte listede yer alan yıldızlar
Trabzonspor'da dört koldan transfer harekatı! İşte listede yer alan yıldızlar Ligde bu sezon şampiyonluk yarışına erken havlu atan bordo-mavili takım kadroda yeniden yapılanmaya gidecek. Transferde hemen her bölgeye oyuncu bakılırken; sol bek, iki stoper, iki orta saha, kanat ve forvet transferleri mutlaka yapılacak.
28.03.2024 Trabzonspor
Stjepan Tomas, şampiyonluk favorisini açıkladı! Fenerbahçe ve Galatasaray itirafı
Stjepan Tomas, şampiyonluk favorisini açıkladı! Fenerbahçe ve Galatasaray itirafı Futbolculuk kariyerinde hem Fenerbahçe hem de Galatasaray forması giyen Stjepan Tomas, dikkat çeken açıklamalarda bulunurken şampiyonluk favorisini de açıkladı.
21.03.2024 Galatasaray
Bruce Willis 69 yaşında! 'Babamı sevdiğiniz için teşekkür ederim'
Bruce Willis 69 yaşında! 'Babamı sevdiğiniz için teşekkür ederim' Afazi ve demans hastalığıyla mücadele eden ve sinemayı bırakmak zorunda kalan ünlü aksiyon yıldızı Bruce Willis, 69'uncu yaşına bastı. Ailesi, aktörün doğum gününü sosyal medya hesaplarından paylaştıkları duygusal mesajlarla kutladı.
21.03.2024 Cadde
Bruce Willis'in kızı Tallulah Willis'e otizm teşhisi konuldu!
Bruce Willis'in kızı Tallulah Willis'e otizm teşhisi konuldu! Afazi ve demans hastalığıyla mücadele eden ve sinemayı bırakmak zorunda kalan ünlü aksiyon yıldızı Bruce Willis'in kızı, gündem olan bir açıklamada bulundu. Ünlü isim, geçen yaz otizm teşhisi aldığını duyurarak, bunun hayatını değiştirdiğini paylaştı.
19.03.2024 Cadde
VakıfBank'ta Zeynep Sude Demirel, Eczacıbaşı'na duvar oldu! Zehra Güneş oynamadı
VakıfBank'ta Zeynep Sude Demirel, Eczacıbaşı'na duvar oldu! Zehra Güneş oynamadı Sultanlar Ligi’nin 25. hafta maçında VakıfBank, Eczacıbaşı'nı 3-0 mağlup etti. Maça damga vuran isimlerden biri Zeynep Sude Demirel oldu. Eczacıbaşı'ndan Tijana Boskovic'in 22 sayısı yenilgiyi önleyemedi.
11.03.2024 Voleybol
ÖZEL | Galatasaray scout ekibinden Derrick Köhn'e Sacha Boey yakıştırması
ÖZEL | Galatasaray scout ekibinden Derrick Köhn'e Sacha Boey yakıştırması “Boey’un sol bek versiyonu” olarak transfer edilen Derrick Köhn’nün Cim-Bom’da oynamayı büyük bir şans olarak gördüğü ve bu nedenle de çok çabuk motive olduğu belirtildi.
11.03.2024 Galatasaray
Tottenham, Galatasaray maçında Fenerbahçeli yıldızı izleyecek!
Tottenham, Galatasaray maçında Fenerbahçeli yıldızı izleyecek! UEFA Konferans Ligi'nde adeta gövde gösterisi yapan ve Union Saint Gilloise'yı farklı mağlup eden Fenerbahçe'de milli oyuncu kulüplerin radarına girdi. Sarı-lacivertli oyuncuyu seyretmek isteyen Tottenham, Süper Kupa'daki Galatasaray finali için yer ayırttı.
10.03.2024 Fenerbahçe
SON DAKİKA | Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu isyan etti: İstenmediğim yerde kalmam!
SON DAKİKA | Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu isyan etti: İstenmediğim yerde kalmam! Performansı ve davranışlarıyla taraftarın tepkisine maruz kalan siyah-beyazlı futbolcunun "İstenmediğim yerde kalmakta ısrarcı olmayacağım" şeklinde konuştuğu, bunun üzerine Samet Aybaba'nın harekete geçtiği öğrenildi.
7.03.2024 Beşiktaş
Demans ile mücadele eden Bruce Willis'in eşi isyan etti: İnsanları korkutmayı bırakın!
Demans ile mücadele eden Bruce Willis'in eşi isyan etti: İnsanları korkutmayı bırakın! 'Zor Ölüm', 'Mavi Ay' ve 'Altıncı His' gibi yapımlarla adını geniş kitlelere duyuran Bruce Willis, geçtiğimiz sene frontotemporal demans hastalığına yakalanmıştı. Oyunculuğu bırakarak ailesiyle gözlerden uzak bir hayat yaşamaya başlayan Willis'in eşi Emma Heming, ünlü ismin sağlık durumuyla ilgili yapılan haberlere isyan etti.
