Semiha Yankı

Semiha Yankı

Son dakika semiha yankı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan semiha yankı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan semiha yankı haber sayfamızda...

Semiha Yankı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 175 semiha yankı haberi bulunmuştur.
Meteoroloji editörü GÖKHAN ABUR öldü mü? Gökhan Abur kimdir, kaç yaşındaydı ve neden öldü?
Meteoroloji editörü GÖKHAN ABUR öldü mü? Gökhan Abur kimdir, kaç yaşındaydı ve neden öldü? Yıllarca ulusal kanallarda hava durumunu sunan Gökhan Abur hayatını kaybetti. Bu acı gelişme sonrası "Gökhan Abur öldü mü? Gökhan Abur kimdir, kaç yaşındaydı be neden öldü?" soruları peş peşe gelmeye başladı. İşte ayrıntılar...
15.09.2023 Bilgi Rehberi
Usta sanatçı Baha Boduroğlu hayatını kaybetti!
Usta sanatçı Baha Boduroğlu hayatını kaybetti! Şarkıcı ve besteci Baha Boduroğlu (76), Bodrum'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Acı haberi radyo programcısı Hakan Eren duyurdu.
20.07.2023 Cadde
Hepimiz aynı taraftayız
Hepimiz aynı taraftayız Yılmaz Erdoğan’ın 20 yıl sonra kaleme aldığı ilk tiyatro metni sahnede 15 yıl sonra Demet Akbağ’ın performansıyla buluşunca “Aydınlıkevler” hem ikilinin tiyatro dilini özleyenler hem de “Bir Demet Tiyatro” efsanesinin ne olduğunu anlamak isteyen gençleri buluşturuyor.
17.07.2022 Kültür Sanat
Semiha Yankı: Yazın gözünü seveyim
Semiha Yankı: Yazın gözünü seveyim Geçtiğimiz yıllarda bikinili pozlarıyla adından sıkça söz ettiren 64 yaşındaki şarkıcı Semiha Yankı, tatil sezonunu açtı. Ünlü sanatçının Instagram'da "Yazın gözünü seveyim" notunu eklediği son paylaşıma yorum yağdı.
6.06.2022 Cadde
Ceza aldı
Ceza aldı İzmir Çeşme’de Anıl Petek adıyla tanınan şarkıcı Anıl Şişman’ı darbedip, tehdit ve hakaretlerde bulunduğu gerekçesiyle yargılanan şarkıcı Semiha Yankı’ya ‘kasten basit yaralama suçu’ndan 75 gün hapis cezası verildi.
21.03.2022 Cadde
Semiha Yankı'ya 'kasten basit yaralama'dan ceza
Semiha Yankı'ya 'kasten basit yaralama'dan ceza İzmir'in Çeşme ilçesinde, 'Anıl Petek' adıyla tanınan trans şarkıcı Anıl Şişman'ı darbedip, tehdit ve hakaretlerde bulunduğu gerekçesiyle yargılanan şarkıcı Semiha Yankı'ya (64) 'kasten basit yaralama suçu'ndan ceza aldı. Aynı suçlamalarla yargılanan Şişman'a da aynı ceza verildi.
21.03.2022 Cadde
Semiha Yankı’ya beş yıl istemi
Semiha Yankı’ya beş yıl istemi Semiha Yankı’ya, şarkıcı Anıl Petek’in kendisini darp ettiği iddiasıyla açılan davada beş yıl hapis isteminde bulunuldu
29.12.2021 Cadde
Semiha Yankı'ya beş yıl hapis istemiyle dava açıldı
Semiha Yankı'ya beş yıl hapis istemiyle dava açıldı İzmir'in Çeşme ilçesinde darbedilip, hakarete uğradığını iddia eden trans şarkıcı Anıl Şişman'ın suç duyurusu ile hazırlanan iddianamede, şarkıcı Semiha Yankı (63) hakkında 'hakaret', 'tehdit' ve 'basit yaralama' suçlarından beş yıl hapis cezası istendi.
28.12.2021 Cadde
Sanatçı Ercan Turgut yaşamını yitirdi!
Sanatçı Ercan Turgut yaşamını yitirdi! Bir süredir kanserle mücadele eden Ercan Turgut, 69 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü sanatçının ölüm haberini şarkıcı Semiha Yankı sosyal medya hesabından duyurdu.
23.11.2021 Cadde
Semiha Yankı ağlayarak anlattı! 'Gözümün önünde oldu'
Semiha Yankı ağlayarak anlattı! 'Gözümün önünde oldu' Bir döneme damgasını vuran 63 yaşındaki şarkıcı Semiha Yankı, abisi Metin Yankı'yı gözlerinin önünde hayatını kaybedişini ve evinde yaşadığı saldırıyı Armağan Çağlayan'ın sunduğu 'Dur Bi Dinle' programında anlattı.
16.10.2021 Cadde
Görünce gülleri açtı
