Sedat Şahin

Sedat Şahin

Son dakika sedat şahin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sedat şahin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sedat şahin haber sayfamızda...

Sedat Şahin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.399 sedat şahin haberi bulunmuştur.
'Şahinler' suç örgütüne yönelik soruşturma tamamlandı! 305 yıla kadar hapis talebi
'Şahinler' suç örgütüne yönelik soruşturma tamamlandı! 305 yıla kadar hapis talebi Kamuoyunda 'Şahinler' olarak bilinen suç örgütüne yönelik aralarında örgütün lideri olduğu öne sürülen Mehmet Şahin'in de bulunduğu 59 şüpheli hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede, şüpheli Şahin’in 5 ayrı suçtan toplam 305 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.
17.04.2024 Gündem
'Bu Murat Kurum sözüdür' diyerek otobüs şoförlerine müjdeyi verdi
'Bu Murat Kurum sözüdür' diyerek otobüs şoförlerine müjdeyi verdi İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Sancaktepe’de düzenlenen ‘Özel Halk Otobüsçüleri Sahuru’ programında vatandaşlarla bir araya geldi. Programda konuşan Kurum, “1 Nisan’dan sonra göreve gelir gelmez otobüsçülerin içeride kalan ücretlerini zamlı bir şekilde ödeyeceğiz. Bu Murat Kurum sözüdür.” dedi.
19.03.2024 Haberler
'Bu Murat Kurum sözüdür' diyerek otobüs şoförlerine müjdeyi verdi
'Bu Murat Kurum sözüdür' diyerek otobüs şoförlerine müjdeyi verdi İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Sancaktepe’de düzenlenen ‘Özel Halk Otobüsçüleri Sahuru’ programında vatandaşlarla bir araya geldi. Programda konuşan Kurum, “1 Nisan’dan sonra göreve gelir gelmez otobüsçülerin içeride kalan ücretlerini zamlı bir şekilde ödeyeceğiz. Bu Murat Kurum sözüdür.” dedi.
19.03.2024 Gündem
İş gezisi dönüşü feci kaza! Ölen arkadaşının başında “Kime ne diyeyim” diye ağladı
İş gezisi dönüşü feci kaza! Ölen arkadaşının başında “Kime ne diyeyim” diye ağladı Aksaray’da iş gezisine giden 4 arkadaşın bulunduğu otomobil şarampole uçtu, kazada 1 kişi hayatını kaybetti. Hafif yaralanan bir kişi ölen arkadaşı için sinir krizi geçirerek 'Kime ne diyeyim Sedat' diye ağladı.
2.01.2024 Gündem
Deprem bağışçısı çetenin finansörü
Deprem bağışçısı çetenin finansörü 7 ilde düzenlenen operasyonlarda yakalanan ‘Şahinler’ çetesinin finansörü olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan iş adamı Uğur Vergili’nin, depremzedelere 11.5 milyon lira bağış vaadinde bulunduğu öğrenildi.
8.10.2023 Gündem
Şahinler suç örgütüne operasyonda flaş gelişme: Uğur Vergili yakalandı!
Şahinler suç örgütüne operasyonda flaş gelişme: Uğur Vergili yakalandı! İstanbul merkezli 7 ilde 'Şahinler' suç örgütüne yapılan operasyonda firari olarak aranan Uğur Vergili, yakalandı.
7.10.2023 Gündem
Şahinler suç örgütüne operasyon: 41 gözaltı
Şahinler suç örgütüne operasyon: 41 gözaltı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonlarda “Şahinler” olarak bilinen suç örgütünün 41 mensubunun yakalandığını duyurdu. Çetenin iki numaralı ismi Mehmet Şahin’in de aralarında olduğu şüphelilerin haraç, tehdit ve yaralama gibi suçlamalarla ilgili gözaltına alındıkları öğrenildi.
