Şeker

Şeker

Son dakika şeker haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan şeker gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan şeker haber sayfamızda...

Şeker

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 23.411 şeker haberi bulunmuştur.
Yenildiğinde tığ gibi yapan meyveler! Kilo vermeye destekçi 5 doğal şeker
Yenildiğinde tığ gibi yapan meyveler! Kilo vermeye destekçi 5 doğal şeker Meyveler doğal şeker içerdiğinden, birçok kişi bunun kilo alımıyla ilişkili olduğunu düşünür. Ancak araştırmalar meyve yemenin sağlıklı kilo vermeyi desteklediğini gösteriyor. Peki hangi meyveler kilo vermeye yardımcı?
Kuşum Aydın sosyal medyadan ateş püskürdü! 'Param bitti'
Kuşum Aydın sosyal medyadan ateş püskürdü! 'Param bitti' Bir dönem ekranların aranan yüzlerinden olan Kuşum Aydın, şimdilerde gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Değişimiyle gündeme gelen isim, son olarak aldığı 'mucize krem' yüzünden hayal kırıklığı yaşadı ve sosyal medya hesabından isyan etti.
28.03.2024 Cadde
5 milyon sivrisineği doğaya saldı: Çoğaltarak bitireceğiz! Türkiye'de durum çok farklı
5 milyon sivrisineği doğaya saldı: Çoğaltarak bitireceğiz! Türkiye'de durum çok farklı Sinir bozucu kızarıklıklar, kaşıntılı tepecikler... Sivrisineğin soktuğu bölgeler bazen kaşınmakla da kalmayıp tüm vücuda yayılacak hastalıkların giriş kapısı da olabiliyor. Ancak öyle bir yer var ki bu küçük canlılarla mücadelede bambaşka bir yöntem uyguluyor: Haftada yaklaşık 5 milyon sivrisinek üretip doğaya salıyor. Peki ama neden? "Türkiye'de durum çok farklı" diyen Prof. Dr. Hüseyin Çetin'e sorduk.
28.03.2024 Yaşam
Ramazanda güvenli alışverişin adresi: Metro!
Ramazanda güvenli alışverişin adresi: Metro! Bir arada olmanın ve paylaşmanın mutluluğunu yaşatan Ramazan sofraları için Ramazan ayı boyunca sürecek tatlı bir telaş başlıyor! Bal, pastırma, peynir gibi iftariyeliklerden bakliyatlara, meyve-sebzelerden et - balık çeşitlerine ve kolayca hazırlanabilen tatlılara kadar iftar ve sahurda gönül rahatlığıyla besleyici ve lezzetli sofralar kurabileceğiniz her çeşit ürün, güvenilir alışverişin adresi Metro’da sizleri bekliyor. Düzenli analiz ve denetimlerden geçirilen Metro Usulü ürünler, Ramazan sofralarına hem lezzet hem de kalite ve güven katıyor.
28.03.2024 Advertorial
Sivasspor'dan Tokat Belediye Plevnespor'a 6 gol!
Sivasspor'dan Tokat Belediye Plevnespor'a 6 gol! Süper Lig'e verilen milli arada hazırlıklarını sürdüren Sivasspor, özel maçta Tokat Belediye Plevnespor'u 6-1 mağlup etti.
27.03.2024 Sivasspor
AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş’ten hayat kurtaran manevra
AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş’ten hayat kurtaran manevra AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmalarına katılmak üzere gittiği bir programda küçük çocuğun boğazına şeker kaçtığını fark etti. Tıp doktoru olan Keleş, Heimlich manevrası ile çocuğun hayatını kurtardı.
26.03.2024 Gündem
Milletvekili, Heimlich manevrası ile küçük çocuğun hayatını kurtardı
Milletvekili, Heimlich manevrası ile küçük çocuğun hayatını kurtardı AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmalarına katılmak üzere gittiği bir programda küçük çocuğun boğazına şeker kaçtığını fark etti. Tıp doktoru olan Keleş, Heimlich manevrası ile çocuğun hayatını kurtardı.
26.03.2024 Haberler
Sırrı pişirilmesinde! Yurt dışında gelip alıyorlar
Sırrı pişirilmesinde! Yurt dışında gelip alıyorlar Türkiye'nin farklı yerlerinde farklı isimlerle adlandırılan ancak Trabzon'da 'Kaymaklı' ismi ile bilinen yumurta akı ve şekerden yapılan tatlı özellikle Ramazanlar'ın vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.
