Selin

Selin

Son dakika Selin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Selin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Selin haber sayfamızda...

Selin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.113 selin haberi bulunmuştur.
Özgür Özel: Başımızın üstündeki cam tavanı kırdık
Özgür Özel: Başımızın üstündeki cam tavanı kırdık CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Siyasetin başarı kapısı bizim partiye kapalıydı. Başımızın üstünde bir cam tavan vardı. Yüzde 25’lik, kıramıyorduk, kıramayacağız diye artık zıplamıyorduk da. Artık siyasetin başarı kapısı açıldı" dedi.
18.04.2024 Gündem
Dubai'deki sele bulut tohumlaması mı neden oldu?
Dubai'deki sele bulut tohumlaması mı neden oldu? Dubai’de son 75 yılın en şiddetli yağışlarıyla birlikte büyük sel olayları yaşandı. Ülke genelinde 24 saat içinde yaklaşık 1,5 yıllık yağmur düştü. Bunun ardından da sosyal medyada bulut tohumlamasıyla ilgili yanıltıcı spekülasyonlar dolaşmaya başladı.
18.04.2024 Dünya
ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe Alagöz Holding oldu!
ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe Alagöz Holding oldu! ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off final serisi 3'üncü maçında Fenerbahçe Alagöz Holding, Çukurova Basketbol deplasmanından 80-56 galip ayrıldı ve şampiyon oldu.
17.04.2024 Basketbol
Kıyamet gibi! Gökyüzü yeşile döndü, Dubai'ye felaket saniyeler içinde geldi
Kıyamet gibi! Gökyüzü yeşile döndü, Dubai'ye felaket saniyeler içinde geldi Birleşik Arap Emirlikleri son 75 yılın en şiddetli yağışına teslim olmasıyla çöl şehri Dubai sular altında kaldı. Sosyal medyadan gelen görüntüler, afete 'kıyamet günü' benzetmelerinin yapılmasına yol açtı.
17.04.2024 Dünya
Kıyamet gibi! Gökyüzü yeşile döndü, Dubai'ye felaket saniyeler içinde geldi
Kıyamet gibi! Gökyüzü yeşile döndü, Dubai'ye felaket saniyeler içinde geldi Birleşik Arap Emirlikleri son 75 yılın en şiddetli yağışına teslim oldu. Çöl şehri Dubai'nin sular altında kaldı. Sosyal medyadan gelen görüntüler, afete 'kıyamet günü' benzetmelerinin yapılmasına yol açtı.
17.04.2024 Haberler
Afganistan'da sel felaketi: En az 33 ölü, 27 yaralı
Afganistan'da sel felaketi: En az 33 ölü, 27 yaralı Meteoroloji idaresi gelecek günlerde Afganistan'ın 34 vilayetinin çoğunda çok daha fazla yağmur olacağı tahmininde bulunuyor.
15.04.2024 Dünya
U16 Kız Milli Futbol Takımı, ABD'ye mağlup oldu!
U16 Kız Milli Futbol Takımı, ABD'ye mağlup oldu! U16 Kız Milli Futbol Takımı, UEFA WU16 Dostluk Turnuvası'nın açılış maçında ABD'ye 2-0 mağlup oldu.
12.04.2024 Futbol
Kazakistan’da sel felaketi! Tahliye edilenlerin sayısı 99 bin 920’ye yükseldi
Kazakistan’da sel felaketi! Tahliye edilenlerin sayısı 99 bin 920’ye yükseldi Kazakistan’da karların erimesi sonucu meydana gelen sel nedeniyle tahliye edilenlerin sayısı 99 bin 920’ye yükseldi.
12.04.2024 Gündem
Rusya’da çanlar Orenburg için çalıyor
Rusya’da çanlar Orenburg için çalıyor Selle boğuşan Rusya’da, Ural Nehri havzasındaki selin boyutları büyüyerek devam ediyor. Kazakistan’a komşu olan ve 500 bin nüfusa sahip Orenburg bölgesinde de su seviyesi kritik noktayı aştı.
12.04.2024 Dünya
Rusya: Ülkeyi sel vurdu, 10 bin ev sular altında
Rusya: Ülkeyi sel vurdu, 10 bin ev sular altında Rusya’nın Orenburg bölgesinde görülen sel felaketinde Orsk şehrindeki barajın patlamasıyla en az 10 bin ev sular altında kalırken, 230 bin nüfuslu şehirde 6 bin 100 kişi tahliye edildi.
8.04.2024 Dünya
CHP Hatay’da seçimin iptalini istedi
CHP Hatay’da seçimin iptalini istedi CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün MYK ve PM üyeleri, ABB Başkanı Mansur Yavaş ve ilçe belediye başkanları ile birlikte Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) geldi. Parti heyeti YSK Başkanı Ahmet Yeni ile görüştü.
8.04.2024 Gündem
Kazakistan: Yaşanan selde en az iki ölü
Kazakistan: Yaşanan selde en az iki ölü Kazakistan’da şiddetli yağış ve karların erimesiyle meydana gelen selde en az iki kişi hayatını kaybederken, tahliye edilenlerin sayısı 72 bin 29 oldu.
7.04.2024 Haberler
Kazakistan: Yaşanan selde en az iki ölü
Kazakistan: Yaşanan selde en az iki ölü Kazakistan’da şiddetli yağış ve karların erimesiyle meydana gelen selde en az iki kişi hayatını kaybederken, tahliye edilenlerin sayısı 72 bin 29 oldu.
7.04.2024 Dünya
CHP'den YSK'ya Hatay başvurusu
CHP'den YSK'ya Hatay başvurusu CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partililer ve belediye başkanlarıyla birlikte Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) Hatay'da seçim sonucuna ilişkin itiraz başvurusu yaptı.
