Sedef

Sedef

Son dakika sedef haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sedef gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sedef haber sayfamızda...

Sedef

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.296 sedef haberi bulunmuştur.
Bitcoin ile uyuşturucu ödemesi! Adli emanet memurunun yaptıkları şoke etti
Bitcoin ile uyuşturucu ödemesi! Adli emanet memurunun yaptıkları şoke etti Antalya Adliyesi Adli Emanet Memurluğu'nun uyuşturucu muhafaza edilen bölümünde 6 kilo kokain çalındığının ortaya çıkmasının ardından tutuklanan zabıt katibi Gençay Hacı Aytan ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
19.03.2024 Gündem
“Gelişen Pazarlar Bölgesi’nin lokomotifi Türkiye oldu”
“Gelişen Pazarlar Bölgesi’nin lokomotifi Türkiye oldu” Ev aletleri üreticisi BSH’nin dört ana yönetim bölgesinden biri olan Gelişen Pazarlar Bölgesi’nin (REM), 2023 yılındaki performansını değerlendirmek üzere basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda bu yıl Gelişen Pazarlar Bölgesi’nin lokomotif ülkesinin Türkiye olduğu belirtildi.
29.02.2024 Ekonomi
Cennet’in çocukları
Cennet’in çocukları Köy okullarında görev yapan eğitim neferlerinden Cennet Öğretmen, Siirt Pervari Kocaçavuş Köyü’ndeki öğrencilerinin dezavantajlarını ortadan kaldırmak için canla başla çalışıyor.
28.02.2024 Eğitim
SENDEN ÖNCE SAHRA KİMDİR? Senden Önce dizisinin Sahra'sı Nilperi Şahinkaya kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi?
SENDEN ÖNCE SAHRA KİMDİR? Senden Önce dizisinin Sahra'sı Nilperi Şahinkaya kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? Kanal D ekranlarında yeni bir dizi olan Senden Önce, bu akşam izleyenlerle bu akşam buluşuyor. Dizinin konusu dikkat çekerken oyuncu kadrosu da oldukça güçlü isimlerden oluşuyor. Dizide Sahra karakterini canlandıran Nilperi Şahinkaya merak edilenler arasında yerini aldı. Peki, Senden Önce'nin Sahra'sı kimdir? Senden Önce dizisinin Sahra'sı Nilperi Şahinkaya kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi?
13.02.2024 Bilgi Rehberi
Değişimiyle gündem olan 'Adını Feriha Koydum’un Cansu’su Sedef Şahin'in yeni mesleği!
Değişimiyle gündem olan 'Adını Feriha Koydum’un Cansu’su Sedef Şahin'in yeni mesleği! Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy'un başrollerini paylaştığı 'Adını Feriha Koydum' dizisinde 'Cansu' karakterine hayat veren Sedef Şahin değişimiyle dikkat çekiyor. Yıllar içinde bambaşka birine dönüşen oyuncu, şimdi de yeni mesleğiyle gündem oldu.
13.02.2024 Cadde
Fazla vitamin hasta edebilir
Fazla vitamin hasta edebilir Yüksek dozda C vitamini böbrek taşına, sık alınan E vitamini de inmeye neden oluyor. Çok kullanılan A vitamini ise karaciğere hasar veriyor. Tabağınızda protein, tahıl, sebze-meyve ve süt ürünleri varsa bu vitaminlerin takviye olarak alınması önerilmiyor.
12.02.2024 Gündem
Sedef Avcı'dan Kıvanç Kasabalı cevabı!
Sedef Avcı'dan Kıvanç Kasabalı cevabı! Meslektaşı Kıvanç Kasabalı ile 2005 yılında nikâh masasına oturan Sedef Avcı, 2013'te oğlu Can'ın doğumuyla anne olma mutluluğu yaşadı. 42 yaşındaki oyuncu, Türkiye’nin pek çok noktasını gezerek TRT için belgesel çeken eşiyle ilgili soruyu yanıtladı.
25.01.2024 Cadde
Ünlülerden Alper Gezeravcı paylaşımı! 'Gururdan delirdik be'
Ünlülerden Alper Gezeravcı paylaşımı! 'Gururdan delirdik be' Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğu Türkiye'nin gündeminden düşmüyor. Tarihe geçen Gezeravcı'nın uzay yolculuğuna ünlülerde kayıtsız kalmadı. Birçok ünlüden gurur paylaşımları geldi. İşte detaylar...
