Sergey Brin

Sergey Brin

Son dakika Sergey Brin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sergey Brin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sergey Brin haber sayfamızda...

Sergey Brin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 184 sergey brin haberi bulunmuştur.
Yatırımcı arkadaşı 'Sat' deyince yaptı! Bill Gates artık ilk 5'e giremiyor
Yatırımcı arkadaşı 'Sat' deyince yaptı! Bill Gates artık ilk 5'e giremiyor Dünyanın en zengin insanları listesine baktığımızda pek çok tanıdık isimle karşılaşabiliyoruz. Ancak bu listede yine de ters giden bir şeyler olduğunu, aslında dünyanın en zengin insanlarının bu kişiler olmadığını iddia edenler dahi var. Peki, Bill Gates aldığı bir tavsiye yüzünden en zengin olma şansını nasıl kaçırdı?
14.02.2024 Yaşam
25’inci yılda ‘acılı’ pasta!
25’inci yılda ‘acılı’ pasta! Eskiden ansiklopedi vardı, 25 yıldır ise Google var! Bu ay 25’inci doğum gününü kutlayan Google teknolojisiyle dünyayı değiştirdi. Ancak bu başarı, şirketin yapay zekâ rekabetinde geri kaldığı eleştirisiyle gölgelendi.
10.09.2023 Dünya
Google'ın Merkez Binası Nerededir? Google Merkez Binası Hangi Ülkede?
Google'ın Merkez Binası Nerededir? Google Merkez Binası Hangi Ülkede? Hiç şüphesiz dünyanın en büyük ara motoru ve en çok ziyaretçi alan sitesi Google’dır. Arama motoru devinin dünya çapında çalışanı ve binası bulunur. Kuruluşundan bu yana ilk olması nedeniyle büyümesine ivme katan Google’ın arama motoru dışında yeni ürünler ve hizmet geliştirmesine olanak sağladı. Zamanında iki doktora öğrencisi tarafından kurulan Google’ın ABD dahil pek çok ülkede binası bulunur. Google merkez binası hangi ülkede? “Google'ın Merkez Binası Nerededir?” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.08.2023 Teknoloji
Dünyayı ele geçiren adam!
Dünyayı ele geçiren adam! En son Twitter’ın sahibi olan Elon Musk’ın farklı sektörlerde dünyayı parmağında oynatacak güce sahip olması neler getirebilir? Kafasına estiği gibi hareket eden, savaşa tesir edecek güce sahip Musk, dünya için nasıl bir tehdit oluşturuyor? İşte asıl soru bu!
13.11.2022 Dünya
Errol Musk'tan oğlu Elon Musk ile ilgili dikkat çeken açıklamalar
Errol Musk'tan oğlu Elon Musk ile ilgili dikkat çeken açıklamalar Sık sık özel hayatıyla konuşulan dünyanın en zengin iş insanı Elon Musk'ın babası Errol Musk, geçtiğimiz haftalarda üvey kızından ikinci çocuk sahibi olmasıyla gündeme gelmişti. Ardından bir şirketin spermlerini bağışlamasını istediğini dile getiren Errol Musk, son olarak katıldığı bir radyo programındaki acıkmalarıyla gündeme geldi. Oğluna kilo vermesine yardımcı olmak için bir ilaç önerdiğini belirten Musk, "Elon ile gurur duyuyor musunuz" sorusuna ise dikkat çeken bir yanıt verdi. İşte detaylar...
2.08.2022 Cadde
Silikon Vadisi'nin kirli yüzü: Striptiz kulüplerine şirket gezileri, açık evlilikler, sapkın partiler...
Silikon Vadisi'nin kirli yüzü: Striptiz kulüplerine şirket gezileri, açık evlilikler, sapkın partiler... Elon Musk'ın iş adamının karısıyla yaşadığı iddia edilen yasak ilişki, hoş olmayan bir dünyaya açılan bir kapıyı araladı. Silikon Vadisi'nde normal ahlak anlayışı, yalnızca "sıradan ölümlüler" için; teknoloji milyarderleri içinse geçerli değil. Eski Silikon Vadisi çalışanının yakın tarihli anıları, endüstri içerisindeki kötü niyetli ve toksik cinsiyetçiliği ortaya çıkardı.
26.07.2022 Dünya
Elon Musk dostunun eşiyle aşk yaşamış
Elon Musk dostunun eşiyle aşk yaşamış Teknoloji devi Google’ın kurucu ortağı Sergey Brin’in Ocak ayında boşanma davası açtığı eşi Nicole Shanahan’ın kendisini en yakın arkadaşlarından olan Tesla’nın CEO’su Elon Musk ile aldattığı iddia edildi. 
