Sebastian Bear-Mcclard

Sebastian Bear-Mcclard

Son dakika Sebastian Bear-McClard haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sebastian Bear-McClard gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sebastian Bear-McClard haber sayfamızda...

Sebastian Bear-Mcclard

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 70 sebastian bear-mcclard haberi bulunmuştur.
Emily Ratajkowski'nin sokak tarzı sosyal medyada gündem oldu!
Emily Ratajkowski'nin sokak tarzı sosyal medyada gündem oldu! Sebastian Bear-McClard'ı ihanet gerekçesiyle terk eden Emily Ratajkowski, boşanma sonrası ünlü isimlerle, samimi hallerde objektiflere yansımıştı. Ünlü model, 30 milyona yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi.
11.09.2023 Cadde
Emily Ratajkowski: Harry Styles ile öpüşmemin bu kadar olay olmasını beklemiyordum!
Emily Ratajkowski: Harry Styles ile öpüşmemin bu kadar olay olmasını beklemiyordum! Sebastian Bear-McClard'ı ihanet gerekçesiyle terk eden Emily Ratajkowski, boşanma sonrası ünlü isimlerle, samimi hallerde objektiflere yansımıştı. ABD'li model, geçtiğimiz haftalarda arkadaşı Olivia Wilde'ın eski sevgilisi Harry Styles ile öpüşürken görüntülenmişti. Ünlü isim, son verdiği röportajda gündemden düşmeyen öpücükle ve arkadaşı Olivia Wilde'la ilgili konuştu.
24.04.2023 Cadde
Oyunculuğu bıraktı! 'Beni küçük bir et parçası olarak gördüler'
Oyunculuğu bıraktı! 'Beni küçük bir et parçası olarak gördüler' Oğlunun babası Sebastian Bear-McClard'dan ihanet gerekçesiyle boşanan, İngiliz şarkıcı Harry Styles ile yeni bir aşka yelken açan Emily Ratajkowski, oyunculuk kariyerine nokta koydu. Yıldız isimlerle birlikte kamera karşısına geçme şansı yakalayan ABD'li model, sinemadan uzaklaşma kararının nedenlerini anlattı.
7.04.2023 Cadde
Emily Ratajkowski'den Harry Styles açıklaması
Emily Ratajkowski'den Harry Styles açıklaması Sebastian Bear-McClard'ı ihanet gerekçesiyle terk eden Emily Ratajkowski, boşanma sonrası ünlü isimlerle, samimi hallerde objektiflere yansımıştı. ABD'li model, geçtiğimiz haftalarda arkadaşı Olivia Wilde'ın eski sevgilisi Harry Styles ile öpüşürken görüntülenmişti. Son olarak ünlü ismin, Styles aşkının çok daha önce başladığı ortaya çıktı. İşte detaylar...
6.04.2023 Cadde
‘Yumurtalarımı dondurtacağım’
‘Yumurtalarımı dondurtacağım’ İlk evliliğinden bir oğlu olan manken Emily Ratajkowski, ikinci çocuğunu en uygun zamanda dünyaya getirmek için yumurtalarını dondurtacağını söyledi.
29.03.2023 Cadde
Arkadaşının eski sevgilisiyle öpüşürken kameralara yakalandı! 'Bu yaptığı ihanet'
Arkadaşının eski sevgilisiyle öpüşürken kameralara yakalandı! 'Bu yaptığı ihanet' Sebastian Bear-McClard'ı ihanet gerekçesiyle terk eden Emily Ratajkowski, boşanma sonrası ünlü isimlerle, samimi hallerde objektiflere yansımıştı. ABD'li model, son olarak arkadaşı Olivia Wilde'ın eski sevgilisi Harry Styles ile öpüşürken görüntülendi. Emily ve Olivia'nın, aylar önce Harry'nin konserine gittiği ortaya çıkarken; Ratajkowski'nin arkadaşından özür dilediği iddia edildi.
29.03.2023 Cadde
Ünlü modelden oğluna duygusal mesaj: Seni güvende tutmak için her şeyi yaparım!
