Semiramis Pekkan

Semiramis Pekkan

Son dakika Semiramis Pekkan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Semiramis Pekkan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Semiramis Pekkan haber sayfamızda...

Semiramis Pekkan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 291 semiramis pekkan haberi bulunmuştur.
Ünlülerden 29 Ekim paylaşımları! 'Yaşasın Cumhuriyet'
Ünlülerden 29 Ekim paylaşımları! 'Yaşasın Cumhuriyet' Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün temellerini attığı Cumhuriyetin ilanının üzerinden 100 yıl geçti. Ünlü isimler, 29 Ekim'i ve Cumhuriyet'in 100. yaşını sosyal medya hesaplarından paylaştıkları fotoğraflarla kutluyor.
28.10.2023 Cadde
Semiramis Pekkan beş yaşında vefat eden oğlu Emir hakkında konuştu!
Semiramis Pekkan beş yaşında vefat eden oğlu Emir hakkında konuştu! Ajda Pekkan'ın bir dönem oyunculuk ve şarkıcılık yapan, evlendikten sonra sinema ve müzik kariyerini noktalayan kardeşi Semiramis Pekkan, henüz beş yaşında hayata veda eden oğlu Emir hakkında açıklama yaptı.
28.08.2023 Cadde
Semiramis Pekkan, 'Zekası Einstein’dan bile yüksek' dediği oğluyla buluştu!
Semiramis Pekkan, 'Zekası Einstein’dan bile yüksek' dediği oğluyla buluştu! Süperstar Ajda Pekkan'ın bir dönem oyunculuk yapan kardeşi Semiramis Pekkan, son paylaşımıyla gündeme geldi. Pekkan, daha önce yaptığı açıklamada "Zekası Einstein'dan bile yüksek çıktı" dediği oğlu Zoran Lalvani'yi paylaştı.
24.08.2023 Cadde
'Süperstar' Ajda Pekkan'ın şarkıları Boğaz'da yankılandı
'Süperstar' Ajda Pekkan'ın şarkıları Boğaz'da yankılandı Demirören Medya Grubu medya sponsorluğu ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, usta sanatçı Ajda Pekkan’ı ağırladı. 2.5 saat aralıksız şarkılarını söyleyen Pekkan, Kuruçeşme Açıkhava'yı dolduran İstanbullulara müzik ziyafeti sundu. Pop müziğin Süperstar'ı, muhteşem enerjisiyle ışıldadığı sahnesinde yorumu ve performansıyla kendisine bir kez daha hayran bıraktı.
17.08.2023 Cadde
Ajda Pekkan ve kardeşi Semiramis Pekkan aynı sahnede!
Ajda Pekkan ve kardeşi Semiramis Pekkan aynı sahnede! Ajda Pekkan, Harbiye Açıkhava'da yaklaşık beş kişiye müzik ziyafeti sundu. Konsere gelenler arasında usta sanatçının hem meslektaşı hem ablası Semiramis Pekkan da vardı. Kız kardeşini yalnız bırakmayan Semiramis Pekkan, 'Süperstar' ile 'Bu Ne Biçim Hayat' şarkısını seslendirdi.
11.08.2023 Cadde
Melek kanatlarıyla sahnede
Melek kanatlarıyla sahnede Ajda Pekkan, BKM organizasyonuyla ‘DenizBank Harbiye Açıkhava Etkinlikleri’nde hayranlarıyla buluştu.
11.08.2023 Cadde
Özkan Uğur'un oğlundan duygusal mesaj: İçim parçalanıyor
Özkan Uğur'un oğlundan duygusal mesaj: İçim parçalanıyor Daha önce üç kez lenf kanserini yenen ancak geçtiğimiz aylarda tekrar kansere yakalanan ve hastanede yoğun bakımda tedavi gören sanatçı Özkan Uğur, 8 Temmuz Cumartesi günü 69 yaşında hayatını kaybetmişti. Ölümü herkesi derinden etkileyen Özkan Uğur'un oğlu Alişan Uğur'dan duygu yüklü bir paylaşım geldi.