26.07.2022 Dünya
'Elon Musk, Google'ın kurucularından Sergey Brin'in eşiyle ilişki yaşadı' iddiası!
'Elon Musk, Google'ın kurucularından Sergey Brin'in eşiyle ilişki yaşadı' iddiası! Sık sık özel hayatıyla konuşulan dünyanın en zengin iş insanı Elon Musk, arkadaşı ve Google'ın kurucu otaklarından Sergey Brin'in eşi Nicole Shanahan ile ilişki yaşadığı iddialarıyla gündeme geldi. İkiliye yakın kaynaklar, yaşananları Wall Street Journal'a anlatırken; basında ve sosyal medyada büyük yankı uyandıran iddialar sonrası Musk'tan açıklama geldi. İşte detaylar...
26.07.2022 Cadde
Google’un kurucusu ‘gizlice’ boşanıyor
Google’un kurucusu ‘gizlice’ boşanıyor Google’ın kurucu ortağı ve dünyanın en zengin 7’nci kişisi olan Sergey Brin’in eşine boşanma davası açtığı ortaya çıktı.
19.06.2022 Dünya
Dünyanın en zengin 10 insanı 2021'de servetlerini ikiye katladılar
Dünyanın en zengin 10 insanı 2021'de servetlerini ikiye katladılar Oxfam tarafından yayınlanan rapora göre dünyanın en zengin 10 insanı COVID-19 salgını döneminde servetlerini ikiye katladılar.
17.01.2022 Ekonomi
Google 23 yaşında doodle oldu! Google ne zaman, kim tarafından kuruldu?
Google 23 yaşında doodle oldu! Google ne zaman, kim tarafından kuruldu? Dev arama motoru Google 23 yaşında! Doğum gününü özel bir doodle ile kutlayan Google, ilk olarak Stanford Üniversitesi'nde doktora öğrencileri Larry Page ve Sergey Brin'in bir projeleri ile ortaya çıkmış oldu. Dünyanın en çok tercih edilen arama motorunun şu anki alan adı 15 Eylül 1997'de etkinleştirdi. İşte, 27 Eylül Google doğum günü doodle'ı...
27.09.2021 Gündem
Google medyayı nasıl dönüştürdü?
Google medyayı nasıl dönüştürdü? Gelişen iletişim teknolojileriyle birlikte yeni dünya düzeninin odağı internet oldu. İnternetin yaygınlaşması, kullanıcıların farklı mecralarda ürettikleri bilgilerin tek bir noktada toplanmasını ve algoritmalar aracılığıyla ayrıştırılarak anlamlı bilgilere ulaşılmasını sağlamakta. Bu tarz üretim biçimlerine ve algoritmalara sahip olan şirketler öne çıkıyor. Google da bu şirketlerden biri. Gelin hep birlikte Google’ın ekonomi politiğine ve medyayı değiştirme gücüne Molatik olalım...
16.03.2021 Teknoloji
Google Ne Demek? Google'ın Açılımı, Kuruluşu Ve Kurucuları Hakkında Bilgiler
Google Ne Demek? Google'ın Açılımı, Kuruluşu Ve Kurucuları Hakkında Bilgiler 4 Eylül 1998 tarihinde Kaliforniya eyaletinde kurulan Google, dünya genelinde en çok kullanılan arama motorudur. Hakkında araştırma yapılmak istenen konular, bu arama motoruna yazılarak bilgi edinilebilir. Google'da sıralanan içerikler ve internet siteleri popülariteye göre listelenmektedir. Google ne demek ve Google'ın kurucusu kimdir? İnternet kullanıcılarının merak ettiği konuları detaylı bir şekilde derledik.
12.02.2021 Eğitim
Dünyanın en zengin 10 kişisinden 7'si teknoloji işi yapıyor
Dünyanın en zengin 10 kişisinden 7'si teknoloji işi yapıyor Bloomberg Billionaires Index verilerine göre, dünyanın en zengin 500 insanın yer aldığı listenin ilk 10 sırasındaki iş adamlarının 7'si teknoloji merkezli işler yapıyor.
28.11.2020 Teknoloji
Google kaç yaşında? Google'dan sürpriz doğum günü doodle!
Google kaç yaşında? Google'dan sürpriz doğum günü doodle! Google, 22. doğum gününü kutluyor. Dünyaca ünlü arama motoru olan ve önemli günleri birbirinden renkli doodle araçlarıyla kullanıcılarıyla paylaşan Google'ın bugünkü sürprizi 'Google'ın doğum günü' oldu. Google'ın hareketli doodle'ı kullanıcıları şaşırttı...
27.09.2020 Gündem
Google Chrome nedir?
Google Chrome nedir? Teknolojinin hayatımıza soktuğu en önemli unsurlardan birisi de internet tarayıcılarıdır. Haliyle birkaç internet tarayıcısı da hayatımızın bir unsuru oldu. Onlardan birisi de Google Chrome’dur. Oldukça fazla sayıda kullanıcı olan Google Chrome’a dair bilgiler öğrenenleri şaşırtıyor. Peki, Google Chrome nedir? Cevabı Molatik’te…
17.10.2020 Teknoloji
Dünyanın en değerli şirketleri belli oldu!
Dünyanın en değerli şirketleri belli oldu! "2019`da Piyasa Değerine Göre En Büyük 100 Şirket" raporuna göre en değerli 10 şirketten 7`sini dijital teknoloji üzerine yoğunlaşan şirketler oluşturuyor.
21.01.2020 Ekonomi
Google'ın yeni CEO'sunun yıllık maaşı 2 milyon dolar! 90 milyon dolarlık performans hissesi de alabilecek...
Google'ın yeni CEO'sunun yıllık maaşı 2 milyon dolar! 90 milyon dolarlık performans hissesi de alabilecek... Geçtiğimiz günlerde Alphabet CEO'luğuna da getirilen dünyanın en çok kullanılan arama motoru Google’ın 47 yaşındaki Hindistan asıllı CEO’su Sundar Pichai'nin maaşı yıllık 2 milyon dolar olarak açıklandı. ABD basını Pichai'nin çıplak 2 milyon dolar maaşını performans hedefleriyle 50-60 katına kadar çıkarabileceğini yazdı.
23.12.2019 Ekonomi
Google'da yuvadan uçma vakti
Google'da yuvadan uçma vakti Google’ın kurucuları Sergey Brin ve Larry Page, çatı şirketi Alphabet’te yöneticiliği bıraktı. Page ve Brin, Google’ı 21 yıl önce kurduklarını belirterek, “Eğer bir insan olsaydı, yuvadan ayrılma zamanı gelmiş olacaktı” dedi
5.12.2019 Ekonomi
Google'ın kurucuları şirket yönetimini devretti
Google'ın kurucuları şirket yönetimini devretti ABD merkezli internet devi Google'ın kurucuları Sergey Brin ve Larry Page, çatı şirketi Alphabet'teki yöneticilik görevlerinden ayrıldı.
4.12.2019 Ekonomi
Google  bu kez kendisi için hazırladı! Google'ın 21. yaş günü için özel Doodle'ı
Google bu kez kendisi için hazırladı! Google'ın 21. yaş günü için özel Doodle'ı Google yeni yaş günü için özel tasarım Doodle hazırladı. Özel günleri ve tarihleri ana sayfasına taşıyan Google bugünkü sayfasını kendi yaş günü için tasarladı. Bugün Google'ın 21. doğum günü...
27.09.2019 Gündem
Sıfır egoyla yaşayan hayran olunası 8 ünlü
Sıfır egoyla yaşayan hayran olunası 8 ünlü Dünyadaki tüm zenginler ve ünlüler, lükse düşkün değil. Minimal yaşayan, davranışlarıyla çevresindekilere ilham veren pek çok örnek de var. Sonuçta para ve statü her şey demek değil… Umarız bu liste, bazı Türk ünlülerine de örnek olur :))
15.10.2018 Ünlüler
ABD'nin en zengin ismi serveti 160 milyar dolara ulaşan Jeff Bezos oldu
ABD'nin en zengin ismi serveti 160 milyar dolara ulaşan Jeff Bezos oldu Amazon'un kurucusu ve Üst Yöneticisi (CEO) Jeff Bezos,  160 milyar dolarlık servetiyle Forbes'un ABD'nin en zenginleri listesinde ilk  sırada yer aldı.
4.10.2018 Ekonomi
Google ile geçen 20 yıl
Google ile geçen 20 yıl Arama motoru devi Google, 20'nci yaş gününü kutluyor. Bunun şerefine, geçen 20 yılda katettiği mesafeyi, kurduğu 20years.withgoogle.com sitesi ile internet kullanıcılarına anlatıyor.
24.10.2018 Teknoloji
Google'ın 20. yaş günü bakın nasıl Doodle oldu! Google'ın 20. yaşı...
Google'ın 20. yaş günü bakın nasıl Doodle oldu! Google'ın 20. yaşı... Google'ın 20. yaş günü Doodle oldu. Dünyaca ünlü teknoloji devi Google 20 yaşında! Google, 20. yaşını kullanıcılarına sunduğu özel bir Doodle ile kutladı...
27.09.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sergey Brin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.