Sebastien Loeb

Sebastien Loeb

Son dakika Sebastien Loeb haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sebastien Loeb gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sebastien Loeb haber sayfamızda...

Sebastien Loeb

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 200 sebastien loeb haberi bulunmuştur.
Nasser Al Attiyah 5. Dakar Ralli zaferini kazandı
Nasser Al Attiyah 5. Dakar Ralli zaferini kazandı Nasser Al Attiyah, 2023 Dakar Ralli şampiyonu oldu. Dakar Ralli efsanesi Nasser Al Attiyah bu galibiyetiyle 5. Dakar Ralli zaferini elde etmiş oldu.
15.01.2023 Motor Sporları
Dakar Rallisi’nin 10. etabını Sebastien Loeb kazandı
Dakar Rallisi’nin 10. etabını Sebastien Loeb kazandı Dünyanın en zorlu motor sporları organizasyonu olarak kabul edilen Dakar Rallisi’nde 10. etap tamamlandı. Amatörlerin yanı sıra ustaların rekorlar kırmak için mücadele verdiği Dakar Ralli’nin onuncu etabını otomobil kategorisinde Red Bull sporcusu Sebastien Loeb kazandı.
11.01.2023 Motor Sporlari
Dakar Rallisi’nin 9'uncu etabını Sebastien Loeb kazandı
Dakar Rallisi’nin 9'uncu etabını Sebastien Loeb kazandı Dünyanın en zorlu motor sporları organizasyonu olarak kabul edilen Dakar Rallisi’nde 9'uncu etap tamamlandı. Amatörlerin yanı sıra ustaların rekorlar kırmak için mücadele verdiği Dakar Ralli’nin 9'uncu etabını otomobil kategorisinde Sebastien Loeb kazandı.
10.01.2023 Motor Sporlari
Dakar Rallisi’nin 6. gününde de lider Nasser Al-Attiyah
Dakar Rallisi’nin 6. gününde de lider Nasser Al-Attiyah Dünyanın en zorlu motor sporları organizasyonu olarak kabul edilen Dakar Rallisi’nde altıncı gün tamamlandı. Altıncı gününde de otomobil kategorisinde zirvede Nasser Al Attiyah yer aldı.
6.01.2023 Motor Sporları
Dakar Rallisi’nin 4. gününde rallinin efsaneleri zirvede
Dakar Rallisi’nin 4. gününde rallinin efsaneleri zirvede Dünyanın en zorlu motor sporları organizasyonu olarak kabul edilen Dakar Rallisi’nde dördüncü gün geride kaldı. Sebastien Loeb birinci sıraya yerleşirken, “Mr Dakar” Stephane Peterhansel ikinci sırada “El Matador” Carlos Sainz üçüncü sırada bitirdi.
4.01.2023 Motor Sporları
Nasser Al-Attiyah: Dakar Rallisi'nde hedefim rekor kırmak
Nasser Al-Attiyah: Dakar Rallisi'nde hedefim rekor kırmak Motor sporları dünyasında en zorlayıcı yarış olan Dakar Rallisi 31 Aralık’ta yapılan özel açılış etabıyla start aldı. 4 kere şampiyon olan Nasser Al-Attiyah kendisine rakip olarak Sebastian Loeb'ü seçerken hedefini açıkladı.
1.01.2023 Motor Sporları
Dünya şampiyonu Carlos Sainz’in belgeseli yayınlandı!
Dünya şampiyonu Carlos Sainz’in belgeseli yayınlandı! İki kez Dünya Ralli Şampiyonası (WRC), üç kez Dakar Rallisi şampiyonu olan Carlos Sainz’in yaşamını anlatan ‘Sainz: Live to Compete’ isimli belgeseli yayınlandı.
16.12.2022 Diğer
Dünya Ralli Şampiyonası’nda ikinci heyecan İsveç’te yaşanacak
Dünya Ralli Şampiyonası’nda ikinci heyecan İsveç’te yaşanacak 2022 Dünya Ralli Şampiyonası’nda (WRC) hibrit dönemin ikinci yarışı, 24-27 Şubat tarihleri arasında İsveç’te koşulacak. Sezonun karlı etaplarıyla ünlü rallisinde gözler Red Bull sporcuları Elfyn Evans, Kalle Rovanpera, Thierry Neuville ile Craig Breen’ın üstünde olacak.