21.07.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Formülü buldular Altı yıldır evli olan Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu, InStyle dergisine konuştu...
1.02.2023 Cadde
Ajda Pekkan kendini ödüllendirdi
Ajda Pekkan kendini ödüllendirdi Ajda Pekkan'ın geçtiğimiz aylarda sahnede dans ettiği anlar sosyal medyada gündem olmuştu. Kasım ayında da evinde düşen ve kalça kemiğinde oluşan çatlak nedeniyle ameliyat masasına yatan Ajda Pekkan, eski sağlığına kavuşmasından dolayı kendisini ödüllendirdi. Son model bir otomobil satın alan Pekkan, aracın önünde poz vermeyi ihmal etmedi.
6.01.2023 Cadde
Tansu Dayan, Ajda Pekkan'ın konser dansını tiye aldı
Tansu Dayan, Ajda Pekkan'ın konser dansını tiye aldı Ankara'da sahne alan Ajda Pekkan, sesi ve şarkılarıyla izleyenlere unutulmaz bir gece yaşatırken sahne dansıyla da çok konuşuldu. Ünlü şarkıcının sahnede dans ettiği anlara ait görüntüler ise sosyal medyada paylaşıldı. Özellikle Müge Anlı tiplemesiyle büyük çıkış yakalayan fenomen Tansu Dayan, Süperstar'ın dansını tiye alınca, sosyal medyada gündem yarattı.
25.10.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Rekor kırdı Zeynep Bastık, Diyarbakır’daki Sur Kültür Yolu Festivali kapsamında, konser verdi...
14.10.2022 Cadde
Ajda Pekkan: Sizlerle Nirvana'ya ulaşıyorum!
Ajda Pekkan: Sizlerle Nirvana'ya ulaşıyorum! Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, önceki akşam Süperstar Ajda Pekkan'ı ağırladı. Boğaz, Ajda Pekkan’ın görsel ve ışık şovuyla aydınlandı. Aralıksız üç saat sahne aldığı konserde dinleyicilerini mest eden Pekkan, kostümleri ve performansıyla büyük beğeni topladı. Ünlü isimlerin de konserine akın ettiği Süperstar, "Sizlerle Nirvana'ya ulaşıyorum" diyerek sevenlerine seslendi.
3.10.2022 Cadde
Ajda Pekkan'dan Semiramis Pekkan'a: Bana en güzel armağan...
Ajda Pekkan'dan Semiramis Pekkan'a: Bana en güzel armağan... Türk Tiyatro ve Müzikal dünyasının duayeni Haldun Dormen'in yönetmenliğini yaptığı projenin onur konuğu olan, Ajda Pekkan'ın kardeşi Semiramis Pekkan; geçtiğimiz günlerde 53 yıl sonra ilk kez sahneye çıktı. Semiramis Pekkan’ın dün doğum günüydü. Sosyal medyadan paylaşım yapan Süperstar, kardeşi Semiramis Pekkan’ın doğum gününü duygusal sözlerle kutladı.
2.10.2022 Cadde
54 yıl sonra döndü
54 yıl sonra döndü Semiramis Pekkan, 70’li yıllara damgasını vuran, sözü Fikret Şeneş’e, müziği ise José Feliciano’ya ait ‘Bana Yalan Söylediler’ parçasını yeniden yorumladı.
30.09.2022 Cadde
Semiramis Pekkan 53 yıl sonra sahneye çıktı!
Semiramis Pekkan 53 yıl sonra sahneye çıktı! 'Broadway’den İstanbul’a Müzikaller' projesi, 'Haldun Dormen Yönetiyor-Senfonik' başlığıyla Maximum Uniq Açıkhava’da yeniden seyirciyle buluştu. Türk Tiyatro ve Müzikal dünyasının duayeni Haldun Dormen'in yönetmenliğini yaptığı projenin onur konuğu olan, Ajda Pekkan'ın kardeşi Semiramis Pekkan; 53 yıl sonra ilk kez sahneye çıktı.
22.09.2022 Cadde
Broadway’den  İstanbul’a...
