Seramik

Seramik

Son dakika seramik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan seramik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan seramik haber sayfamızda...

Seramik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.716 seramik haberi bulunmuştur.
Uluslararası 7. İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali başlıyor
Uluslararası 7. İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali başlıyor Dünyada ve Türkiye’de tek olan İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali’nin 7’ncisi bu yıl ‘Umut’ konseptiyle 22 Nisan-23 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Görsel sanatlar alanında 1.000’e yakın proje başvurusunun yapıldığı etkinliğe bu yıl 12 ülke, 25 ilden 5250 çocuk ve genç geliştirdikleri projelerle katılım sağlıyor.
Samos’ta kapıya takıldık! Türk turistler nelere dikkat etmeli?
Samos’ta kapıya takıldık! Türk turistler nelere dikkat etmeli? Seferihisar’dan kalkan İDO yolcu gemisinin ilk seferiyle Samos’a gittik. Yeşil ve gri pasaport ile Schengen vize sahibi yolcular adaya sorunsuz geçiş yaptı ancak bizim gibi bordo pasaport sahipleri ‘kapıda vize’ alabilmek için 2 saat bekledi.
12.04.2024 Gündem
Bilinmeyen diyarlara yolculuk
Bilinmeyen diyarlara yolculuk Ferda Art Platform’da sanatseverleri bekleyen “Bilinmeyen Bir Yer” sergisi, Nisan Talaz’ın doğadan ilham alan seramik eserlerine ev sahipliği yapıyor.
31.03.2024 Kültür Sanat
Otizmli Remo 4. sergisini açıyor
Otizmli Remo 4. sergisini açıyor İki yaşında otizm spektrum bozukluğu olduğu anlaşılan, sekiz yaşında çizime olan yeteneği keşfedilen Remzi Yılmaz; nam-ı değer Remo, Mau Mau Sanat insiyatifinin desteği ile, dördüncü sergisini açıyor.
31.03.2024 Gündem
Baharın çiçekli yüzü
Baharın çiçekli yüzü Baharla gelen canlanma doğaya bir saygı duruşudur âdeta. Bu canlanmayı taçlandırmak amacıyla düzenlenen, çiçekleri merkeze alan festivaller, sergiler şehrin dört bir yanında kapılarını açıyor.
30.03.2024 Pazar
Çevreci işletmelere kolay hibe ve kredi
Çevreci işletmelere kolay hibe ve kredi Türkiye, Avrupa’nın yeşil ekonomi hedeflerine uyum kapsamında, sanayi üretimine yeni düzenlemeler getirecek.
22.03.2024 Ekonomi
Ustaların izlerinin peşine düşüyoruz
Ustaların izlerinin peşine düşüyoruz Pera Müzesi, Kahve Molası sergisi kapsamında “Ustaların İzinde” temalı bir rehberli tur serisine başlıyor.
12.03.2024 Kültür Sanat
Tuzla'da fabrika yangını! Dumanlar gökyüzünü kapladı
Tuzla'da fabrika yangını! Dumanlar gökyüzünü kapladı İstanbul Tuzla'da bir fabrikada yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine birçok ilçeden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi sonrası yangın kontrol altına alındı.
11.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı: Çanakkale’de 2 büyük proje hizmete açıldı
Bakan Uraloğlu açıkladı: Çanakkale’de 2 büyük proje hizmete açıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bayramiç-Etili Çevre Yolları ile ağır taşıt trafiğini şehir dışına aldıklarını belirterek, “Seyahat süresini de 24 dakika kısalttık. Proje ile yıllık toplam 52,1 milyon lira da tasarruf sağlanacak. Sarıcaeli-Teknopark Farklı Seviyeli Kavşağı ile Çanakkaleliler yıllık 87 milyon lira tasarruf edecek” dedi.
9.03.2024 Ekonomi
KAAN'ın da stratejik malzemesi olan Türk kompozitine büyük ilgi
KAAN'ın da stratejik malzemesi olan Türk kompozitine büyük ilgi Uzay roketlerinden lüks otomobillere kadar birçok teknolojik ürünün ‘olağanüstü hafif ve sağlam’ olmasını sağlayan kompozit endüstrisindeki yenilikler, Paris’te JEC World Fuarı’nda vitrine çıktı. Fuarda 42 Türk şirketi stant açtı. İTO Başkanı Şekib Avdagiç "Kompozit malzeme teknolojisi Türkiye'nin teknoloji üretiminde kritik bir malzeme. Bu açıdan kompozitler geleceğimiz" dedi.
6.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sınır ötesi operasyon mesajı! Bu yaz çember tamamlanacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sınır ötesi operasyon mesajı! Bu yaz çember tamamlanacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada sınır ötesi operasyon mesajı vererek, "Irak sınırlarımızı güven altına alacak çemberi tamamlamak üzereyiz. Bu yazın Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi kalıcı olarak çözüme kavuşturmuş olacağız." dedi. Erdoğan ayrıca savunma sanayi, emekli ve çalışanların maaşlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
