Sema Çelebi

Sema Çelebi

Sema Çelebi, 23 şubat 1955 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Avukat olan babası İrfan Erdem Demokrat Parti’nin kurucularındandır. Anne babası Sema Çelebi 16 yaşındayken boşanmıştır. Ankara TED Koleji’ni bitirdi. (Orta Doğu Teknik Üniversitesi) ODTÜ’de İş Yönetimi okudu. Kendisinin “Cemiyet kadını” olduğunu söylemektedir.  Biyografi    Üniversitedeyken Sema Çelebi 20 yaşında kendinden 20 yaş büyük Atilla Çelebi ile tanışıp 1975 yılında evlendi. 22 yıl evlilikten sonra boşandılar. Evlendikten bir yıl sonra bir oğlu oldu. Çocuğu bir yaşına geldikten sonra “Mudo” da çalışmaya başladı. Türk Hava Yolarında müdür olarak çalışan eşinin işi dolayısıyla dokuz yıl Paris’te, üç yıl Singapur’da yaşadı. Bir yandan da işi büyütüp toptan tekstil işi yapıyordu. Paris’te kaldığı yıllarda çok iyi Fransızca öğrendi.   Amerika’dan toptan getirdiği istakozlarla Bebek’te “A la Gurme” adında ıstakoz butiği açmıştır.   2007 yılında Buzda Dans yarışmasının jüri üyeliğini yapmıştır.   Sema Çelebi, nisan 2013 tarihinde başlayıp Show TV’de yayınlanan “Ben Burdan Atlarım” yarışmacıları arasındadır.

Sema Çelebi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 307 sema çelebi haberi bulunmuştur.
Sema Çelebi: Artık İstanbul'da yaşamak istemiyorum!
Sema Çelebi: Artık İstanbul'da yaşamak istemiyorum! Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden, jüriliğini üstlendiği magazin programlarıyla tanınan Sema Çelebi, Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Son yıllarda Bodrum'da yaşadığını açıklayan Çelebi, yeniden ekrana çıkması için kendisine gelen teklifleri geri çevirdiğini belirtirken, "Ekranlar öyle bir hale geldi ki güzellik teşhiri pazarı haline geldi" dedi.
17.12.2022 Cadde
Belma Simavi vefat etti
Belma Simavi vefat etti Merhum Erol Simavi’nin eşi Belma Simavi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti
15.05.2022 Kültür Sanat
Hande Sarıoğlu kimdir, kaç yaşında? Dans videosu ile gündemde olan Hande Sarıoğlu aslen nereli?
Hande Sarıoğlu kimdir, kaç yaşında? Dans videosu ile gündemde olan Hande Sarıoğlu aslen nereli? Sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı dans videosu nedeniyle işinden kovulan Hande Sarıoğlu kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Spor spikeri olan Hande Sarıoğlu evinde dans ettiği görüntüleri sosyal medya hesabında paylaşmış, bu paylaşım işinden olmasına neden olmuştu. Peki Hande Sarıoğlu kimdir, kaç yaşında?
12.02.2021 Cadde
Sürpriz doğum  günü
Sürpriz doğum günü Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Mehmet Mutlu’nun İstanbul Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanı eşi Melisa Mutlu, sürpriz bir partiyle yeni yaşına girdi.
19.08.2020 Cadde
Hande Sarıoğlu kimdir, kaç yaşında? Hande Sarıoğlu biyografisi
Hande Sarıoğlu kimdir, kaç yaşında? Hande Sarıoğlu biyografisi Hande Sarıoğlu, Spor Saati programında Fatih Altaylı'ya yönelttiği sorunun ardından, konuk Fatih Altaylı programı terk etmişti. Yaşanan bu olayın ardından Hande Sarıoğlu kimdir sorusu akıllara geldi. Peki Hande Sarıoğlu kimdir, kaç yaşında?
