Galatasaray'dan Selçuk Keskin'e veda videosu
Galatasaray'dan Selçuk Keskin'e veda videosu Sarı kırmızılılar, voleybol takımının kaptanı Selçuk Keskin'le sözleşme uzatmadı ve tecrübeli sporcuya bir veda videosu hazırladı.
27.04.2021 Futbol
Son dakika - Galatasaray'da kaptan Selçuk Keskin ile yollar ayrıldı
Son dakika - Galatasaray'da kaptan Selçuk Keskin ile yollar ayrıldı Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı'nda sözleşmesi sona eren kaptan Selçuk Keskin ile yollar ayrıldı.
26.04.2021 Galatasaray
Galatasaray HDI Sigorta - İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 3-1
Galatasaray HDI Sigorta - İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 3-1 AXA Sigorta Efeler Ligi 27. haftasında Galatasaray HDI Sigorta, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 yendi.
13.02.2021 Voleybol
Mustafa Cengiz: Galatasaray ilklerin ve enlerin kulübü
Mustafa Cengiz: Galatasaray ilklerin ve enlerin kulübü Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, "Galatasaray Türkiye’de futbolda, basketbolda olduğu gibi öncü ve ilk kulüp. Voleybolu da neredeyse ülkeye tanıtmış ve yaymış olan kulüp. Hep dediğimiz gibi ilklerin ve enlerin kulübü" dedi.
30.06.2020 Galatasaray
Selçuk Keskin Galatasaray FXTCR’de
Selçuk Keskin Galatasaray FXTCR’de Galatasaray FXTCR Erkek Voleybol Takımı, geçen yıl İstanbul BBSK'da forma giyen ve aynı zamanda Milli Takım’ın da pasörlüğünü yapan Selçuk Keskin ile 1 yıllık anlaşmaya vardı.
1.07.2020 Diğer

Benzer Haber Etiketleri