Sert Eleştiri

Sert Eleştiri

Son dakika sert eleştiri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sert eleştiri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sert eleştiri haber sayfamızda...

Sert Eleştiri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.445 sert eleştiri haberi bulunmuştur.
Vincent Aboubakar çıkarması! Fransa'dan 3 takım peşinde
Vincent Aboubakar çıkarması! Fransa'dan 3 takım peşinde Beşiktaş'tan sezon sonunda ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Vincent Aboubakar ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Kamerunlu santrfora, Fransa'dan 3 takımın ilgi gösterdiği öğrenildi.
1.04.2024 Beşiktaş
Trabzonspor'a 35'lik stoper! Son karar Abdullah Avcı'nın
Trabzonspor'a 35'lik stoper! Son karar Abdullah Avcı'nın Trabzonspor'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmaylara sürpriz bir öneride bulunulduğu ortaya çıktı. Bordo-mavililerde 35'lik yıldızla ilgili son kararı Abdullah Avcı'nın verileceği aktarıldı.
1.04.2024 Trabzonspor
ÖZEL | Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası PFDK'ya sevk edilen isimleri kaç maç ceza bekliyor?
ÖZEL | Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası PFDK'ya sevk edilen isimleri kaç maç ceza bekliyor? Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası PDFK sevkleri açıklandı. Bordo-mavili takımdan Egemen Korkmaz, sarı-lacivertli ekipten Osayi Samuel, Oosterwolde, İrfan Can Eğribayat Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Sevk yapılan isimleri kaç maç ceza bekliyor? İşte detaylar...
1.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe yönetimi, Olağanüstü Genel Kurul öncesi futbolcularla görüştü! İşte konuşulanlar
Fenerbahçe yönetimi, Olağanüstü Genel Kurul öncesi futbolcularla görüştü! İşte konuşulanlar Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç ve yönetim kurulu, yarın düzenlenecek olan Olağanüstü Genel Kurul öncesi futbolcularla görüşme gerçekleştirdi. Toplantının detaylarını Fenerbahçe resmi internet sitesinden paylaştı.
1.04.2024 Fenerbahçe
Yunanistan'da Fatih Terim'e sert eleştiri: Anlaşılmaz karar!
Yunanistan'da Fatih Terim'e sert eleştiri: Anlaşılmaz karar! Yunanistan Şampiyonluk Turu karşılaşmasında Panathinaikos, PAOK'a 3-2 kaybetti ve şampiyonluk yolunda büyük bir yara aldı. Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim maçın ardından hakem hakkında çok sert açıklamalarda bulunurken Yunan medyası tecrübeli teknik adamı eleştirdi.
1.04.2024 Dünyadan Futbol
Lionel Messi'den Dünya Kupası itirafı! 'Şampiyon olmasaydık' dedi ve açıkladı
Lionel Messi'den Dünya Kupası itirafı! 'Şampiyon olmasaydık' dedi ve açıkladı Inter Miami'de oynayan Lionel Messi, hem Arjantin Milli Takımı hem de Barcelona'dan ayrılışıyla ilgili gündem olacak açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Futbol
ÖZEL | Yılmaz Vural, Milli Takım'daki Semih Kılıçsoy krizini yorumladı! 'Eğer dediyse bir daha gelmesin'
ÖZEL | Yılmaz Vural, Milli Takım'daki Semih Kılıçsoy krizini yorumladı! 'Eğer dediyse bir daha gelmesin' A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Avusturya'ya 6-1 kaybetti. Ağır yenilgi sonrası Yılmaz Vural Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Karşılaşmayı değerlendiren tecrübeli teknik adam, Semih Kılıçsoy krizine de değindi.
27.03.2024 Milli Takım
İbrahim Üzülmez'den çok konuşulacak sözler: Fenerbahçe'nin ligden çekilmesi...
İbrahim Üzülmez'den çok konuşulacak sözler: Fenerbahçe'nin ligden çekilmesi... Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Fenerbahçe maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Öte yandan Beşiktaş gündemini değerlendiren Üzülmez, Necip Uysal ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.
27.03.2024 Pendikspor
Marsilya, Fenerbahçeli yıldız için kesenin ağzını açtı
Marsilya, Fenerbahçeli yıldız için kesenin ağzını açtı Süper Lig'de zirve takibini sürdüren Fenerbahçe bir yandan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'na odaklanırken bir yandan gelecek sezonun transfer çalışmaları sürüyor. Fransız devi, sarı-lacivertli yıldız için kesenin ağzını açtı.
27.03.2024 Fenerbahçe
Son dakika: Bursa'da 3.5 büyüklüğünde deprem
Son dakika: Bursa'da 3.5 büyüklüğünde deprem Bursa'nın Osmangazi ilçesinde 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
27.03.2024 Gündem
Trabzonspor, Duje Caleta-Car ve John Lundstram için düğmeye bastı
Trabzonspor, Duje Caleta-Car ve John Lundstram için düğmeye bastı Trabzonspor'un, İngiliz ekibi Southampton'da oynayan Hırvat stoper Duje Caleta-Car ve İskoç takımı Rangres ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan orta saha oyuncusu John Lundstram için temaslarını hızlandırdığı iddia edildi.
27.03.2024 Trabzonspor
Nusr-Et'e saldıranlar yakalandı! Bakan Yerlikaya operasyonun detaylarını paylaştı
Nusr-Et'e saldıranlar yakalandı! Bakan Yerlikaya operasyonun detaylarını paylaştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Beşiktaş’taki “Nusr-Et” isimli iş yerine yönelik silahlı saldırı eylemine karşı düzenlenen operasyonun ayrıntılarını paylaştı.
27.03.2024 Gündem
Galatasaray'da Dayı'nın sezonu! Kerem Demirbay rekor peşinde
Galatasaray'da Dayı'nın sezonu! Kerem Demirbay rekor peşinde Galatasaray'a sezon başında transfer olan ve kısa sürede taraftarın sevgilisi haline gelen 'Dayı' lakaplı Kerem Demirbay rekor kırmak istiyor.
27.03.2024 Galatasaray
Alparslan Erdem, Fenerbahçe'nin gündemindeki oyuncuya kefil: Müthiş katkılar verebilir
Alparslan Erdem, Fenerbahçe'nin gündemindeki oyuncuya kefil: Müthiş katkılar verebilir Fenerbahçe yönetimi yeni sezon transfer çalışmaları için kolları sıvadı. Sarı-lacivertlilerin gündemine Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan geldi. Eski hocası Alparslan Erdem 23 yaşındaki oyuncu ile ilgili övgü dolu ifadeler kullandı.
27.03.2024 Fenerbahçe
Attila Gökçe'den 2 Nisan öncesi dikkat çeken çıkış: Galatasaray, 'Fenerbahçesiz ligi' kabul etmez
Attila Gökçe'den 2 Nisan öncesi dikkat çeken çıkış: Galatasaray, 'Fenerbahçesiz ligi' kabul etmez Fenerbahçe Kulübü 2 Nisan'da Olağanüstü Genel Kurul yapacak. Kurulda üyeler Başkan Ali Koç'a 'ligden çekilme yetkisi' vermeyi tartışacak. Milliyet Gazetesi yazarı Attila Gökçe, sarı-lacivertli takımın ligden çekilmesi halinde yaşanacakları sıraladı. İşte o yazı...
27.03.2024 Fenerbahçe
Eşi seviyor diye ekti, yaprağını bile kaynatıp içen var! '10 ağaçla başladık, 3 ülkeye satıyoruz'
Eşi seviyor diye ekti, yaprağını bile kaynatıp içen var! '10 ağaçla başladık, 3 ülkeye satıyoruz' Tayland’ı çok seviyor, sık sık ziyaret ediyordu. Bu sevgisi Tayland’da değil ama Türkiye’de onu hayatının aşkıyla buluşturdu. 2012 yılında Taylandlı Thipphawan ile tanışıp evlenen Mustafa Uysal, 2020 yılında Kovid-19 nedeniyle herkes gibi eve kapanmak zorunda kaldı. Ancak bu durum Mustafa ve eşine, hiç beklemedikleri kadar iyi bir boyuta ulaşan yeni bir iş kapısı oldu.
27.03.2024 Yaşam
Mehmet Özdilek'ten milli yıldıza sert eleştiri: Futbolu unutmuş gibi!
Mehmet Özdilek'ten milli yıldıza sert eleştiri: Futbolu unutmuş gibi! A Milli Takım, Ernst Happel'de Avusturya'ya 6-1 kaybetti. Spor yorumcusu Mehmet Özdilek milli yıldız için "Futbolu unutmuş gibi" ifadelerini kullandı.
27.03.2024 Milli Takım
Senad Ok'tan İsmail Kartal'a çok sert eleştiri: Takım helak oldu! Toplantı yapılacak
Senad Ok'tan İsmail Kartal'a çok sert eleştiri: Takım helak oldu! Toplantı yapılacak Türkiye Kupası'na çeyrek final aşamasında veda eden Fenerbahçe'de gözler Trendyol Süper Lig'in 28'inci haftasında oynanacak Atakaş Hatayspor maçına çevrildi. Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerdeki son gelişmeleri aktardı.
29.02.2024 Futbol
SON DAKİKA | Ankaragücü'nden TFF'ye Mert Hakan Yandaş başvurusu!
SON DAKİKA | Ankaragücü'nden TFF'ye Mert Hakan Yandaş başvurusu! MKE Ankaragücü, Fenerbahçe ile oynadıkları karşılaşmanın ardından Mert Hakan Yandaş'ın tribünlere yönelik hareketlerinden dolayı TFF'ye başvuru yapacağını açıkladı.
29.02.2024 Ankaragücü
Senad Ok'tan İsmail Kartal'a çok sert eleştiri: Takım helak oldu! Toplantı yapılacak
Senad Ok'tan İsmail Kartal'a çok sert eleştiri: Takım helak oldu! Toplantı yapılacak Türkiye Kupası'na çeyrek final aşamasında veda eden Fenerbahçe'de gözler Trendyol Süper Lig'in 28'inci haftasında oynanacak Atakaş Hatayspor maçına çevrildi. Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerdeki son gelişmeleri aktardı.
29.02.2024 Fenerbahçe
Mücadelenin önüne geçti! Eski hakemler Hamza Mısır ve Alican Lakot arasında tartışma
Mücadelenin önüne geçti! Eski hakemler Hamza Mısır ve Alican Lakot arasında tartışma 1461 Trabzon Futbol Kulübü sahasında oynadığı karşılaşmada Mersin İdmanyurdu’na 1-0 mağlup oldu. Mücadelenin önüne geçen ise eski hakemler Alican Lakot ile Hamza Mısır'ın arasındaki tartışma oldu.
26.02.2024 Futbol
Fenerbahçe'de hedefteki adam İsmail Kartal! Herkesi şaşırttı, yönetim görüşme yapacak
Fenerbahçe'de hedefteki adam İsmail Kartal! Herkesi şaşırttı, yönetim görüşme yapacak Fenerbahçe, Kasımpaşa’yı son dakika golüyle yense de Teknik Direktör İsmail Kartal’a tepki büyüktü. Puan kaybı yaşanan maçlardaki tercihleri nedeniyle eleştirilen tecrübeli çalıştırıcı, önceki gün çıkardığı 11 ve hamleleriyle herkesi şaşırttı.
26.02.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'dan Nicolo Zaniolo kararı! Dudak uçuklatan bonservis talebi
Galatasaray'dan Nicolo Zaniolo kararı! Dudak uçuklatan bonservis talebi Galatasaray'ın sezon başında Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo'nun sezon sonunda sarı-kırmızılılara geri döneceği iddia edildi. Galatasaray'ın İtalyan yıldız için talep ettiği bonservis bedeli dudak uçuklattı.
25.02.2024 Galatasaray
Galatasaray'dan yeni Mertens hamlesi! Bonservissiz yıldız gündemde
Galatasaray'dan yeni Mertens hamlesi! Bonservissiz yıldız gündemde Galatasaray'da şampiyonluk hedefleyen kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılıların sezon sonunda sözleşmesi bitecek yıldız futbolcu için gaza bastığı aktarıldı.
25.02.2024 Galatasaray
Milli Takım son saniyede İzlanda'yı yıktı! Tarık Biberovic sahnede
Milli Takım son saniyede İzlanda'yı yıktı! Tarık Biberovic sahnede Avrupa Basketbol Şampiyonası Elemeleri B Grubu’nda mücadele eden A Milli Erkek Basketbol Takımı, ikinci maçında İzlanda ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçta A Milli Takımımız, İzlanda'yı Biberovic'in son saniye basketiyle 76-75 mağlup etti.
25.02.2024 Milli Takım

Benzer Haber Etiketleri

Sert Eleştiri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.