Serçe

Serçe

Son dakika serçe haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan serçe gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan serçe haber sayfamızda...

Serçe

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.537 serçe haberi bulunmuştur.
Sezen’in tostuna beğeni yağdı
Sezen’in tostuna beğeni yağdı Sanatçı Emel Müftüoğlu, 'Minik Serçe' lakaplı meslektaşı Sezen Aksu fotoğrafıyla hayranlarına sürpriz yaptı.
19.03.2024 Cadde
Görenler gözlerine inanamadı!
Görenler gözlerine inanamadı! Nilperi Şahinkaya’nın bir dergi için verdiği pozlar, Minik Serçe Sezen Aksu’ya benzerliğiyle gündem oldu.
21.02.2024 Cadde
Nilperi Şahinkaya'nın Sezen Aksu'ya benzerliği dikkat çekti!
Nilperi Şahinkaya'nın Sezen Aksu'ya benzerliği dikkat çekti! 'Senden Önce' dizisi ile yıldızı bir kez daha parlayan Nilperi Şahinkaya’yı görenler inanamadı. Özel bir çekim için objektif karşısına geçen güzel oyuncunun sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraflarına bakan bir daha baktı. Ünlü oyuncunun, Türk Pop Müziği’nin 'Minik Serçe'si Sezen Aksu’ya benzerliği gündem oldu.
20.02.2024 Cadde
Yunanistan ve İngiltere arasında kriz yaratan Türk: Erdem defilesi
Yunanistan ve İngiltere arasında kriz yaratan Türk: Erdem defilesi Modacı Erdem Moralıoğlu’nun Londra’da Yunanistan’a ait ‘Elgin Mermerleri’nin önünde defile düzenlemesi, İngiltere ile Yunanistan arasında krize neden oldu.
20.02.2024 Dünya
'Yamuk serçe parmak' paniği! Tüm dünyada görüldü, geri dönüşü yok
'Yamuk serçe parmak' paniği! Tüm dünyada görüldü, geri dönüşü yok Bu zamana kadar akıllı cep telefonlarının verdiği pek çok zararı okuduk, izledik. Ancak iş, okul ve hobilerimiz için iletişim aracı olarak kullandığımız minik cihazların tuhaf ve karanlık bir yanı daha ortaya çıktı. Serçe parmağının fotoğrafını çekip sosyal medyada paylaşan pek çok kişiye kötü haber ise işin uzmanından geldi: "Bu hasarın geri dönüşü yok"
20.02.2024 Genel Sağlık
'Yok artık' dedirten son vasiyet! Bir mezar taşı da beyni de olmayacak
'Yok artık' dedirten son vasiyet! Bir mezar taşı da beyni de olmayacak Çinli akademisyen, tam 14 yıl önce bugün bile oldukça büyük tepki çeken son dileğini açıkladı. Beyninin dondurulup 300 ya da 500 yıl sonra çıkarılmasını isteyen akademisyenin dünyayı ayağa kaldıran bu isteğinin altında yatan sebep ise pek çok şeyi değiştirebilir!
20.02.2024 Yaşam
Sanatın acı günü
Sanatın acı günü Türk edebiyatının iki önemli ismi Füruzan ve Yılmaz Karakoyunlu’nun vefat haberleri sanatseverleri yasa boğdu. Füruzan, öykülerinde kadınların yaşadığı haksızlıklara tercüman oldu, hemcinslerinin sesini duyurdu. Karakoyunlu; “Salkım Hanımın Taneleri”, “Güz Sancısı”, “Yorgun Mayıs Kısrakları” gibi yakın tarihi anlatan eserlerle edebiyatta iz bıraktı.
12.02.2024 Kültür Sanat
Nükhet Duru: Beni etkileyen çok görüntü oldu
Nükhet Duru: Beni etkileyen çok görüntü oldu Nükhet Duru önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Amerikan Hastanesi'ne giderken karşısında basın mensuplarını gören sanatçı şaşkınlığını gizleyemedi. Duru, herkesi yasa boğan 6 Şubat depremleriyle ilgili duygularını da dile getirdi.
