Şehir Hastanesi

Şehir Hastanesi

Son dakika şehir hastanesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan şehir hastanesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan şehir hastanesi haber sayfamızda...

Şehir Hastanesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.476 şehir hastanesi haberi bulunmuştur.
Doktorların ‘yaşaması imkansız’ dediği bebek mucizeyi yarattı
Doktorların ‘yaşaması imkansız’ dediği bebek mucizeyi yarattı  Adana’da annesi trafik kazasında hayatını kaybeden ve annenin karnından sezaryenle alınan erkek bebek, solunum cihazı olmadan nefes alması sağlanarak hayati tehlikeyi atlattı. Doktorların ‘yaşaması imkansız’ olarak nitelendirdiği bebek, birkaç hafta sonra taburcu edilecek.
24.04.2024 Gündem
Pompalı tüfekle hastaneyi bastı! Serbest kalınca yeniden geldi
Pompalı tüfekle hastaneyi bastı! Serbest kalınca yeniden geldi İzmir'de Bayraklı Şehir Hastanesi'ni basan şahıs gözaltına alınıp serbest kalınca gün içerisinde yeniden hastaneye gelip tehditler savurdu. Bu kez gözaltına alınan şahıs tutuklandı.
23.04.2024 Gündem
Bekçi ve boksör arasına pitbull kavgası: Sopayı aldım ikisinin kafasına geçirdim
Bekçi ve boksör arasına pitbull kavgası: Sopayı aldım ikisinin kafasına geçirdim Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bekçi ile pitbull cinsi köpeği ağızlıksız çocuk parkında dolaştırdığını iddia ettiği boksör arasında kavga çıktı. Bekçi sağ elini ısıran köpeğe yerden aldığı sopayı savurdu. Bunun üzerine boksör eline geçirdiği o sopayla bekçi ve arkadaşının kafasına vurdu.
23.04.2024 Haberler
Milli boksör ve bekçi arasına pitbull kavgası: Sopayı aldım ikisinin kafasına geçirdim
Milli boksör ve bekçi arasına pitbull kavgası: Sopayı aldım ikisinin kafasına geçirdim Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bekçi ile pitbull cinsi köpeği ağızlıksız çocuk parkında dolaştırdığını iddia ettiği boksör arasında kavga çıktı. Bekçi sağ elini ısıran köpeğe yerden aldığı sopayı savurdu. Bunun üzerine boksör eline geçirdiği o sopayla bekçi ve arkadaşının kafasına vurdu.
23.04.2024 Gündem
Nuri Alço'dan sevindiren haber! 'Terk etmedi sevdan beni'
Nuri Alço'dan sevindiren haber! 'Terk etmedi sevdan beni' Yeşilçam efsanelerinden Nuri Alço'dan haber var. Usta oyuncunun eşi Burcu Alço, sosyal medya hesabından sevindiren gelişmeyi duyurdu.
23.04.2024 Cadde
Konya'da yasak noktadan 'U' dönüşü yapmak isteyen minibüse otomobil çarptı: 1 ölü, 3 yaralı
Konya'da yasak noktadan 'U' dönüşü yapmak isteyen minibüse otomobil çarptı: 1 ölü, 3 yaralı Konya'da yasak olduğu halde 'U' dönüşü yapmak isteyen minibüse, otomobil çarptı. Kazada emniyet kemeri takılı olmayan minibüs sürücüsü Yakup Bütün (48) hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
22.04.2024 Gündem
Genç antrenör gözyaşları içinde toprağa verildi! Geriye yürek burkan anlar kaldı
Genç antrenör gözyaşları içinde toprağa verildi! Geriye yürek burkan anlar kaldı Bursa’da 27 yaşındaki basketbol antrenörü trafik kazasında hayatını kaybetti. Genç antrenörün çocuklara basketbol eğitimi sırasında çekilen görüntüleri yürekleri burktu. Genç antrenör gözyaşları içinde toprağa verildi.
22.04.2024 Haberler
Genç antrenör gözyaşları içinde toprağa verildi! Geriye yürek burkan anlar kaldı
Genç antrenör gözyaşları içinde toprağa verildi! Geriye yürek burkan anlar kaldı Bursa’da 27 yaşındaki basketbol antrenörü trafik kazasında hayatını kaybetti. Genç antrenörün çocuklara basketbol eğitimi sırasında çekilen görüntüleri yürekleri burktu. Genç antrenör gözyaşları içinde toprağa verildi.