Görünce gülleri açtı Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Alaçatı Şerefe’de unutulmaz bir konsere imza attı.
10.08.2021 Ege
Gönül Yazar kimdir? Gönül Yazar kaç yaşında?
Gönül Yazar kimdir? Gönül Yazar kaç yaşında? Türk Sineması ve sanat müziğinin usta ismi Gönül Yazar evde kaza geçirdi. Geçirdiği kaza sonrası kaburgaları kırılan sanatçının tedavi gördüğü açıklandı. Peki, Gönül Yazar kaç yaşında? Son sağlık durumu nasıl?
27.07.2021 Cadde
Pınar Altuğ eşinin yeni yaşını kutladı
Pınar Altuğ eşinin yeni yaşını kutladı Oyuncu Pınar Altuğ, 2008 yılında dünyaevine girdiği oyuncu eşi Yağmur Atacan’ın yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Altuğ'un gönderisine kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.
19.05.2021 Cadde
Müge Anlı da akıma katıldı: Her zaman mutluyum
Müge Anlı da akıma katıldı: Her zaman mutluyum Sosyal medyada başlayan 20'li yaşlara ait fotoğraf paylaşma akımına ünlüler de katıldı. Gençlik yıllarına ait fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunan isimlerden biri de Müge Anlı oldu.
5.05.2021 Cadde
Anıl Petek'ten Semiha Yankı'ya karşı koruma kararı!
Anıl Petek'ten Semiha Yankı'ya karşı koruma kararı! Şarkıcı Anıl Petek, avukatı aracılığıyla şiddete uğradığını öne sürdüğü Semiha Yankı'ya karşı koruma kararı aldırdı.
29.04.2021 Cadde
Uzman doktordan yeni muayenehane
Uzman doktordan yeni muayenehane Çeşme Devlet Hastanesi’nden 1.5 yıl önce emekli olan Başhekim Op. Dr. Atıl Birol, Çeşme’de kulak burun boğaz hastalıkları uzmanı olarak muayenehane açtı.
23.03.2021 Ege
Çatı’da güçbirliği
Çatı’da güçbirliği İki işletmeci Eren Akçadağ ile Sercan Yüce, eski Çeşme yolundaki Çatı Restoran’da güçlerini birleştirdi, yeni bir konseptle kış sezonu hazırlıklarına başladı.
6.09.2020 Ege
Yıldızlar geçidi
Yıldızlar geçidi Kurban Bayramı’nda Kuşadası Ephesisa Resort Hotel’de birçok sanatçı sahneye çıkacak. Kher Organizasyon’un sahibi Necmi Gündüz, sürprizler hazırladıklarını belirtti.
23.07.2020 Ege
Yıldız yağacak
Yıldız yağacak Kurban Bayramı tatilinde Kuşadası Ephesisa Resort Hotel’de birbirinden ünlü sanatçılar sahneye çıkacak.
15.07.2020 Ege
Aynı sahnede
Aynı sahnede Geçmişte “Seninle Bir Dakika” adlı şarkısıyla, ülkemizi Eurovision Şarkı Yarışması’nda temsil eden Semiha Yankı, normalleşme süreci ile birlikte ilk konserini işadamı Serhan Yüce’nin sahibi olduğu Çeşme sahilindeki Medellin adlı işletmede verdi.
17.06.2020 Ege
Semiha Yankı tatil sezonunu açtı
Semiha Yankı tatil sezonunu açtı Bir döneme damgasını vuran şarkıcı Semiha Yankı, normalleşme sürecinin başlamasıyla soluğu Çeşme'de aldı.
16.06.2020 Cadde
62. yaş gününü Çeşme’de kutladı
62. yaş gününü Çeşme’de kutladı Ünlü sanatçı Semiha Yankı, 62. yaş gününü, Çeşme’de, Murat Aydemir’in sahibi olduğu Defne Yaprağı isimli restoranda, İstanbul, Ankara ve yurtdışından gelen dostları ile birlikte kutladı.
21.02.2020 Ege
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Konser ve tiyatro maratonu BugünViyolonselist Alexander Chaushian, saat 20...
18.01.2020 Cumartesi
30 yıl sonra gazinoda
30 yıl sonra gazinoda Gönül Yazar, 30 yıl aradan sonra ilk kez İstanbul’da sahneye çıkacak.
15.01.2020 Cadde
Müjdat Gezen’den ‘Eğlence Dünyası’
Müjdat Gezen’den ‘Eğlence Dünyası’ Müjdat Gezen, yazıp yönettiği ve aynı zamanda rol aldığı yeni müzikali “Eğlence Dünyası”nı geçen cumartesi günü, Boğaz gezintisi eşliğinde teknede düzenlenen bir basın toplantısında tanıttı.
3.09.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Semiha Yankı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.