24.03.2024 Ramazan
Erbakan: Bizden bahsetmekten kendilerini alamıyorlar
Erbakan: Bizden bahsetmekten kendilerini alamıyorlar Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Bingöl’de konuştu. Erbakan, “Bizden bahsetmekten kendilerini alamıyorlar. Gece gündüz bizden bahsediyorlar ve hepsinin mutabık kaldığı nokta, diyorlar ki: Bu seçimlerde oyunu artıracak tek parti Yeniden Refah Partisi olacaktır” dedi.
22.03.2024 Gündem
Doğrusu aç karnına yemekmiş! 1 kaşık bal vücudu yenilemeye yetiyor
Doğrusu aç karnına yemekmiş! 1 kaşık bal vücudu yenilemeye yetiyor Geçmişten günümüze birçok sağlık problemine karşı şifalı olmasıyla bilinen bal, bazı durumlarda ilaçlar kadar etkili olabiliyor. Ancak tüketilen zaman oldukça önemliymiş. İşte aç karnına tüketilen balın vücuda etkileri.
22.03.2024 Genel Sağlık
Maden ocağı için cesedi yaktılar! Tüyler ürperten detaylar
Maden ocağı için cesedi yaktılar! Tüyler ürperten detaylar Zonguldak'ta kaçak maden ocağında çalışan Afganistan uyruklu Vezir Mohammed Nourtani'nin (50) ölümüne ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.
22.03.2024 Gündem
Şekerde rekor
Şekerde rekor Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikalarının (TÜRKŞEKER) 2023-2024 kampanya dönemini tarihi bir rekorla tamamladığını belirterek, “9 milyon 60 bin ton pancar işlenerek 1 milyon 161 bin 100 ton şeker üretildi, yan ürün olarak da 418 bin 800 ton melas, 2 milyon 905 bin 709 ton yaş pancar posası elde edildi” dedi.
21.03.2024 Ekonomi
Sakarya’dan hafif ticari araç alev topuna döndü
Sakarya’dan hafif ticari araç alev topuna döndü Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde alev topuna dönen hafif ticari araçtan geriye hurda yığını kaldı.
20.03.2024 Haberler
'2023-2024 döneminde 1 milyon 161 bin ton şeker üretildi'
'2023-2024 döneminde 1 milyon 161 bin ton şeker üretildi' Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü'nün (TÜRKŞEKER) 2023-2024 kampanya dönemini tarihi bir rekorla tamamladığını, bu dönemde 9 milyon 60 bin ton pancar işlenerek 1 milyon 161 bin 100 ton şeker üretildiğini açıkladı.
20.03.2024 Ekonomi
Aşırıya kaçınca böbrekleri vuruyor! Uzmanı ağrı kesici kullanımı konusunda uyardı
Aşırıya kaçınca böbrekleri vuruyor! Uzmanı ağrı kesici kullanımı konusunda uyardı Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Suat Bolat, "Böbrekler çok önemlidir ve 2’si birbirlerinin yedeği değildir. Böbrekler birçok etkene çok fazla savunmasızdır. Çok hızlı bir yıkım sürecine girebilmektedir. Şeker hastalığı, hipertansiyon, kontrolsüz ağrı kesici kullanımı böbrek hastalıklarının en önemli sebebidir" dedi.
19.03.2024 Sağlık
BU SENENİN İLK BAYRAMI NE ZAMAN? 🗓⏰ 2024 Ramazan Bayramı ne zaman, bayram tatili kaç gün, resmi tatil mi? 🤲🏻 2024 Ramazan (Şeker) Bayramı tarihleri takvimi
BU SENENİN İLK BAYRAMI NE ZAMAN? 🗓⏰ 2024 Ramazan Bayramı ne zaman, bayram tatili kaç gün, resmi tatil mi? 🤲🏻 2024 Ramazan (Şeker) Bayramı tarihleri takvimi Ramazan Bayramı ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Bu sene Ramazan Bayramı hangi tarihte başlıyor, hangi tarihte bitiyor? 2024 Dini Günler Takviminde yer alan Ramazan Bayramı kaç gün? İşte Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından paylaşılan Ramazan Bayramı tarihleri
18.03.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Bolat: İzmir hizmetlerden asla mahkum bırakılmadı
Bakan Bolat: İzmir hizmetlerden asla mahkum bırakılmadı Ticaret Bakanı Ömer Bolat, AK Parti İzmir İl Başkanlığı'ndaki teşkilat buluşmasında, "İzmir; bize oy vermediler, bizi seçmediler diye icraatlardan, hizmetlerden asla mahkum bırakılmadı. Türkiye'nin her tarafına ne yapılıyorsa İzmir'e de fazlasıyla yapıldı" dedi.
