Sevmek

Sevmek

Son dakika sevmek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sevmek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sevmek haber sayfamızda...

Sevmek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.722 sevmek haberi bulunmuştur.
Bomba tespit köpeğine gülümseten veda partisi
Bomba tespit köpeğine gülümseten veda partisi ABD’nin başkenti Washington’daki havalimanında bomba tespiti taramalarında çalışan Messi adlı K9 köpeğine, 'çalışma hayatının' son iş gününde sürpriz bir veda partisi düzenlendi.
20.04.2024 Dünya
“Önüme engeller konulunca yüksekten atlamayı öğrendim”
“Önüme engeller konulunca yüksekten atlamayı öğrendim” İki efsane oyuncu Çolpan İlhan ve Sadri Alışık’ın oğlu, şair Attila İlhan ve yazar Cengiz İlhan’ın yeğeni Kerem Alışık’ı henüz oyuncu ve sunucu olmadığı günlerden tanırım. Profesyonel bir futbolcu olduğu yılların hızlı gençlerindendi, sonra Sibel Turnagöl ile evlendi, baba oldu. Uzak durduğu oyunculuğa ise “Gözleri Türkçe konuşan adam” dediği babası Sadri Alışık’ı kaybettikten sonra başladı. 80’lerin çapkını yıllar sonra sadece anne ve babası gibi oyuncu değil, şair olarak da çıktı karşımıza…
13.04.2024 Pazar
2'si kadın 4 kişinin köpek sevme kavgası karakolda bitti
2'si kadın 4 kişinin köpek sevme kavgası karakolda bitti Aydın'ın Kuşadası ilçesinde iddiaya göre alkollü olan 2'si kadın 4 kişi ile köpeğini sevmek istedikleri bir adam arasında tartışma çıktı. Çevredekilerin de dahil olduğu olay bir anda arbedeye döndü. Polis kavgaya karışanları ayırmak için biber gazı kullandı.
11.04.2024 Gündem
Mümtehine Suresi Oku: Mümtehine Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali
Mümtehine Suresi Oku: Mümtehine Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali Mümtehine suresi, Kur’an-ı Kerim’in 60. suresidir. Sure toplam 13 ayetten oluşmaktadır. Mümtehine suresi tamamının Medine’de indirildiğine inanılır. Mushaftaki sırada altmışıncı, iniş sırasına göre doksan birinci suredir. Mümtehine suresi, Haşr suresinden sonra, Saf suresinden önce gelmektedir.
4.04.2024 Sureler
'Türkiye bir spor devrimi yaşamakta'
'Türkiye bir spor devrimi yaşamakta' "Türkiye bir spor devrimi yaşamaktadır. Bunun sonucunda da başarılar gelmeye başladı." Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Gençlik ve Spor Bakanlığı için en önemli konulardan bir tanesi bağımlılıkla ve uyuşturucu ile mücadeledir. Gençlerimizi spor salonlarına, tesislere, gençlik kamplarımıza bekliyoruz" şeklinde konuştu.
25.03.2024 Gündem
‘Ortada matruşka ittifakı var’
‘Ortada matruşka ittifakı var’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “CHP geçen seçimlerde HDP’yle gizli-saklı işbirliği yapmıştı. Bu seçimlerde yine kirli bir pazarlığa giriştiler. Ortada, kapağını kaldırdıkça sürekli yeni şeyler çıkan bir ‘matruşka ittifakı’ var” dedi.
24.03.2024 Gündem
“Kabullenince hayat güzelleşiyor”
“Kabullenince hayat güzelleşiyor” 20 yılı aşkın zamandır ekranlarımıza misafir olan, uzun yıllar Ana Haber Bülteni ve gece haberlerini sunan spiker Sonay Dikkaya, otizmli oğlunun daha iyi eğitim alması amacıyla 8 yıl önce gittiği ABD’den döndü. Dikkaya ile yaşadıklarını, oğluyla ilişkisinin dönüşümünü ve Türkiye özlemini konuştuk.
23.03.2024 Pazar
Ankara'ya metro müjdesi! Erdoğan: 7 istasyonlu hattı yatırım programına aldık, yakında ihalesine çıkacağız
Ankara'ya metro müjdesi! Erdoğan: 7 istasyonlu hattı yatırım programına aldık, yakında ihalesine çıkacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkent Millet Bahçesi'ndeki "Büyük Ankara Mitingi"nde konuşma yaptı.