7.04.2024 Gündem
CHP lideri Özgür Özel, PES Liderler Zirvesi'ne katıldı
CHP lideri Özgür Özel, PES Liderler Zirvesi'ne katıldı CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimlerinin ardından ilk yurt dışı seyahatini Romanya'nın başkenti Bükreş'e gerçekleştirdi. Avrupa Sosyalist Partisi'nin (PES) Liderler Zirvesi'ne katılan Özel, ikili görüşmeler gerçekleştirdi.
6.04.2024 Gündem
Fenerbahçe Alagöz Holding, Çukurova Basketbol engeline takılmadı!
Fenerbahçe Alagöz Holding, Çukurova Basketbol engeline takılmadı! Fenerbahçe Alagöz Holding, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off final serisi ilk maçında Çukurova Basketbol'u 99-76 mağlup etti.
5.04.2024 Basketbol
Selin Şekerci'den 'çocuk' açıklaması! 'Hazal Kaya annelik hormonlarımı çalıştırdı'
Selin Şekerci'den 'çocuk' açıklaması! 'Hazal Kaya annelik hormonlarımı çalıştırdı' Son olarak final yapan 'Aile' dizisinde yer alan Selin Şekerci, geçtiğimiz akşam Asmalımescit'de görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, anne olma konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı.
5.04.2024 Cadde
20 kez doktora gidip yalvardı! Geçmeyen öksürük öldürecekti: 'Kritik süre 3 hafta'
20 kez doktora gidip yalvardı! Geçmeyen öksürük öldürecekti: 'Kritik süre 3 hafta' Sabah uyandığında boğazında tuhaf bir his vardı. Ardından gıcık şeklinde başlayan öksürüğü yerini nöbetlere bırakıp günler, aylar hatta 1 yıl sürdü. Kimileri astım kimileri alerji dedi ancak içgüdülerine göre yaşadığı şey bambaşkaydı. Günden güne daha da kötüleşen genç kadın, doktorları ikna etme sürecinde bakın neler yaşadı.
5.04.2024 Genel Sağlık
Tanrı'yla konuşmak için program geliştirdi! YouTube engellese de durmadı, sonu şaibeli
Tanrı'yla konuşmak için program geliştirdi! YouTube engellese de durmadı, sonu şaibeli Oldukça yetenekli bir mühendisti. Yazılım alanında önemli bir isim haline gelmişti. Hatta Tanrı ile iletişim kurmak amacıyla özel bir program bile geliştirdiğini söylüyordu. Programın ona, Tanrı'nın isteklerini ilettiğine inanıyordu. İşte dikkat çeken programlama dili ve düşünce tarzıyla Terry Davis ve şaibeli sonu.
5.04.2024 Yaşam
Eczacıbaşı Dynavit, VakıfBank'ı 3-1'le geçtii!
Eczacıbaşı Dynavit, VakıfBank'ı 3-1'le geçtii! Vodafone Sultanlar Ligi Play-Off Yarı Final serisi ilk maçında Eczacıbaşı Dynavit, VakıfBank'ı 3-1 mağlup etti.
1.04.2024 Voleybol
Şikâyet etmek, huzursuzluk göstermek! Neden sürekli trip atarız?
Şikâyet etmek, huzursuzluk göstermek! Neden sürekli trip atarız? "Sürekli trip atma" terimi, genellikle bir kişinin belirli bir konuda sürekli şikâyet etmesi ve huzursuzluk göstermesi ya da sinirlenmesi anlamına gelir. Ancak bu terimin daha spesifik bir durumu işaret ettiğinde veya kişinin neyi kastettiğine bağlı olarak değişebildiğini söyleyen Klinik Psikolog Selin Erekli, bu nedenle belirli bir duruma dayanarak bu terimi açıklamanın zor olabileceğini söyledi. Klinik Psikolog Selin Erekli, trip atmak yerine yapılması gerekenleri açıkladı.
28.03.2024 Genel Sağlık
Fenerbahçe Alagöz Holding, Kadın Basketbol Süper Ligi'nde yarı finalde
Fenerbahçe Alagöz Holding, Kadın Basketbol Süper Ligi'nde yarı finalde Fenerbahçe Alagöz Holding, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi Play-Off çeyrek final ikinci maçında Botaş'ı 89-73 mağlup ederek yar finale yükseldi.
25.03.2024 Basketbol
Türkiye'nin konuştuğu olayda karar verildi: 18 dakika boyunca sabrettim
Türkiye'nin konuştuğu olayda karar verildi: 18 dakika boyunca sabrettim Mersin'de otobüste engelli yaşlı adam ve eşinin darp edilmesiyle ilgili davanın duruşmasında tutuklu sanıklardan okul müdürü İsmet T., 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılırken, tutuklulukta geçirmiş olduğu süre nazara alınarak tahliyesine karar verildi.
25.03.2024 Gündem
Eczacıbaşı Dynavit, Kupa Voley'de finale yükseldi!
Eczacıbaşı Dynavit, Kupa Voley'de finale yükseldi! Eczacıbaşı Dynavit, AXA Sigorta Kupa Voley Yarı Final maçında VakıfBank'ı 3-2 mağlup etti ve finale yükseldi.
23.03.2024 Voleybol
Ebru Ojen’e anlamlı ödül
Ebru Ojen’e anlamlı ödül Ebru Ojen, “Lojman” adlı kitabıyla edebiyat dünyasının önemli ödüllerinden, bağımsız basının olağanüstü edebi değerlere sahip kurgulara olan bağlılığını kutlamak için verilen, ABD ve Kanada ortaklığındaki ikinci Republic of Consciousness Prize 2023’ü kazandı.
23.03.2024 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Selin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.