Ünlü modelden oğluna duygusal mesaj: Seni güvende tutmak için her şeyi yaparım! Sylvester Apollo adını verdiği oğlunun babası Sebastian Bear-McClard ile 4 yıllık evliliğini ihanete uğradığı için bitiren ABD'li model Emily Ratajkowski, kısa bir süre içerisinde birbirinden ünlü isimlerle, oldukça samimi hallerde kameralara yansımasıyla gündeme gelmişti. Ünlü isim, son olarak oğlunun doğum gününü kutladığı duygusal bir mesajla adından söz ettirdi.
6.03.2023 Cadde
Farklı erkeklerle görüntülenmesi çok konuşulmuştu: Ne zaman biriyle flört etsem herkes öğreniyor!
Farklı erkeklerle görüntülenmesi çok konuşulmuştu: Ne zaman biriyle flört etsem herkes öğreniyor! Oğlunun babası Sebastian Bear-McClard ile 4 yıllık evliliğini ihanete uğradığı için bitiren ABD'li model Emily Ratajkowski, kısa bir süre içerisinde birbirinden ünlü isimlerle, oldukça samimi hallerde kameralara yansımıştı. Bekar hayatına hızlı bir giriş yapan ünlü isim, sık sık gündem olan bu durumla ilgili açıklama yaparak; yaşananlara isyan etti.
28.01.2023 Cadde
Emily Ratajkowski'den nostaljik paylaşım
Emily Ratajkowski'den nostaljik paylaşım Defalarca aldatıldığını öğrenmesinin ardından eşi Sebastian Bear-McClard'den ayrılan, dünyaca ABD'li model Emily Ratajkowski, çılgın gençlik yıllarına ait fotoğraflarını paylaştı. Yıllar önce çekilen fotoğrafını 'Teenage Dirtbag' adlı şarkının sözleriyle yayınlayan ünlü modele yorum yağdı.
6.01.2023 Cadde
Ünlü model kafa karıştırdı! Öpüşürken kameralara yakalandılar
Ünlü model kafa karıştırdı! Öpüşürken kameralara yakalandılar Defalarca aldatıldığını öğrenmesinin ardından eşinden ayrılan, dünyaca ABD'li model Emily Ratajkowski; son hamlesiyle kafaları karıştırdı. Her hareketiyle olay olan reality şov yıldızı Kim Kardashian'ın eski sevgilisi Pete Davidson ile aşk yaşayan Ratajkowski, başka bir erkekle öpüşürken gazetecilerden kaçamadı. Ünlü ismin gündem olan karelerden önce yaptığı bir açıklama ise dikkat çekti.
24.12.2022 Cadde
Emily Ratajkowski 45 kiloya düşmüş! 'Travma vücutta yaşıyor'
Emily Ratajkowski 45 kiloya düşmüş! 'Travma vücutta yaşıyor' Dört yıllık eşi Sebastian Bear-McClard'dan ihanet yüzünden ayrılan dünyaca ünlü model Emily Ratajkowski, geçtiğimiz günlerde Kim Kardashian'ın eski sevgilisi Pete Davidson ile aşk yaşamaya başlamıştı. Şimdilerde yeni sevgilisiyle gündemde olan ünlü isim, podcast programında geçirdiği kötü günlerin ardından 'korkutucu' bir şekilde kilo kaybettiğini açıkladı.
1.12.2022 Cadde
'Emily Ratajkowski ve Pete Davidson aşk yaşıyor' iddiası!
'Emily Ratajkowski ve Pete Davidson aşk yaşıyor' iddiası! Dünyaca ünlü model Emily Ratajkowski'nin, dört yıllık eşi Sebastian Bear-McClard'dan ihanet yüzünden ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Ayrılıktan kısa süre sonra Ratajkowski'nin Hollywood yıldızı Brad Pitt ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine oturmuştu. Geçtiğimiz haftalarda sessizliğini bozarak bu söylentileri yalanlayan Ratajkowski'nin, Kim Kardashian'ın komedyen eski sevgilisi Pete Davidson ile yeni bir aşka yelken açtığı öne sürüldü.