19.01.2024 Cadde
Yargı son bölümüyle duygu seli yaşattı! Metin amir hayatını kaybetti
Yargı son bölümüyle duygu seli yaşattı! Metin amir hayatını kaybetti Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyicileri Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi son bölümünde duygu seli yaşattı. Son bölümde Metin amir, Kadir'in adamları tarafından öldürüldü. Ilgaz, Kadir'in peşine düştü. Öte yandan Nadide her şeyi itiraf etti. İşte detaylar...
15.01.2024 Cadde
Son yolculuğuna uğurlandı
Son yolculuğuna uğurlandı Yaşamını sürdürdüğü Güney Afrika’nın Johannesburg şehrinde geçtiğimiz pazar günü hayatını kaybeden Yüksel Uzel’in (74) cenazesi dün İstanbul’a getirildi.
10.01.2024 Cadde
Yüksel Uzel'e veda! 'Huzur içinde, kollarımda son nefesini verdi'
Yüksel Uzel'e veda! 'Huzur içinde, kollarımda son nefesini verdi' Güney Afrika’nın Johannesburg şehrinde yaşayan Yüksel Uzel (74), önceki sabah hayatını kaybetmişti. Uzel'in cenazesi ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yeniköy Mezarlığı’na defnedildi.
9.01.2024 Cadde
Ünlü sanatçı Yüksel Uzel hayatını kaybetti
Ünlü sanatçı Yüksel Uzel hayatını kaybetti Güney Afrika’nın Johannesburg şehrinde yaşayan ünlü sanatçı Yüksel Uzel(74), bu sabah hayatını kaybetti.
7.01.2024 Cadde
A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne baba olmaya hazırlanan çiftler bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra derin bir isim araştırmasına girer. Çiftler hayatları boyunca taşıyacakları ismi çocukları için seçerken oldukça seçici davranırlar. Anne ve baba adayları kız bebekleri için nadir bulunan, keşfedilmemiş ve duyulmamış, kula hoş gelen isimleri tercih etmek isterler. Bu konuda uzun soluklu bir araştırma içerisine giren çiftlerin kız bebek isimlerinin anlamlarına da dikkat ederler. A harfi ile başlayan kız bebek isimleri ve anlamları nelerdir? “A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
S ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: S Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
S ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: S Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba olmaya hazırlanan çiftler için en eğlenceli süreçlerden birisi de bebeklerine verecekleri isim oluyor. Bu dönemde derin bir araştırma sürecine giren anne ve baba adayları kız isimleri ve anlamları konusunda bilgi topluyor. Karar vermesi zor olan isimler konusunda ebeveynler keşfedilmemiş, duyulmamış, nadir bulunan, popüler ve modern çağa uygun isimler seçmek istiyor. Ancak aileler isimlerin yanı sıra anlamları hakkında özen gösteriyor. S harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “S ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Netflix Türk Dizileri 2024: Netflix’te Yayınlanan En İyi Yeni Çıkan Türk Dizi Önerileri
Netflix Türk Dizileri 2024: Netflix’te Yayınlanan En İyi Yeni Çıkan Türk Dizi Önerileri Dünya genelinde milyonlarca izleyicisi bulunan yerli ve yabancı yapımları ile izleyenleri ekrana kilitleyen Netflix platformunda birbirinden güzel Türk dizileri yer alıyor. Netflix orijinal yapımı içeriklerinin yanı sıra yayın hakları satın alınan dizilerde var. Yayınlandıkları andan itibaren popüler olan ve günümüzde halen sevilen pek çok Türk dizileri Netflix’te izlenebiliyor. Netflix’te yayınlanan en iyi Türk dizileri listesi için “Netflix Türk Dizileri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Ajpa Pekkan: Çocukların ölmediği bir yıl olsun
Ajpa Pekkan: Çocukların ölmediği bir yıl olsun Ajda Pekkan, dün akşam Congresium Kongre ve Sergi Merkezi'nde sahne aldı. Süperstar, Ankara'da soğuk havaya rağmen konser alanını dolduran binlerce hayranına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.
