Sean Garnier'den genç futbolcuya kötü şaka!
Sean Garnier'den genç futbolcuya kötü şaka! Fenomen serbest stilci Séan Garnier, genç futbolcuya yaptıklarıyla pes dedirtti. (Via:433)
22.09.2019 Futbol
Sean Garnier'dan yeni cambazlık!
Sean Garnier'dan yeni cambazlık! Freestyle Sean Garnier, yaptığı şovlara bir yenisi daha ekledi. Garnier, yaptığı son paylaşımla yine takipçilerini şaşırttı. İşte o anlar...
24.02.2019 Futbol
Ryan Giggs rezil oldui!
Ryan Giggs rezil oldui! Hindistan'da yapılan bir organizasyonda sahaya çıkan eski Manchester Unitedlı futbolcu Ryan Giggs, Freestyle şampiyonu Sean Garnier karşısında zor anlar yaşadı.
17.07.2016 Futbol
Hachim Mastour, Sean Garnier'e karşı!
Hachim Mastour, Sean Garnier'e karşı! Dünya freestyle şampiyon Sean Garnier ile Milan'ın harika çocuğu Hachim Mastour yeteneklerini sergiledi. İşte kazanan...
21.07.2015 Futbol
Zidane ve oğulları şov yaptı!
Zidane ve oğulları şov yaptı! Fransız efsane oyuncu Zinedine Zidane ve oğulları Berlin'de oynanacak olan Şampiyonlar Ligi finali öncesinde adidas'ın freestyle şampiyonu Sean Garnier ile birlikte futbol şov yaptı.
6.06.2015 Futbol
Eden Hazard'ı rezil etti!
Eden Hazard'ı rezil etti! Dünya Freestyle Futbol Şampiyonu Sean Garnier bir organizasyonda karşılaştığı Chelseali yıldız Eden Hazard'ı rezil etti.
18.04.2015 Futbol
Sean Garnier, Türkiye'ye geliyor!
Sean Garnier, Türkiye'ye geliyor! Serbest stil futbolda dünya şampiyonu Sean Garnier, Saran Holding'in Türk Cumhuriyetleri'nde kurduğu yeni spor kanalı Stansport'un tanıtım gecesinde gösteri yapmak için Türkiye'ye geliyor.
1.07.2020 Futbol
Örümcek adam rezil etti!
Örümcek adam rezil etti! Dünya Freestyle Futbol Şampiyonu Sean Garnier örümcek adam kostümü ile sokaklarda insanları büyülemeye devam ediyor.
19.09.2014 Futbol
Neymar ile resmen alay etti!
Neymar ile resmen alay etti! Dünya Freestyle şampiyonu Sean Garnier, Brezilyalı yıldız Neymar'ı rezil etti.
10.04.2014 Futbol
Londra sokaklarında futbol dersi!
Londra sokaklarında futbol dersi! İngiliz serbest stil futbol şovu yapan Sean Garnier Londra'da sokak ortasında yaptığı şovlar izleyenlere keyifli dakikalar yaşatıyor.
29.12.2013 Futbol