30.09.2023 Gündem
Eski Emniyet Müdürü Adil Serdar Saçan hayatını kaybetti
Eski Emniyet Müdürü Adil Serdar Saçan hayatını kaybetti Eski Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Adil Serdar Saçan, kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
24.05.2023 Gündem
Zehir baronu Önder İspanya’da yakalandı
Zehir baronu Önder İspanya’da yakalandı  Kırmızı bültenle aranan uyuşturucu baronu Atilla Önder, İspanya’da yakalanarak Türkiye’ye getirildi.
23.12.2022 Gündem
‘Sözü geçen aileyiz anlatabildim mi?’
‘Sözü geçen aileyiz anlatabildim mi?’ Sarallar organize suç örgütüne yönelik soruşturma sonucunda aralarında İlyas Saral ve Erdal Acar’ın da bulunduğu 169 kişi hakkında düzenlenen iddianamenin detayları ortaya çıktı.
11.11.2022 Gündem
Sarallar'dan eğlence mekanına haraç baskını! Görüntüler ortaya çıktı
Sarallar'dan eğlence mekanına haraç baskını! Görüntüler ortaya çıktı İstanbul merkezli 13 ilde Sarallar grubuna yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda örgüt lideri olduğu şüphesiyle Erdal Acar ile birlikte gözaltına alınan 122 şüpheli  adliyeye sevk edildi. Operasyonda ele geçirilen silah,  kılıç ve telsizler emniyette sergilendi. Öte yandan Sarallar grubu üyelerinin eğlence mekanını bastığı anlar da ortaya çıktı.
7.07.2022 Gündem
‘Acar’ın masası’ndaki ünlü isimler Emniyet’te
‘Acar’ın masası’ndaki ünlü isimler Emniyet’te İstanbul merkezli 13 ilde geçtiğimiz hafta yapılan operasyonlarla çökertilen Sarallar çetesiyle birlikte, çete yöneticiliğinden gözaltına alınan iş insanı Erdal Acar’ın, mal paylaşımı anlaşmazlığı yaşayan ünlü isimlerle komisyon karşılığı görüşmeler yaptığı öne sürülürken, Necati Şaşmaz, Sinan Engin, Erkan Petekkaya’nın mağdur sıfatıyla Emniyet’te bilgilerine başvuruldu.
6.07.2022 Gündem
Sarallar operasyonuyla ilgili ünlü isimler emniyete çağırıldı
Sarallar operasyonuyla ilgili ünlü isimler emniyete çağırıldı İstanbul merkezli 13 ilde sarallar suç örgütüne yönelik yapılan ve 119 kişinin gözaltına alındığı operasyonda bazı ünlüler emniyete çağrıldı.
5.07.2022 Gündem
‘Acar racon masası kurup haraç kesti’
‘Acar racon masası kurup haraç kesti’ Kamuoyunda “Sarallar” olarak bilinen organize suç örgütüne yönelik İstanbul merkezli 13 ilde düzenlenen operasyonda gözaltı sayısı 121’e yükseldi. Çete elebaşı Alaattin Saral’ın yakalanması için çalışmalar devam ederken, yine çete yöneticiliği suçlamasıyla gözaltına alınan iş insanı Erdal Acar’ın, çeteyi suça azmettirmenin ötesinde bir mafya yöneticisi gibi racon masaları kurup iş insanlarına haraç kestiği öne sürüldü.
1.07.2022 Gündem
Sarallar çetesinin elebaşı yakalandı
Sarallar çetesinin elebaşı yakalandı Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Dairesi'nce geçtiğimiz hafta 13'ü organize, 41 ayrı suç çetesine yönelik Türkiye genelinde başlatılan "Tırpan" operasyonu kapsamında Sarallar çetesinin alt gruplarından birisine liderlik yaptığı belirlenen Barış Saral, Büyükçekmece'de yakalandı.
