Selendi

Selendi

Son dakika Selendi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Selendi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Selendi haber sayfamızda...

Selendi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 423 selendi haberi bulunmuştur.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta onu da 'özgür'leştireceğiz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta onu da 'özgür'leştireceğiz! Manisa Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitinginde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Hiç merak etmesin, kendini boşuna paralamasın, boynuna vurulan prangalardan kurtulacağı gün çok yakındır. Manisa'nın da desteğiyle 31 Mart'ta onu da 'özgür'leştirerek maruz kaldığı eziyetten kurtaracağız' dedi.
27.02.2024 Haberler
Erdoğan, Özgür Özel'in memleketinden seslendi: 31 Mart'ta onu da 'özgür'leştireceğiz!
Erdoğan, Özgür Özel'in memleketinden seslendi: 31 Mart'ta onu da 'özgür'leştireceğiz! Manisa Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitinginde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Hiç merak etmesin, kendini boşuna paralamasın, boynuna vurulan prangalardan kurtulacağı gün çok yakındır. Manisa'nın da desteğiyle 31 Mart'ta onu da 'özgür'leştirerek maruz kaldığı eziyetten kurtaracağız' dedi.
27.02.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den taksici katiliyle ilgili 'vatandaşlıktan çıkarılsın' önerisi
MHP lideri Bahçeli'den taksici katiliyle ilgili 'vatandaşlıktan çıkarılsın' önerisi Manisa mitinginde konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz gün İzmir'de öldürülen taksicinin katiliyle ilgili bir öneride bulundu.
4.02.2024 Gündem
21 yaşındaki güreşçiden acı haber! 37 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
21 yaşındaki güreşçiden acı haber! 37 günlük yaşam mücadelesini kaybetti Manisa'nın Selendi ilçesinde, iki otomobilin çarpıştığı kazada yaralanan yağlı güreş sporcusu Burhan Karabulut (21) tedavi gördüğü hastanede 37 gün sonra yaşamını yitirdi.
19.01.2024 Gündem
“Ankara-İzmir hızlı tren projesi 2026 yılında tamamlanacak”
“Ankara-İzmir hızlı tren projesi 2026 yılında tamamlanacak” Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Manisa’da yapımına yeniden başlanan Gördes-Akhisar karayolunda incelemelerde bulundu.
5.01.2024 Ekonomi
64 kişinin yakalandığı uyuşturucu operasyonu! F serisi 1 dolar da ele geçirildi
64 kişinin yakalandığı uyuşturucu operasyonu! F serisi 1 dolar da ele geçirildi Manisa’da, jandarmanın 17 ilçede 57 adrese düzenlediği eş zamanlı operasyonlarda 64 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 10'unun tutuklandığı operasyonda, 1 adet F serisi 1 Amerikan doları da ele geçirildi.
11.10.2023 Gündem
Selendi Seçim Sonuçları 28 Mayıs 2023: 2. Tur Seçimleri Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları Milliyet.com.tr'de
Selendi Seçim Sonuçları 28 Mayıs 2023: 2. Tur Seçimleri Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları Milliyet.com.tr'de 28 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı 2. Tur seçimlerinin ardından Selendi Seçim Sonuçları 2023 sayfasından Selendi için seçim istatistiklerine ulaşabileceğiniz gibi, diğer Manisa ilçeleri ile birlikte Türkiye’nin toplam 973 ilçesi için de 2. tur seçim sonuçları verilerine ulaşabilirsiniz. 2. Tur Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye genelinde aldığı oy sayıları ile birlikte il il seçim istatistiklerini görmek isterseniz; 1. Tur 14 Mayıs 2023 seçimlerinde hangi aday ne kadar seçmenden toplamda kaç oy aldı, 2. Tur seçim sonuçları tamamen ne zaman açıklanacak, ilk açıklanan tahmini verilere göre en çok oy alan Cumhurbaşkanı adayı kimdir gibi soruların da yanıtları ile birlikte şehir şehir ve bölge bölge ayrıntılı olarak Milliyet.com.tr’nin 2023 Seçim sayfasında bulabilirsiniz.
