Selam Dengesiz

Selam Dengesiz

Son dakika Selam Dengesiz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Selam Dengesiz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Selam Dengesiz haber sayfamızda...

Selam Dengesiz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 42 selam dengesiz haberi bulunmuştur.
'Tuba Ünsal taşıyıcı anne olmayı kabul ederse çocuk yapabilirim'
'Tuba Ünsal taşıyıcı anne olmayı kabul ederse çocuk yapabilirim' 1999'da katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasında dereceye giren, daha sonra modelliği bırakıp şarkıcılığa adım atan, uzun bir aradan sonra yeni singel’ı ‘Katakulli’yi çıkaran Ayşe Hatun Önal, Posta gazetesinen Suna Akyıldız'a röportaj verdi.
18.05.2019 Cadde
Ayşe Hatun Önal'ın 'Katakulli' şarkısı hit olur mu?
Ayşe Hatun Önal'ın 'Katakulli' şarkısı hit olur mu? Ayşe Hatun Önal, iki yıl önce 'Selam Dengesiz' albümüyle müziğe bomba gibi döndü. Özellikle albümün çıkış şarkısı 'Olay' gerçekten de 'olay' oldu. Yavaş yavaş yaza merhaba demeye hazırlandığımız şu günlerde ise, 'Katakulli' single'ıyla tekrar karşımızda Önal. Peki 'Katakulli' hit olur mu?
21.09.2021 Müzik
‘Dur Dünyam’ dedi
‘Dur Dünyam’ dedi Ayşe Hatun Önal, ‘Selam Dengesiz’ albümünün üçüncü video klibini müzikseverlerle buluşturdu.
24.07.2018 Cadde
Ayşe Hatun Önal 'Dur Dünyam' klibiyle neyi kanıtladı?
Ayşe Hatun Önal 'Dur Dünyam' klibiyle neyi kanıtladı? Ayşe Hatun Önal 'Selam Dengesiz' albümüyle geçen yıla damga vurmayı başarmıştı. Özellikle 'Olay' şarkısıyla dinleyicilerinden tam not alan Ayşe Hatun Önal 'Dur Dünyam'ı hiç beklenmedik bir anda kliplendirdi ve hayranlarına sürpriz yaptı. Ancak klip, müzik sektörü için de hoş sürprizlerle dolu...
21.09.2021 Müzik
Karadeniz’de klip çekti
Karadeniz’de klip çekti Ayşe Hatun Önal, ‘Selam Dengesiz’ albümünün üçüncü klibini, Karadeniz’de çekti.
20.07.2018 Cadde
Ayşe Hatun Önal tehdit davasını kazandı
Ayşe Hatun Önal tehdit davasını kazandı Ayşe Hatun Önal, geçtiğimiz aylarda hakaret, tehdit ve özel hayatının gizliliğini ihlal edici mesajlar paylaştığını iddia ettiği Güzide Duran'a tehdit davası açmıştı...
22.05.2018 Cadde
Eski kavga yeniden hortladı
Eski kavga yeniden hortladı Eski manken Güzide Duran, kavgalı olduğu Ayşe Hatun Önal’ın kendisine sosyal medyadan komplo kurduğunu ima ederek öfke kustu.
30.04.2018 Cadde
Türk Melek Ayşe Hatun Önal
Türk Melek Ayşe Hatun Önal 2003'te mankenliği bıraktıktan sonra şarkıcılığa dönen Ayşe Hatun Önal, özel bir organizasyon için podyuma geri dönüyor.
4.01.2018 Cadde
Ayşe Hatun'dan enerji patlaması!
Ayşe Hatun'dan enerji patlaması! Sahnelerin başarılı şarkıcısı Ayşe Hatun Önal, geçtiğimiz gün yakın dostları ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
3.10.2017 Cadde
Güzide Duran, Ayşe Hatun Önal üzerinden reklam mı yapıyor?
Güzide Duran, Ayşe Hatun Önal üzerinden reklam mı yapıyor? Güzide Duran bir dönem fırtına estirdi mi? Estirdi. Bu konuda anlaşalım. Geçmişi inkar edecek halimiz yok. Bunlar gerçekten yaşadı. Sabah akşam magazinde karşımıza çıkan Güzide Duran, Hülya Avşar'a konuk oldu... Magazin dergilerine kapak oldu... Her pazar yayınlanan magazin programlarında mutlaka hakkında iki çift laf edildi... Ancak sene 2017. O artık bizim için yalnızca 'Güzide Duran'ın yeni hali şoke etti' haberleriyle karşılaşacağız bir isim...
15.03.2018 Ünlüler
Kıskançlıktan gebereceksin!