30.12.2021 Gündem
Son dakika! İstanbul'da operasyon: Suç örgütü elebaşı yakalandı
Son dakika! İstanbul'da operasyon: Suç örgütü elebaşı yakalandı Emniyet Genel Müdürlüğü KOM dairesince geçtiğimiz hafta 24 ayrı suç çetesine yurt genelinde başlatılan “Tırpan” operasyonu kapsamında Sarallar çetesinin alt gruplarından birisine liderlik yaptığı belirlenen Barış Saral, Büyükçekmece’de yakalanıp gözaltına alındı.
29.12.2021 Gündem
‘Çakma mafya’ya ‘Sahil’ operasyonu
‘Çakma mafya’ya ‘Sahil’ operasyonu Türkiye genelinde yeraltı dünyasının liderlerinin adını kullanarak çeşitli suçlara karışan 139 kişi ‘Sahil Rüzgârı’ operasyonuyla gözaltına alındı
22.05.2021 Gündem
İstanbul'daki cinayetin arkasından mafya çıktı
İstanbul'daki cinayetin arkasından mafya çıktı İstanbul Beyoğlu’nda işlettiği spor salonu önünde vurularak öldürülen Gökhan Sarı’nın Hasköy’de bir gecekonduda Şahinler’e ait olduğu iddia edilen silahların yakalanması ihbarını yaptığı için vurulduğu ortaya çıktı.
26.08.2020 Gündem
Son dakika...Sedat Şahin iddianamesinde şok detay! Galericiyi bulamayınca arkadaşını vurdular
Son dakika...Sedat Şahin iddianamesinde şok detay! Galericiyi bulamayınca arkadaşını vurdular Son dakika haberlere göre, Sedat Şahin’in liderliğini yaptığı suç örgüne yönelik hazırlanan 374 sayfalık iddianamede, çok sayıda iş insanına yönelik eylemler de sıralandı. Fabrika sahibi Muzaffer Selçuklar, ödeme yapması için “infaz timi” ile korkutulmaya çalışıldı. Galeri sahibi Necmettin Şafak Gerçin’e ulaşılamayınca arkadaşı vuruldu. İddianamede, Hande Yener’in DJ’lik yapan oğlunun çalıştığı barda öldürülen Alkan Uçarer’in de Şahinler suç örgütünün üyesi olduğu bilgisi yer aldı.
24.04.2020 Gündem
Sedat Şahin’in kardeşini öldüren Sarallar'ın adamları yakalandı
Sedat Şahin’in kardeşini öldüren Sarallar'ın adamları yakalandı Kocaeli Polisi, 2014 yılında Sedat Şahin’in kardeşi Vedat Şahin ile Ferdi Topal’ın öldürüldüğü silahlı saldırıyı düzenledikleri belirlenen organize suç çetesi Sarallar Grubu üyesi M.G. ve H.İ.Ç.’yi yakaladı.
20.03.2020 Gündem
Yukatel Denizlispor-Demir Grup Sivasspor: 0-2
Yukatel Denizlispor-Demir Grup Sivasspor: 0-2 Süper Lig'in 10. hafta maçında Yukatel Denizlispor kendi sahasında sezonun flaş ekibi Demir Grup Sivasspor'u ağırladı. Konuk ekip Sivasspor Hakan Arslan ve Arouna Kone'nin attığı gollerle mücadeleden 2-0 galip ayrıldı.
30.06.2020 Denizlispor
Sedat Şahin’e tahliye yolu açan hakimler yargılanacak!
Sedat Şahin’e tahliye yolu açan hakimler yargılanacak! Çete lideri Sedat Şahin’in de aralarında bulunduğu 7 sanığın infaz kararını durdurup tahliye yolunu açan mahkeme heyetine dava açıldı.
