Sedat İncesu istifasını geri çekti
Sedat İncesu istifasını geri çekti Mustafa Cengiz ile görüşen emektar antrenör, görevine devam edecek İncesu: "Hatalarımızdan ders çıkarmamız gerekiyor Şu anda hepimize yakışan şekilde devam kararı aldık" dedi. Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Başantrenörlüğü görevinden dün akşam istifa ettiğini açıklayan ve twitter hesabına Bitti yazan Sedat İncesu, Başkan Mustafa Cengiz ile yaptığı toplantı sonrası kararından vazgeçti. Sedat İncesu, Hayatımda çok şey gördüm de mobingin böylesini görmedim. Benimle alakalı durumların haricinde takımla ilgili olan durumları ise 3 Aralık'ta yapacağım basın toplantısında açıklayacağım. Bu takım üzerinden nasıl ekonomik istismar yapıldı, hepsini çıkaracağım ortaya. Beni korkutup tehdit ediyorlar diyerek istifa ettiğini bildirmişti. Sosyal medya hesabı Twitter'dan da yaptığı paylaşımla, Bitti ifadesini kullanan Sedat İncesu, bugün ise bu kararından vazgeçti.
23.11.2018 Futbol
Galatasaray'da Sedat İncesu istifasını geri çekti
Galatasaray'da Sedat İncesu istifasını geri çekti Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Başantrenörlüğü görevinden dün akşam istifa ettiğini açıklayan ve twitter hesabına "Bitti" yazan Sedat İncesu, Başkan Mustafa Cengiz ile yaptığı toplantı sonrası kararından vazgeçti.
Sedat İncesu kimdir? Sedat İncesu kariyeri ve başarıları
Sedat İncesu kimdir? Sedat İncesu kariyeri ve başarıları Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın baş antrenörü Sedat İncesu kimdir? Sedat İncesu olayı nedir, neden istifa etti? Sedat İncesi kariyeri ve başarıları...
23.11.2018 Spor
Sedat İncesu istifa etti! 'Bu kadar dayanabildim'
Sedat İncesu istifa etti! 'Bu kadar dayanabildim' Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Başantrenörü Sedat İncesu istifa etti.
22.11.2018 Diğer Sporlar
Sedat İncesu istifa etti! 'Bu kadar dayanabildim'
Sedat İncesu istifa etti! 'Bu kadar dayanabildim' Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Başantrenörü Sedat İncesu istifa etti. Sarı Kırmızılı kulüp, İncesu'nun istifa sonrası açıklamalarına "Gerek Sayın Sedat İncesu gerekse Tekerlekli Basketbol Takımımız oyuncularına maaşları zamanında ödenmektedir. Kulübümüzün Sedat İncesu’ya hiçbir maaş borcu yoktur." şeklinde cevap verdi.
Spor Günlüğü | 2 Nisan 2014
Spor Günlüğü | 2 Nisan 2014 Günün öne çıkan spor haberleri Skorer.TV'de...   - Galatasaray Tekerlekli Basketbol Takımı'nın yıldızı Mateuzs Filipski, 13 yıldır olmayan bacağında yaşadığı fantom ağrısından, antrenörü Sedat İncesu'nun mucizevi ayna terapisiyle kurtuldu.    - Beko Basketbol Ligi'nin 24'ün haftasında Anadolu Efes, konuğu Royal Halı Gaziantep'i zorlanmadan geçti.   - NBA'de normal sezon heyecanı bu sabaha karşı oynanan üç karşılaşma ile devam etti.
1.07.2020 Basketbol
Şampiyonlar yurda döndü
Şampiyonlar yurda döndü İspanya'nın Valladolid kentinde düzenlenen Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Finalleri'nde dördüncü kez Avrupa şampiyonu olan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, İstanbul'a döndü.
7.05.2013 Futbol