Kıskançlıktan gebereceksin! Güzide Duran’dan eski dostu Ayşe Hatun Önal’a zehir zemberek sözler: ‘Beni kıskanmaktan gebereceksin. Git tedavi ol!’
21.09.2017 Cadde
Bodrum’u salladım
Bodrum’u salladım Ayşe Hatun Önal, Yalıkavak Zayo Beach’teki Happy Hours partisinde sahne aldı.
3.09.2017 Cadde
Ayşe Hatun Önal: İlk kez lisede...
Ayşe Hatun Önal: İlk kez lisede... Türkiye'nin en güzel kadınlarından olan Ayşe Hatun Önal, çok özel ve samimi açıklamalarda bulundu. İşte Ayşe Hatun Önal'ın birbirinden bomba o sözler...
20.08.2017 Cadde
'Beyaz Atletli' prensini Adana'da buldu!
'Beyaz Atletli' prensini Adana'da buldu! Seslendirdiği şarkılar, çektiği klipler ve müziğindeki yenilikçi yaklaşımla ilk albümünden bu yana standartların üzerinde işlere imza atan Ayşe Hatun Önal, bir kez daha müzikseverleri şaşırtacak. Ünlü şarkıcı, 'Beyaz Atletli' parçasına çektiği video kliple yine adından söz ettireceğe benziyor.
10.08.2017 Cadde
Acısını sahnede unutuyor
Acısını sahnede unutuyor Babası Remzi Önal’ı geçtiğimiz haftalarda kaybeden Ayşe Hatun Önal sahnede teselli buluyor.
5.08.2017 Cadde
Ayşe Hatun Önal'ın acı günü
Ayşe Hatun Önal'ın acı günü Ünlü şarkıcı Ayşe Hatun Önal’ın acı günü. Önal'ın Adana'da yaşayan babası vefat etti.
19.07.2017 Cadde
Bodrum’un Hatun’u
Bodrum’un Hatun’u Yaz boyunca Bodrum’da farklı mekanlarda sahne alacak olan şarkıcı Ayşe Hatun Önal’ın konser maratonu aralıksız devam ediyor.
7.07.2017 Cadde
Ayşe Hatun Önal'ın 6 yıl hapsi isteniyor!
Ayşe Hatun Önal'ın 6 yıl hapsi isteniyor! 167 promil alkollü araç kullandığı için ehliyetine el konulup 867 lira para cezasına çarptırılan Ayşe Hatun Önal’ın 6 yıla kadar hapsi istendi.
25.05.2017 Cadde
Ayşe'nin olay gecesi!
Ayşe'nin olay gecesi! Ayşe Hatun Önal, önceki gece Ortaköy’de trafik çevirmesine takıldı. Alkolmetreyi üflemek istemeyen, kendisini görüntüleyen gazetecilere küfür eden Önal’ın ehliyetine el konuldu.
24.04.2017 Cadde
Ayşe'nin olay gecesi!
Ayşe'nin olay gecesi! Ayşe Hatun Önal, önceki gece Ortaköy’de trafik çevirmesine takıldı. Alkolmetreyi üflemek istemeyen, kendisini görüntüleyen gazetecilere küfür eden Önal’ın ehliyetine el konuldu.
24.04.2017 Cadde
Aşkları bir ay sürdü
Aşkları bir ay sürdü Kendisinden dokuz yaş küçük Cem Belevi’yle birlikte olmaya başlayan Ayşe Hatun Önal, “Kalbim boş” diyerek ayrıldıklarını açıkladı.
6.04.2017 Cadde
Ayşe Hatun Önal kapak kızı oldu
Ayşe Hatun Önal kapak kızı oldu 2003 yılında 'Çok canım acıdı / çeksene elini' şarkısıyla müzik piyasasına hızlı bir şekilde giren Ayşe Hatun Önal, bu aralar yeni albümü 'Selam Dengesiz' ile adından söz ettiriyor.
1.04.2017 Cadde
'Ayşe Hatun Önal şarkımı çaldı'
'Ayşe Hatun Önal şarkımı çaldı' Lübnanlı diva Nicole Saba, Ayşe Hatun Önal’ın geçtiğimiz ay klip çektiği ‘Olay’ şarkısının, 2012 yılında piyasaya sürdüğü ‘Hafdal Ahlam’dan birebir çalıntı olduğunu iddia etti
20.03.2017 Cadde
Ayşe Hatun Önal çocuk istiyor!
Ayşe Hatun Önal çocuk istiyor! Ünlü şarkıcı Ayşe Hatun Önal, önceki akşam Ayaklı Gazete sitesinin La Boom'da düzenlediği davete katıldı.
15.03.2017 Cadde
‘Ben de dengesizim’
‘Ben de dengesizim’ ‘Selam Dengesiz’ albümünün tanıtımını Flamme’de yapan Ayşe Hatun Önal, “Çok güzel yorumlar alıyorum” dedi.
11.03.2017 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Selam Dengesiz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.