Sevdanın Bahçesi

Sevdanın Bahçesi

Son dakika Sevdanın Bahçesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sevdanın Bahçesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sevdanın Bahçesi haber sayfamızda...

Sevdanın Bahçesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 18 sevdanın bahçesi haberi bulunmuştur.
Kubilay Aka-Alina Boz korona virüse mi yakalandı? Kubilay Aka-Alina Boz kimdir, son sağlık durumları nasıl?
Kubilay Aka-Alina Boz korona virüse mi yakalandı? Kubilay Aka-Alina Boz kimdir, son sağlık durumları nasıl? Kubilay Aka-Alina Boz çiftinin korona virüs testleri pozitif çıktı. Dijital platformda yayınlanan Aşk 101 dizisinin çekimleri öncesinden yapılan korona virüs test sonucunda dizinin iki başrol oyuncusu olan Kubilay Aka-Alina Boz çiftinin testlerinin pozitif çıkmasının ardından dizinin çekimlerine ara verildiği duyuruldu. Peki Kubilay Aka-Alina Boz çifti kimdir, son sağlık durumları nasıl?
7.09.2020 Cadde
Alina Boz kimdir, kaç yaşında, nereli? Alina Boz'un sevgilisi kimdir?
Alina Boz kimdir, kaç yaşında, nereli? Alina Boz'un sevgilisi kimdir? Son olarak TRT 1'in sevilen dizisi Elimi Bırakma'da yer alan Alina Boz, evlilik haberleriyle bir kez daha günün hakkında en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Peki Alina Boz kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte hem bu soruların cevapları hem de Boz'un evlilik yolunda olduğu sevgilisi ile bilgiler...
12.11.2019 Gündem
Alina Boz kimdir, kaç yaşında?
Alina Boz kimdir, kaç yaşında? Paramparça dizisi ile büyük çıkış yakalayan Alina Boz şu sıralar Elimi Bırakma dizisinde rol alıyor. Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile ilişkisi devam eden Alina Boz kaç yaşındadır?
17.10.2019 Gündem
Alina Boz kaç yaşında?
Alina Boz kaç yaşında? Güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla bilinen Alina Boz kaç yaşında? Annesi Rus, babası ise Bulgaristan göçmeni bir Türk olan Alina Boz, adını başarılı projelerde geçirmeye devam ediyor.
16.01.2019 Gündem
Alina Boz kimdir?
Alina Boz kimdir? Alina Boz, Paramparça dizisi ile herkes tarafından tanındı. Paramparça dizisinin ardından birçok dizide rol alan genç ve güzel oyuncu Alina Boz, sevgilisi Mithat Can Özer ile süren 10 aylık beraberliklerinde annelerini tanıştırdı. Peki Alina Boz kimdir?
12.11.2018 Gündem
'Eğitimime önem veriyorum'
'Eğitimime önem veriyorum' Reyting kurbanı olan 'Sevdanın Bahçesi' dizisinin 'Defne'si Alina Boz, önceki gün yeni aldığı otomobilini park ederken objektiflere takıldı.
1.11.2017 Cadde
Alina Boz bunalıma girmiş!
Alina Boz bunalıma girmiş! Rol aldığı 'Sevdanın Bahçesi' dizisi dördüncü bölümde ekrana veda eden Alina Boz'un, bir kötü haber de sevgilisi Burak Yörük'ten aldığı öne sürüldü.
28.10.2017 Cadde
Sibel Can'ın dizisi 'reytinge' yenik düştü!
Sibel Can'ın dizisi 'reytinge' yenik düştü! Kanal D'nin yeni sezonda izleyiciyle buluşturduğu 'Sevdanın Bahçesi' için final kararı verildi.
11.10.2017 Cadde
Sevda'nın Bahçesi 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Sevda'nın Bahçesi 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sevda'nın Bahçesi 3. bölüm ile ekrana geldi. Kanal D'nin yeni dizisi Sevda'nın Bahçesi sevilen diziler arasında yer almaya başladı. Sevda'nın Bahçesi yeni bölümüne Aylin'in sinsi planları damga vurdu.
7.10.2017 Gündem
