Serum.

Serum.

Son dakika serum. haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan serum. gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan serum. haber sayfamızda...

Serum.

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.814 serum. haberi bulunmuştur.
Wall Street Journal yazdı... Yeni trend: Uzun yaşam tatili
Wall Street Journal yazdı... Yeni trend: Uzun yaşam tatili Wall Street Journal (WSJ) gazetesi, zenginler için uzun yaşam tatillerinin trend olmaya başladığını yazdı.
18.04.2024 Ekonomi
'Tıbbi terörist:' Cani doktordan kalp durduran 'misilleme'
'Tıbbi terörist:' Cani doktordan kalp durduran 'misilleme' Kendisine açılan disiplin soruşturmasını sindiremeyen Amerikalı doktor hastaların serumlarına 'zehir' kattı. Çıkarıldığı mahkemede karar okunurken duygu emaresi dahi göstermeyen doktora Amerikan medyası 'tıbbi terörist' adını taktı.
15.04.2024 Dünya
İzinsiz ve kayıt dışı güzellik merkezlerine baskın
İzinsiz ve kayıt dışı güzellik merkezlerine baskın Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde sosyal medya üzerinden reklamlarını yaparak izinsiz ve kayıt dışı tıbbi işlem yapan 2 güzellik merkezi ile bir eve baskın düzenlendi.
3.04.2024 Gündem
Makyaj uzmanı 'facia' diyerek uyard! 'Bu hatalar yüzünüze 10 yaş daha ekliyor'
Makyaj uzmanı 'facia' diyerek uyard! 'Bu hatalar yüzünüze 10 yaş daha ekliyor' Günden güne değişen, gelişmiş tekniklerle uygulanan makyaj ciltteki koyu halkaları, kırışıklıkları ve lekeleri gizlemek için etkili bir araçtır. Ancak bir makyaj sanatçısının yorumuna göre makyaj doğru yapılmadığında facia yaratıyor ve hızlı yaşlanmaya neden oluyor.
30.03.2024 Makyaj
Yasemin Şefkatli hamilelik sürecini anlattı: Bir parça makarna yemek için yalvarıyordum
Yasemin Şefkatli hamilelik sürecini anlattı: Bir parça makarna yemek için yalvarıyordum 2021 yılında görkemli bir düğünle nikâh masasına oturan İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri, Ocak ayında dünyaya geldi. Zor bir hamilelik geçiren ve bebeklerinden biri doğduktan üç gün sonra ameliyat olan Şefkatli, bu sürede yaşadıklarını ilk kez anlattı.
21.03.2024 Cadde
Damar yolu ile verilen serumda mikroplastik çıktı
Damar yolu ile verilen serumda mikroplastik çıktı Adana Çukurova Üniversitesi ile Danimarka Roskilde Üniversitesi'nde görevli akademisyenler, ortak çalışma ile tıbbi tedavilerde kullanılan serumları inceleyip, 1 litrelik serumlarda 65 adet mikroplastik olduğunu tespit etti. Prof. Dr. Sedat Gündoğdu, "Bu çalışmayla damar yolu ile verilen sıvıların doğrudan mikroplastik maruziyetine neden olduğunu ortaya koyduk" dedi.
18.03.2024 Haberler
Damardan plastik alıyoruz
Damardan plastik alıyoruz Türkiye’de yapılan araştırmada, tıbbi tedavide kullanılan serumlardan kana doğrudan mikroplastik geçtiğini belirlendi. 1 litrelik serumda 65 adet mikroplastik saptandı. Uzmanlar, plastik yerine cam serum kullanılmasını öneriyor.
18.03.2024 Gündem
Serumlar tek tek incelendi... Endişelendiren sonuç
Serumlar tek tek incelendi... Endişelendiren sonuç  Adana Çukurova Üniversitesi ile Danimarka Roskilde Üniversitesi'nde görevli akademisyenler, ortak çalışma ile tıbbi tedavilerde kullanılan serumları inceleyip, 1 litrelik serumlarda 65 adet mikroplastik olduğunu tespit etti.
17.03.2024 Gündem
Orucu bozan şeyler nelerdir? Oruç hangi hallerde bozulur? Orucu bozan ve bozmayan durumlar
Orucu bozan şeyler nelerdir? Oruç hangi hallerde bozulur? Orucu bozan ve bozmayan durumlar Ramazan ayında vatandaşlar tarafından 'Orucu bozan durumlar nelerdir' sorusu merak ediliyor. Ramazan'da dikkat edilmesi gereken orucu bozan şeyler ve orucu bozmayan durumlar hakkında detaylı bilgiyi sizler için bu haberde topladık. İşte Ramazan orucunu bozup, yalnız kaza gerektiren şeyler...
11.03.2024 Gündem
Orucu bozan ve bozmayan şeyler nelerdir? Diş fırçalamak orucu bozar mı? Diyanet açıkladı...
Orucu bozan ve bozmayan şeyler nelerdir? Diş fırçalamak orucu bozar mı? Diyanet açıkladı... Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde oruç tutan vatandaşlar oruç bozan durumları, oruç bozan şeyleri bilmek ve buna göre bu hususlara dikkat etmek istiyorlar. Sağlık durumu el veren her müslüman oruç ibadetini yerine getirmekle sorumludur. Peki Diş fırçalamak orucu bozar mı? Orucu bozan ve bozmayan şeyler nelerdir?
11.03.2024 Gündem
Anestezi orucu bozar mı? Oruçluyken anestezi olmak orucu etkiler mi?
Anestezi orucu bozar mı? Oruçluyken anestezi olmak orucu etkiler mi? Anestezi olmak orucu bozar mı? Oruçluyken anestezi olunur mu soruları yoğun ilgi görmeye başladı. Ramazan ayında oruç tutan vatandaşların merak ettiği bu soruları Diyanet İşleri Başkanlığı yanıtladı.
11.03.2024 Ramazan
Orucu Bozan Şeyler: Oruç Hangi Durumlarda Bozulur ve Kaza Gerektirir? Diyanet açıkladı
Orucu Bozan Şeyler: Oruç Hangi Durumlarda Bozulur ve Kaza Gerektirir? Diyanet açıkladı Ramazan ayı 2023 yılında da geldi çattı. İslam aleminin heyecanla karşıladığı mübarek ayda milyonlarca kişi oruç ibadetini yerine getirecek. Ancak orucunu riske atmak istemeyenlerin merak konusu orucu bozan ve bozmayan şeyler oluyor. Müslümanlara farz kılan orucu bozan durumlar ile ilgili Diyanet tarafından açıklama geldi. Orucu bozan durumlar nelerdir? Orucu bozan ve bozmayan şeyler ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
11.03.2024 Dini Bilgiler
Aşı olmak orucu bozar mı? Oruçluyken iğne yaptırmak orucu bozar mı?
Aşı olmak orucu bozar mı? Oruçluyken iğne yaptırmak orucu bozar mı? Ramazan ayında vatandaşlar tarafından araştırılan birçok soru Diyanet İşleri Başkanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden cevaplandı. O sorulardan bazıları da Oruçluyken dilaltı hapı alınır mı? Aşı olmak orucu bozar mı? oldu. İşte merakla araştırılan o yanıt...
11.03.2024 Ramazan
Türkiye, Avrupa'ya 'akrep serumu' ihraç edecek
Türkiye, Avrupa'ya 'akrep serumu' ihraç edecek Akrep sokması vakalarının tedavisinde kullanılan akrep serumunu (panzehir) 1950 yılından bu yana üreten Türkiye, şimdi ihracata hazırlanıyor. Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü'nce üretilen panzehir için bazı Avrupa ülkelerinden talep geldi. Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Biyolojik Ürünler Laboratuvarı Sorumlusu Veteriner Mehmet Ali Kanat, "Önümüzdeki dönemde Avrupa’nın bazı ülkelerine serumu göndermiş olacağız" dedi.
9.03.2024 Haberler
Seri katil ölüm odasından sağ çıktı! Sekiz deneme başarısızlıkla sonuçlandı
Seri katil ölüm odasından sağ çıktı! Sekiz deneme başarısızlıkla sonuçlandı En az beş cinayetten hüküm giyip hapse atıldı, hapisteyken mahkumlardan birini döverek öldürünce cezası idama çevrildi. Son nefesini vereceği ölüm odasına götürüldüğünde infazı tam sekiz kez damar yolu bulunamayınca başarısızlıkla sonuçlanandı. Af talep eden mahkum, "Her şey için pişmanım" dese de savcılık infazda kararlı.
4.03.2024 Dünya
İkinci kez hastaneye giderken hayatını kaybeden minik kız toprağa verildi
İkinci kez hastaneye giderken hayatını kaybeden minik kız toprağa verildi Denizli’de rahatsızlanarak ikinci kez hastaneye götürülmek üzereyken yaşamını yitiren Fatmaana Ünal’ın cenazesi toprağa verildi.
29.02.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya ilk kez CNN Türk'te açıkladı! Erdoğan telefonda ne söyledi?
