Serbest Kıyafet

Serbest Kıyafet

Son dakika serbest kıyafet haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan serbest kıyafet gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan serbest kıyafet haber sayfamızda...

Serbest Kıyafet

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 591 serbest kıyafet haberi bulunmuştur.
Kamu çalışanlarına serbest kıyafet
Kamu çalışanlarına serbest kıyafet İzmir’de kamu çalışanlarına serbest kıyafet uygulamasına geçildiği bildirildi...
7.04.2020 Ege
Türkiye'nin corona virüsle mücadelesi! Son 24 saatte neler yaşandı?
Türkiye'nin corona virüsle mücadelesi! Son 24 saatte neler yaşandı? Türkiye'de son 24 saatte 3 bin 135 kişiye Kovid-19 tanısı konulduğu, 73 kişinin hayatını kaybettiği, toplam vakanın 27 bin 69'a, can kaybının 574'e yükseldiği, taburcu edilen hasta sayısının ise 1042'ye ulaştığı bildirildi.
5.04.2020 Gündem
Vali Yerlikaya'dan serbest kıyafet açıklaması
Vali Yerlikaya'dan serbest kıyafet açıklaması İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kamu kurum ve kuruluşlarında serbest kıyafet uygulamasına geçildiğini duyurdu.
6.04.2020 Gündem
İş Bankası, toplum ve çalışan sağlığına öncelik veren tedbirlerini genişletiyor
İş Bankası, toplum ve çalışan sağlığına öncelik veren tedbirlerini genişletiyor İş Bankası, corona virüs salgınına karşı toplum ve çalışan sağlığına öncelik veren tedbirlerini genişletiyor.
23.03.2020 Ekonomi
3600 ek gösterge çıkacak mı? Ne zaman çıkıyor?
3600 ek gösterge çıkacak mı? Ne zaman çıkıyor? Meclis'te yargı paketi için mesai harcanırken yüz binlerce memurun gözü ise 3600 ek göstergede... Polis, hemşire, öğretmen ve din görevlisi binlerce kişi 3600 ek gösterge için bir gelişme olup olmadığını kontrol ediyor. İşte son durum...
10.10.2019 Gündem
3600 ek gösterge Meclis'e geliyor mu? Son durum nedir?
3600 ek gösterge Meclis'e geliyor mu? Son durum nedir? 3600 ek gösterge için yüz binler bekliyor. Seçimler öncesi büyük heyecan yaşayan polis, hemşire, öğretmen ve din görevlileri konu hakkında herhangi bir gelişme olup olmadığını araştırıyor. İşte son açıklamalar...
9.10.2019 Gündem
Eğitim ‘reform’ yorgunu
Eğitim ‘reform’ yorgunu Milli Eğitim Bakanı 6 kere değişti. Liselere girişte LGS, OKS, 3’lü SBS, tek SBS, TEOG ve LGS olmak üzere sistem 6 kere yenilendi. Üniversiteye girişte, ÖSS yerine YGS ve LYS’li sistem, son olarak da YKS geldi. Müfredatta pek çok değişiklik yapıldı. Eğitim, son 15 yılda yapılan düzenlemelerden adeta yoruldu
22.05.2019 Gündem
Eğitim maliyeti  aylık 193 TL
Eğitim maliyeti aylık 193 TL Eğitim-Bir-Sen’in araştırmasına göre bu yıl bir öğrencinin velisine maliyeti aylık ortalama 193 TL’yi buluyor. Sendika devletin gelir düzeyi düşük ailelere ilköğretime giden her çocuğu için bu miktarda yardım yapmasını istiyor
12.09.2017 Gündem
Piyasa zili çaldı
Piyasa zili çaldı Yaz ve bayram tatilleri sonrası okul alışverişi hızlı başladı. Yarın açılacak okullardan önce alışveriş çanta, ayakkabı ve kırtasiye üzerinde yoğunlaştı. Bir ilkokul öğrencisi için ortalama masraf 350 lirayı buluyor
17.09.2016 Ekonomi
Okula ilk adım  500 TL’den başlıyor
Okula ilk adım 500 TL’den başlıyor Okullar, 19 Eylül’de açılıyor. Veliler alışveriş telaşında. Formadan kaleme, ayakkabıdan çantaya alınacaklar listesi çok uzun. Bir öğrencinin okula adımı 500 TL’den başlıyor, 2.500 TL’ye kadar çıkıyor. En kaliteli ürünü en ucuza bulmaya çalışan ailelerin bütçelerini aşmamaları için çarşı pazarı iyi gezmeleri gerekiyor
6.09.2016 Gündem
'Eser ve hizmetleri birilerine rağmen yaptık'
'Eser ve hizmetleri birilerine rağmen yaptık' Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hangi eseri ülkeye kazandırdıysak, hangi hizmeti milletimizin istifadesine sunduysak birilerine rağmen yaptık. Engellemeye çalıştılar ama inandık ve neticeyi aldık" dedi.