4.03.2024 Gündem
'Sıkıntıların üstesinden biz geliriz'
'Sıkıntıların üstesinden biz geliriz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, en düşüğü 10 bin lira olan emekli maaşının yeterli olmadığını belirterek “Bu ülkenin asırlık meselelerini nasıl biz çözdüysek bugünkü sıkıntıların üstesinden gelecek olan da yine biziz. Milletimizden sabır ve metanet istiyoruz” dedi.
29.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sorunlarımızı büyümeyi sürdürerek çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sorunlarımızı büyümeyi sürdürerek çözeceğiz NG Kütahya Seramik 100. Yıl Fabrikaları Açılış Töreni’nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomiye ilişkin mesajlar verdi.
28.02.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşı açıklaması: Hak ettikleri parayı alacaklar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşı açıklaması: Hak ettikleri parayı alacaklar Kütahya’da düzenlenen mitingde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşları ve seyyanen artışlar ile ilgili açıklamalarda bulundu.
28.02.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sorunlarımızı büyümeyi sürdürerek çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sorunlarımızı büyümeyi sürdürerek çözeceğiz NG Kütahya Seramik 100. Yıl Fabrikaları Açılış Töreni’nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomiye ilişkin mesajlar verdi.
28.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Hak ettikleri parayı alacaklar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Hak ettikleri parayı alacaklar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kütahya'da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu.
28.02.2024 Gündem
ATO Yönetim Kurulu Başkanı Baran'dan Bangladeş açıklaması
ATO Yönetim Kurulu Başkanı Baran'dan Bangladeş açıklaması Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Türkiye ile Bangladeş arasındaki dış ticaret hacminin 1 milyar dolar eşiğini aştığını belirterek, "Bangladeş ile ülkemizin ticaretini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği 3 milyar dolar seviyesine yükseltmek için Ankara Ticaret Odası olarak çalışmaya hazırız" dedi.
28.02.2024 Ekonomi
Almanya'da ihracatçıların hissiyatı toparlandı
Almanya'da ihracatçıların hissiyatı toparlandı Almanya'da ihracatçıların hissiyatı şubat ayında bir miktar iyileşse de hala çok düşük seviyelerde bulunuyor.
26.02.2024 Uzmanpara
Sanatçı tanımına alternatif yorum
Sanatçı tanımına alternatif yorum Dövme stüdyosu ile sanat galerisi aynı mekânda buluştu. Günümüz pratikleri moda tabirle ‘hibrit’ sanat ve sanatçıya doğru evrilirken “İkinci Seans” dövme, eser, sanatçı arasındaki ayrımı kaldırıyor.
26.02.2024 Kültür Sanat
Ruzy’den ‘güneş’li başlangıç
Ruzy’den ‘güneş’li başlangıç İstanbul’un yeni sanat galerisi Ruzy, Ahmet Güneştekin’in “Uyandığımız Çağ” sergisiyle kapılarını açtı.
4.03.2024 Kültür Sanat
Genç sanatçıların eserleri BASELECTED seçkisinde
Genç sanatçıların eserleri BASELECTED seçkisinde Farklı disiplinlerden 7 genç ve yetenekli sanatçının işleri BASELECTED seçkisiyle sanatseverlerin beğenisine sunuluyor.
22.02.2024 Vitrin
20 yıllık psikolog megafonla süt satıyor! 'Karasineğe 'Lütfen çıkar mısın?' diyordum'
20 yıllık psikolog megafonla süt satıyor! 'Karasineğe 'Lütfen çıkar mısın?' diyordum' 20 yıllık psikolog Şeyda Nur Boybeyi, önce ofisini kapatıp bir karavan kiraladı. Ardından da kendi karavanıyla 1 sene boyunca Türkiye’yi gezdi. İstanbul’a yeniden dönemeyeceği anladığında da Burhaniye’de babasına ait olan çiftliğin işletmesini alarak burada yaşamaya başladı. Şeyda Nur ve aynı çiftlikte yaşayan yakın arkadaşı Elif, şimdilerde ellerinde megafonla bağırarak süt satıyorlar.
22.02.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Seramik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.