8.02.2024 Cadde
Dünya bile 'Ajda'nın peşindeydi! Tiryakisi olmasa bugün bu bardak yoktu
Dünya bile 'Ajda'nın peşindeydi! Tiryakisi olmasa bugün bu bardak yoktu Her gün çay içtiğiniz ince belli büyük çay bardaklarının hikâyesini daha önce duydunuz mu? Tasarımcısının, isim anasının adını alan bardaklar için fazla uzağa gitmeye de gerek yok. İşte Süperstar'ın Beykoz Korusu'ndaki yürüyüşüyle başlayarak dünyada bile adından söz ettiren 'Ajda'nın ardındaki gerçek.
8.02.2024 Yaşam
T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: T Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: T Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adaylarının üzerine düşündüğü konulardan birisi de isimler. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına verecekleri isimlerin en güzel ve en eşsiz olmasını istiyor. Bu yüzden derin ve uzun soluk bir araştırma sürecine giriyorlar. İsimlerin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları üzerinde düşünüyorlar. Bu dönemde karar vermekte zorlanan aileler yakınlarından fikir alıyor. Anne ve baba adayları çocuklarına verecekleri ismin keşfedilmemiş, duyulmamış, modern çağa uygun, popüler ve anlamlı olmalarına özen gösteriyor. T harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
D ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: D Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
D ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: D Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen ailelerin en keyifli anlarından birisi de çocuklarına uygun ismi bulma dönemidir. Evlatlarına kucaklarına almak için gün sayan aileler isim bulma telaşına girer. Erkek çocuk bekleyen anne ve baba adayları çocuklarına en güzel ismi vermek isterler. Bunun için çiftler isimler konusunda derin bir inceleme ve araştırma yaparlar. Aileler bebeklerine duyulmamış, keşfedilmemiş, nadir bulunan, popüler ve modern çağa uygun isim vermeyi tercih ederler. D harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “D ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Nükhet Duru'nun iki büyük pişmanlığı! 'Kendimi duvardan duvara vurdum'
Nükhet Duru'nun iki büyük pişmanlığı! 'Kendimi duvardan duvara vurdum' Nükhet Duru, katıldığı yılbaşı özel programında samimi açıklamalarda bulundu. Usta sanatçı, Türk pop müziğine damga vuran 'Ele Güne Karşı' ve 'Beni Yak Kendini Yak' şarkılarını nasıl kaçırdığını anlattı.
4.01.2024 Cadde
Bebek İsimleri 2024: Kız ve Erkek Bebeklere Verebileceğiniz Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Kız ve Erkek Bebeklere Verebileceğiniz Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
2.01.2024 Bebek
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri Tablet, cep telefonları ve bilgisayarlar iş ve özel yaşamın dışında oyun oynamak için de kullanılıyor. Popüler oyunlar arasında yer alan PUBG, Valorant, CS GO tarzı oyunlar için klan isimleri ve oyun nickleri büyük önem taşıyor. Klan isimlerinin bu denli önem arz etmesinin nedenleri arasında oyuncunun klanına olan bağlılığını simgeliyor. Klan isimleri seçerken bu yüzden dikkat edilmesi gerekiyor. Oyun oynarken klanlara şekilli, Türkçe, İngilizce ve kısa isimler verme imkanı bulunuyor. Takım arkadaşlarınızla birlikte seçebileceğiniz bu klan isimleri oyunda akılda kalıcı olmanızı da sağlıyor. En iyi, Türkçe, İngilizce, şekilli, kısa klan ve takım isimleri için “Klan İsimleri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Burak Dakak hastaneye kaldırıldı
Burak Dakak hastaneye kaldırıldı Demet Akbağ ve Salih Bademci ile 'Aydınlıkevler' oyunununda rol alan Burak Dakak, sahnede yaşadığı kaza nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Oyun, yaşanan kaza nedeniyle yarım kaldı.
11.12.2023 Cadde
'Sezen Aksu konserindeki bu çocuk büyüdü!'
'Sezen Aksu konserindeki bu çocuk büyüdü!' Usta sanatçı Erol Evgin'in kendisi gibi müzisyen olan oğlu Murat Evgin, yıllar önce 'Minik Serçe' lakaplı şarkıcı Sezen Aksu ile ile çekilen fotoğrafını sosyal medyada takipçileriyle paylaştı.
25.11.2023 Cadde
Çağdaş Atan: "Saha içinde vermemiz gereken reaksiyonu verdik"
Çağdaş Atan: "Saha içinde vermemiz gereken reaksiyonu verdik" RAMS Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, 3-3 beraberlikle tamamladıkları MKE Ankaragücü maçı ile ilgili, "Biz en sonunda saha içinde vermesi gereken reaksiyonu verdik. Üzerine temel inşa edip bir an önce durumdan kurtulup ilk 10’a yaklaşmak istiyoruz" dedi.