26.05.2023 Bilgi Rehberi
Bakan Kasapoğlu Selendi ve Kula ilçelerinde vatandaşlara hitap etti
Bakan Kasapoğlu Selendi ve Kula ilçelerinde vatandaşlara hitap etti Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, sabah İzmir'de başladığı programında Manisa'nın Kırkağaç, Gölmarmara ve Selendi ilçelerini ziyaret etti.
22.05.2023 Gündem
Ege'de 5 il için 'zirai don' uyarısı
Ege'de 5 il için 'zirai don' uyarısı Meteoroloji, İzmir, Çanakkale, Manisa, Balıkesir ve Aydın'ın iç ve yüksek kesimleri için 'zirai don' uyarısında bulundu.
28.04.2023 Gündem
Erdoğan'dan TOGG kredisi müjdesi! Detaylarını tek tek açıkladı
Erdoğan'dan TOGG kredisi müjdesi! Detaylarını tek tek açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kamu bankalarımız Togg için araç bedelinin yüzde 50'si tutarında 36 ay vadeyle 0,99 oranda kredi kullandıracaklar. Yani 1 puan. Ziraat Bankası böyle bir destek verip, 36 ay vade ile bu krediyi kullandıracak ve Togg satışlarını bu şekilde yapacaklar" dedi.
24.04.2023 Gündem
Ege’deki 7 ile depremzede akını
Ege’deki 7 ile depremzede akını Güneydoğu’daki depremin ardından depremzedeler Ege’ye akın ediyor. Düne kadar 125 bine yakın vatandaşın kent merkezleri ve ilçelere yerleştiği, sayının da her geçen gün arttığı belirtildi.
23.02.2023 Gündem
Kaybolan alzheimer hastası emekli öğretmeni avcı genç buldu
Kaybolan alzheimer hastası emekli öğretmeni avcı genç buldu Manisa'nın Kula ilçesinde yaklaşık 30 saat önce evden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan alzheimer hastası emekli öğretmen Sabri Yaman, volkanik arazide sağ salim bir şekilde bulundu.
13.01.2023 Haberler
Kaybolan alzheimer hastası emekli öğretmeni avcı genç buldu
Kaybolan alzheimer hastası emekli öğretmeni avcı genç buldu Manisa'nın Kula ilçesinde yaklaşık 30 saat önce evden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan alzheimer hastası emekli öğretmen Sabri Yaman, volkanik arazide sağ salim bir şekilde bulundu.
13.01.2023 Gündem
Üreticiye can suyu
Üreticiye can suyu İzmir, Aydın ve Manisa Büyükşehir belediyeleri üreticiye desteklerini sürdürüyor. Kınık’ta karakılçık tohumu, Söke’de sebze fidesi, Selendi’de de sertifikalı buğday ve arpa tohumu dağıtıldı
4.11.2022 Ege
“Hedefimiz, Manisa’ya en iyi hizmeti vermek”
“Hedefimiz, Manisa’ya en iyi hizmeti vermek” Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. 
19.10.2022 Ege
TOKİ arsa ödemeleri nasıl olacak, başvuru nasıl yapılır? TOKİ arsaları nerede? İşte TOKİ arsa listesi
TOKİ arsa ödemeleri nasıl olacak, başvuru nasıl yapılır? TOKİ arsaları nerede? İşte TOKİ arsa listesi 'İlk Evim Arsa' için başvurular başladı. E-devlet ve Ziraat Bankası şubelerinden yapılan TOKİ arsa başvuruları için son tarih 7 Kasım. Peki, TOKİ arsaları nerelerde olacak, arsa ödemeleri asıl yapılacak? İşte Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yurt genelinde projelendirilen TOKİ arsaları ile ilgili merak edilenler.
14.10.2022 Bilgi Rehberi
TOKİ ARSA LİSTESİ: TOKİ arsaları nerede, hangi illerde var? İşte TOKİ arsa başvuru bedeli
TOKİ ARSA LİSTESİ: TOKİ arsaları nerede, hangi illerde var? İşte TOKİ arsa başvuru bedeli TOKİ arsa başvurusu nasıl yapılır? TOKİ arsa ve iş yeri başvuruları başladı. 250 bin sosyal konutun ardından arsa ve iş yeri başvurusu için de detaylar belli oldu. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk Evim İş Yerim' projesi kapsamında yer alan illeri de açıkladı. Peki, TOKİ arsa başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru şartları.