Sevda'nın Bahçesi 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Sevda'nın Bahçesi 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanal D ekranında yayınlan yeni dizi Sevda'nın Bahçesi 2. son bölüm ile ekrana geldi. Başrollerinde Sibel Can'ın rol aldığı Sevda'nın Bahçesi dizisi ilk iki bölüm ile izleyiciden tam not aldı. Peki Sevda'nın Bahçesi ekrana gelen son bölüm ardından 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
30.09.2017 Gündem
Sevda’nın Bahçesi zorda!
Sevda’nın Bahçesi zorda! Sevda'nın Bahçesi, Kanal D’nin çok şey beklediği dizilerden ama izlenme oranları alarm veriyor.
26.09.2017 Cadde
Sevda'nın Bahçesi dizisi yakında başlıyor! Dizi konusu ve oyuncuları...
Sevda'nın Bahçesi dizisi yakında başlıyor! Dizi konusu ve oyuncuları... Sevda'nın Bahçesi yeni dizisi yakında izleyiciyle buluşacak. Sevda'nın Bahçesi dizisinin başrollerinde başarılı isimler yer alıyor. Peki Sevda'nın Bahçesi dizi konusu nedir? Ne zaman başlayacak? Oyuncuları kimler? İşte merak edilen tüm soruların cevapları...
2.09.2017 Gündem
Sevda'nın Bahçesi dizisi ne zaman başlıyor?
Sevda'nın Bahçesi dizisi ne zaman başlıyor? KANAL D'de yeni bir can, yeni bir heyecan hakim! Eylül ayı yeni sezonda başlayacak olan dizi Sevda'nın Bahçesi daha başlamadan ilk bölüm fragmanıyla bütün dikkatleri üzerinde topladı. Dizi başlayınca da adından çokça söz ettireceğe benziyor. Dizinin oyuncu kadrosu da bu ilgiyi arttırmış vaziyette..
29.08.2017 Gündem
Sibel Can dizi ile dönüyor
Sibel Can dizi ile dönüyor 'O Ses Türkiye' jüri üyeliğinden ayrılan Sibel Can, 11 yıl sonra oyunculuğa geri dönüyor. Ünlü şarkıcı, 'Berivan' yapımında beraber rol aldığı Emre Kınay ile ‘Sevdanın Bahçesi’ dizisiyle hayranlarının karşısına çıkacak.
7.08.2017 Cadde
Setlere dönüyor!
Setlere dönüyor! Ağustos ayında Ayvalık, Altınoluk, Çeşme, Bodrum ve Marmaris’i kapsayan Ege turnesiyle müzikseverlerin karşısına çıkacak olan Sibel Can aynı zamanda albüm ve dizi heyecanını da bir arada yaşıyor.
6.08.2017 Cadde
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 81 vilayetin tamamında uygulamaya koyacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 81 vilayetin tamamında uygulamaya koyacağız Burdur'da önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tanzim satışları genişletiyoruz. Seçim sonrası bu mantık devam ederse bu işi 81 vilayetin tamamında uygulamaya koyacağız" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Salda Gölü ile ilgili kararı da duyurdu: "Salda Gölü'nü çevre koruma bölgesi olarak ilan ediyor, kıyısında da 300 bin metrekarelik bir millet bahçesi oluşturuyoruz."
18.02.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 81 vilayetin tamamında uygulamaya koyacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 81 vilayetin tamamında uygulamaya koyacağız Burdur'da önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tanzim satışları genişletiyoruz. Seçim sonrası bu mantık devam ederse bu işi 81 vilayetin tamamında uygulamaya koyacağız" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Salda Gölü ile ilgili kararı da duyurdu: "Salda Gölü'nü çevre koruma bölgesi olarak ilan ediyor, kıyısında da 300 bin metrekarelik bir millet bahçesi oluşturuyoruz."
18.02.2019 Siyaset
Tarkan'dan yeni albüm müjdesi!
Tarkan'dan yeni albüm müjdesi! Tarkan, Expo 2016 Antalya sergi alanında hayranlarıyla buluştu. Megastar yeni albümünün kısa zaman içinde satışa çıkacağını kaydetti.
10.07.2016 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Sevdanın Bahçesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.