Broadway’den İstanbul’a... ‘Broadway’den İstanbul’a Müzikaller’ projesi, ‘Haldun Dormen Yönetiyor-Senfonik’ başlığıyla Maximum Uniq Açıkhava’da yeniden seyirciyle buluştu.
22.09.2022 Cadde
Selda Bağcan: Bu dijital dünya hepimizi edepsiz etti!
Selda Bağcan: Bu dijital dünya hepimizi edepsiz etti! Türk müzik dünyasının fenomen ismi Selda Bağcan, geçtiğimiz ay Harbiye Açıkhava'da konser vermiş, sahneye davet ettiği genç popçu Aleyna Tilki ile ‘Döngel Birtanem’ parçasında düet yapması çok konuşulmuştu. Harbiye'de ikinci kez sevenlerine müzik ziyafeti sunan 73 yaşındaki sanatçı, son dönemde kendisinin de katıldığı sosyal medya platformu hakkında konuştu.
16.09.2022 Cadde
Müzikal şölen!
Müzikal şölen! 2006 ve 2017 yıllarında büyük ilgi gören ‘Broadway’den İstanbul’a Müzikaller’ projesi ‘Haldun Dormen Yönetiyor- Senfonik’ başlığıyla Maximum Uniq Açıkhava’da yeniden seyirciyle buluşacak.
2.09.2022 Cadde
Semiramis Pekkan, köpeğiyle alışverişte
Semiramis Pekkan, köpeğiyle alışverişte 76 yaşındaki Süperstar Ajda Pekkan'ın 73 yaşındaki kardeşi Semiramis Pekkan, önceki gün köpeğiyle birlikte bir AVM'de görüntülendi. Ünlü isim, alışerişin keyfini çıkardı.
19.08.2022 Cadde
Kuruçeşme Açıkhava'da Süperstar izdihamı! 'Starlık sahnede, sonrası sökmez'
Kuruçeşme Açıkhava'da Süperstar izdihamı! 'Starlık sahnede, sonrası sökmez' Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, dün akşam 'Süperstar' lakaplı Ajda Pekkan’ın sahnesiyle ışıldadı. "Kendime dönüşmeyi bekliyorum. Normal insan gibi yaşamayı çok seviyorum" diyen sanatçı, kendisini yalnız bırakmayan kardeşi Semiramis Pekkan ile şakalaştı.
22.07.2022 Cadde
Ajda Pekkan şıklığıyla göz doldurdu
Ajda Pekkan şıklığıyla göz doldurdu Her hareketiyle dikkat çekmeyi başaran Ajda Pekkan, Günay'da hayranlarıyla buluştu. Pandemi sonrası sahnelere hızlı dönen Pekkan, sahne şovu ve giyim tarzıyla dikkatleri üzerine çekti.
1.03.2022 Cadde
Süperstar şıklığı
Süperstar şıklığı Ajda Pekkan, Günay’da hayranlarıyla buluştu.
1.03.2022 Cadde
Ajda Pekkan'ın yılbaşında alacağı para dudak uçuklattı!
Ajda Pekkan'ın yılbaşında alacağı para dudak uçuklattı! Yılbaşı gecesi Günay Restaurant’ta sahne alacak olan Ajda Pekkan’ı en ön masadan dinlemenin fiyatının 10 bin TL olduğu öğrenildi. Süperstar'ın bu gece için 600 bin TL alacağı iddia edildi.
7.12.2021 Cadde
Ankara’dan Süperstar geçti
Ankara’dan Süperstar geçti Ajda Pekkan, Ankara Günay’da sevenleriyle buluştu.
2.11.2021 Cadde
Semiramis Pekkan'dan esprili Ajda Pekkan paylaşımı
Semiramis Pekkan'dan esprili Ajda Pekkan paylaşımı Kıyafetleri, fiziği ve yıllara meydan okuyan görüntüsü ile sık sık gündem olan Ajda Pekkan'ın kardeşi Semiramis Pekkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Süperstar'ı tiye aldı.
26.10.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Semiramis Pekkan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.