Selim Soydan

Selim Soydan

Son dakika Selim Soydan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Selim Soydan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Selim Soydan haber sayfamızda...

Selim Soydan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 416 selim soydan haberi bulunmuştur.
Süper Lig'in yeni 'Genç Semih'i! Rekor Batuhan Karadeniz'de
Süper Lig'in yeni 'Genç Semih'i! Rekor Batuhan Karadeniz'de Süper Lig'de Hatayspor'u 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ta 2005 doğumlu Semih Kılıçsoy maça damga vurdu. Genç Semih kulüp tarihine geçti. Öte yandan Volkan Demirel'in Hatay'ında düşüş devam etti.
26.12.2023 Beşiktaş
Galatasaray'dan Süper Kupa kararı! Dursun Özbek açıkladı
Galatasaray'dan Süper Kupa kararı! Dursun Özbek açıkladı Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa finalini Türkiye'de oynamak istediklerini açıkladı.
6.11.2023 Galatasaray
Bilal Meşe'den, Şenol Güneş sonrası flaş teknik direktör iddiası: Gündeme gelmesi bile skandaldır!
Bilal Meşe'den, Şenol Güneş sonrası flaş teknik direktör iddiası: Gündeme gelmesi bile skandaldır! Milliyet'in usta kalemlerinden Bilal Meşe, Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışının Galatasaray ve Fenerbahçe arasında geçeceğini ve derbi skorlarının şampiyonu belirleyeceğini ifade etti. Meşe ayrıca Beşiktaş'ın teknik direktörlüğe getirmek istediği ismi açıklarken "Gündeme gelmesi bile skandaldır" dedi.
12.10.2023 Beşiktaş
Kuntz'a kadro tepkisi! 'Çanta gibi yanında taşıma! Aciz duruma düştük'
Kuntz'a kadro tepkisi! 'Çanta gibi yanında taşıma! Aciz duruma düştük' EURO 2024 Eleme Grubu'nda Ermenistan ile 1-1 berabere kaldıktan sonra özel maçta Japonya'ya 4-2 mağlup olan A Milli Takım'da oklar Teknik Direktör Stefan Kuntz'a çevrildi. Spor yazarları hem oyunu hem de Kuntz'un futbolcular hakkında yaptığı açıklamaları değerlendirdi.
13.09.2023 Milli Takım
Galatasaray’da ‘hitabet’ polemiği
Galatasaray’da ‘hitabet’ polemiği Başkan Özbek hakkında, “Hitabet kabiliyeti yok” dediği söylenen Galatasaray 2. Başkanı Öztürk, bunu iddia eden Fenerbahçe’ye sert çıktı, “Koç’a, burası münazara yeri değil... Hitabet yeteneklerini karşılaştıracak değiliz dedim” ifadesini kullandı.
2.08.2023 Galatasaray
Dursun Özbek'ten Ali Koç'a sert cevap: Ne güçleri, ne kalibreleri, ne de geçmişleri yeter
Dursun Özbek'ten Ali Koç'a sert cevap: Ne güçleri, ne kalibreleri, ne de geçmişleri yeter Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Divan Kurulu toplantısında "Yönetici, 'O senin karşına çıkamaz ki hitabet kabiliyeti yok' şeklindeki sözlerine sert bir yanıt verdi.
1.08.2023 Galatasaray
Osman Şenher'den Galatasaray taraftarına müjde! 'Zalgiris maçında oynayacak'
Osman Şenher'den Galatasaray taraftarına müjde! 'Zalgiris maçında oynayacak' Milliyet Gazetesi yazarlarından Osman Şenher, Galatasaray taraftarını sevindiren haberi köşesine taşıdı. Duayen gazeteci, sarı-kırmızılıların yıldızının Zalgiris maçında sahada olacağını yazdı.
28.07.2023 Galatasaray
Usta isim Halit Kıvanç son yolculuğuna uğurlandı
Usta isim Halit Kıvanç son yolculuğuna uğurlandı Ünlü gazeteci ve maç spikeri Halit Kıvanç, son yolculuğuna uğurlandı.
27.10.2022 Haberler
Usta isim Halit Kıvanç son yolculuğuna uğurlandı
Usta isim Halit Kıvanç son yolculuğuna uğurlandı Usta gazeteci Halit Kıvanç Zincirlikuyu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Yüzlerce seveni Kıvanç’ı son yolculuğunda yalnız bırakmadı.
27.10.2022 Gündem
Şansal Büyüka'dan Fatih Terim açıklaması! 'Korkunç bir iddia, muhtemelen doğru'
Şansal Büyüka'dan Fatih Terim açıklaması! 'Korkunç bir iddia, muhtemelen doğru' Galatasaray'da Burak Elmas döneminde yolların ayrıldığı Fatih Terim ile ilgili sarı-kırmızılı yöneticilerin federasyon yetkilileriyle konuştuğu iddia edilmişti. Konuyla ilgili Milliyet'in duayen ismi Şansal Büyüka yorumda bulundu.
14.09.2022 Futbol
Vefa Küçük: Aykut Kocaman'ın tercihini normal karşılıyorum
Vefa Küçük: Aykut Kocaman'ın tercihini normal karşılıyorum Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı ve iş insanı Vefa Küçük, D-Smart’ta Bol’ca Futbol Özel programının konuğu oldu ve gündem yaratacak açıklamalar yaptı.
29.03.2022 Fenerbahçe
Son dakika - Olay sözler: "Hamit Altıntop hangi sıfatla görüşmeleri yürütüyor?"
Son dakika - Olay sözler: "Hamit Altıntop hangi sıfatla görüşmeleri yürütüyor?" Milliyet Gazetesi yazarı Cemal Ersen, köşesinde Şenol Güneş'in ardından teknik direktör arayışlarına giren Türkiye Futbol Federasyonu'nu eleştirdi. Cemal Ersen, TFF'de yetki ve görev karmaşası olduğunu savundu. İşte o yazı...
18.09.2021 Milli Takım
Son dakika - Hamit Altıntop, A Milli Takım Sorumlusu oldu
