Servet Yardımcı

Servet Yardımcı

Son dakika Servet Yardımcı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Servet Yardımcı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Servet Yardımcı haber sayfamızda...

Servet Yardımcı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.277 servet yardımcı haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe mağlubiyete rağmen UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek finalde!
Fenerbahçe mağlubiyete rağmen UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek finalde! Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Union Saint Gilloise'ya 1-0 mağlup oldu. Rakibini ilk maçta 3-0'la geçen Fenerbahçe, skor avantajıyla adını çeyrek finale yazdırdı.
14.03.2024 Fenerbahçe
Ahmet Nur Çebi'den Burak Yılmaz, Tadic, Sergen Yalçın ve Halil Dervişoğlu cevabı!
Ahmet Nur Çebi'den Burak Yılmaz, Tadic, Sergen Yalçın ve Halil Dervişoğlu cevabı! Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, kongre kararı alınmasının ardından suskunluğunu bozdu. Alexander Djiku transferini Şenol Güneş'in istemediğini belirten Başkan Çebi, "Halil Dervişoğlu'nun babası Şenol Güneş'e yalvardı" ifadelerini kullandı. Çebi, Sergen Yalçın'ın ayrılık sürecini de anlattı.
22.11.2023 Beşiktaş
TFF'den son dakika açıklaması! Gündemdeki tüm iddialara cevap
TFF'den son dakika açıklaması! Gündemdeki tüm iddialara cevap Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla gündemde yer alan tüm iddialara yanıt verdi.
9.11.2023 Futbol
Attila Gökçe: Zorbay Küçük görmeze yattı! Sana hiç yakışmadı Muslera
Attila Gökçe: Zorbay Küçük görmeze yattı! Sana hiç yakışmadı Muslera Milliyet'in usta kalemlerinden Attila Gökçe bugünkü yazısında Antalyaspor-Galatasaray karşılaşmasında sarı-kırmızılıların Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera'nın sarı kart görmesinin ardından verdiği tepkiyi kaleme alarak 'Sana hiç yakışmadı Muslera' ifadelerini kullandı.
11.10.2023 Galatasaray
A Milli Takım'da Kuntz'un ardından Kenan Koçak da veda etti
A Milli Takım'da Kuntz'un ardından Kenan Koçak da veda etti A Milli Takım'da görevine son verilen Alman teknik adam Stefan Kuntz'un ardından yardımcı antrenörlerden Kenan Koçak da veda mesajı yayınladı.
21.09.2023 Milli Takım
Ziya Şengül, son yolculuğuna uğurlandı
Ziya Şengül, son yolculuğuna uğurlandı Fenerbahçe ve A Milli Futbol Takımı'nın eski kaptanlarından Ziya Şengül, Levent Camii’inde kılınan cenaze namazının ardından Aşiyan Mezarlığı’nda toprağa verildi.
27.02.2023 Fenerbahçe
Süleyman Hurma’nın annesi Şükriye Hurma, son yolculuğuna uğurlandı
Süleyman Hurma’nın annesi Şükriye Hurma, son yolculuğuna uğurlandı Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma’nın annesi Şükriye Hurma, Tuzla Yıldız Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Tuzla Aydınlı Köyü Mezarlığı’nda toprağa verildi.
21.02.2023 Karagümrükspor
Altınordu Başkanı Özkan’dan Altay ve Bursaspor çağrısı
Altınordu Başkanı Özkan’dan Altay ve Bursaspor çağrısı Altınordu FK Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Altay ve Bursaspor gibi köklü kulüplerin FIFA’dan aldığı transfer yasakları sebebiyle genç futbolcularına lisans çıkaramaması hakkında bir çağrıda bulundu.
24.10.2022 1.Lig
TFF binasına saldırıda kullanılan silah aranıyor
TFF binasına saldırıda kullanılan silah aranıyor  TFF Riva'daki binasına gerçekleştirilen silahlı saldırının ardından dalgıç polisler silahı bulmak için derede ve sazlık alanda arama yaptı. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alınmıştı.