5.11.2023 Futbol
Çağdaş Atan: İlk 10'a yaklaşmak istiyoruz!
Çağdaş Atan: İlk 10'a yaklaşmak istiyoruz! Trendyol Süper Lig'in 11'inci haftasında Ankaragücü ile 3-3 berabere kalan Başakşehir'de teknik direktör Çağdaş Atan değerlendirmelerde bulundu.
5.11.2023 Basaksehir
19’uncu yüzyıldan Cumhuriyet kentine
19’uncu yüzyıldan Cumhuriyet kentine Oturum başkanlığını İzmir Katip Çelebi Üniversitesi SBBF Türk-İslam Arkeolojisi Bölümü Öğretim Üyesi, Smyrna Antik Kenti Kazı Başkanı Prof. Dr. Akın Ersoy’un yaptığı panele İzmir Katip Çelebi Üniversitesi SBBF Türk-İslam Arkeolojisi Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Harun Ürer, Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Şakir Çakmak, Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sevinç Gök ve Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi Dr.Öğretim Üyesi Erkan Serçe konuşmacı olarak katıldı.
4.11.2023 Ege
Fenerbahçe'de sakatlık depremi! 'Ameliyat olursa 3 ay, olmazsa 6-8 hafta sonra dönecek'
Fenerbahçe'de sakatlık depremi! 'Ameliyat olursa 3 ay, olmazsa 6-8 hafta sonra dönecek' Süper Lig'de 10'da 10 yapan ve liderlik koltuğunu koruyan sarı-lacivertli ekipte savunma bölgesindeki sakatlıklar can sıkmaya başladı. Cüneyt Kaşeler Skorer TV'de sakatlıkları bulunan Becao, Djiku, Serdar Aziz ve Fred'in son durumu ile ilgili önemli bilgiler verdi.
31.10.2023 Fenerbahçe
Her yıl 2 numaraya kadar büyüyor! Bebeklerde ayakkabı seçimi nasıl olmalı?
Her yıl 2 numaraya kadar büyüyor! Bebeklerde ayakkabı seçimi nasıl olmalı? Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Saltuk Buğra Böke, bebeklerde ayakkabı kullanımı hakkında açıklamalarda bulundu.
17.10.2023 Genel Sağlık
Balın sahte olduğunu düşünüyorsanız bu yöntemi  deneyin! Gerçek ve sahte bal hemen belli oluyor
Balın sahte olduğunu düşünüyorsanız bu yöntemi deneyin! Gerçek ve sahte bal hemen belli oluyor Faydaları saymakla bitmeyen balın üretimi konusunda bazı hileler çıktı. Hiçbir zararlı besin içermeyen gerçek bal ile sahte balı ayırt etmek ise çok basit. Balın sahte olduğunu düşünüyorsanız bu yöntemi hemen deneyin. Gerçek ve sahte bal hemen belli oluyor…
16.10.2023 Püf Noktası
Sarımsaklı köfte nasıl yapılır? Masterchef'te yapılıyor! Sarımsaklı köfte tarifi ve malzemeleri...
Sarımsaklı köfte nasıl yapılır? Masterchef'te yapılıyor! Sarımsaklı köfte tarifi ve malzemeleri... Sarımsaklı köfte Adana yöresinin sevilen yemekleri arasında bulunuyor. Masterchef'te bu akşam Akdeniz mutfağından yemekler hazırlanıyor. O yemeklerden biri ise sarımsaklı köfte oldu. Peki sarımsaklı köfte nasıl yapılır? İşte sarımsaklı köfte malzemeleri ve tarifi...
12.10.2023 Bilgi Rehberi
Kız arkadaşıyla 2 veterinere dehşeti yaşattı! Kalp krizi geçiren öğrenciden haber var
Kız arkadaşıyla 2 veterinere dehşeti yaşattı! Kalp krizi geçiren öğrenciden haber var Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’ne bağlı Hayvan Hastanesi'nde 2 veteriner hekim ve 3 stajyer öğrenciye yapılan saldırı Veteriner Fakültesi Dekanlığı tarafından kınandı. Olay sırasında kalp krizi geçiren öğrencinin haber geldi.
9.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Serçe ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.