Ölüm mesajını rüyasında aldığı kızının katili için idam istiyor!
Ölüm mesajını rüyasında aldığı kızının katili için idam istiyor! Antalya’da aynı yatakta gördüğünü iddia ettiği eşi ile yanındaki adamı bıçaklayarak öldüren damadını, olaydan bir gün önce rüyasında gördüğünü belirten acılı anne Aysen Kara, “Rüyamda ‘sizi öldürmeye geldim’ dedi ve uyanıverdim. Daha sonra kızımla pazara geldik. Ben kasaları toplarken, arkamdan birisi geldi ve ‘ben geldim’ diye seslendi” dedi.
10.02.2020 Gündem
Eşini öldüren zanlıya 'tahrik ve iyi hal' indirimi!
Eşini öldüren zanlıya 'tahrik ve iyi hal' indirimi! Antalya’da, eşi Sultan Uluışık'ı (27), başka bir erkekle yakaladığı iddiasıyla 15 yerinden bıçaklayarak öldüren Sedat Uluışık (39), 29 yıl 4 ay hapis cezası aldı. Sanığa 'haksız tahrik' ve 'iyi hal' indirimi verilmesi, tepki çekti.
9.10.2019 Gündem
İğrenç savunma! Onlarca bıçak darbesi ile öldürüldü...
İğrenç savunma! Onlarca bıçak darbesi ile öldürüldü... Antalya’da aynı yatakta gördüğünü iddia ettiği eşini ve yanındaki adamı bıçaklayarak öldüren Sedat Uluışık, 10. kez hakim karşısına çıktı. Duruşmada savunmasını yapan Uluışık, “Eşimi çok seviyordum. Bir başkasıyla aynı evde görünce dayanamadım. Kendimden geçtim. Onları o halde görünce ikisinin yüzüne tükürüp gidemedim” dedi. Mütalaasını açıklayan cumhuriyet savcısı ise sanık hakkında, eşini ‘kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi.
11.09.2019 Gündem