13.10.2022 Bilgi Rehberi
TOKİ ARSA ve İŞYERİ başvurusu nasıl yapılır, başvuru bedeli kaç lira? TOKİ arsa/işyeri başvuru şartları neler, fiyatları ne kadar? İl il arsa yerleri ve tapu teslim tarihi
TOKİ ARSA ve İŞYERİ başvurusu nasıl yapılır, başvuru bedeli kaç lira? TOKİ arsa/işyeri başvuru şartları neler, fiyatları ne kadar? İl il arsa yerleri ve tapu teslim tarihi Arsa - işyeri başvurusu başladı! Bir yandan da TOKİ konut başvuruları devam ediyor. Ekim ayı ile birlikte ilk arsam ve ilk işyerim başvuru süreci başlıyor. Konuyla ilgilenenler ise TOKİ arsa başvuru şartları ile işyeri başvuru sürecini araştırıyor. Peki, 2022 TOKİ işyeri ve arsa başvuru şartları neler, fiyatlar ne kadar?
10.10.2022 Bilgi Rehberi
TOKİ ARSA BAŞVURUSU nasıl, nereye yapılır? TOKİ arsa yerleri nerede, fiyatları ne kadar? İşte arsa başvuru şartları...
TOKİ ARSA BAŞVURUSU nasıl, nereye yapılır? TOKİ arsa yerleri nerede, fiyatları ne kadar? İşte arsa başvuru şartları... TOKİ arsaları ile ilgili peş peşe sorular geliyor. Bugün başlayan TOKİ arsa başvuru işlemleri nasıl, nereye yapılır? TOKİ arsa yerleri nerede, fiyatları ne kadar? İşte TOKİ arsa başvuru şartları...
10.10.2022 Bilgi Rehberi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte il il tahsis edilecek yerler...
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte il il tahsis edilecek yerler... Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Selendi’ye 140 milyonluk yatırım
Selendi’ye 140 milyonluk yatırım Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Selendi’de 140 milyon lira yatırım bedeliyle başladığı alt ve üstyapı, prestij cadde projesi ve ‘İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi’ndeki yapım çalışmalarını sürdürüyor.
27.09.2022 Ege
İcra yolu ile çocuk teslimine son! Yarın 29 adliyede daha başlayacak
İcra yolu ile çocuk teslimine son! Yarın 29 adliyede daha başlayacak Adalet Bakanlığınca yürütülen icra yolu ile çocuk teslimine son veren uygulama, yarın 29 adliyede daha başlayacak. Uygulamanın yapıldığı adliye sayısı 79’a yükselecek.
11.09.2022 Gündem
Ersoy rüzgârı
Ersoy rüzgârı Muazzez Ersoy, Manisa’nın Selendi ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yılı kutlamalarında sahneye çıktı.
6.09.2022 Cadde
Antep Fıstığı üretimine başladılar kazançlarını 10’a katladılar
Antep Fıstığı üretimine başladılar kazançlarını 10’a katladılar Manisa’da büyük bir kesimi hayvancılık ve tütüncülükle geçinen Yuntdağı Bölgesinde 7 sene önce başlanan kırsal kalkınma projeleri sayesinde üreticiler katma değeri yüksek ürünlere yönlendirildi. Bir zamanlar bölge 50-100 ton civarında rekoltesi olan Antep Fıstığı üretimi bugün bin 200 tona yükselirken hem rekolte hem de verim üreticilerin yüzünü güldürmeye başladı. Kilosu 130-140 TL arasında alınan Antep Fıstığı sayesinde bölgeye 150 milyon TL’lik ek kazanç sağlanmış oldu.
5.09.2022 Ekonomi
Manisa Valisi duyurdu! Nezarethanede intihara soruşturma
Manisa Valisi duyurdu! Nezarethanede intihara soruşturma Manisa’da, 'polise mukavemet' suçundan gözaltına alınan Orhan Azman (24), ilçe jandarma komutanlığı nezarethanesinde iddiaya göre intihar etti. Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, olaya ilişkin soruşturma başlatıldığını duyurdu.
24.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Selendi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.