23.03.2024 Haberler
Ankara'ya metro müjdesi! Erdoğan: 7 istasyonlu hattı yatırım programına aldık, yakında ihalesine çıkacağız
Ankara'ya metro müjdesi! Erdoğan: 7 istasyonlu hattı yatırım programına aldık, yakında ihalesine çıkacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Moskova'da düzenlenen terör saldırısıyla ilgili Rusya'ya taziyelerini iletti. CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen 'para sayma' görüntülerine ilişkin de açıklama yapan Erdoğan, 'CHP'den hiçbir Allah'ın kulu çıkıp da para kulelilerinin doğru dürüst izahını yapamadı' dedi. Erdoğan, Ankara'ya yeni metro hattı müjdesinin detaylarını da paylaştı.
23.03.2024 Gündem
Ezgi Şenler'den Buray açıklaması! Aşkı kıskançlık mı bitirdi?
Ezgi Şenler'den Buray açıklaması! Aşkı kıskançlık mı bitirdi? 'Sevmek Yüzünden'in ilk gösterimi önceki akşam gerçekleşti. Filmin oyuncu kadrosunda yer alan Ezgi Şenler, şarkıcı Buray'la biten ilişkisi hakkında konuşurken; ayrılık nedenine dair 'kıskançlık' iddiasına da yanıt verdi.
22.03.2024 Cadde
Ayça Ayşin Turan: Çalışırken sürekli notlar alırım
Ayça Ayşin Turan: Çalışırken sürekli notlar alırım 22 Mart Cuma günü vizyona girecek 'Sevmek Yüzünden' filminin başrol oyuncularından Ayça Ayşin Turan, rolü hakkında ilk kez konuştu.Turan, "Çoğu kişinin kendine yakın hissedeceği, ideallerine ulaşmak için çok çabalayan hayat dolu bir karakter" dedi.
18.03.2024 Cadde
‘Notlar alıyorum’
‘Notlar alıyorum’ Ayça Ayşin Turan, cuma günü vizyona girecek ‘Sevmek Yüzünden’ filmindeki rolü hakkında konuştu.
18.03.2024 Cadde
Türkiye'de bir ilk! Terapi köpekleri iş başında
Türkiye'de bir ilk! Terapi köpekleri iş başında İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA, uçuş öncesi stres, endişe ve korku yaşayan yolcular için bir proje hayata geçirdi.
7.03.2024 Gündem
Mor mürekkepli hikâye
Mor mürekkepli hikâye Milliyet Sanat mart sayısında 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle kapağına, Türk sanat tarihinde kadının ve emeğin mücadele hikâyesini taşıyor.
4.03.2024 Kültür Sanat
Bu üçlü çok güçlü
Bu üçlü çok güçlü Simge Sağın, Mavi Gri Grubu’nun solisti Akif Alkan ve Ozan Bayraşa’yla ‘Bir Şehri Sevmek’ adlı şarkıda bir araya geldi.
2.03.2024 Cadde
‘Sade bir semtini sevmek bile bir ömre değer’
‘Sade bir semtini sevmek bile bir ömre değer’ Demiş ki şair “Dün sana dün bir tepeden baktım Aziz İstanbul. /Görmedim gezmediğim, sevmediğim hiç bir yer./ Ömrüm oldukça gönül tahtıma keyfince kurul/Sade bir semtini sevmek bile bir ömre değer”...
27.02.2024 Kültür Sanat
Tıpta nadir görülen durum onların başına geldi! ‘1 bebek diye yola çıktık her kontrolde sayı arttı’
Tıpta nadir görülen durum onların başına geldi! ‘1 bebek diye yola çıktık her kontrolde sayı arttı’ Antalya'da yaşayan 37 yaşındaki Asiye Sönmez, uzun bir tedavinin ardından tek bir bebek beklerken hayatının şokunu yaşadı. Her doğum kontrolüne gittiğinde bebek sayısı arttı. Tıpta binde bir görülen durum hastanede büyük sevinç oluştururken, bebekler sağlıklı şekilde taburcu edildi.