23.12.2023 Cadde
Üç ay önce evlenmişti! 'Biz hâlâ sevgili gibiyiz'
Üç ay önce evlenmişti! 'Biz hâlâ sevgili gibiyiz' Bir döneme damga vuran 'Yaprak Dökümü' dizisindeki 'Ferhunde' rolüyle hafızalarda yer eden Deniz Çakır, iş insanı Bilgehan Baykal'la evliliği hakkında konuştu. Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu, hayranlarının merak ettiği 'yeni proje' sorusunu da cevapladı.
17.12.2023 Cadde
'Boşanma' iddialarına isyan etti! 'Haber kalmadıkça bizim ayrılacağımız yazılıyor'
'Boşanma' iddialarına isyan etti! 'Haber kalmadıkça bizim ayrılacağımız yazılıyor' 18 yıl önce dünyaevine giren oyuncu çift Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı'nın, bir süredir aralarının bozuk olduğu iddia ediliyordu. Daha önce bu söylentileri yalanlayan Avcı, önceki gün bir etkinlikte gazatecilerle bir araya geldi. Bir kez daha 'ayrılık' sorusuyla karşı karşıya kalan ünlü isim, bu sefer duruma isyan etti.
16.12.2023 Cadde
Yılbaşına sayılı gün kala araç alacaklar dikkat! Piyasada ‘en cazip fiyat’ dönemi
Yılbaşına sayılı gün kala araç alacaklar dikkat! Piyasada ‘en cazip fiyat’ dönemi Ticaret Bakanlığı ikinci el araç satışlarına getirilen 6 ay ve 6 bin kilometre şartı ile ikinci el araçların sıfır araç fiyatı üzerinde satılamaması uygulamalarının süresini 6 ay uzattı. Özellikle ikinci el araçların sıfır araçların üstünde satılamamasına yönelik getirilen karar sonrası piyasada araç fiyatlarında büyük düşüşler olmuştu. Peki yeni dönemde piyasayı ne bekliyor, fiyatlar daha da düşer mi? İşte detaylar...
9.12.2023 Ekonomi
Sedef Avcı, Kıvanç Kasabalı ile ‘ayrılık’ iddiasına yanıt verdi!
Sedef Avcı, Kıvanç Kasabalı ile ‘ayrılık’ iddiasına yanıt verdi! 18 yıl önce dünyaevine giren oyuncu çift Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı'nın, bir süredir aralarının bozuk olduğu iddia ediliyordu. Önceki gün davette görüntülenen Sedef Avcı, Türkiye’nin pek çok noktasını gezerek belgesel çeken eşi ile haklarında çıkan haberlere açıklık getirdi.
9.12.2023 Cadde
‘Evliliğimizde sorun yok’
‘Evliliğimizde sorun yok’ Sedef Avcı, eşi Kıvanç Kasabalı’yla evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddialarını yalanladı.
9.12.2023 Cadde
Çok uluslu adaylık dosyaları UNESCO listesinde
Çok uluslu adaylık dosyaları UNESCO listesinde Dışişleri Bakanlığı, çok uluslu adaylık dosyalarının UNESCO İnsanlığın Somut Olmayan Kültürel Mirası Temsili Listesi’ne kaydedildiğini açıkladı. Türkiye’nin Somut Olmayan Kültürel Miras Listelerinde kayıtlı kültürel unsurlarının sayısı 30 oldu.
6.12.2023 Gündem
Bakan Ersoy açıkladı! 4 kültürel miras daha UNESCO listesinde
Bakan Ersoy açıkladı! 4 kültürel miras daha UNESCO listesinde Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye'nin 4 kültürel mirasının daha UNESCO tarafından koruma altına alındığını açıkladı.
6.12.2023 Gündem
2 liseliye arkadaşlarından acı veda: Okul dağılınca haberi duyduk
2 liseliye arkadaşlarından acı veda: Okul dağılınca haberi duyduk Trabzon'da, fırtınalı havada limanda cep telefonuyla görüntü çekerken dalgaların sürüklediği denizde 5 gün sonra cansız bedenlerine ulaşılan lise öğrencileri Uğurcan Korkmaz (16) Gümüşhane'de, Emir Berke Aşık (16) ise Trabzon'da, gözyaşlarıyla toprağa verildi.
2.12.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Sedef ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.