Selim Bayraktar

Selim Bayraktar

Son dakika Selim Bayraktar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Selim Bayraktar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Selim Bayraktar haber sayfamızda...

Selim Bayraktar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 544 selim bayraktar haberi bulunmuştur.
Selim Bayraktar, dönem dizisinin zorluklarını anlattı: Arkadaşımızın parmağı gidiyordu
Selim Bayraktar, dönem dizisinin zorluklarını anlattı: Arkadaşımızın parmağı gidiyordu Mehmed Fetihler Sultanı dizisiyle ekranlarda olan oyuncu Selim Bayraktar, dönem dizisinin zorluklarından bahsetti. Gerçek kılıçlarla idman yaparak sahne çektiklerini ve her zaman dublör kullanamadıklarını sözlerine ekleyen ünlü oyuncu, "Bir arkadaşımızın parmağı gidiyordu" dedi.
20.03.2024 Cadde
‘Bir daha dönem işi yapmam’
‘Bir daha dönem işi yapmam’ Selim Bayraktar, göz doktoruna geldiği Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı.
20.03.2024 Cadde
Yusuf Yazıcı ve Melisa Aslı Pamuk aşkı doludizgin devam ediyor
Yusuf Yazıcı ve Melisa Aslı Pamuk aşkı doludizgin devam ediyor 2011 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçilen Melisa Aslı Pamuk'un (32), milli futbolcu Yusuf Yazıcı (26) ile aşkı doludizgin devam ediyor. Ünlü çift, birlikte olan pozlarına bir yenisini ekledi.
26.12.2023 Cadde
Selim Bayraktar'ın sürprizi var
Selim Bayraktar'ın sürprizi var Geçtiğimiz ağustos ayında final yapan Kanal D dizisi 'Veda Mektubu'nda 'Ziya Karlı' karakterine hayat veren Selim Bayraktar, önceki akşam Cihangir'de objektiflere yansıdı.
26.12.2023 Cadde
Selim Bayraktar'dan duyarlı davranış! İsrail-Filistin savaşından dolayı partiyi iptal ettirdi
Selim Bayraktar'dan duyarlı davranış! İsrail-Filistin savaşından dolayı partiyi iptal ettirdi 'Muhteşem Yüzyıl', 'Ufak Tefek Cinayetler' ve 'İstanbul Kırmızısı' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Selim Bayraktar, önceki gün Taksim'de görüntülendi. Bayraktar'ın, adına düzenlenen bir partiyi İsrail ve Filistin arasındaki savaşta sivillerin zarar görmesinden dolayı duyduğu üzüntü ile iptal ettirdiği öğrenildi.
18.11.2023 Cadde
Selim Bayraktar'ın simsiyah alışveriş tarzı
Selim Bayraktar'ın simsiyah alışveriş tarzı Selim Bayraktar, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
13.11.2023 Cadde
Selim Bayraktar: Set bitince fabrika ayarına dönüyoruz!
Selim Bayraktar: Set bitince fabrika ayarına dönüyoruz! Geçtiğimiz ağustos ayında final yapan Kanal D dizisi 'Veda Mektubu'nda 'Ziya Karlı' karakterine hayat veren Selim Bayraktar, önceki gün Nişantaşı City's'de objektiflere yansıdı.
27.10.2023 Cadde
Çeşme aşıkları: Selim Bayraktar-Emel Karaköse
Çeşme aşıkları: Selim Bayraktar-Emel Karaköse Kanal D'de pazartesi akşamları 24 bölüm boyunca ekranlara gelen 'Veda Mektubu'nda 'Ziya' karakterine hayat veren Selim Bayraktar, dizinin final yapması sonrası Çeşme’den kopamıyor.
4.09.2023 Cadde
Selim Bayraktar'tan kediyle poz
Selim Bayraktar'tan kediyle poz Kanal D'de pazartesi akşamları 24 bölüm boyunca izleyici karşısına çıkan 'Veda Mektubu'nda 'Ziya' karakterine hayat veren Selim Bayraktar, dizi final yapar yapmaz soluğu Çeşme'de aldı.
30.08.2023 Cadde
'Veda Mektubu'ndan nefes kesen final! Hatice ve Aslı geceye damga vurdu
'Veda Mektubu'ndan nefes kesen final! Hatice ve Aslı geceye damga vurdu Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı, yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş’ın üstlendiği, hikayesini Gamestory senaryosunu ise Deniz Akçay’ın kaleme aldığı 'Veda Mektubu' final bölümü ile ekranlara geldi.
22.08.2023 Cadde
Veda Mektubu bitti mi? Veda Mektubu dizisi neden final yaptı?
Veda Mektubu bitti mi? Veda Mektubu dizisi neden final yaptı? Veda Mektubu dizisi her hafta yeni bölümleri ile Kanal D ekranlarında sevenleri karşısına çıkıyordu. Dizi 24. bölümle final yaptı. Dizinin başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk ve Emre Kıvılcım yer alıyor. Peki, Veda Mektubu final bölümünde neler oldu?
21.08.2023 Cadde
'Veda Mektubu'nda Hatice, Aslı'yı mı yoksa Mehmet'i mi vurdu?
'Veda Mektubu'nda Hatice, Aslı'yı mı yoksa Mehmet'i mi vurdu? Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Veda Mektubu'; nefes kesen yeni bölümüyle seyircinin beğenisini kazandı. İşte dizinin 14 Ağustos Pazartesi akşamı ekrana gelen bölümünde yaşananlar...
15.08.2023 Cadde
'Veda Mektubu'nda Alanur'un hastalığı şoke etti!