23.02.2022 Motor Sporları
Sebastien Loeb, Dünya Ralli Şampiyonası’nda 80’inci zaferine ulaştı
Sebastien Loeb, Dünya Ralli Şampiyonası’nda 80’inci zaferine ulaştı Dünyanın en prestijli spor organizasyonlarından biri olan Dünya Ralli Şampiyonası’nda (WRC) 2022 yılının ilk yarışı olan Monte Carlo Rallisi’nde zafere Sebastien Loeb ulaştı. Efsane pilot bu sonuçla, Dünya Ralli Şampiyonası’ndaki 80’inci yarış zaferini elde etti.
23.01.2022 Motor Sporları
Dakar Rallisi’nin 3. gününde Sebastien Loeb zirvede
Dakar Rallisi’nin 3. gününde Sebastien Loeb zirvede Kazanmak kadar tamamlamanın da çok zor olduğu Dakar Rallisi’nde üçüncü gün geride kaldı. Suudi Arabistan’daki dünyanın en zorlu yarışının üçüncü gününde efsane Red Bull sporcusu Sebastien Loeb otomobil kategorisinde birinci olurken onu diğer Red Bull sporcuları Nasser Al-Attiyah ve Carlos Sainz takip etti. Kamaz Master pilotu Andrey Karginov ise kamyon kategorisinde zirvede yer aldı. Red Bull sporcusu Sam Sunderland ise motosiklet kategorisinde genel klasmanda zirveyi aldı.
4.01.2022 Motor Sporları
Çöldeki serap! Dakar Rallisi
Çöldeki serap! Dakar Rallisi Dakar Rallisi, bugün 44. kez start alıyor. Formula 1’in asfaltta ‘hız’ ile yaptığı şovun yerini, toprak üstündeki ‘metanet’ gösterisine bıraktığı amansız mücadele, uçsuz bucaksız çöllerde direksiyon sallayan maceracı pilotlara sahne oluyor.
1.01.2022 Motor Sporları
Carlos Sainz: Dakar Rallisi çılgınca bir meydan okuma
Carlos Sainz: Dakar Rallisi çılgınca bir meydan okuma Kazanmak kadar tamamlamanın da çok zor olduğu Dakar Rallisi 3 Ocak’ta başlayacak. Dünyanın en zorlu yarışı olarak değerlendirilen rallide son şampiyon ve Red Bull sporcusu Carlos Sainz’ın hedefi yine mutlu sona ulaşmak. Tecrübeli pilot çok zorlu geçeceğini bildiği yarışa kendisini çok iyi hazırladığını belirtip “Dakar Rallisi’ni ya seversin ya da nefret edersin. Bunun bir ortası yok. Çoğu insan Dakar’ı çılgınlık olarak görüyor. Karşılaştığımız şey çok zorlu bir yarış. O sebeple de Dakar Rallisi’nin tek bir kelime ile ifade etmek çok zor. Sadece çok çılgınca bir meydan okuma diyebilirim” dedi.
3.01.2021 Motor Sporları
Dakar Rallisi heyecanı
Dakar Rallisi heyecanı Dünyanın en zorlu yarışlarından biri olarak tanımlanan Dakar Rallisi'ne sayılı günler kaldı.
24.12.2020 Diğer
Son dakika | Sporda 2020 yılı böyle geçti!
Son dakika | Sporda 2020 yılı böyle geçti! 2020 yılını uğurlamaya hazırlanıyoruz. Kovid-19 sporu da sekteye uğrattı. ABD'li efsane basketbolcu Kobe Bryant ve 13 yaşındaki kızı Gianna, California'daki helikopter kazasında hayatını kaybetti. Futbol efsanesi Diego Armando Maradona da hayata gözlerini yumdu. İşte sporda 2020'nin olayları...
15.12.2020 Skorer
Türkiye Rallisi’ne Yağız Avcı damgası
Türkiye Rallisi’ne Yağız Avcı damgası Dünyanın en büyük motor sporları organizasyonlarından biri olan Dünya Ralli Şampiyonası’nın 5. yarışı olan Türkiye Rallisi’nde ilk 3 sırayı Red Bull sporcuları elde etti. 3 günlük heyecanda zirveyi kimseye bırakmayan Red Bull sporcularından Elfyn Evans, Marmaris’te şampiyon olarak pilotlar sıralamasında liderliğe yükseldi. Türkiye’de ikinci sırayı bir diğer Red Bull sporcusu Thierry Neuville alırken 9 kez dünya şampiyonu olan ralli efsanesi ve Red Bull sporcusu Sebastien Loeb ise podyumun üçüncü basamağına çıktı. WRC3 kategorisinde yarışan Red Bull sporcusu Yağız Avcı bu kategoride üçüncü olurken yapılan 2 yarışı da kazanarak Türkiye Ralli Şampiyonası’nda 1. Olmayı başardı.