2.09.2022 Futbol
TFF'nin kurşunlanma görüntüleri ortaya çıktı! Hamit Altıntop saldırı anlarını MİLLİYET'e anlattı
TFF'nin kurşunlanma görüntüleri ortaya çıktı! Hamit Altıntop saldırı anlarını MİLLİYET'e anlattı Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva’daki yönetim binası dün kurşunlandı, 2 zanlı hemen yakalandı. Binaya isabet eden 5 kurşundan ikisi başkanın odasına geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, soruşturmanın derinleştirileceğini ve olayın tüm yönleriyle araştırılacağını açıkladı.
2.09.2022 Futbol
UEFA Stadyum ve Güvenlik Konferansı İstanbul'da yapılıyor
UEFA Stadyum ve Güvenlik Konferansı İstanbul'da yapılıyor 21. UEFA Stadyum ve Güvenlik Konferansı, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) ev sahipliğinde İstanbul'da yapılıyor.
1.09.2022 Dünyadan Futbol
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Aleksander Ceferin'le buluştu
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Aleksander Ceferin'le buluştu Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, UEFA Süper Kupa finalini izlemek üzere gittiği Helsinki’de UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ile bir araya geldi.
11.08.2022 Süper Lig
TFF Başkanı Büyükekşi, UEFA Başkanı Ceferin ile bir araya geldi
TFF Başkanı Büyükekşi, UEFA Başkanı Ceferin ile bir araya geldi UEFA Süper Kupa finalini izlemek üzere Helsinki'de bulunan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, aralarında TFF'nin bir önceki dönem başkanı Servet Yardımcı'nın da bulunduğu heyet ile birlikte UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ile bir araya geldi.
10.08.2022 Futbol
TFF'de Mehmet Büyükekşi dönemi! 'Güven, istikrar ve adalet için el ele'
TFF'de Mehmet Büyükekşi dönemi! 'Güven, istikrar ve adalet için el ele' Türkiye Futbol Federasyonu genel kurulunda başkanlığa Mehmet Büyükekşi seçildi. Zor bir dönemde göreve geldiklerine vurgu yapan TFF’nin yeni patronu, “Güven, istikrar ve adalet arzusu ile çıktığımız yolda hepinizin desteğini rica ediyorum. Bir kuş tek kanatla uçamaz, kanatlardan biri TFF, diğeri ise futbolun paydaşlarıdır” dedi.
17.06.2022 Süper Lig
TFF'de yeni dönem! Mehmet Büyükekşi başkan seçildi
TFF'de yeni dönem! Mehmet Büyükekşi başkan seçildi Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda tek aday olan Mehmet Büyükekşi, başkanlığa seçildi. Büyükekşi’nin yönetim kurulu aday listesi belli oldu. Eski başkan Nihat Özdemir ve yönetimi mali ve idari açıdan oy birliğiyle ibra edildi. TFF Başkanı seçilen Mehmet Büyükekşi tüm kurulları istifaya davet ederken, ayrıca yayıncı kuruluşu da açıkladı.
16.06.2022 Süper Lig
Dursun Özbek'ten teknik direktör açıklaması
Dursun Özbek'ten teknik direktör açıklaması Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Türkiye Futbol Federasyonu seçim gününde yeni teknik direktörle ilgili çarpıcı açıklamalara imza attı.
16.06.2022 Galatasaray
İzmir'de yıllar sonra milli coşku! Pirlo sürprizi
İzmir'de yıllar sonra milli coşku! Pirlo sürprizi A Milli Futbol Takımı, yarın İzmir'de Litvanya'yı ağırlayacak. Gürsel Aksel Stadı'ndaki karşılaşma saat 21.45'te başlayacak. Maçı 2022 Dünya Kupası'nda da görev yapacak Fransız kadın hakem Stephanie Frappart yönetecek.