26.02.2024 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: İbadet eden nesillerle daha huzurlu olacağız
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: İbadet eden nesillerle daha huzurlu olacağız Trabzon’da ‘Çocuklarla Berat Kandili’ programına katılan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Gençlerimizi ve çocuklarımızı ibadet eden nesiller olarak yetiştirdiğimiz zaman daha mutlu olacağız, daha huzurlu olacağız. Cenabı hak bu mübarek gecede dualarımızı ibadetlerimizi kabul eylesin, bizleri beratını alan kullarından eylesin inşallah. Cenabı hak şu anda başta Filistin Gazze olmak üzere zalimlerin zulmü altında inleyen kardeşlerimize yardım eylesin inşallah” ifadelerini kullandı.
24.02.2024 Gündem
“Reel sektörün en önemli sorunlarından biri eleman bulamamak”
“Reel sektörün en önemli sorunlarından biri eleman bulamamak” Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Kariyer Günü” etkinliğine katıldı. Programda konuşan ATO Başkanı Baran, “Reel sektörün en önemli sorunlarından biri eleman bulamamak” dedi.
24.02.2024 Ekonomi
'Paylaşılamayan köpek' davasında emsal karar: Manevi tazminat ödeyebilir
'Paylaşılamayan köpek' davasında emsal karar: Manevi tazminat ödeyebilir Aslı Ayan'a verilen pomerian cinsi köpek, sahibi tarafından 1,5 yıl sonra kısa süreliğine geri alınarak teslim edilmedi. Geçen süreçte köpeğin tüm bakımlarını yaptıran ve köpeğe kimlik çıkaran Ayan ise mahkemeye başvurdu. Mahkeme Ayan'ı haklı bularak köpeğin kendisine teslim edilmesini istedi.
23.02.2024 Haberler
'Paylaşılamayan köpek' davasında emsal karar: Manevi tazminat ödeyebilir
'Paylaşılamayan köpek' davasında emsal karar: Manevi tazminat ödeyebilir Aslı Ayan'a verilen pomerian cinsi köpek, sahibi tarafından 1,5 yıl sonra kısa süreliğine geri alınarak teslim edilmedi. Geçen süreçte köpeğin tüm bakımlarını yaptıran ve köpeğe kimlik çıkaran Ayan ise mahkemeye başvurdu. Mahkeme Ayan'ı haklı bularak köpeğin kendisine teslim edilmesini istedi.
23.02.2024 Gündem
Galatasaray yönetiminden Okan Buruk ve futbolculara şampiyonluk mektubu!
Galatasaray yönetiminden Okan Buruk ve futbolculara şampiyonluk mektubu! Sarı-Kırmızılılar tamamen şampiyonluğa kilitlendi... Kulüpten de tüm futbolculara ayrı ayrı mektup gönderildi. Tüm mektuplarda 'şampiyonluk' detayının olması dikkat çekti.
18.02.2024 Galatasaray
Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan Gürcistan'a uçuyor! 'Biraz denize girelim'
Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan Gürcistan'a uçuyor! 'Biraz denize girelim' İlişkileriyle gündemden düşmeyen Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan, rotalarını Gürcistan'a çevirdi. Uçak yolculuları sırasında çektikleri bir videolarını Instagram'da paylaşan ikili, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
17.02.2024 Cadde
Deniz Çakır: Evlilik yol arkadaşlığı demektir!
Deniz Çakır: Evlilik yol arkadaşlığı demektir! Bir döneme damga vuran 'Yaprak Dökümü'ndeki 'Ferhunde' rolüyle hafızalarda yer eden Deniz Çakır, geçtiğimiz eylül ayında Bilgehan Baykal ile nikâh masasına oturmuştu. Ünlü oyucnu, evliliği hakkında samimi açıklamalarda bulundu.
15.02.2024 Cadde
Ünlü isimlerden 14 Şubat Sevgililer Günü paylaşımları
Ünlü isimlerden 14 Şubat Sevgililer Günü paylaşımları Televizyon ve müzik dünyasının ünlü isimleri, 14 Şubat Sevgililer Günü için sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımlarda bulundu. Kimi eşi, kimi sevgilisi ile fotoğrafını paylaştı. İşte ünlü isimlerin Sevgililer Günü paylaşımları...
15.02.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Sevmek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.