'Veda Mektubu'nda Alanur'un hastalığı şoke etti! Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Veda Mektubu'; nefes kesen yeni bölümüyle seyircinin beğenisini kazandı. İşte dizinin 7 Ağustos Pazartesi akşamı ekrana gelen bölümünde yaşananlar...
8.08.2023 Cadde
Yine çok izlendi
Yine çok izlendi Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın başrolünü paylaştığı ‘Veda Mektubu’ dizisi, ekrana gelen yeni bölümüyle yine çok izlendi.
2.08.2023 Cadde
'Veda Mektubu'nda gerçekler ortaya çıktı! Beste babasının kim olduğunu öğrendi
'Veda Mektubu'nda gerçekler ortaya çıktı! Beste babasının kim olduğunu öğrendi Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Veda Mektubu'; nefes kesen yeni bölümüyle seyircinin beğenisini kazandı. İşte dizinin 31 Temmuz Pazartesi akşamı ekrana gelen bölümünde yaşananlar...
1.08.2023 Cadde
'Veda Mektubu'na bir ödül daha
'Veda Mektubu'na bir ödül daha Türkiye’de ve uluslararası alanda başarıya ulaşmış isimlerin ödüllendirildiği 3. Uluslararası Elmas Ödülleri önceki akşam sahiplerini buldu. İş, sanat, medya ve cemiyet dünyasından birçok ünlü ismi bir araya getiren törenin sunuculuğunu Pınar Altuğ Atacan ve Ceyhun Yılmaz yaptı.
28.07.2023 Cadde
Yine çok izlendi
Yine çok izlendi Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını ise Gül Oğuz’un üstlendiği sevilen dizisi ‘Veda Mektubu’, önceki akşam ekrana gelen 20’nci bölümüyle yine çok izlendi.
26.07.2023 Cadde
'Veda Mektubu', pazartesinin en çok izlenen dizisi oldu
'Veda Mektubu', pazartesinin en çok izlenen dizisi oldu Kanal D’nin; yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, sevilen dizisi 'Veda Mektubu', 24 Temmuz akşamı ekrana gelen yeni bölümü ile yine çok izlendi.
25.07.2023 Cadde
Karlı Ailesi'nde sinirler gerildi! 'Beste senin kızın olduğunu asla öğrenmemeli'
Karlı Ailesi'nde sinirler gerildi! 'Beste senin kızın olduğunu asla öğrenmemeli' Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı, yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş’ın üstlendiği, hikayesini Gamestory senaryosunu ise Deniz Akçay’ın kaleme aldığı 'Veda Mektubu' 19. bölümü ile ekranlara geldi.
25.07.2023 Cadde
'Veda Mektubu'nda Ziya'yı şoke eden itiraf!
'Veda Mektubu'nda Ziya'yı şoke eden itiraf! Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Veda Mektubu'; nefes kesen yeni bölümüyle ekranlara geldi. İşte dizinin 17 Temmuz Pazartesi akşamı ekrana gelen bölümünde yaşananlar...
18.07.2023 Cadde
Yine çok izlendi
Yine çok izlendi Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını ise Gül Oğuz’un üstlendiği ‘Veda Mektubu’ dizisi, önceki akşam ekrana gelen bölümüyle ‘Günün En Çok İzlenen’ dizisi oldu.
12.07.2023 Cadde
'Veda Mektubu'nda Ziya’dan Seher’i yıkan mektup! 'O aşk bitmemiş'
'Veda Mektubu'nda Ziya’dan Seher’i yıkan mektup! 'O aşk bitmemiş' Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Veda Mektubu', nefes kesen yeni bölümüyle ekranlara geldi. Ziya, yazdığı iki mektuptan birini Seher'e verdi ve o mektupta da Alanur'a olan aşkını itiraf etti. Seher her şeye rağmen 30 yıllık hayat arkadaşı Ziya ile evliliğini sürdürmeyi kabul etse de, intikam planları tutmayınca ikinci bir yıkım yaşadı.
11.07.2023 Cadde
En çok o izlendi
En çok o izlendi Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını ise Gül Oğuz’un üstlendiği dizisi ‘Veda Mektubu’, yeni bölümüyle ekrana geldi.
5.07.2023 Cadde
'Veda Mektubu'nda Alanur'dan Ziya itirafı! '30 yıl önce bir ilişki yaşadık'
'Veda Mektubu'nda Alanur'dan Ziya itirafı! '30 yıl önce bir ilişki yaşadık' Yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği; başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Veda Mektubu', heyecan dolu 17'nci bölümüyle ekranlara geldi. Alanur'un basına servis ettirdiği fotoğrafları Ziya'nın kaldırtmasıyla ikili arasındaki gerilim iyice arttı. Ziya'nın bu hamlesinin altında kalmayan Alanur'un intikamı ise çok ağır oldu.
4.07.2023 Cadde
'Veda Mektubu'nun Ziya'sı Selim Bayraktar: İsterlerse baklavalarımı gösteririm!
'Veda Mektubu'nun Ziya'sı Selim Bayraktar: İsterlerse baklavalarımı gösteririm! Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Veda Mektubu'nun Ziya'sı Selim Bayraktar, eşi Emel Karaköse ile Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, "Genelde oyuncular ekranda ve sosyal medyada kaslı vücutlarını gösteriyor. Sizden de böyle bir şey görebilir miyiz?" sorusuna verdiği esprili yanıtla dikkat çekti.
26.06.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Selim Bayraktar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.