13.06.2022 Milli Takım
A Milli Futbol Takımı, Lüksemburg'u mağlup etti! 3 maçta 9 puan ve 12 averaj
A Milli Futbol Takımı, Lüksemburg'u mağlup etti! 3 maçta 9 puan ve 12 averaj UEFA Uluslar Ligi'nde C Ligi 1. Grup'ta 3'üncü hafta mücadelesinde Lüksemburg, A Milli Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Kritik müsabaka kırmızı-beyazlı takımımızın 2-0'lık galibiyetiyle sona erdi. A Milli Futbol Takımı grubunda oynadığı 3 müsabakanın tamamını kazandı ve 12 averaja sahip oldu.
12.06.2022 Milli Takım
Hüseyin Yangın'dan TFF başkanlığı açıklaması
Hüseyin Yangın'dan TFF başkanlığı açıklaması Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı için adaylık başvurusu yapan Hüseyin Yangın, "Servet Yardımcı'nın adaylığını açıklamasını bekledim. Ancak aday olmayacağını öğrendiğimde zaten dilekçem hazır bekliyordu, göreve talip oldum" dedi.
9.06.2022 Futbol
TFF Genel Kurulu 2 başkan adayı ile gerçekleştirilecek
TFF Genel Kurulu 2 başkan adayı ile gerçekleştirilecek Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 16 Haziran'da Ankara'da yapılacak olağanüstü ve seçimli genel kurulu için adaylık başvuru süresi bugün 17.00'de sona erdi.
9.06.2022 Futbol
Litvanya-Türkiye: 0-6
Litvanya-Türkiye: 0-6 A Milli Takımımız, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grubu ikinci maçında Litvanya'yı deplasmanda 6-0 yendi. İlk sınavında da Faroe'yi 4-0 yenen Ay-yıldızlı ekibimiz 2'de 2 yaptı. Doğukan Sinik ve Serdar Dursun performanslarıyla A Milli Takım'ı taşıyan isimler oldu.
8.06.2022 Milli Takım
TFF'den Vilnius Büyükelçisi Gökhan Turan'a ziyaret
TFF'den Vilnius Büyükelçisi Gökhan Turan'a ziyaret Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Servet Yardımcı ve TFF Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye Cumhuriyeti Vilnius Büyükelçisi Gökhan Turan'ı ziyaret etti.
7.06.2022 Milli Takım
Büyüka'dan övgü: Radara girmedi ama mükemmel oynadı! Milli formayı çok hak etti
Büyüka'dan övgü: Radara girmedi ama mükemmel oynadı! Milli formayı çok hak etti Milliyet Gazetesi'nin duayen yazarı Şansal Büyüka, 'Dobra dobra' köşesinde sezon bitmesine rağmen yoğun maç trafiği nedeniyle FIFA ve UEFA'yı sert bir dille eleştirdi. Büyüka ayrıca Spor Toto Süper Lig'de 'radara' girmeyen ancak A Milli Takım'a seçilen yıldız oyuncu için övgü dolu ifadeler kullandı.
7.06.2022 Süper Lig
A Milli Takım'ın hedefini Hamit Altıntop açıkladı! Ferdi Kadıoğlu yorumu
A Milli Takım'ın hedefini Hamit Altıntop açıkladı! Ferdi Kadıoğlu yorumu A Milli Takım Sorumlusu Hamit Altıntop, küçük hedefin Uluslar Ligi’ni liderlik, ana hedefin 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası olduğunu söyledi. Altıntop, “Yeni bir sayfa açtık. Biz gençlere inanıyoruz, umarım eski oyuncuların rekorlarını kırarlar, bu milli takım en iyi takım olur” dedi.
6.06.2022 Milli Takım
Ahmet Ağaoğlu: Kulüpler Birliği'ndeki görevimi devredeceğim
Ahmet Ağaoğlu: Kulüpler Birliği'ndeki görevimi devredeceğim Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "21 Haziran'dan itibaren Kulüpler Birliği'ndeki görevimi yeni başkana devredeceğim" dedi.
3.06.2022 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Servet Yardımcı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.