Bakan Yerlikaya ilk kez CNN Türk'te açıkladı! Erdoğan telefonda ne söyledi? İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya CNN Türk'te gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Yerlikaya, "9 ayda çetelere 1024 operasyon yaptık. 378 organize suç örgütü çökertildi." ifadelerini kullandı. Yerlikaya operasyonlarda el konulan mal varlığını değerini de açıkladı.
28.02.2024 Gündem
Serum verilip evine gönderildi! 5 yaşındaki çocuk yolda hayatını kaybetti
Serum verilip evine gönderildi! 5 yaşındaki çocuk yolda hayatını kaybetti Denizli’de rahatsızlanınca hastaneye götürülen ve serum verilen 5 yaşındaki çocuk, evine geri gönderildi. Evinde tekrar fenalaşarak ambulansla hastaneye sevk edildiği sırada minik kız yaşamını yitirdi.
28.02.2024 Gündem
Alina Boz'dan Umut Evirgen'e aşk dolu doğum günü kutlaması
Alina Boz'dan Umut Evirgen'e aşk dolu doğum günü kutlaması Geçtiğimiz yaz başından beri aşk yaşayan işletmeci Umut Evirgen ile oyuncu Alina Boz, 2 Aralık'ta nikâh masasına oturmuştu. Mutlu evlilikleri devam eden ikiliden Boz, eşinin yeni yaşını romantik bir paylaşımla kutladı.
27.02.2024 Cadde
CHP'de çok konuşulacak iddia! 'Belediye başkan adayı narkozun etkisinde görevden çektirildi'
CHP'de çok konuşulacak iddia! 'Belediye başkan adayı narkozun etkisinde görevden çektirildi' Edirne'de CHP belediye başkan adayı gösterilen ve daha sonra sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekildiği ifade edilen Şükrü Ciravoğlu ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.
26.02.2024 Gündem
Tanyeli hastalığını anlattı, Yelda Kırçuval gözyaşlarını tutamadı! 'Hastanede olumlu şeyler duymadım'
Tanyeli hastalığını anlattı, Yelda Kırçuval gözyaşlarını tutamadı! 'Hastanede olumlu şeyler duymadım' Geçtiğimiz sene kansere yakalanan Tanyeli, Müge Dağıstanlı ve Yelda Kırçuval'ın sunumuyla ekranlara gelen 'Aramızda Kalmasın' programına katıldı. Hastalığından ve yaşadıklarından bahseden Tanyeli'nin açıklamaları üzerine; Kırçuval gözyaşlarını tutamadı.
21.02.2024 Cadde
‘Hem çocuk yaptım hem hit şarkı’
‘Hem çocuk yaptım hem hit şarkı’ Etliye sütlüye karışmadan, gündemde kalmak için rakipleriyle polemiğe girmeden, yıldız olmak ve öyle kalmak herkesin harcı değil… Bengü, müzik listelerinde yedi hafta bir numarada kalan ve Altın Plak kazandığı ilk albümü “İki Melek”i çıkardığında 2009 yılıydı.
17.02.2024 Pazar
Fazla vitamin hasta edebilir
Fazla vitamin hasta edebilir Yüksek dozda C vitamini böbrek taşına, sık alınan E vitamini de inmeye neden oluyor. Çok kullanılan A vitamini ise karaciğere hasar veriyor. Tabağınızda protein, tahıl, sebze-meyve ve süt ürünleri varsa bu vitaminlerin takviye olarak alınması önerilmiyor.
12.02.2024 Gündem
3 yaşındaki çocuğun şüpheli ölümü! Anne ve erkek arkadaşı hakkında karar
3 yaşındaki çocuğun şüpheli ölümü! Anne ve erkek arkadaşı hakkında karar Çorum’da 3 yaşındaki erkek çocuğu R.E.Ş’nin şüpheli görülen ölümü sonrası annesi Z. B. Y. ve erkek arkadaşı B.Ç. hakkında üzerlerine atılı suçu işlediklerine dair delil olmadığı gerekçesiyle beraat kararı verildi.
7.02.2024 Gündem
Aydın'da karın ağrısı ve ishal şikayeti ile hastaneye giden genç bir süre sonra öldü
Aydın'da karın ağrısı ve ishal şikayeti ile hastaneye giden genç bir süre sonra öldü Karın ağrısı ve ishal şikayeti ile hastaneye gelen genç, ilaç yazılıp taburcu edildikten sonra hayatını kaybedince olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
25.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Serum. ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.