22.04.2024 Gündem
7 kişi 2 gence kabusu yaşattı! Tekme, tokat ve demir çubuklu saldırı
7 kişi 2 gence kabusu yaşattı! Tekme, tokat ve demir çubuklu saldırı İzmir’in Karşıyaka ilçesinde U.K. (23) ve O.S. (23), henüz belirlenemeyen bir nedenle 7 kişinin tekme tokat ve demir çubuklu saldırısına uğradı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
22.04.2024 Gündem
Otomobil ile motosiklet çarpıştı! 3 yaralı
Otomobil ile motosiklet çarpıştı! 3 yaralı Ankara'nın Beypazarı ilçesinde, otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Kazayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.
20.04.2024 Gündem
4 cana umut olmuştu! 22 yaşındaki Melek'e acı veda
4 cana umut olmuştu! 22 yaşındaki Melek'e acı veda Yalova’da 12 nisan tarihinde geçirdiği trafik kazası sonrasında 5 günlük yaşam savaşını kaybeden 22 yaşındaki Melek Karakaş, organlarını bağışlayarak 4 cana umut olmuştu. Organları Ankara, Bursa ve Çanakkale’de hastalara ulaştırılan Melek, sevenlerinin gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.
19.04.2024 Gündem
Nuri Alço, Hacettepe'ye sevk edildi! Kalp pili takılacak
Nuri Alço, Hacettepe'ye sevk edildi! Kalp pili takılacak Türk sinemasının usta oyuncularından Nuri Alço, Eskişehir Şehir Hastanesi’ndeki tedavi sürecinin tamamlanmasının ardından Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Burcu Alço, eşinin yoğun bakım ünitesinde olduğunu ve kalp pili takılacağını açıkladı.
19.04.2024 Cadde
Günlerdir yoğun bakımdaydı! Nuri Alço'dan müjdeli haber geldi
Günlerdir yoğun bakımdaydı! Nuri Alço'dan müjdeli haber geldi Eskişehir'de rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Yeşilçam'ın efsane ismi Nuri Alço'nun tedavisi, Eskişehir Şehir Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde devam ediyordu. Gelen son dakika bilgilerine göre, ünlü ismin eşi Burcu Alço, sosyal medya hesabından müjdeli haberi verdi.
19.04.2024 Cadde
Kazada hayatını kaybetmişti... Organlarıyla birçok hastaya umut olacak
Kazada hayatını kaybetmişti... Organlarıyla birçok hastaya umut olacak Yalova-Bursa karayolunda otomobille çarpışan motosiklette bulunan ve kazada ağır yaralanan üniversite öğrencisi Melek Karakaş (21), tedavi gördüğü hastanede 5 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Kazadan 3 gün önce organ bağışında bulunduğu ortaya çıkan Melek Karakuş’un organları birçok hastaya umut olacak.
18.04.2024 Gündem
Eskişehir'de tramvay kazası! Polis memuru ağır yaralandı
Eskişehir'de tramvay kazası! Polis memuru ağır yaralandı Eskişehir’de tramvayın çarptığı polis memuru L.K. (50), ağır yaralandı, vatman gözaltına alındı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
16.04.2024 Gündem
Yer: Antalya! Böbrek ağrısıyla gitti, karnından 8 kiloluk tümör çıkarıldı
Yer: Antalya! Böbrek ağrısıyla gitti, karnından 8 kiloluk tümör çıkarıldı Antalya'da böbrek ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran Şükrü Genç (48), bağ dokusundan kaynaklanan ve nadir görülen bir kanser türü olan sarkom hastalığına yakalandığını öğrendi. Dünyada nadir görülen bir damar bozukluğuna da sahip Genç, karnın sol tarafını dolduran 8 kilogram ağırlığındaki tümörden İzmir'de yapılan operasyonla kurtuldu.