18.03.2024 Gündem
15 dakika pişiyor, tel tel oluyor! Haşhaşlı tahinli pideye yoğun ilgi
15 dakika pişiyor, tel tel oluyor! Haşhaşlı tahinli pideye yoğun ilgi Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde ramazan ayında odun ateşinde pişirilen haşhaşlı tahinli pide yoğun ilgi görüyor.
18.03.2024 Gündem
Yeni araştırma ortaya çıkardı: Uykusuz gece kilo getiriyor
Yeni araştırma ortaya çıkardı: Uykusuz gece kilo getiriyor Uykusuzluğun iştah ve tokluğu düzenlemekten sorumlu hormonların dengesini bozduğu, uykusuzluk çekenlerin kendilerini aç hissettikleri ortaya çıktı.
18.03.2024 Dünya
Hatayspor'dan Samsunspor'a geçit yok: 3-0
Hatayspor'dan Samsunspor'a geçit yok: 3-0 Hatayspor, Süper Lig'in 30. haftasında Samsunspor'u 3-0 mağlup etti, kritik üç puanı hanesine yazdırdı.
17.03.2024 Hatayspor
Hazal Kaya'dan Ali Atay itirafları! 'Arkadaşlarıyla manitayla mesajlaşır gibi mesajlaşıyor'
Hazal Kaya'dan Ali Atay itirafları! 'Arkadaşlarıyla manitayla mesajlaşır gibi mesajlaşıyor' Oyuncu ve yönetmen Ali Atay ile 2019'da dünyaevine giren, aynı yıl oğlu Fikret Ali'yi kucağına alan, Şubat 2023'te ikinci kez anne olma mutluluğu yaşayan Hazal Kaya, "Eşini kıskanıyor musun?" ve "Üçüncü çocuğu istiyor musun?" sorularını cevapladı.
16.03.2024 Cadde
Şeker kamışı yağı rakip olur mu?
Şeker kamışı yağı rakip olur mu? ABD’li firma, şeker kamışından yağ geliştirdiğini, bu yağın zeytinyağından bile sağlıklı olduğunu iddia ediyor. Türkiye’de sektör temsilcileri ise zeytinyağının ikamesi yağ üretmenin mümkün olmadığı görüşünde.
16.03.2024 Ekonomi
C, B, D fark etmiyor: Multivitaminler bildiğimiz gibi değilmiş! Kanseri saklayabilir
C, B, D fark etmiyor: Multivitaminler bildiğimiz gibi değilmiş! Kanseri saklayabilir Vitaminlerin sağlıklı bir beden için takviye olarak alındığı düşünülür. Ancak yaygın olarak kabul gören bu düşüncenin aksine vitaminler sağlıklı bir bedenin ana maddesidir. Bu nedenle eksikliğinin de fazlalığının da dikkate alınması gerektiğini söyleyen İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Ece Yiğit Gençer, göz ardı edilen büyük tehlikeyi anlattı.
16.03.2024 Genel Sağlık
Bakan Bolat: 850 bin esnaf vergi mükellefi olmaktan çıkarıldı
Bakan Bolat: 850 bin esnaf vergi mükellefi olmaktan çıkarıldı Ticaret Bakanı Ömer Bolat, “AK Parti'den önce doğru dürüst bir sosyal destek var mıydı? Engelliler, engellilere bakanlar, yaşlılar, 65 yaş üstü ve çocuğu askere giden, çocuğu eğitim yardımı isteyen, fakirlik durumu olursa doğal gaz desteği alan birçok kalemde tam 500 milyar bu yılki bütçede halkımıza destek veriliyor. Bu hizmetlerin devam etmesi için. Merkezde de yerelde de güçlü olmamız gerekiyor. İstikrarı kaybetmememiz gerekiyor” dedi.
15.03.2024 Ekonomi
BAYRAM GÜNLERİ 2024 || Ramazan Bayramı ne zaman, hangi günlere denk geliyor? Ramazan Bayramı bu sene hangi tarihte?
BAYRAM GÜNLERİ 2024 || Ramazan Bayramı ne zaman, hangi günlere denk geliyor? Ramazan Bayramı bu sene hangi tarihte? Ramazan ayı bugün başladı. Ramazan Bayramı hakkında sorular ise gündeme geldi. İslam alemi için büyük anlam ve önemi olan Ramazan Bayramı (Şeker Bayramı) tarihleri belli oldu. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan Ramazan Bayramı günleri ve bayram tatili kaç gün? İşte oruç ibadeti ardından yaşanacak olan bayram hakkında merak edilenler
14.03.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Şeker ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.