Son dakika - Hamit Altıntop, A Milli Takım Sorumlusu oldu Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop'a A Milli Futbol Takımı Sorumluluğu görevi verildi.
11.09.2021 Milli Takım
Son dakika haberi: Şenol Güneş'in Nihat Özdemir'le yaptığı zirvenin detayları belli oldu! Yeni adaylar
Son dakika haberi: Şenol Güneş'in Nihat Özdemir'le yaptığı zirvenin detayları belli oldu! Yeni adaylar A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktör Şenol Güneş'le karşılıklı anlaşma sonucunda yollar ayrıldı. Güneş ile Nihat Özdemir arasında geçen görüşmenin detaylarına SKORER ulaştı. Şenol Güneş'in yerine düşünülen teknik direktör adayları netleşti. İşte TFF'de yapılan olağanüstü zirvenin detayları...
11.09.2021 Milli Takım
ÖZEL: Nihat Özdemir-Şenol Güneş zirvesi sona erdi! İşte detaylar...
ÖZEL: Nihat Özdemir-Şenol Güneş zirvesi sona erdi! İşte detaylar... TFF Başkanı Nihat Özdemir ile Şenol Güneş arasında yapılan toplantı sona erdi. Skorer'in edindiği bilgiye göre Güneş, 2 saatlik süren bir toplantıda Özdemir'e sunum yaptı. TFF Başkanı, yönetim kurulu ile yapacağı toplantı sonrası karar verecek.
9.09.2021 Milli Takım
Son dakika - TFF'den ters köşe! Şenol Güneş depremi sonrası yabancı teknik adam...
Son dakika - TFF'den ters köşe! Şenol Güneş depremi sonrası yabancı teknik adam... A Milli Takım, Dünya Kupası Eleme Grubu'nda Hollanda'ya deplasmanda 6-1 mağlup oldu. Maç sonrası oklar Teknik Direktör Şenol Güneş'e çevrildi. TFF Yönetimi, Hollanda maçı sonrası yaptığı olağanüstü toplantıda Şenol Güneş’in performansını masaya yatırdı. Toplantıda yol haritası belirlenmeye çalışıldı. Bir yöneticinin istifaya hazır olduğu öğrenildi.
9.09.2021 Milli Takım
Son dakika haberi: A Millî Takım Hollanda maçı hazırlıklarına başladı
Son dakika haberi: A Millî Takım Hollanda maçı hazırlıklarına başladı Türkiye A Millî Futbol Takımı 7 Eylül Salı günü deplasmanda Hollanda ile oynayacağı 2022 FIFA Dünya Kupası Grup eleme maçının hazırlıklarına başladı.
5.09.2021 Milli Takım
Son dakika - A Milli Takım'da Ozan Kabak ve Çağlar Söyüncü gelişmesi!
Son dakika - A Milli Takım'da Ozan Kabak ve Çağlar Söyüncü gelişmesi! A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda yarın deplasmanda Cebelitarık ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
3.09.2021 Milli Takım
Son dakika haberi: A Milli Takım'da Cebelitarık mesaisi başladı
Son dakika haberi: A Milli Takım'da Cebelitarık mesaisi başladı A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda 4 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Cebelitarık ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.
2.09.2021 Milli Takım
Son dakika - A Milli Futbol Takımı hazırlıklarına başladı
Son dakika - A Milli Futbol Takımı hazırlıklarına başladı A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 1 Eylül'de Karadağ, 4 Eylül'de Cebelitarık ve 7 Eylül'de Hollanda ile oynayacağı maçların hazırlıklarına başladı.
30.08.2021 Milli Takım
Efsaneye veda
Efsaneye veda Türk sinemasının usta ismi Kartal Tibet, Zincirlikuyu Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası, son yolculuğuna uğurlandı
4.07.2021 Cadde
Son dakika - Milli Takım'da sakatlık şoku! İsviçre maçında yok
Son dakika - Milli Takım'da sakatlık şoku! İsviçre maçında yok A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası A Grubu'nda 20 Haziran Pazar günü İsviçre'yle oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Galler maçında sakatlanan Umut Meraş, İsviçre karşılaşmasında görev alamayacak.
18.06.2021 Türkiye
Son dakika - A Milli Takım İsviçre maçı hazırlıklarına başladı
Son dakika - A Milli Takım İsviçre maçı hazırlıklarına başladı     A Millî Futbol Takımı, İsviçre ile 20 Haziran Pazar günü oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.
17.06.2021 Türkiye
Milliler, Galler maçının hazırlıklarını sürdürdü
Milliler, Galler maçının hazırlıklarını sürdürdü Türkiye A Millî Futbol Takımı, Galler ile 16 Haziran'da oynayacağı EURO 2020 grup ikinci maçının hazırlıklarını sürdürdü.
15.06.2021 Türkiye
Servet Yardımcı ve Selim Soydan,. 'Bizim Çocuklar'a inanıyor
Servet Yardımcı ve Selim Soydan,. 'Bizim Çocuklar'a inanıyor Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkan Vekili ve UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı ile TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve A Milli Takım Sorumlusu Selim Soydan, 2020 Avrupa Şampiyonası'nın (EURO 2020) açılışında 11 Haziran Cuma günü İtalya ile oynanacak maça hazır olduklarını söyledi.
9.06.2021 Türkiye

Benzer Haber Etiketleri

Selim Soydan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.