16.11.2022 Cadde
Emily Ratajkowski fit fiziğinin sırrını açıkladı!
Emily Ratajkowski fit fiziğinin sırrını açıkladı! Dünyaca ünlü model Emily Ratajkowski'nin, dört yıllık eşi Sebastian Bear-McClard'dan ihanet yüzünden ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Ayrılıktan kısa süre sonra ise Ratajkowski'nin Hollywood yıldızı Brad Pitt ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine oturmuş; ancak Ratajkowski yaptığı bir açıklamayla bu söylentilere noktayı koymuştu. Güzel model, son olarak Instagram hesabından paylaştığı bir videoyla gündeme geldi. Cadılar Bayramı kostümünü takipçilerinin beğenisine sunan Emily, şarkıcı Halsey'nin yorumu üzerine fit halinin sırrını açıkladı.
2.11.2022 Cadde
Emily Ratajkowski'den Brad Pitt açıklaması! İddialı parti kıyafeti gündem oldu
Emily Ratajkowski'den Brad Pitt açıklaması! İddialı parti kıyafeti gündem oldu Dünyaca ünlü model Emily Ratajkowski'nin, dört yıllık eşi Sebastian Bear-McClard'dan ihanet yüzünden ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Ayrılıktan kısa süre sonra Ratajkowski'nin Hollywood yıldızı Brad Pitt ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine oturmuştu. Geçtiğimiz günlerde bu söylentilere nokta koyacak bir açıklama yapan model, katıldığı partide ise adeta göz kamaştırdı.
14.10.2022 Cadde
Emily Ratajkowski'nin oğluyla küvet pozları olay oldu!
Emily Ratajkowski'nin oğluyla küvet pozları olay oldu! Moda dünyasında 'Emrata' adıyla bilinen Emily Ratajkowski, kendisini defalarca kez aldattığı gerekçesiyle boşanma kararı aldığı Sebastian Bear-McClard ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Sylvester Apollo Bear ile fotoğraflarını yayınladı. Dünyaca ünlü modelin Mart 2021'de dünyaya gelen oğluyla çıplak küvet pozları sosysal medyada tartışma yarattı.
24.09.2022 Cadde
Adam Levine'den 'aldatma' açıklaması! 'Behati Prinsloo çok üzgün'
Adam Levine'den 'aldatma' açıklaması! 'Behati Prinsloo çok üzgün' Namibyalı manken Behati Prinsloo ile üçüncü bebeklerini bekleyen Maroon 5 grubunun solisti Adam Levine'in, eşini bir Instagram fenomeniyle aldattığı ortaya çıkmıştı. Ekran görüntülerini paylaşan fenomenin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak özür dileyen Levine, başka kadınlar tarafından da peş peşe ifşa edildi. Prinsloo'ya yakın bir kaynak, modelin 'çok üzgün' olduğunu paylaşırken; eşi Sebastian Bear-McClard tarafından aldatıldığı iddia edilen Emily Ratajkowski de konuya dahil olarak dikkat çeken açıklamalar yaptı.
22.09.2022 Cadde
Emily Ratajkowski, Sebastian Bear McClard ile yaşadıkları daireden taşındı! Brad Pitt ile aşk mı yaşıyor?
Emily Ratajkowski, Sebastian Bear McClard ile yaşadıkları daireden taşındı! Brad Pitt ile aşk mı yaşıyor? Dünyaca ünlü model Emily Ratajkowski'nin, 4 yıllık eşi Sebastian Bear McClard'dan ihanet yüzünden boşanacağı bir süredir konuşuyordu. Ünlü isim, yüzüğünü çıkararak da ilişkilerinin bittiği söylentilerini desteklemişti. Model, son olarak geçtiğimiz gün eşiyle paylaştığı dairen taşınırken görüntülendi. Ratajkowski'nin Hollywood yıldızı Brad Pitt ile aşk yaşadığı iddiaları ise magazin gündemine oturdu.
