Şebeke Suyu

Şebeke Suyu

Son dakika şebeke suyu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan şebeke suyu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan şebeke suyu haber sayfamızda...

Şebeke Suyu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 788 şebeke suyu haberi bulunmuştur.
TCMB: Yıllık enflasyon, temel mal ve enerjide yükseldi
TCMB: Yıllık enflasyon, temel mal ve enerjide yükseldi TÜRKİYE Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), yıllık enflasyonun temel mal ve daha belirgin olarak enerjide yükselirken; diğer ana gruplarda gerilediğini açıkladı.
6.02.2024 Ekonomi
Aylık Fiyat Gelişmeleri Raporu yayımlandı
Aylık Fiyat Gelişmeleri Raporu yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) yıllık enflasyonun temel mal ve daha belirgin olarak enerjide yükselirken, diğer ana gruplarda gerilediğini açıkladı.
6.02.2024 Uzmanpara
Merkez Bankası, PPK toplantı özetini yayımladı
Merkez Bankası, PPK toplantı özetini yayımladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), 2024 yılı Ocak ayında, aylık enflasyonda görülmesi beklenen geçici yükselişin ardından fiyat artışlarının Şubat ayı ve sonrasında yavaşlayacağını tahmin etti.
1.02.2024 Ekonomi
Depremin vurduğu 11 kentin içme suyu sonuçları çıktı
Depremin vurduğu 11 kentin içme suyu sonuçları çıktı Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Işıl Var, öğrencileriyle birlikle 6 Şubat depremlerinden etkilenen 11 ilden aldıkları su numunelerinin laboratuvar sonuçlarını açıkladı.
19.12.2023 Gündem
Dikkat! Kurşun akabilir... Binalardaki büyük tehdit
Dikkat! Kurşun akabilir... Binalardaki büyük tehdit ABD’de su şebekesinde kullanılan kurşun borular sağlığa zarları nedeniyle sökülürken, Türkiye’de de 50-60 yıl önce kurşun boru kullanıldığı, eski yapıların tesisatlarında hala kurşun boru bulunabileceği uyarısı yapıldı.
4.12.2023 Gündem
PPK toplantı özeti yayımlandı
PPK toplantı özeti yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısına dair özet metin yayımlandı.
30.11.2023 Uzmanpara
TCMB aylık fiyat gelişmeleri raporunu açıkladı
TCMB aylık fiyat gelişmeleri raporunu açıkladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) aylık fiyat gelişmeleri raporuna göre doğal gazda tüketimin, ilk 25 metreküp olan bedelsiz kullanım sınırının bir miktar üzerine çıkmasıyla, bu kanaldan aylık tüketici enflasyonuna 0,22 puanlık etki geldi. Kasım ve aralık aylarında tüketimdeki artışa bağlı olarak, doğal gaz kaleminden gelen etkinin yükseleceği öngörüldü.
6.11.2023 Uzmanpara
PPK toplantı özeti yayımlandı
PPK toplantı özeti yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) toplantı özetinde Türk lirası mevduat payının artırılmasına yönelik ilave adımlarla parasal aktarım mekanizması güçlendirilmeye devam edileceği bildirildi.
2.11.2023 Uzmanpara
TCMB fiyat gelişmeleri raporunu yayımladı
TCMB fiyat gelişmeleri raporunu yayımladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) aylık fiyat gelişmeleri raporunda eylül ayında üniversite ücreti, okul servisi ve yurt ücreti gibi eğitimle bağlantılı kalemlerin yüksek fiyat artışları ile öne çıktığı, kirada süregelen yükseliş eğiliminin güçlendiği ifade edildi.
4.10.2023 Uzmanpara
PPK toplantı özeti yayımlandı
PPK toplantı özeti yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) özet metninde son dönemde etkili olan ücret ve kur kaynaklı maliyet yönlü baskılar ile vergi düzenlemelerinin enflasyona önemli ölçüde yansıdığı belirtildi. Metinde aylık enflasyonun ana eğiliminde düşüşün başlayacağı değerlendirildiği aktarıldı.
28.09.2023 Uzmanpara
Bartın'daki toplu balık ölümleri sonrası harekete geçildi
Bartın'daki toplu balık ölümleri sonrası harekete geçildi Bartın Irmağı’nda toplu balık ölümleri yaşanırken Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri, ölü balıklardan ve sudan incelenmek üzere numune aldı.
27.09.2023 Gündem
TCMB fiyat gelişmeleri raporunu yayımladı
TCMB fiyat gelişmeleri raporunu yayımladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası fiyat gelişmeleri raporunda aylık fiyat gelişmeleri sektörler bazında incelendiğinde artışların genele yayıldığı izlenirken ham petrol ve doğal gaz, rafine petrol ürünleri, temel eczacılık, kömür ve linyit, mobilya, diğer madencilik-taş ocakçılığı ve elektrik-gaz imalatı sektörleri fiyat artışlarıyla öne çıktığı belirtildi.
5.09.2023 Uzmanpara
TCMB aylık fiyat gelişmeleri raporunu açıkladı
 TCMB aylık fiyat gelişmeleri raporunu açıkladı Merkez Bankası fiyat gelişmeleri raporunda aylık fiyat gelişmeleri sektörler bazında incelendiğinde, artışların genele yayıldığı izlenirken ham petrol ve doğal gaz, rafine petrol ürünleri, temel eczacılık, kömür ve linyit, mobilya, diğer madencilik-taş ocakçılığı ve elektrik-gaz imalatı sektörleri fiyat artışlarıyla öne çıktığı belirtildi.