3.12.2019 Gündem
Bayram coşkusu
Bayram coşkusu Ayta Sözeri, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Bodrum Forte’de sevenleriyle buluştu.
1.09.2019 Cadde
Umut oldular
Umut oldular İşletmeci Erkan Kara’nın sponsorluğunda gerçekleşen davette, derneğin kurucu başkanı Mehmet Köymen, 2019 Summer Haute Couture koleksiyonunu sergilerken, Uğur Batur ise müzayede gerçekleştirdi.
20.08.2019 Cadde
Tatilcilere özel tanıtım
Tatilcilere özel tanıtım Mykonos Glow by Müge Arnas/Tuba Peksayar, The Glowings by Tuçe Peksayar ve Tuba Ergin markaları, seyahat kolaylığı ve yaz şıklığı için tatilcilere özel olarak, Brandroom Yalıkavak Marina’da bir araya geldi.
23.07.2019 Cadde
Yazı karşıladılar
Yazı karşıladılar ‘Bella Eyes’ ve ‘Hollywood Yanağı’ tekniğinin patent sahibi Opr. Dr. Ufuk Askeroğlu ve estetik danışmanı Şehnaz Askeroğlu, Nişantaşı’ndaki kliniklerinde ‘Yaza Merhaba’ partisi düzenledi.
6.05.2019 Cadde
Çocuklar için buluşacaklar
Çocuklar için buluşacaklar Bir Demet Umut Derneği, İzzet Çapa-Cahide Müzikhol ev sahipliğinde, Bahar Karnavalı Alışveriş Şenliği düzenleyecek.
24.04.2019 Cadde
Sema Çelebi kimdir?
Sema Çelebi kimdir? İstanbul doğumlu olan Sema Çelebi bir dönem televizyonda yayınlanan yarışmalarda jüride yer alıp yaptığı yorumlarla dikkatleri üzerine çekmişti. Peki Sema Çelebi kimdir? İşte Sema Çelebi ile ilgili merak edilenler...
22.04.2019 Gündem
Yorgunluk kahvesi içti
Yorgunluk kahvesi içti Sema Çelebi, önceki gün Akmerkez’deydi.
25.03.2018 Cadde
Önce alışveriş, sonra yorgunluk kahvesi
Önce alışveriş, sonra yorgunluk kahvesi İstanbul cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Sema Çelebi ile turizmci iş kadını Tülay Özmen, Akmerkez’de görüntülendi.
23.03.2018 Cadde
"Bordo Bereliler 2: Afrin" filminin galası yapıldı
"Bordo Bereliler 2: Afrin" filminin galası yapıldı Yönetmenliğini Erhan Baytimur'un, senaristliğini Coşkun Gündoğdu ile Ayça Baytimur'un, yapımcılığını ise Erdoğan Yaprak ile Ali Ertem'in üstlendiği filmin galası 20 Mart Salı akşamı Özdilek Cinetime sinemalarında gerçekleşti.
22.03.2018 Cadde
'Yakalandık' dedi, gülmeye başladı
'Yakalandık' dedi, gülmeye başladı İstanbul cemiyet hayatının ve ekranların tanınmış renkli jüri üyelerinden Sema Çelebi, Akmerkez'de görüntülendi.
22.02.2017 Cadde
İlhan Mansız kimdir? (Survivor Ünlüler)
İlhan Mansız kimdir? (Survivor Ünlüler) Ekranların sevilen yarışma programı Survivor ünlüler takımında yer alan İlhan Mansız takımda liderlil rolünü üstlenen isim olarak diikat çekiyor. Oynadığı oyunlarla büyük dikkat çeken İlhan Mansız atletik vücudunu yarışmalarda iyi kullanıyor. Peki İlhan Mansız kimdir?