14.10.2019 Gündem
Bir suikast daha! Bütün işaretler o ismi gösteriyor
Bir suikast daha! Bütün işaretler o ismi gösteriyor Bağdat Caddesi’nde eşinin ve oğlunun yanında öldürülen İlhan Ünğan cinayetiyle ilgili soruşturma sürüyor. Polise göre, Ergenekon’un gizli tanığı ve uyuşturucu patronu İranlı Zindaşti olağan şüpheli.... Zindaşti halen aranırken önceki gün kızının ve yeğeninin öldürülmesinde azmettirici olarak aranan üçüncü isim İlhan Ünğan, Kadıköy Bağdat Caddesi’nde eşi ve oğlunun gözü önünde öldürüldü. Böylece Zindaşti ve Öztunç’un öldürülmesine azmettirdiği öne sürülen üç kişiden ikisi, öldürenlerden de ikisi öldürülmüş oldu. Diğer azmettirici Orhan Ünğan ise halen cezaevinde tutuklu bulunuyor.
9.04.2019 Gündem
Hasım çeteciyi operasyonunda flaş gelişme
Hasım çeteciyi operasyonunda flaş gelişme İstanbul ve Türkiye genelinde, Sarallar çetesiyle 15 yıl önce girdikleri silahlı çatışmalarla gündeme gelen ve elebaşları Silivri Cezaevi'nde bulunan Şahinler çetesine 13 Şubat'ta düzenlenen operasyonlarda, aralarında çete elebaşının oğlunun da bulunduğu 25 şüpheli gözaltına alınmıştı.
20.02.2019 Gündem
"Şahinler", "Sarallar"ın ofisini gizli kamerayla takip etmiş
"Şahinler", "Sarallar"ın ofisini gizli kamerayla takip etmiş İstanbul merkezli 3 ilde geçtiğimiz hafta düzenlenen operasyonlarla, aralarında cezaevinde bulunan çete elebaşının oğlununda bulunduğu 31 üyesi yakalanıp gözaltına alınan Şahinler çetesinin, hasımları olan Sarallar çetesine saldırı planı yaparken polis baskınına uğradığı öğrenildi. İşadamından esnafa, şoförden emekliye kadar 21 ayrı insanı mağdur edip 30 ayrı suçu gerçekleştirdikleri belirlenen çetenin, hasım çetenin yöneticilerinden birisinin ofisine anlık çekim yapan kamera düzeneği kurduğu polis tarafından tespit edildi. 15 YILLIK HUSUMET   İstanbul ve Türkiye genelinde, bir başka organize suç örgütü Sarallar çetesiyle 15 yıl önce girdikleri silahlı çatışmalarla kamuoyunun gündemine yansıyan ve elebaşları Silivri cezaevinde bulunan Şahinler çetesine geçtiğimiz 13 Şubat Çarşamba günü düzenlenen operasyonlarda aralarında çete elebaşının oğlunun da bulunduğu 25 çete mensubu yakalanıp gözaltın alınmıştı. OPERASYON, 14 AY ÖNCE ELE GEÇİRİLEN GİZLİ KAMERA SİSTEMİNİN İNCELENMESİYLE BAŞLADI   Beşiktaş'ta lüks oto ticareti yapan ve yaptığı satışlarda satış devir vermeyip, kaparo yaktığı iddia edilen Mehmet E. isimli bir galericinin yönlendirmesiyle çok sayıda insanı mağdur ettiği belirlenen çeteye yönelik olarak İstanbul Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin düzenlediği operasyonun startının ise çeteye yönelik olarak 14 ay önce düzenlenen başka bir operasyonda, çete elebaşının evinden ele geçirilen bir gizli kamera sisteminin incelemesiyle verildiği öğrenildi. SOKAĞA YERLEŞTİRİLEN, ANLIK ÇEKİM YAPAN KAMERA   Çete elebaşı Sedat Şahin'in tutuklandığı operasyonda ele geçirilen ve çetenin hasımı Sarallar çetesinden bir yöneticinin ofisinin bulunduğu sokağa yerleştirildiği ve anlık çekim yaptığı tespit edilen gizli kamera sisteminden elde edilen bilgilerle saldırı planı hazırlığı yaptığı tespit edilen çeteye yönelik olar
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Sedat Şahin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.