20.09.2020 Motor Sporları
Dünya Ralli Şampiyonası'nın Türkiye ayağında Elfyn Evans birinci oldu
Dünya Ralli Şampiyonası'nın Türkiye ayağında Elfyn Evans birinci oldu Dünya Ralli Şampiyonası'nın 5. ayağı Türkiye Rallisi'nde, Büyük Britanyalı pilot Elfyn Evans birinci oldu.
20.09.2020 Motor Sporları
Burak Çukurova: Türkiye'nin Sebastien Loeb'ü olursak mutlu oluruz
Burak Çukurova: Türkiye'nin Sebastien Loeb'ü olursak mutlu oluruz Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştiren 2020 FIA Dünya Ralli Şampiyonası'nın (WRC) 5'inci yarışı olan Türkiye Rallisi, bugün sona erecek.
20.09.2020 Diğer
Neuville fırtınası
Neuville fırtınası Dünya Ralli Şampiyonası’nın 5. yarışı olan Türkiye Rallisi’nde ikinci gün geride kalırken, pilotların mücadelesi nefesleri kesti. Geçilen altı etap sonunda Thierry Neuville zirveye çıktı. Dev organizasyon bugün sona erecek.
20.09.2020 Motor Sporları
'Burası çok farklı'
'Burası çok farklı' Üst üste 9 WRC şampiyonluğu bulunan Red Bull sporcusu Sebastien Loeb, Milliyet’e konuştu. Marmaris’te mücadele eden efsane pilot, “İzlediğim videolardan gördüğüm kadarıyla Türkiye Rallisi çok farklı. Benim için keşfedilmesi gereken bir etap” dedi.
19.09.2020 Motor Sporları
Bakan Kasapoğlu Dünya Ralli Şampiyonası'nın startını verdi
Bakan Kasapoğlu Dünya Ralli Şampiyonası'nın startını verdi Dünya Ralli Şampiyonası'nın 5. yarışı Türkiye Rallisi'nin startını Bakan Kasapoğlu verdi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "İnşallah spor turizmindeki gelişimimiz hızlı bir şekilde devam edecek. Önümüzdeki dönemde birbirinden anlamlı organizasyonlara ev sahipliği yapacağız" dedi. Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen Dünya Ralli Şampiyonası'nın (WRC) 5. yarışı Türkiye Rallisi'nde, İçmeler ve Gökçe etabında Sebastien Loeb birinci oldu.
18.09.2020 Motor Sporları
En hızlılar gaza basıyor
En hızlılar gaza basıyor Kovid-19 salgını nedeniyle seyircisiz yapılacak olan organizasyonda 19 ülkeden 130 sporcu zirveye çıkmak için mücadele edecek. Tüm gözler geçen sezon Türkiye’de mutlu sona ulaşan ve bu yıl da şampiyona liderliğini bırakmayan Red Bull sporcusu Sebastien Ogier’in üstünde olacak.
18.09.2020 Motor Sporları
Türkiye Rallisi, nefes kesen mücadelelere sahne olacak
Türkiye Rallisi, nefes kesen mücadelelere sahne olacak Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilecek 2020 FIA Dünya Ralli Şampiyonası 5'inci yarışı olan Türkiye Rallisi, 18-20 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek.
17.09.2020 Motor Sporları
WRC 3'üncü yarışını Sebastien Ogier kazandı
WRC 3'üncü yarışını Sebastien Ogier kazandı Dünyanın en prestijli spor organizasyonlarından biri olan Dünya Ralli Şampiyonası'nda (WRC) 2020 sezonunun üçüncü yarışını 6 kez dünya şampiyonu olan Red Bull sporcusu Sebastien Ogier kazandı.
1.07.2020 Motor Sporları
Elektrikli otoya ‘niyet’ var, ama...
Elektrikli otoya ‘niyet’ var, ama... Yapılan son araştırmaya göre Türkiye’de kullanıcıların elektrikli araçlara olan ilgisi hızla artarken, altyapı yetersizliği, halen bu ilgiyi eyleme dönüştürme konusunda çekince yaratıyor!
18.11.2019 Ekonomi
Yerli üretim i20 şampiyon oldu
Yerli üretim i20 şampiyon oldu WRC Dünya Ralli Şampiyonası 2019 sezonunun 380 puanla birincisi Hyundai i20 Coupe WRC ekibi oldu
16.11.2019 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Sebastien Loeb ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.