28.01.2017 Gündem
'Alışveriş Şenliği'nde gazilere anlamlı destek
'Alışveriş Şenliği'nde gazilere anlamlı destek Türkiye Yardım Sevenler Derneği'nin Stars Project işbirliğiyle gazilere yardım amacıyla gerçekleştirdiği Alışveriş Festivali’ne cemiyet ve sanat dünyasından önemli isimler katıldı. . Festivalde gazilere destek amacıyla yer alan Golf Dondurma standı tanınmış isimlerce ziyaret edildi.
7.12.2016 Cadde
Canlı yayında gerilim tavan yaptı
Canlı yayında gerilim tavan yaptı Renkli Sayfalar programına konuk olan Sermiyan Midyat ile Sema Çelebi arasında gergin anlar yaşandı.
11.09.2019 Televizyon
Çelebi’ye Kuşadası’nda gözaltı
Çelebi’ye Kuşadası’nda gözaltı İstanbul’da kaçak inşaat yaptırmak suçundan hakkında yurt dışına çıkış yasağı ve yakalama kararı bulunan magazin dünyasının yakından tanıdığı isimlerden 61 yaşındaki Sema Çelebi, Aydın’ın Kuşadası ilçesinde gözaltına alındı.
5.09.2016 Gündem
Sema Çelebi serbest bırakıldı
Sema Çelebi serbest bırakıldı Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yurt dışına çıkarken gözaltına alınan magazin dünyasının ünlü isimlerinden Sema Çelebi, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Sema Çelebi’nin Bodrum’da hakaret suçu nedeniyle hakkında yakalama kararı bulunduğu ve yurt dışına çıkarken bu nedenle gözaltına alındığı ortaya çıktı.
5.09.2016 Cadde
Sema Çelebi gözaltına alındı
Sema Çelebi gözaltına alındı İstanbul'da kaçak inşaat yaptırmak suçundan hakkında yurt dışına çıkış yasağı ve yakalama kararı bulunan, magazin dünyasının yakından tanıdığı isimlerden 61 yaşındaki Sema Çelebi, Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde gözaltına alındı.
5.09.2016 Cadde
Sema Çelebi gözaltına alındı
Sema Çelebi gözaltına alındı İstanbul'da kaçak inşaat yaptırmak suçundan hakkında yurt dışına çıkış yasağı ve yakalama kararı bulunan, magazin dünyasının yakından tanıdığı isimlerden 61 yaşındaki Sema Çelebi, Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde gözaltına alındı.
5.09.2016 Cadde
''Böyle Çok Daha Güzelsin'' Yayından Kaldırıldı
''Böyle Çok Daha Güzelsin'' Yayından Kaldırıldı Sunuculuğunu Hande Sarıoğlu'nun üstlendiği, jüriliğini Sema Çelebi ve Alp Kavasoğlu'nun yaptığı Böyle Çok Daha Güzelsin yayından kaldırıldı.
21.03.2016 Cadde
Böyle Çok Daha Güzelsin programı yayından kaldırıldı
Böyle Çok Daha Güzelsin programı yayından kaldırıldı TV8 ekranlarında izleyicileriyle buluşan Böyle Çok Daha Güzelsin programı yayından kaldırıldı. Acun Ilıcalı'nın yapmında iddialı başlayan Böyle Çok Dhaa Güzelsin programının ömrü kısa sürdü.
20.03.2016 Gündem
Saba İle Oyuna Geldik bu akşam kimler konuk olacak? - İzle
Saba İle Oyuna Geldik bu akşam kimler konuk olacak? - İzle Saba İle Oyuna Geldik bu akşam kimler konuk olacak sorunun yanıtı belli oldu. Yılmaz Morgül, Sema Çelebi, Aşkım Kapışmak, Yeşim Salkım, Reyhan Karaca ve Yavuz Seçkin'i konuk ediyor. Merakla beklenen Saba İle Oyuna Geldik 9. yeni bölüm tanıtım fragmanı yayınlandı. Saba İle Oyuna Geldik yeni bölümüyle bu akşam (27 Haziran Cumartesi) Survivor All Star'dan hemen sonra TV8'de.
27.06.2015 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sema Çelebi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.