Son dakika: BM Genel Merkezi önünde alarm! Halk uzaklaştırıldı
Son dakika: BM Genel Merkezi önünde alarm! Halk uzaklaştırıldı ABD’nin New York kentinde yer alan Birleşmiş Milletler (BM) Genel Merkez binası dışında silahlı olduğu bildirilen bir şahıs nedeniyle polis alarma geçti.
2.12.2021 Dünya
TBMM yakınlarında silah sesleri
TBMM yakınlarında silah sesleri TBMM yakınında polisin dur ihtarına uymayan bir traktör polisi alarma geçirdi. Alınan bilgiye göre, TBMM Çankaya kapısı yakınında polisin 'dur' ihtarına uymayan bir traktör güvenlik güçlerinin açtığı ateş ile durduruldu. Bölgede polis ekipleri yoğun güvenlik önlemi aldı. Traktör araçlara çarparak durduruldu.
11.09.2019 Yaşam
Hama'da havaalanı yakınlarında peş peşe patlamalar
Hama'da havaalanı yakınlarında peş peşe patlamalar Reuters haber ajansı, Suriye'nin orta kesimindeki kentte bulunan havaalanında patlama sesleri duyulduğunu bildiriyor.Reuters haber ajansı, Suriye'nin orta kesimindeki kentte bulunan havaalanında üst üste dört patlama sesi duyulduğunu bildiriyor.
11.09.2019 Haberler
Ağca'nın silah sesleriyle başlıyor!
Ağca'nın silah sesleriyle başlıyor! DOKUZ yıl önce hayatını kaybeden ve Pazar günü düzenlenecek büyük bir törenle 'aziz' mertebesine yükseltilecek olan Papa 2. Jean Paul'un hayatı müzikal oldu. Büyük ilgi gören bu sahne gösterisi, Mehmet Ali Ağca'nın Papa'ya suikast girişimini simgeleyen silah sesleri ve ruhani liderin yaşam ile ölüm arasında gidip gelmesiyle başlıyor.
11.09.2019 Haberler
Skorer TV - Spor Bülteni
Skorer TV - Spor Bülteni Günün öne çıkan gelişmeleri Skorer.TV'de
6.03.2013 Haber Bülteni
Gece Sesleri mahkemelik oldu
Gece Sesleri mahkemelik oldu AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, televizyon kanalının yönetimi, dizinin senaryo grubu, yönetmeni Cemal Şan, yapımcısı Ata Türkoğlu ile "Gece Sesleri" romanının yazarı Ayşe Kulin hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunan Kozalı, dizide kitaplarından alıntı yapıldığını, "iktibas ve intihal yoluna başvurularak maddi, manevi ve şahsi haklarının ihlal edildiğini" öne sürdü...
28.11.2008 Cadde
Anadolu sesleri sahnede!
Anadolu sesleri sahnede! Muammer Ketencoğlu ve Kadın Sesleri Topluluğu, Anadolu'nun kadınlarca yakılmış türkülerini 29 Kasım'da sahneye taşıyor.
24.11.2008 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri