Seagate

Seagate

Son dakika seagate haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan seagate gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan seagate haber sayfamızda...

Seagate

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 54 seagate haberi bulunmuştur.
Şarm El-Şeyh çıkarması
Şarm El-Şeyh çıkarması Ayça Ayşin Turan, Salih Bademci, İmer Özgün, Erkan Kolçak Köstendil, Cansu Tosun, İlayda Ildır, İpek Filiz Yazıcı ve Alican Okumuş, Şarm El-Şeyh’teki Rixos Premium Seagate’te konakladı.
8.04.2023 Cadde
Tarkan iki yıl sonra sahnede
Tarkan iki yıl sonra sahnede Megastar Tarkan, yılbaşı gecesi Mısır’daki Rixos Premium Seagate’de konser verecek.
24.11.2021 Cadde
Milli sporcu Birgül Erken, yeni rekorlara Mısır'da hazırlanıyor
Milli sporcu Birgül Erken, yeni rekorlara Mısır'da hazırlanıyor SUALTI Dalış Mili Takımı sporcusu Birgül Erken, yaz boyu Antalya'nın Kaş ilçesinde yaptığı hazırlık çalışmalarının ardından yeni rekorlar için hazırlıklarını Mısır'da sürdürüyor. Burada katıldığı bir şampiyonada yeni bir Türkiye rekoru kıran Birgül Erken, gelecek yıl yapılacak olan Sualtı Dalış Dünya Şampiyonası'na iddialı olarak hazırlandığını belirtirken, yeni dünya rekorları için destek beklediğini de söyledi.
30.11.2020 Diğer
Amazon.com.tr’den Beklenen Cuma’ya özel fırsatlar
Amazon.com.tr’den Beklenen Cuma’ya özel fırsatlar Amazon.com.tr’nin Beklenen Cuma Fırsatları büyüyerek devam ediyor. Yenilenen Beklenen Cuma Fırsatları 30 Kasım Cumartesi saat 23:59’a kadar sürecek.
29.11.2019 Advertorial
Samsung, 30 TB'lık dünyanın en büyük SSD'sini duyurdu
Samsung, 30 TB'lık dünyanın en büyük SSD'sini duyurdu Samsung 30.72 terabayt depolama alanına sahip dünyanın en yüksek kapasiteli SAS SSD'sini tanıttı. SSD, yalnızda 2.5 inç büyüklüğe sahip.
21.02.2018 Teknoloji
Beklenen anlaşma imzalandı! Tam 18 milyar dolar
Beklenen anlaşma imzalandı! Tam 18 milyar dolar Toshiba çip biriminin 18 milyar dolar karşılığında Bain öncülüğündeki konsorsiyuma satışı için anlaşma imzaladı.
28.09.2017 Ekonomi
IBM ve Sony 330 terabaytlık manyetik bant geliştirdi
IBM ve Sony 330 terabaytlık manyetik bant geliştirdi IBM, Sony ile birlikte 1 inç kareye 201 gigabayt veri kaydedebilen manyetik bant üretti. Bant, avuç içi kadar bir şeride 330 terabayta kadar veri depolayabiliyor.
3.08.2017 Teknoloji
Çöle komşu sualtı cenneti
Çöle komşu sualtı cenneti Mısır’ın turistik merkezlerinden Şarm El-Şeyh, insanlığın çölün ortasında bir tatil cenneti yaratabildiğinin sağlam bir kanıtı. Kentin kıyıları özellikle sualtı dünyasının güzelliklerine tanık olmak isteyenlerin gözdesi
14.04.2017 Cumartesi
Seagate 10TB’lık disklerini Türkiye’de satışa sundu
Seagate 10TB’lık disklerini Türkiye’de satışa sundu Veri depolama çözümleri üreticisi Seagate kişilerin ve kurumların ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak ürettiği yeni 10TB’lık disklerini Türkiye’de satışa sundu
9.02.2017 Teknoloji
Seagate 10TB’lık disklerini Türkiye’de satışa sundu
Seagate 10TB’lık disklerini Türkiye’de satışa sundu Veri depolama çözümleri üreticisi Seagate kişilerin ve kurumların ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak ürettiği yeni 10TB’lık disklerini Türkiye’de satışa sundu
9.02.2017 Teknoloji
Seagate en büyük fabrikasını kapatıyor
Seagate en büyük fabrikasını kapatıyor Sabit disk pazarının en büyük üreticilerinden Seagate, Çin'in Suzhou şehrinde bulunan ve firmanın en büyük sabit disk üretim fabrikasını kapatıyor.
18.01.2017 Teknoloji
Seagate 60TB SSD Üretti
Seagate 60TB SSD Üretti Geçen hafta Samsung dünyanın en yüksek kapasiteli SSD sürücüsünü yaptığını duyurmuştu ancak Seagate koltuğu Samsung’tan devraldı.