16.04.2024 Gündem
‘İnsandan insana kan temasıyla bulaşabilir’
‘İnsandan insana kan temasıyla bulaşabilir’ Türkiye’den kene ısırması sonucu en çok görülen hastalığın Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) olduğunu belirten Prof Dr. Mehmet Ceyhan şunları söyledi:
13.04.2024 Gündem
Yoğun bakımda tedavi görüyordu! Yeşilçam'ın usta oyuncusu Nuri Alço'dan haber var
Yoğun bakımda tedavi görüyordu! Yeşilçam'ın usta oyuncusu Nuri Alço'dan haber var Eskişehir'de rahatsızlanan Yeşilçam'ın efsane ismi Nuri Alço'nun tedavisi, Eskişehir Şehir Hastanesi'nde yoğun bakımda devam ediyordu. Ünlü ismin eşi Burcu Alço, oyuncunun yoğun bakımdan çıktığını duyurdu. Alço, hasta yatağından video paylaşarak sevenlerine seslendi.
12.04.2024 TV Rehberi
Yoğun bakımda tedavi görüyordu! Yeşilçam'ın usta oyuncusu Nuri Alço'dan haber var
Yoğun bakımda tedavi görüyordu! Yeşilçam'ın usta oyuncusu Nuri Alço'dan haber var Eskişehir'de rahatsızlanan Yeşilçam'ın efsane ismi Nuri Alço'nun tedavisi, Eskişehir Şehir Hastanesi'nde yoğun bakımda devam ediyordu. Ünlü ismin eşi Burcu Alço, oyuncunun yoğun bakımdan çıktığını duyurdu. Alço, hasta yatağından video paylaşarak sevenlerine seslendi.
12.04.2024 Cadde
Elini kıyma makinesine kaptıran 3 çocuk annesi protez eline kavuştu
Elini kıyma makinesine kaptıran 3 çocuk annesi protez eline kavuştu Ordu’da geçen yıl ağustos ayında elini kıyma makinesine kaptırdıktan sonra bileğinden aşağı ampute edilen Deniz Bayrak (32), protez eline kavuştu.
12.04.2024 Gündem
Nuri Alço'nun son durumu! 'Temel olarak üç problemi var'
Nuri Alço'nun son durumu! 'Temel olarak üç problemi var' Yeşilçam'ın usta isimlerinden Nuri Alço, 6 Nisan'da Eskişehir’deki evinde rahatsızlanıp, ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. Eskişehir Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Sungur, 72 yaşındaki oyuncunun sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.
9.04.2024 Cadde
Nuri Alço'nun durumuna ilişkin açıklama: Hayati tehlikesi görünmüyor
Nuri Alço'nun durumuna ilişkin açıklama: Hayati tehlikesi görünmüyor Eskişehir Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Sungur, Türk sinemasının ünlü oyuncularından Nuri Alço'nun tedavisinin yoğun bakımda sürdüğünü belirterek, "Şu aşamada hayati tehlikesi görünmüyor. Bugün ziyaret ettiğimde gülüyor, konuşuyor, morali çok iyiydi" dedi.
9.04.2024 Magazin
Bilinci açıldı
Bilinci açıldı Bayram tatili için gittiği Eskişehir’deki evinde geçtiğimiz cumartesi günü beyin damarında pıhtı atan Nuri Alço’nun, bilinci açıldı.
9.04.2024 Cadde
Bakan Uraloğlu duyurdu: 2024 yılında 4 metro hattı açıldı
Bakan Uraloğlu duyurdu: 2024 yılında 4 metro hattı açıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bakanlık olarak İstanbul’u baştan başa metro ağları ile ördüklerini belirterek, en önemli metro hatlarından olan ve 8 Nisan 2023 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılan Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir Metro Hattını açıldığı günden bu yana 1 yıllık süre içerisinde toplam 5 milyon 200 bin yolcu taşındığını söyledi.
8.04.2024 Ekonomi
Nuri Alço'nun sağlık durumuyla ilgili Bakan Koca'dan son dakika açıklama
Nuri Alço'nun sağlık durumuyla ilgili Bakan Koca'dan son dakika açıklama Eskişehir'de evinde rahatsızlandıktan sonra kaldırıldığı özel hastanede tedaviye alınan Türk sinemasının efsane oyuncularından Nuri Alço'nun sağlık durumuyla ilgili Bakan Koca açıklama yaptı.
8.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Şehir Hastanesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.