2.09.2022 Cadde
Molatik Fiskos: Gigi Hadid, Selena Gomez ve diğerleri...
Molatik Fiskos: Gigi Hadid, Selena Gomez ve diğerleri... Molatik Fiskos köşemize hoş geldiniz. Haftaya biraz hangi ünlü, nerede, ne yapmış, neler olmuş tarzında merakımızı gideren olaylarla başlayalım. Geçtiğimiz hafta neler oldu neler... Kahvenizi, çayınızı aldıysanız başlıyoruz.
10.08.2022 Ünlüler
'Sebastian Bear McClard, Emily Ratajkowski'ye bir şans daha için yalvarıyor' iddiası!
'Sebastian Bear McClard, Emily Ratajkowski'ye bir şans daha için yalvarıyor' iddiası! Dünyaca ünlü model Emily Ratajkowski'nin, 4 yıllık eşi Sebastian Bear McClard'dan ihanet yüzünden boşanacağı iddiası bir süredir gündemdeydi. Ünlü isim, yüzüğünü çıkararak da ilişkilerinin bittiği söylentilerini desteklemişti. Son olarak modele yakın bir kaynak; McClard'ın, Ratajkowski'ye kendisine bir şans daha vermesi için yalvardığını açıkladı.
4.08.2022 Cadde
Emily Ratajkowski-Sebastian Bear-McClard çiftinden üzen haber!
Emily Ratajkowski-Sebastian Bear-McClard çiftinden üzen haber! Sosyal medyadaki şöhretini podyumlara taşıyan model Emily Ratajkowski, dört yıldır evli olduğu oyuncu eşi Sebastian Bear-McClard'dan ayrılma kararı aldı. Ratajkowski'nin boşanma nedeninin ise 'ihanet' olduğu konuşuluyor. İşte detaylar...
19.07.2022 Cadde
Yılın bebekleri!
Yılın bebekleri! 2020’yi pandemi şartları nedeniyle evlerinde geçiren dünyaca ünlü isimler boş durmadı. 2020’de başlayan bebek yapma furyası 2021’de sonuç vererek devam etti. İşte yıldızların bebekleri...
31.12.2021 Cadde
Emily Ratajkowski: Beni utandırmaya çalışanlara boyun eğmeyeceğim
Emily Ratajkowski: Beni utandırmaya çalışanlara boyun eğmeyeceğim Oyuncu Sebastian Bear-McClard ile evli olan, bir çocuk annesi ABD'li oyuncu ve model Emily Ratajkowski, karın kasları nedeniyle kendisine yöneltilen "Bu kadarı da fazla" şeklindeki eleştirilere yanıt verdi.
25.11.2021 Cadde
Seks sembolü olmaktan bıktım
Seks sembolü olmaktan bıktım Ünlü İngiliz model Emily Ratajkowski seks sembolü olarak görülmenin kendisini yorduğunu söyledi. Evli, bir çocuk annesi manken, çıplaklığıyla kariyer yapmasını eleştirenlere de cevap verdi
21.11.2021 Dünya
Emily Ratajkowski bebeğinin yüzünü gösterdi
Emily Ratajkowski bebeğinin yüzünü gösterdi Oyuncu Sebastian Bear-McClard ile mutlu bir evlilik sürdüren, 8 Mart'ta bebeği Sylvester Apollo Bear adını verdikleri erkek bebek dünyaya getiren ABD'li model Emily Ratajkowski kural bozdu.
2.10.2021 Cadde
Emily Ratajkowski photoshop iddialarına kıyafetiyle yanıt verdi
Emily Ratajkowski photoshop iddialarına kıyafetiyle yanıt verdi Mart ayında ilk kez anne olmanın sevincini yaşayan İngiliz model Emily Ratajkowski, 'Sylvester Apollo Bear' adını verdiği bebeğini kucağına almıştı. Kısa sürede doğum kilolarından kurtulan Ratajkowski, önceki gün oyuncu eşi Sebastian Bear McClard ile birlikte New York sokaklarında görüntülendi.
21.05.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Sebastian Bear-Mcclard ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.