Selvi Serttaş

Selvi Serttaş

Son dakika Selvi Serttaş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Selvi Serttaş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Selvi Serttaş haber sayfamızda...

Selvi Serttaş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 46 selvi serttaş haberi bulunmuştur.
Bülent Şerttaş oğlu Emir ile alışveriş turunda
Bülent Şerttaş oğlu Emir ile alışveriş turunda Selvi Serttaş ile 21 yıldır devam eden evliliğinden üç çocuk babası olan şarkıcı Bülent Şerttaş, geçtiğimiz gün oğlu Emir Serttaş ile birlikte Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı.
23.09.2023 Cadde
Bülent Serttaş kimdir, nereli, kaç yaşında? Bülent Serttaş evli mi? İşte, hayatı...
Bülent Serttaş kimdir, nereli, kaç yaşında? Bülent Serttaş evli mi? İşte, hayatı... Şarkılar Bizi Söyler her hafta cumartesi akşamları ekranlara geliyor. Kanal D'de yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programının konukları arasında Bülent Serttaş da bulunuyor. Peki Bülent Serttaş kimdir, nereli?
13.03.2022 Cadde
Sürpriz kutlama
Sürpriz kutlama Sosyal yaşamın tanınmış simalarından Mesude Öztanık, yeni yaşını yakın arkadaşı Selvi Serttaş’ın sürpriziyle pasta kesen iş insanı, “Hayatta en güzel hediye sevmek ve sevilmek...
12.02.2022 Cadde
Bülent Serttaş ve eşi Selvi Serttaş bıçak altına yattı
Bülent Serttaş ve eşi Selvi Serttaş bıçak altına yattı 'İbo Show'un 11'inci bölümüne konuk olan Bülent Serttaş'ın oryantal Didem'in dans ettiği sırada gözlerini başka yöne çevirmesi sosyal medyada olay olmuştu. Bülent Serttaş şimdi de estetik ameliyatıyla gündemde. Serttaş ve eşi aynı anda ameliyat oldu.
21.11.2021 Cadde
Serttaş’tan doğum günü kutlaması
Serttaş’tan doğum günü kutlaması Bülent Serttaş, eşi Selvi Serttaş’ın yeni yaşını sosyal medya hesabından paylaştığı karelerle kutladı...
7.08.2021 Cadde
Bülent Serttaş'tan romantik paylaşım: Kalbime iyi geldin
Bülent Serttaş'tan romantik paylaşım: Kalbime iyi geldin Şarkıcı Bülent Serttaş, eşi Selvi Serttaş'ın yeni yaşını sosyal medya hesabından paylaştığı karelerle kutladı.
6.08.2021 Cadde
Bülent Serttaş: Aşırı duygulandım
Bülent Serttaş: Aşırı duygulandım Şarkıcı Bülent Serttaş, önceki gün eşi Selvi Serttaş ile birlikte İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı.
13.07.2021 Cadde
Bülent Serttaş: Ortalık karışacak
Bülent Serttaş: Ortalık karışacak 'İbo Show' programında dans eden oryantal Didem Kınalı'ya bakmamak için verdiği uğraş çok konuşulan şarkıcı Bülent Serttaş, önceki gün eşi Selvi Serttaş ile birlikte Zorlu AVM'de görüntülendi.
12.02.2021 Cadde
Bülent Serttaş kimdir, aslen nereli? Bülent Serttaş biyografisi...
Bülent Serttaş kimdir, aslen nereli? Bülent Serttaş biyografisi... İbo Show'un bu akşamki konukları arasında yer alan Bülent Serttaş kimdir sorusu merak konusu olmaya devam ediyor. Müzik kariyerine 1983 yılında çeşitli mekanlarda sahne alarak adım atan Bülent Serttaş ilk albümünü 1997 yılında piyasaya çıkarttığı Aşığım Yanmışım albümü ile popülerliğini arttırdı. Türkücü kimliğinin yanı sıra oyunculukta yapan Bülent Serttaş evli ve üç çocuk babasıdır. İşte Bülent Serttaş hakkında bilinmeyenler...
30.01.2021 Cadde
Bülent Serttaş: Çok farklı projelerim var
Bülent Serttaş: Çok farklı projelerim var Şarkıcı Bülent Serttaş, geçtiğimiz gün eşi Selvi Serttaş ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
12.11.2020 Cadde
'George Clooney'den daha yakışıklıyım'
'George Clooney'den daha yakışıklıyım' Şarkıcı Bülent Serttaş ile eşi Selvi Serttaş, önceki gün Aqua Florya AVM’de objektiflere yansıdı.
