Serbest

Serbest

Son dakika serbest haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan serbest gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan serbest haber sayfamızda...

Serbest

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 101.668 serbest haberi bulunmuştur.
İstanbul'da iş adamına gasp şoku
İstanbul'da iş adamına gasp şoku İstanbul Fatih'te bankadan para çektikten sonra otomobiliyle otoparktan çıkmaya hazırlanan iş adamı, silahla tehdit edilerek yanında bulunan 110 bin doları gasbedildi.
29.03.2024 Haberler
İstanbul'da iş adamına gasp şoku
İstanbul'da iş adamına gasp şoku İstanbul Fatih'te bankadan para çektikten sonra otomobiliyle otoparktan çıkmaya hazırlanan iş adamı, silahla tehdit edilerek yanında bulunan 110 bin doları gasbedildi.
29.03.2024 Gündem
180 milyonluk sazan sarmalı vurgunu! Paraları döviz ve altına çevirdikleri anlar ortaya çıktı
180 milyonluk sazan sarmalı vurgunu! Paraları döviz ve altına çevirdikleri anlar ortaya çıktı Mersin polisinin, bilinen alışveriş sitelerinin kopya linkini üreten, sahte hukuk bürolarından arama ve sazan sarmalı yöntemi ile dolandırıcılık yaparak 180 milyon lira haksız kazanç elde eden çeteyi çökertti. Yakalanan şüphelilerden 20'si ise tutuklandı.
29.03.2024 Gündem
Bitmeyen hayalet avı
Bitmeyen hayalet avı “Ghostbusters” serisinin beşinci filmi “Hayalet Avcıları: Ürperti”; mizahtan ziyade Bill Murray ve Dan Aykroyd’un perdedeki varlığıyla yüzleri gülümsetiyor.
29.03.2024 Kültür Sanat
Banu Parlak Küçükçekmece Adliyesinde icra memuruyla tartıştı
Banu Parlak Küçükçekmece Adliyesinde icra memuruyla tartıştı Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, borçlu olduğu bir dosyayla ilgili gittiği Küçükçekmece Adliyesinde icra memuruyla tartıştı. Adliyeyi birbirine kattan Parlak, savcı tarafından ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.
28.03.2024 Gündem
FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried'in cezası belli oldu
FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried'in cezası belli oldu Kripto para borsası FTX’in kurucusu ve eski CEO’su Sam Bankman-Fried, dolandırıcılık ve kara para aklamaktan suçlu bulunmasının ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
28.03.2024 Dünya
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Süper Kupa cevabı! 'Kimin yönettiğinin önemi yok'
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Süper Kupa cevabı! 'Kimin yönettiğinin önemi yok' Antalya'da kampta bulunan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu.
28.03.2024 Galatasaray
4 milyonluk kan parasıyla gelen tahliye! Buket'in ailesi şikayetten vazgeçti
4 milyonluk kan parasıyla gelen tahliye! Buket'in ailesi şikayetten vazgeçti Kayseri'de Wushu Kung Fu Avrupa Şampiyonu Buket Kaya'nın (21), TIR'a arkadan çarpan otomobilde ölümüyle ilgili tutuklanan sürücü Ramazan Öner (27), 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşmasında taraflar şikayetçi olmadığı için tahliye oldu. Otomobil sürücüsü sanık Öner'in avukatı, müvekkilinin yakınları tarafından Buket Kaya'nın ailesine 4 milyon TL ödendiğini ve yapılan protokolle şikayetten vazgeçildiğini söyledi.
28.03.2024 Gündem
'Açlık silahı savaş suçu!' Birleşmiş Milletler duyurdu: Yemek yemedikleri için bilinçleri duruyor
'Açlık silahı savaş suçu!' Birleşmiş Milletler duyurdu: Yemek yemedikleri için bilinçleri duruyor Aylar süren uyarılardan sonra, BM’nin desteğiyle hazırlanan bir rapor, Gazze’deki insani facianın, insan eliyle oluşturulan bir açlık felaketine yol açtığını kanıtlayan net istatistikler sundu.
28.03.2024 Dünya
Semanur Hacıoğlu komada! 'Bu kasten olmuş bir olay tamamen cinayet'
Semanur Hacıoğlu komada! 'Bu kasten olmuş bir olay tamamen cinayet' Beşiktaş’ta, yol üzerinden 'U' dönüşü yapan araca motosikleti ile çarpan Semanur Hacıoğlu'nun hastanedeki yaşam mücadelesi sürüyor. Anne, baba ve sözlüsü ise 11 gündür Semanur'dan iyi bir haber gelmesini bekliyor.
28.03.2024 Gündem
Gazze'de yürek burkan tablo: En az 32 bin 552 ölü
Gazze'de yürek burkan tablo: En az 32 bin 552 ölü İsrail'in son 24 saatte düzenlediği saldırılarda 62 Filistinlinin hayatını kaybetmesiyle 7 Ekim'den bu yana toplam can kaybı en az 32 bin 552’ye yükseldi.
28.03.2024 Dünya
Sürücü ehliyetsiz ve alkollüydü! Dilara'yı yatalak hale getirdi: Anneden yürek yakan isyan
Sürücü ehliyetsiz ve alkollüydü! Dilara'yı yatalak hale getirdi: Anneden yürek yakan isyan İzmir’de, motosikletteki Dilara Aldanoğlu'na (26) çarparak yatağa bağımlı hale gelmesine neden olan ehliyetsiz ve alkollü sürücü İsa Eyice'ye (28) 4,5 yıllık hapis cezası verilen karar, istinaf mahkemesine taşındı. Yasemin Aldanoğlu (48), "Kızım Dilara, 2 yıl 3 aydır yatağa mahkum. Hiçbir şekilde bizi tanımıyor. Sanığın ehliyetsiz trafiğe çıkışı, olası kasta girmeli. Ağır ceza mahkemesinde yargılanmasını istiyorum. Bu bir ilk olsun" dedi.