5.09.2023 Ekonomi
İSKİ'den yeni su tasarrufu kararı! Geçici olarak durduruldu
İSKİ'den yeni su tasarrufu kararı! Geçici olarak durduruldu İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), su tüketimi tasarruf tedbirleri kapsamında yeni bir uygulamaya geçti. İSKİ su tasarrufu tedbirleri kapsamında, İstanbul'daki bahçe ve peyzaj sulama aboneliklerini geçici olarak durdurma kararı aldı.
28.08.2023 Gündem
Diyarbakır’da sulama yasağının ardından denetim! ‘Ciddi bir şekilde kararlara uyum var’
Diyarbakır’da sulama yasağının ardından denetim! ‘Ciddi bir şekilde kararlara uyum var’ Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nce, günlük 300 litreyi aşan su kullanımına yönelik aldığı kararla, 1-31 Ağustos tarihleri arasında iş yeri önü, kaldırım yıkama ve çevre sulamaları hortum ile yapılmayacak. Karara göre, 13 Ağustos'a kadar kentteki oto yıkama ünitelerinde, 11 Ağustos'a kadar da halı yıkama fabrikalarında hizmet verilmeyecek. Alınan kararların ardından zabıta ekiplerince denetimler sıklaştırıldı.
10.08.2023 Gündem
Tokat Valiliği'nden '600 kişi şebeke suyundan zehirlendi' iddialarına ilişkin açıklama
Tokat Valiliği'nden '600 kişi şebeke suyundan zehirlendi' iddialarına ilişkin açıklama Tokat Valiliği Niksar ilçesinde bazı vatandaşların sosyal medya hesaplarından '600 kişinin şebeke suyundan zehirlendiğine yönelik' yapılan paylaşım ve haberler üzerine yazılı açıklamada bulundu. Açıklamada, Niksar Devlet Hastanesi'ne 538 hastanın başvurduğu belirtilirken "Şikayetlerde zehirlenme belirtisi olmadığı görülmektedir" denildi.
21.06.2023 Gündem
Bolu'da heyelan anı kamerada
Bolu'da heyelan anı kamerada Bolu'da etkili olan kuvvetli yağış Mudurnu ilçesinde iki farklı noktada heyelana sebep oldu. Taşan dereler sebebiyle bazı yollar balçıkla kaplandı, vatandaşların ekili arazileri zarar gördü. Öte yandan, Mudurnu-Taşkesti bağlantı yolundaki heyelan anı saniye saniye vatandaş kamerasına yansıdı.
20.06.2023 Haberler
PPK toplantı özeti yayımlandı
PPK toplantı özeti yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) özetinde, doğal gaz başta olmak üzere enerji tüketimine verilen desteklerin, enflasyondaki düşüş sürecini olumlu etkilediği bildirildi.
1.06.2023 Uzmanpara
Teleferik de Sünger Kent’e katıldı
Teleferik de Sünger Kent’e katıldı İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin cadde ve sokaklara düşen yağmur suyunun yeraltında depolanmasını hedeflediği Sünger Kent projesi, Balçova’daki Teleferik Tesisleri’nde de başladı.
13.05.2023 Ege
Beyoğlu'nda istinat duvarı okulun bahçesine çöktü! 3 bina boşaltılarak mühürlendi
Beyoğlu'nda istinat duvarı okulun bahçesine çöktü! 3 bina boşaltılarak mühürlendi Beyoğlu'nda su sızıntısının yumuşattığı iddia edilen toprağın kayması nedeniyle yıkılan istinat duvarı, lisenin arka bahçesine devrildi. Çökme anında öğrencilerin derste olduğu öğrenildi.  
5.05.2023 Gündem
Beyoğlu'nda istinat duvar çöktü: 3 bina boşaltılarak mühürlendi
Beyoğlu'nda istinat duvar çöktü: 3 bina boşaltılarak mühürlendi Beyoğlu'nda, su sızıntısının yumuşattığı iddia edilen toprağın kayması nedeniyle yıkılan istinat duvarı, lisenin arka bahçesine devrildi. Çökme anında öğrenciler dersteydi. Çökme ile birlikte devrilen ağaçların dalları okulun camlarının kırılmasına neden oldu. Toprak kayması nedeniyle yolun altında boşluklar oluşurken, sokaktaki 3 bina tedbir amacıyla boşaltılarak mühürlendi.
4.05.2023 Haberler
Beyoğlu'nda istinat duvar  çöktü: 3 bina boşaltılarak mühürlendi
Beyoğlu'nda istinat duvar çöktü: 3 bina boşaltılarak mühürlendi Beyoğlu'nda, su sızıntısının yumuşattığı iddia edilen toprağın kayması nedeniyle yıkılan istinat duvarı, lisenin arka bahçesine devrildi. Çökme anında öğrenciler dersteydi. Çökme ile birlikte devrilen ağaçların dalları okulun camlarının kırılmasına neden oldu. Toprak kayması nedeniyle yolun altında boşluklar oluşurken, sokaktaki 3 bina tedbir amacıyla boşaltılarak mühürlendi.
4.05.2023 Gündem
Bakan Bozdağ: Aileyi korumak, en önemli meselelerimizin başındadır
Bakan Bozdağ: Aileyi korumak, en önemli meselelerimizin başındadır Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye'de aileyi korumayı en önemli meselelerin başında gördüklerini belirterek "Şimdi bakın LGBT'yi, pek çok sapkınlığı meşrulaştırmak, normalleştirmek, milletin tutum ve davranışlarını bu konuda ayrı ayrı yönlere çekmek için nice gayretlerin içerisinde olanlar var" dedi.
1.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şebeke Suyu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.