28.09.2015 Siyaset
Yalova’da öğretmenler derse girmedi
Yalova’da öğretmenler derse girmedi Yalova’da öğretmen Halil Serkan Öz’ün hayatını kaybetmesi sonrasında Türk Eğitim-Sen’e bağlı öğretmenler, Vali Selim Cebiroğlu’nu protesto ederek ilk derse girmedi.
6.04.2015 Gündem
KOLAY BiR HAYAT SIKICI OLURDU
KOLAY BiR HAYAT SIKICI OLURDU Ece Sükan: “Yapı olarak inişleri çıkışları olan, duygusal ve hareketli biriyim. Hayatı tek bir kutuda geçirmeyi düşünemiyorum”
20.12.2014 Cadde
Tacizci öğretmen davasında öğrencilerden şok ifadeler
Tacizci öğretmen davasında öğrencilerden şok ifadeler İzmir'in Urla İlçesi'nde, bir lisede görev yaptığı sırada, 11 kız öğrenciye cinsel taciz ve istismarda bulunduğu suçlamasıyla hakkında 142 yıl hapis cezası istenen öğretmeninin yargılaması başladı. Öğrencilerin ifadeleri şok ederken, bazı öğrencilerin ağladığı görüldü.
25.01.2014 Gündem
Çocuğu kalın giydirmek kas spazmı nedeni
Çocuğu kalın giydirmek kas spazmı nedeni Prof. Dr. Sesli: "Okullarda serbest kıyafet uygulamasıyla çocuğun doğru ve sağlıklı giyinmesi konusunda ebeveynlerin sorumluluğu arttı"
6.12.2013 Ebeveyn
‘Gay misin?’ sözü mahkemelik oldu
‘Gay misin?’ sözü mahkemelik oldu Mersin’in Tarsus ilçesi’nde Eğitim-Sen Tarsus Şubesi Yönetim Kurulu üyesi Tayfun Cengiz, serbest kıyafet eylemi kapsamında top sakal bırakıp, küpe takması üzerine kendisine ‘Gay olduğun için mi küpe takıyorsun?’ dediğini ileri sürdüğü Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir hakkında Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.
21.11.2013 Gündem
Milli Eğitim Bakanı yeni sistemi anlattı
Milli Eğitim Bakanı yeni sistemi anlattı Yeni sistemi anlatan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, okullardaki müfredat takvimine göre, tüm Türkiye genelinde altı temel derse ait (Türkçe, fen bilgisi, matematik, din kültürü ve ahlak bilgisi, yabancı dil, TC İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük) sınavlara ilişkin soruların Milli Eğitim Bakanlığınca hazırlanacağını, okullara gönderileceğini ve ortak sınav gerçekleştirileceğini bildirdi...
12.11.2013 Siyaset
Gay olduğun için mi küpe takıyorsun?