28.03.2024 Gündem
Semanur entübe edildi: İnsanı insanlığından utandıran görüntü
Semanur entübe edildi: İnsanı insanlığından utandıran görüntü Dolmabahçe’de motosikletiyle seyrettiği esnada yasak yerden “U” dönüşü yapan hafif ticari araca çarpması sonucu ağır şekilde yaralanan ve yoğun bakımda entübe edilen 25 yaşındaki genç kızın sözlüsü konuştu.
28.03.2024 Gündem
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek kararı! İşte kazanacağı yeni ücret
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek kararı! İşte kazanacağı yeni ücret Fenerbahçe, bu sezon İsmail Kartal'ın vazgeçilmezleri arasında yer alan ve performansıyla dikkat çeken İsmail Yüksek için harekete geçti. Sarı-lacivertliler, Avrupa'dan birçok talibi bulunan Milli oyuncuyla sözleşme uzatmak için masaya oturmaya hazırlanırken İsmail Yüksek'in yeni maaşı da ortaya çıktı. İşte detaylar...
28.03.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta feci kaza! Hatalı dönüş yapan araca motosiklet çarptı
Beşiktaş'ta feci kaza! Hatalı dönüş yapan araca motosiklet çarptı Beşiktaş’ta korkunç bir kaza meydana geldi. Yasak yerden U dönüşü yapan araca motosiklet çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Semanur Hacıoğlu ağır yaralandı.
28.03.2024 Haberler
60 milyon liralık vurgun
60 milyon liralık vurgun İstanbul’da İsviçre bankası Credit Suisse Bank’tan kredi sağlayacağı vaadiyle ihtiyacı olanların mal varlıklarını ipotek ettirip, sonra bu mal varlıklarını 3’üncü kişiler üzerinden başka bir firmaya devreden şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi.
28.03.2024 Gündem
Teröre dernek maskesi
Teröre dernek maskesi Türkiye ve Irak’ta sıkışan terör örgütü PKK, Avrupa’da Türklere ve Türk kurumlarına yönelik saldırılarıyla gündemde. Terör örgütü, Belçika’daki saldırıların ardından önceki akşam da Almanya’da Türkiye’nin Hannover Başkonsolosluğu’nu hedef aldı. Dışişleri Bakanlığı, ilgili ülkelerden bu tür eylemlere izin verilmemesi ve saldırganların bir an önce adalet önüne getirilmesini talep ederken, örgütün Almanya’da faaliyetlerini “sivil toplum kuruluşu” maskesiyle yürüttüğü biliniyor.
28.03.2024 Gündem
Beşiktaş'ta feci kaza! Hatalı dönüş yapan araca motosiklet çarptı
Beşiktaş'ta feci kaza! Hatalı dönüş yapan araca motosiklet çarptı Beşiktaş’ta korkunç bir kaza meydana geldi. Yasak yerden U dönüşü yapan araca motosiklet çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Semanur Hacıoğlu ağır yaralandı.
28.03.2024 Gündem
'Taş Kağıt Makas'ta Rıza tehlikede! Emirkıran'ların oyunu bozuldu
'Taş Kağıt Makas'ta Rıza tehlikede! Emirkıran'ların oyunu bozuldu Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' beşinci bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
28.03.2024 Cadde
Felipe Melo, Dani Alves'e patladı! 'Bedelini ödemek zorunda'
Felipe Melo, Dani Alves'e patladı! 'Bedelini ödemek zorunda' Brezilyalı futbolcu Felipe Melo, taciz cezasından dolayı tutuklanan ve kefaletle serbest bırakılan Dani Alves ile ilgili konuştu.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
Hollanda'da PEGIDA’nın liderine Kur'an-ı Kerim'e saldırısı nedeniyle gözaltı
Hollanda'da PEGIDA’nın liderine Kur'an-ı Kerim'e saldırısı nedeniyle gözaltı Hollandalı ırkçı grup PEGIDA’nın lideri Edwin Wagensveld, Kur'an-ı Kerim'e yönelik çirkin saldırısı nedeniyle gözaltına alındı.
27.03.2024 Dünya
Gizli tanığın ifadesi kararı değiştirdi! 'İzlediği polisiye filmde cinayetin delillerini yok etmeye çalışmış'
Gizli tanığın ifadesi kararı değiştirdi! 'İzlediği polisiye filmde cinayetin delillerini yok etmeye çalışmış' Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Gamze Sakallıoğlu'nun (17) yatağında ölü bulunmasıyla ilgili gizli tanığın itirafıyla gözaltına alınıp tutuklanan annesi Turcen (53) ile babası Mehmet Halil Sakallıoğlu'nun (54) yargılandığı davada karar çıktı.
27.03.2024 Gündem
ABD'de mortgage faizi hafif aşağı geldi
ABD'de mortgage faizi hafif aşağı geldi ABD'de mortgage başvurularında önceki hafta başlayan düşüş geçen hafta da devam etti. 30 yıllık faiz hafif aşağı geldi ve üst üste üçüncü haftasında da yüzde 7 seviyesinin altında kaldı.
27.03.2024 Uzmanpara
İstanbul'da kredi vaadiyle dolandırıcık yapanlara operasyon
İstanbul'da kredi vaadiyle dolandırıcık yapanlara operasyon İstanbul'da ekipler, çok sayıda kişiyi dolandıran şüpheliler hakkında çalışma başlattı.
27.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Serbest ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.