12.08.2016 Teknoloji
USB Type C Kablolara Yeni Güvenlik Özellikleri
USB Type C Kablolara Yeni Güvenlik Özellikleri Yakında cihazlarınız sizlere USB Type C kablo veya şarj aletlerini kullanıp kullanmamanız gerektiğini söyleyecek. Böylece pek çok sorunun önüne geçilmiş olacak.
15.04.2016 Teknoloji
TYAN GTC 2016’da Yeni Sunucusunu Görücüye Çıkardı
TYAN GTC 2016’da Yeni Sunucusunu Görücüye Çıkardı TYAN GTC 2016’da oldukça kuvvetli paralel hesaplama yeteneğine sahip 4U 4x GPU FT76 B7922 platformunu kullanıcıları ile buluşturacak.
4.04.2016 Teknoloji
Seagate, Dünyanın İlk USB Sabit Diskini Duyurdu
Seagate, Dünyanın İlk USB Sabit Diskini Duyurdu Sabit disk pazarının lider firmalarından biri olan Seagate, dünyanın ilk USB’den gücünü alan sabit diskini duyurdu.
1.04.2016 Teknoloji
Seagate En Hızlı SSD’yi Duyurmaya Hazırlanıyor
Seagate En Hızlı SSD’yi Duyurmaya Hazırlanıyor Depolama çözümleri alanında pazarın lider isimlerinden biri olan Seagate dünyanın en hızlı SSD‘sini duyurmaya hazırlanıyor.
10.03.2016 Teknoloji
Tekno devlere türk kadın gücü...
Tekno devlere türk kadın gücü... Erkeklerin hakim olduğu sektör diye bilinen teknolojiye kadın eli değdi. Türkiye’de hem yerel hem de uluslararası pek çok firmada başarılarıyla dikkat çeken kadınlar tepe yönetim kadrolarını birer birer ele geçiriyor
6.03.2016 Ekonomi
Seagate’den Xbox İçin 2 TB Depolama Çözümü
Seagate’den Xbox İçin 2 TB Depolama Çözümü Yeni nesil oyunlarda gittikçe artan depolama alanı ihtiyacı, Seagate'yi harekete geçirdi. Firma, Xbox için özel bir HDD hazırlıyor... Almanya'nın Köln kentinde düzenlenmekte olan Gamescom etkinliğinde yeni ürününü tanıtan Seagate, Xbox...
7.08.2015 Teknoloji
Bu Sefer Batgirl, Joker’e Karşı
Bu Sefer Batgirl, Joker’e Karşı PC satışının durdurulmasından bu yana Batman: Arkham Knight için türlü türlü dedikodular çıkmaya başladı. Şimdilik sevgili yapımcı firma Rocksteady’den pek de detaylı açıklama alamadık. “Düşürün PC ayarlarını, oynarsınız” benzeri cümlesinden sonra sessizliğini, Batgirl: A Matter of Family indirilebilir içeriğiyle bozdu. Geçtiğimiz haftalarda duyurusu yapılan DLC’nin ilk ekran görüntüsü yayımlandı ve detayları açıklandı.
7.07.2015 Oyun Dunyasi
Sırlar elden ele dolaşmış
Sırlar elden ele dolaşmış Kozmik oda soruşturmasında imaj hard diskin TÜBİTAK’ta kopyasını çıkaran bilirkişi Akoğuz, “yanlı raporlar yazdığı” gerekçesiyle kurumdan atılmıştı
14.03.2015 Siyaset
29 kişi için gözaltı karar var
29 kişi için gözaltı karar var İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı dün 'paralel yapı' iddialarına yönelik olarak başlatılan operasyonla ilgili açıklama yaptı.
9.02.2015 Gündem
Dünyanın İlk 10 TB'lık Sabit Diski Üretildi!
Dünyanın İlk 10 TB'lık Sabit Diski Üretildi! Seagate’in 8 TB’lık diskinin ardından Western Digital firması da sessizliğini yeni bir ürünle bozdu! İşte dünyanın ilk 10 TB’lık sabit diski...
12.09.2014 Teknoloji Haberleri
Kablo derdine son...
Kablo derdine son... Seagate firmasının ürettiği Wireless Plus isimli kablosuz harici diski dilediğiniz yerde kullanabilirsiniz...
11.09.2019 Teknoloji
NSA’den yeni skandal
NSA’den yeni skandal Amerikan Ulusal Güvenlik Dairesi'nin internet üzerinden satılan dizüstü bilgisayarlara casus yazılım yüklettiği ortaya çıktı.
30.12.2013 Dünya
20 TB'lık diskler gelecek!
20 TB'lık diskler gelecek! Seagate, 2020 yılında 20 TB'lık diskler üretebilmek adına çalışmalar yapıyor.
25.10.2013 Teknoloji Haberleri

Benzer Haber Etiketleri

Seagate ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.