Başbakan Yıldırım şehit evlerini ziyaret etti
Başbakan Yıldırım şehit evlerini ziyaret etti Başbakan Binali Yıldırım, Afrin’de devam eden operasyonlar sırasında kırıma uğrayan helikopterde şehit olan Şehit Kurmay Pilot Yüzbaşı Mehmet İlker Karaman ve ocak ayında Bitlis’te çığ dönüşmesi sonucu şehit olan Jandarma Sağlıkçı Astsubay Çavuş Hilmi Öz'ün İzmir'deki ailelerini ziyaret etti.
10.02.2018 Gündem
Genelkurmay Başkanı Akar: Bu terör belası ülkemizden silinecek
Genelkurmay Başkanı Akar: Bu terör belası ülkemizden silinecek Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, ve kuvvet komutanları şehit ailesine ziyaret etti. Akar yaptığı açıklamada "Yurt içinde, yurt dışında, karada, havada  yapılan bu mücadele aralıksız devam edecek ve bu terör belası ülkemizden  silinecek. Bunda Türkiye Cumhuriyeti Devleti son derece kararlı, azimli" dedi.
11.09.2019 Haberler
Erdoğan, şehit evinde Kur'an-ı Kerim okudu
Erdoğan, şehit evinde Kur'an-ı Kerim okudu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün memleketi Rize'de şehidin evini ziyaret etti. Şehidimizin evinde Kur'an-ı Kerim okuyan Erdoğan'ın görüntüleri sosyal medyadan paylaşıldı. Erdoğan Kur'an okurken şehit yakınları gözyaşı döktü.
11.09.2019 Haberler
Başbakan'dan şehit evi talimatı
Başbakan'dan şehit evi talimatı Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bartınlı şehit Uzman Çavuş Uğur Akyer’in evinin yapılması için talimat verdi...
9.11.2015 Gündem
Ankara'ya bir şehit ateşi daha düştü
Ankara'ya bir şehit ateşi daha düştü Hakkari’de terör örgütü PKK’nın düzenlediği hain saldırıda şehit düşen Piyade Er Şahin Şimşek'in Ankara Polatlı'da bulunan baba ocağına ateş düştü. Şehit erin ailesinin yaşadığı evden, Türkçe ve Kürtçe feryatlar yükseldi. Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde düzenlenen hain saldırıda şehit olan Piyade Er Şahin Şimşek’in (20) Ankara'da bulunan baba ocağına ateş düştü. Şehit erin, Polatlı ilçesi Şentepe Mahallesi'nde bulunan baba evine gelen yetkililer, ailesine acı haberi verdi. Şehit haberi ile birlikte aile gözyaşlarına boğuldu. Şehit haberini alan anne Meryem Şimşek ise güçlükle ayakta durdu. Şehit Şimşek’in babasının şehir dışında olduğu ve eve geldiğinde oğlunun şehit olduğu haberini aldığı öğrenildi. Şehit Piyade Er Şahin Şimşek'in evinde Kürtçe ve Türkçe ağıtlar yükseldi. Şehit Piyade Er Şahin Şimşek, evin en küçük oğluydu. Şimşek'in bir abisi bir de ablası olduğu öğrenildi. Acı haberle birlikte, şehit evinde Şimşek'in bazı yakınları fenalık geçirdi. Sinir krizi geçiren bir kişi, evin önünde bekletilen ambulansta tedavi edildi. Şehit evine Türk bayrağı asıldı. Şehit er Şimşek'in memleketinin Haymana Evliyafakı Köyü olduğu, cenazesinin ise ailesinin yaşadığı Polatlı'da defnedileceği öğrenildi.
11.09.2019 Haberler
Şehidin Antalya'daki evine ateş düştü
Şehidin Antalya'daki evine ateş düştü Mardin’in Midyat İlçesi’nde PKK saldırısı sonucu şehit düşen 20 yaşındaki Jandarma Komando Er Barış Akkabak’ın Antalya’nın Serik İlçesi’ndeki dede evine ateş düştü. Şehidin annesinin yaşamını yitirdiği, babası terk ettiği için dedesinin nüfusuna aldığı ortaya çıktı. Acılı dede, bir ihtiyaçları olup olmadığı sorulunca "Allah devletimize zeval vermesin. Başka bir şey istemiyorum. Engelli maaşım bize yetiyor. Çocuğumu son bir kez yüzünü görmek istiyorum" dedi.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri