Sergey Skripal

Sergey Skripal

Son dakika Sergey Skripal haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sergey Skripal gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sergey Skripal haber sayfamızda...

Sergey Skripal

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 160 sergey skripal haberi bulunmuştur.
Putin muhaliflerinin çözülemeyen şüpheli ölümleri
Putin muhaliflerinin çözülemeyen şüpheli ölümleri Rusya’da kaldığı cezaevinde hayatını kaybeden Aleksey Navalni, son yıllarda hayatını kaybeden Rus muhaliflerden yalnızca biri.
20.02.2024 Dünya
Putin’le dans etmişti atlarıyla Rusya’ya taşındı
Putin’le dans etmişti atlarıyla Rusya’ya taşındı  Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile 2018 yılındaki düğününde dans etmesiyle ünlenen Avusturya eski dışişleri bakanı Karin Kneissl, bir Rus askeri uçağıyla taşınan midillileriyle birlikte St. Petersburg’a taşındı.
15.09.2023 Dünya
Putin’in aniden ölen düşmanları! Listeye yeni bir isim daha eklendi
Putin’in aniden ölen düşmanları! Listeye yeni bir isim daha eklendi Rus paralı asker grubu Wagner’in lideri Yevgeni Prigojin'in, yolcu listesinde yer aldığı özel bir jetin Moskova yakınlarında düşmesi sonucu öldüğüne inanılıyor.
24.08.2023 Dünya
NATO’dakilerin gözünü pırlantayla kamaştırdı!
NATO’dakilerin gözünü pırlantayla kamaştırdı! Bir Rus ajanın, İtalya’nın Napoli kentinde, Hollywood filmlerini aratmayacak sosyetik bir hayat kurarak, NATO Karargâhı’ndaki görevlilerle yakınlaştığı ortaya çıktı.
28.08.2022 Dünya
AB, kimyasal silah kullanımına yönelik yaptırımları uzattı
AB, kimyasal silah kullanımına yönelik yaptırımları uzattı Avrupa Birliği (AB), kimyasal silahların kullanımı ve yayılmasına yönelik yaptırımlarını bir yıl daha uzatma kararı aldı.
11.10.2021 Dünya
‘Binlerce kişiyi öldürebilirdi!’
‘Binlerce kişiyi öldürebilirdi!’ Eski Rus ajanı Skripal’in İngiltere’de zehirlenmesiyle ilgili yeni detaylara ulaşıldı. Saldırıda kullanılan ve bir parfüm şişesine gizlenen ‘Noviçok’ miktarının binlerce kişiyi öldürebilecek kadar çok olduğu ortaya çıktı.
22.09.2021 Dünya
İngiltere'deki kimyasal saldırıda bir Rus ajanının daha kimliği tespit edildi
İngiltere'deki kimyasal saldırıda bir Rus ajanının daha kimliği tespit edildi İngiltere'de 2018 yılında eski Rus ajanın zehirlenmesi olayında üçüncü bir Rus casusun kimliği belirlendi.
21.09.2021 Dünya
Çekya-Rusya arasında 'diplomat krizi' sürüyor
Çekya-Rusya arasında 'diplomat krizi' sürüyor Çekya'da hükümetin, ülkede 2014'te meydana gelen bir patlamayla bağlantısı olduğu gerekçesiyle 18 Rus diplomatı sınır dışı etme kararı sonrasında Rusya'nın da 20 Çek diplomatı "istenmeyen kişi" ilan etmesi, iki ülke ilişkilerini temelden sarsan son yılların en derin krizinin yaşanmasına yol açtı.
3.05.2021 Dünya
Çek polisi Skripal'i zehirlemekle suçlanan Rusların ismini kullanan iki kişiyi arıyor
Çek polisi Skripal'i zehirlemekle suçlanan Rusların ismini kullanan iki kişiyi arıyor Çek Cumhuriyeti'nde polis, 2018'de Birleşik Krallık'taki Sergey Skripal'in zehirlediğinden şüphelenilen iki Rus askeri istihbarat üyesiyle aynı takma isimleri kullanan iki adamı 2014'teki bir patlamayla bağlantılı olarak arıyor.
18.04.2021 Dünya
Son dakika: AB'den Navalnıy hamlesi! Rusya'ya yaptırım kararı alındı
Son dakika: AB'den Navalnıy hamlesi! Rusya'ya yaptırım kararı alındı AB ülkelerinin dışişleri bakanları, Rus muhalif Navalnıy'ın tutuklanması nedeniyle Rusya'ya yeni yaptırımlar uygulanmasını kararlaştırdı. Bu yaptırım haricinde hali hazırda AB'nin Rusya'ya uyguladığı bir dizi yaptırım bulunuyor.
22.02.2021 Dünya
AB’den Rusya’ya yeni yaptırımlar yolda
AB’den Rusya’ya yeni yaptırımlar yolda Avrupa Birliği, Rusya’ya yönelik yaptırımlarını genişletmeye hazırlanıyor. Muhalif siyasetçi Navalni’nin hapis cezasının onanmasının ardından AB dışişleri bakanları pazartesi günü yeni yaptırımları tartışacak.
21.02.2021 Dünya
Rus muhalif ‘zehirlendi’
Rus muhalif ‘zehirlendi’ Rusya’da Putin karşıtı muhalefetin en öne çıkan ismi olan Aleksey Navalni’nin zehirlendiği ve acil olarak hastaneye kaldırıldığı açıklandı. Navalni’nin ekibi, ünlü muhalifin çayına zehir karıştırıldığını öne sürüyor.
21.08.2020 Dünya
Son dakika haberleri: Rusya o iddiayı yalanladı! Suikast...
Son dakika haberleri: Rusya o iddiayı yalanladı! Suikast... Son dakika haberine göre, Rusya, 'ABD ve NATO askerlerine suikast için Taliban'a ödül verildiği' iddiasını yalanladı.
28.06.2020 Dünya
'10 numara' açıkladı! Johnson ve Putin'den Berlin'de kritik görüşme
'10 numara' açıkladı! Johnson ve Putin'den Berlin'de kritik görüşme İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Berlin'de bir araya geldi.
19.01.2020 Dünya
ABD'den Rusya'ya 'Skripal' yaptırımları
ABD'den Rusya'ya 'Skripal' yaptırımları ABD, İngiltere'de geçen yıl çifte ajan Sergey Skripal'in zehirlenmesinden sorumlu tutulan Rusya'ya yeni yaptırımlar getirdi.
2.08.2019 Dünya
İngiltere'den Rusya'ya normalleşme şartı
İngiltere'den Rusya'ya normalleşme şartı Rus lider Putin'le görüşen Başbakan May, Moskova İngiltere ve müttefiklerini tehdit eden sorumsuz ve istikrarı bozucu faaliyetlerini durdurana kadar iki ülke arasındaki ilişkilerin normalleşemeyeceğini iletti.
28.06.2019 Dünya
May'den Putin'le görüşme öncesi sert mesaj
May'den Putin'le görüşme öncesi sert mesaj Çifte ajan Skripal'in suikastçilerine vurgu yapan İngiltere Başbakanı, "Bu iki kişi için Avrupa tutuklama emri çıkarıldı ve Rusya’nın dışına adım atmaları halinde adalet önüne çıkarılmaları için her türlü gayreti göstereceğiz. Rusya dünya çapında istikrarı bozucu davranışlarına bir son vermeli. Buna dezenformasyon ve siber saldırılar da dahildir" dedi.
28.06.2019 Dünya
Rusya 'Skripal' olayında İngiltere'yi suçluyor
Rusya 'Skripal' olayında İngiltere'yi suçluyor Rusya Dışişleri Bakanlığı, İngiltere'nin Avrupa  Birliği'nden (AB) çıkış sürecinde yaşadığı sorunları, çifte ajan Sergey  Skripal'in zehirlenmesi olayıyla örtmeye çalıştığını ileri sürdü.
4.03.2019 Dünya
İngiltere'nin en eski katedraline Rus bayrağı asıldı, kriz çıktı
İngiltere'nin en eski katedraline Rus bayrağı asıldı, kriz çıktı Rus ajan Skripal'in zehirlendiği Salisbury kentindeki katedralde dalgalanan bayrak, İngiltere'de depreme yol açtı. Moskova yönetimi, olayın kendileriyle ilgisi olmadığını savunuyor.
18.02.2019 Dünya
İngiltere'nin en eski katedraline Rus bayrağı asıldı, kriz çıktı
İngiltere'nin en eski katedraline Rus bayrağı asıldı, kriz çıktı Rus ajan Skripal'in zehirlendiği Salisbury kentindeki katedralde dalgalanan bayrak, İngiltere'de depreme yol açtı. Moskova yönetimi, olayın kendileriyle ilgisi olmadığını savunuyor.
18.02.2019 Dünya
Son dakika: Dünyayı sarsan zehirlenme olayında bomba iddia!
Son dakika: Dünyayı sarsan zehirlenme olayında bomba iddia! Çifte ajan Sergey Skripal'in zehirlenmesi olayına karışan üçüncü kişi olduğu  ileri sürülen Rus askeri istihbarat görevlisinin adı açıklandı.
15.02.2019 Dünya
Ve ismi açıklandı! Rus askeri istihbarat...
Ve ismi açıklandı! Rus askeri istihbarat... Çifte ajan Sergey Skripal'in zehirlenmesi olayına  karışan üçüncü kişi olduğu iddia edilen Rus askeri istihbarat görevlisinin adı  açıklandı.
14.02.2019 Dünya
AB'den Suriye ve Rus yetkililere kimyasal silah yaptırımı
AB'den Suriye ve Rus yetkililere kimyasal silah yaptırımı Avrupa Birliği, Suriye Bilimsel Çalışma ve Araştırmalar Merkezi ile Rus Askeri İstihbarat Servisi yetkilileri dahil dokuz kişiyi yaptırım listesine aldı.
21.01.2019 Dünya
Dünyada yılın öne çıkan olayları: Kuzey ve Güney Kore buluştu
Dünyada yılın öne çıkan olayları: Kuzey ve Güney Kore buluştu 1 OCAK: İran’da bir önceki yılın son günlerinde başlayan rejim karşıtı gösterilerde binlerce kişi gözaltına alındı, yaklaşık 25 kişi hayatını kaybetti...
31.12.2018 Dünya
Çipras, Moskova'dan TürkAkım'ı istiyor
Çipras, Moskova'dan TürkAkım'ı istiyor Yunanistan ve Rusya arasında diplomat kriziyle gerilen ilişkilerin, iki ülke liderlerinin Moskova'da bir araya gelmesiyle yeni bir yola girmesi hedeflenirken Atina, TürkAkım projesinin Yunanistan üzerinden geçerek Avrupa'ya ulaştırılması talebini de masaya getirecek.
6.12.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sergey Skripal ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.