5.03.2024 Cadde
Galatasaray'dan Preciado hamlesi! Nevzat Dindar duyurdu: Listenin ilk sırasında
Galatasaray'dan Preciado hamlesi! Nevzat Dindar duyurdu: Listenin ilk sırasında UEFA Avrupa Ligi son 16 Play-Off turunda Sparta Prag'a 4-1 mağlup olarak Avrupa'ya veda eden Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri aktardı. Nevzat Dindar, Sparta Prag'da forma giyen Preciado'nun Galatasaray'ın radarına girdiğini açıkladı.
23.02.2024 Galatasaray
SON DAKİKA | Szymanski bombası! Alman devinden resmi açıklama: Potansiyelini biliyoruz
SON DAKİKA | Szymanski bombası! Alman devinden resmi açıklama: Potansiyelini biliyoruz Fenerbahçe'nin Polonyalı yıldızı, yaz transfer dönemi öncesi Avrupa devlerinin radarında. Milan, Napoli, Tottenham gibi ekiplerin yakın takibe aldığı 24 yaşındaki oyuncu için Alman devinden de açıklama geldi.
22.02.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe Sportif Direktörü Branco'dan iddialara yanıt: Hoşuma gitmedi desem yalan olur
Fenerbahçe Sportif Direktörü Branco'dan iddialara yanıt: Hoşuma gitmedi desem yalan olur Fenerbahçe'nin Portekizli sportif direktörü Mario Branco, kendisine yönelik teklifler geldiği iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu.
21.02.2024 Fenerbahçe
Özhan Pulat yıllar sonra açıkladı: Ndombele, Djiku ve Osimhen'e teklif yaptık! İşte belge
Özhan Pulat yıllar sonra açıkladı: Ndombele, Djiku ve Osimhen'e teklif yaptık! İşte belge Teknik Direktör Özhan Pulat, Bursaspor'da scout şefi olarak görev yaptığı dönemde Galatasaraylı ve Fenerbahçeli isme resmi transfer teklifi yaptıklarını açıkladı.
21.02.2024 Süper Lig
Alman şirketler yatırım için ABD'ye yöneliyor
Alman şirketler yatırım için ABD'ye yöneliyor ABD güçlü ekonomisi ve kazançlı vergi teşvikleriyle Alman şirketlerinin ilgisini çekerek rekor miktarda sermaye yatırımı çekerken, kendi iç pazarlarındaki ve en büyük ticaret ortakları olan Çin'deki koşullar kötüleşiyor.
19.02.2024 Uzmanpara
Luis Campos sürprizi! Kylian Mbappe ile birlikte yeni adresi
Luis Campos sürprizi! Kylian Mbappe ile birlikte yeni adresi Paris Saint Germain'de uzun yıllardır forma giyen Kylian Mbappe'nin ayrılık kararı sonrası Luis Campos'un da vedaya hazırlandığı öğrenildi. Luis Campos'un Kylian Mbappe ile birlikte gitmesi beklenen yeni adres belli oldu.
17.02.2024 İspanya La Liga
Fenerbahçe'nin 'transfer sihirbazı' Mario Branco'ya iki dev talip! Teklifi duyurdular
Fenerbahçe'nin 'transfer sihirbazı' Mario Branco'ya iki dev talip! Teklifi duyurdular Fenerbahçe'nin kadrosuna önemli yıldızlar kazandıran Portekizli sportif direktörle ilgili önemli gelişme yaşandı.
16.02.2024 Fenerbahçe
İşte Sparta Prag'ın Galatasaray maçındaki gizli silahı!
İşte Sparta Prag'ın Galatasaray maçındaki gizli silahı! Sparta Prag bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 32 maçta 70 gol attı. Takımın hücum gücünde, Avrupa'nın en golcü defans oyuncularından bir tanesi olan stoper Krejci de attığı gollerle pay sahibi. En formda isim Sırp kanat oyuncusu Birmancevic'e ise Çek vatandaşlığı verilerek EURO 2024'te değerlendirilmesi konuşuluyor.
14.02.2024 Galatasaray
TFF ve majör liglerin zemin düzenlemeleri! İspanya'da farklı
TFF ve majör liglerin zemin düzenlemeleri! İspanya'da farklı TFF tarafından oluşturulan Stadyum ve Güvenlik Komitesi, sezon öncesinde statlara, "uygunluk belgesi" düzenliyor. Yıl içerisinde zaman zaman denetimler yaparak, uygun olmayanları düzenleme tamamlanıncaya kadar askıya alıyor.
11.02.2024 Süper Lig
Köhn transferi sonrası Hannover'in Bundesliga hayalleri yıkıldı! 'Mümkün değil'
Köhn transferi sonrası Hannover'in Bundesliga hayalleri yıkıldı! 'Mümkün değil' Derrick Köhn'ü Galatasaray'a veren Hannover takımının, bu transferin ardından Bundesliga'ya yükselmesinin artık mümkün olmadığı belirtildi.
9.02.2024 Galatasaray
Hamit Altıntop: Semih Kılıçsoy bir sürpriz değil
Hamit Altıntop: Semih Kılıçsoy bir sürpriz değil TFF Millî Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın eşleşmesini yorumladı. Öte yandan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Başkan Vekili Mustafa Eröğüt de törenin ardından açıklamalarda bulundu.
9.02.2024 EURO 2024

Benzer Haber Etiketleri

Scout ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.