Gay olduğun için mi küpe takıyorsun? Mersin’in Tarsus ilçesinde, Eğitim-Sen Tarsus Şubesi Yönetim Kurulu üyesi Tayfun Cengiz, sendikanın serbest kıyafet eylemi kapsamında top sakal bırakıp küpe takmasına İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir’in, “Gay olduğun için mi küpe takıyorsun?” diyerek tepki gösterdiğini; ayrıca Şube Başkanı Yasemin Yücel’in de okula üstsüz gidip gitmediğini sorduğunu iddia etti.
26.10.2013 Gündem
Etekli öğrencilere disiplin cezası verildi iddiası
Etekli öğrencilere disiplin cezası verildi iddiası Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Sabir Caner etek giyen öğrencilerin disipline verildiği iddiasının doğru olmadığını, sadece kıyafet yönetmeliğine aykırı davrandıkları için uyarıldıklarını söyledi.
23.10.2013 Eğitim
Etekli öğrencilere disiplin cezası verildi iddiası
Etekli öğrencilere disiplin cezası verildi iddiası CHP Balıkesir Milletvekili Haluk Ahmet Gümüş, Balıkesir Gülser-Mehmet Bolluk Anadolu Lisesi'nde bir grup kız öğrencinin etek giydiği için disipline verildiği iddiaları üzerine Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın cevaplaması istemiyle TBMM'ye soru önergesi verdi. Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Sabir Caner ise etek giyen öğrencilerin disipline verildiği iddiasının doğru olmadığını, sadece kıyafet yönetmeliğine aykırı davrandıkları için uyarıldıklarını söyledi.
22.10.2013 Gündem
"Türban serbest etek giyenler disipline"
"Türban serbest etek giyenler disipline" CHP Balıkesir Milletvekili Haluk Ahmet Gümüş, Balıkesir Gülser - Mehmet Bolluk Anadolu Lisesi’nde bir grup kız öğrencinin etek giydiği için disipline verildiğini Meclis gündemine taşıdı.
22.10.2013 Siyaset
'Çarşaflı öğretmen' hakkında  inceleme yok!
'Çarşaflı öğretmen' hakkında inceleme yok! Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, Ayvalık ilçesinde bir ilköğretim okulunda Türkçe öğretmeninin derslere çarşafla geldiğiyle ilgili iddialara yönelik araştırmalarının sürdüğünü belirterek "Henüz bir inceleme ya da soruşturma başlatılmadı" dedi.
20.09.2013 Gündem
TESETTÜRLÜ ÖĞRETMENE ARAŞTIRMA
TESETTÜRLÜ ÖĞRETMENE ARAŞTIRMA Balıkesir’in Ayvalık ilçesi Küçükköy beldesindeki Macit Ataklı İlköğretim ve Ortaokulu’na bir süre önce eş durumundan atanan Türkçe öğretmeni Elif Kısa’nın okula tesettür kıyafetiyle gelip derse girdiği haberleri üzerine İl Milli Eğitim Müdürlüğü inceleme başlattı.
19.09.2013 Gündem
Siyah önlükle büyüyen nesil, formadan vazgeçmiyor
Siyah önlükle büyüyen nesil, formadan vazgeçmiyor MEB'in bu eğitim öğretim yılından itibaren başlattığı 'serbest kıyafet' veya 'okul forması' seçiminde, özel ve devlet okullarındaki öğrenci velilerinin büyük çoğunluğunun tercihi, okul forması yönünde oldu.
18.09.2013 Eğitim
Serbest kıyafette 'psikolojik sorun' riski
Serbest kıyafette 'psikolojik sorun' riski Okullardaki serbest kıyafet uygulamasının maddi durumu zayıf olan aileleri zorlayabileceği, tüketim kültürüne alışan çocuklarda psikolojik sorunlara neden olabileceği söylenildi.
12.09.2013 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Serbest Kıyafet ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.