9.09.2020 Cadde
Bülent Serttaş: Ben garantici adamım
Bülent Serttaş: Ben garantici adamım Şarkıcı Bülent Serttaş, geçtiğimiz gün eşi Selvi Serttaş ile birlikte Etiler'de alışveriş yaparken objektiflere yansıdı.
15.01.2020 Cadde
Konserlere devam
Konserlere devam Bülent Serttaş, eşi Selvi Serttaş’la objektiflere takıldı.
25.09.2019 Cadde
Bülent Serttaş'a yoğun ilgi
Bülent Serttaş'a yoğun ilgi Şarkıcı Bülent Serttaş, önceki gün eşi Selvi Serttaş ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
24.09.2019 Cadde
Bülent Serttaş'ın ayakkabısı 2 bin dolar
Bülent Serttaş'ın ayakkabısı 2 bin dolar Şarkıcı Bülent Serttaş, önceki akşam Mecidiyeköy’deki Dada Salon’da sahneye çıktı.
8.05.2019 Cadde
Bülent Serttaş'ın ayakkabısı 2 bin dolar
Bülent Serttaş'ın ayakkabısı 2 bin dolar Şarkıcı Bülent Serttaş, önceki akşam Mecidiyeköy’deki Dada Salon’da sahneye çıktı.
8.05.2019 Cadde
Eşine 5 bin TL'lik ayakkabı aldı
Eşine 5 bin TL'lik ayakkabı aldı Şarkıcı Bülent Serttaş, önceki gün eşi Selvi Hanım’la beraber bir AVM'de objektiflere yansıdı.
27.04.2019 Cadde
Eşine 5 bin TL'lik ayakkabı aldı
Eşine 5 bin TL'lik ayakkabı aldı Şarkıcı Bülent Serttaş, önceki gün eşi Selvi Hanım’la beraber bir AVM'de objektiflere yansıdı.
27.04.2019 Cadde
Bülent Serttaş kimdir? Bülent Serttaş albümleri ve filmografisi
Bülent Serttaş kimdir? Bülent Serttaş albümleri ve filmografisi Bülent Serttaş, uzun yıllardır müzik dünyasının içinde olmasının yanında oyunculuk tecrübesi de olan bir isim. Dün akşam Eser Yenenler Show'un konuğu olan Bülent Serttaş kimdir?
27.12.2018 Gündem
Mehmet-Selda Topal çifti huzurevi sakinleri ile bir araya geldi
Mehmet-Selda Topal çifti huzurevi sakinleri ile bir araya geldi Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal ve eşi Selda Topal, 6 yıldır geleneksel hale getirdikleri 'Huzurevi Buluşmaları'nın bir yenisini Semiha Şakir Huzurevi ile Maltepe Huzurevi sakinlerinin katılımı ile düzenledi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Timur Amca gafı!
Timur Amca gafı! Türk Böbrek Vakfı Diyaliz Hastaları yararına, eskiyen hemodiyaliz cihazlarının yenilenmesi amacıyla Fairmont Quasar Otel’de düzenlediği davetle  vakıf gönüllülerini bir araya getirdi.
22.03.2018 Cadde
Timur Amca gafı!
Timur Amca gafı! Türk Böbrek Vakfı Diyaliz Hastaları yararına, eskiyen hemodiyaliz cihazlarının yenilenmesi amacıyla Fairmont Quasar Otel’de düzenlediği davetle  vakıf gönüllülerini bir araya getirdi.
22.03.2018 Cadde
Bülent Serttaş Hülya Avşar'a anlatı! En büyük hayali...
Bülent Serttaş Hülya Avşar'a anlatı! En büyük hayali... Bülent Serttaş bu akşam Hülya Avşar'ın konuğu oluyor. Bir Hülya Avşar Sohbeti'ne konuk olan Bülent Serttaş Hülya Avşar'a sanat yaşamını anlattı. İşte Serttaş'ın en büyük hayali...
22.12.2017 Gündem
Görkemli sünnet düğünü
Görkemli sünnet düğünü Modacı Gülşah Saraçoğlu'nun oğlu Aslan Yentur'un sünnet düğünü Sait Halim Paşa Yalısı'nda gerçekleşti.
22.09.2017 Cadde
Volkan Şen'den Böbrek Vakfı'na bağış
Volkan Şen'den Böbrek Vakfı'na bağış Böbrek hastalıklarının önlenmesi ve halk sağlığının korunması için bir çok çalışmayı hayata geçiren ve son olarak ülkemizde artan obeziteye dikkat çeken Türk Böbrek Vakfı, çalışmalarına kaynak yaratmak için düzenlediği organizasyonlara bir yenisini daha ekledi. Vakıf yararına Kuruçeşme Fahham'da düzenlenen davette çok sayıda isim bir araya geldi.
30.06.2020 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Selvi Serttaş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.