Seyahat Uyarısı

Seyahat Uyarısı

Son dakika seyahat uyarısı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan seyahat uyarısı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan seyahat uyarısı haber sayfamızda...

Seyahat Uyarısı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 573 seyahat uyarısı haberi bulunmuştur.
Dışişleri'nden Lübnan için seyahat uyarısı
Dışişleri'nden Lübnan için seyahat uyarısı Dışişleri Bakanlığı, Lübnan'daki saldırılardan dolayı orada bulunan Türk vatandaşlarının tedbirli olmaları ve zorunlu olmadıkça güneyde yer alan bazı şehirlere seyahat etmemeleri yönünde uyarı yaptı.
17.04.2024 Gündem
İsrail'e füze yağmuru! Ortadoğu nefesini tuttu
İsrail'e füze yağmuru! Ortadoğu nefesini tuttu İran’ın İsrail’e misillemesi beklenirken, Tahran’ın İsrail hava savunma sistemini aşmak için yoğun bir saldırı düzenleyebileceği belirtiliyor. Birçok ülke bölgeye seyahat uyarısı yayınladı. Öte yandan dünya, İran'ın İsrail'e yapacağı saldırıya kilitlenmişken bir son dakika gelişmesi yaşandı. Güney Lübnan'dan İsrail'e 50'den fazla roket fırlatıldığı belirtildi.
13.04.2024 Dünya
İsrail Hizbullah’ı Suriye’de vurdu!
İsrail Hizbullah’ı Suriye’de vurdu! İsrail ordusu Suriye ve Lübnan’da düzenlediği saldırılarda Hizbullah’ı hedef aldı. Suriye’deki saldırıda Hizbullah savaşçıları da dahil olmak üzere 42 kişinin öldüğü belirtiliyor.
30.03.2024 Dünya
Belçika-Hollanda sınırını kapattılar! Avrupa'da çiftçilerin isyanı sürüyor
Belçika-Hollanda sınırını kapattılar! Avrupa'da çiftçilerin isyanı sürüyor Avrupa’da sıkı çevre düzenlemeleri ve tarımsal desteğin azaltılmasını protesto eden çiftçiler, Belçika-Hollanda sınırını traktörleriyle trafiğe kapattı.
2.02.2024 Dünya
Dışişleri'nden Sudan'a seyahat uyarısı
Dışişleri'nden Sudan'a seyahat uyarısı Dışişileri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Sudan'a seyahat uyarısında bulundu.
27.12.2023 Gündem
ABD'den vatandaşlarına yeni uyarı! Lübnan’dan ayrılın
ABD'den vatandaşlarına yeni uyarı! Lübnan’dan ayrılın ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Lübnan’da bulunan ABD vatandaşlarının “öngörülemeyen güvenlik durumu” nedeniyle hemen ülkeden ayrılmaları istendi. Lübnan'dan ayrılacakların maddi durumu yetmemesi halinde uçak bileti satın almak için ABD hükümetinden mali yardım kredisine başvuru yapmaları istendi.
22.10.2023 Dünya
ABD’den vatandaşlarına Irak uyarısı! Seviye 4'e yükseltildi
ABD’den vatandaşlarına Irak uyarısı! Seviye 4'e yükseltildi ABD Dışişleri Bakanlığı, ABD vatandaşlarını Irak'a seyahat etmemeleri konusunda uyararak, Bağdat Büyükelçiliği ve Erbil Konsolosluğu’nda kilit rollerde olmayan personele ve ailelerine ülkeden ayrılması yönünde talimat verdi.
22.10.2023 Dünya
İkinci uçak gemisi ‘siviller’ için gelmiş
İkinci uçak gemisi ‘siviller’ için gelmiş Milli Savunma Bakanlığı yetkilileri; ABD’li muhataplarına Doğu Akdeniz’e USS Gerald R. Ford uçak gemisine ilave olarak USS Eisenhower uçak gemisinin neden gönderildiği sorusunu yöneltti. ABD’li askeri yetkililerin bu soruya, “muharip olmayanlar, sivillerin tahliyesi operasyonu kapsamında geldiler” yanıtını verdiği aktarıldı.
20.10.2023 Gündem
Tuğgeneral Pat Ryder açıkladı! ABD donanması harekete geçti
Tuğgeneral Pat Ryder açıkladı! ABD donanması harekete geçti  ABD Savunma Bakanlığı Basın Sözcüsü Tuğgeneral Pat Ryder, Kızıldeniz’de konuşlu ABD Donanmasına ait USS Carney’nin Yemen’den fırlatılan 3 füzeyi ve yaklaşık 8 insansız hava aracını vurduğunu belirterek, füzelerin ve insansız hava araçlarının potansiyel olarak İsrail'deki hedeflere doğru fırlatıldığını aktardı.
19.10.2023 Dünya
ABD'den vatandaşlarına dünya çapında uyarı! 'Daha dikkatli olun'
ABD'den vatandaşlarına dünya çapında uyarı! 'Daha dikkatli olun' ABD Dışişleri Bakanlığı, nadir görülen dünya çapında bir uyarı yayınlayarak, yurtdışındaki tüm ABD vatandaşlarının “daha dikkatli olmalarını” tavsiye etti.
19.10.2023 Dünya
Dışişleri Bakanlığı'ndan Lübnan için seyahat uyarısı
Dışişleri Bakanlığı'ndan Lübnan için seyahat uyarısı Dışişleri Bakanlığı, İsrail ve Filistin'deki olayların Lübnan'ın güneyine yansıması ihtimaline karşı Lübnan'da bulunan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının tedbirli olmaları ve mümkünse Litani Nehri'nin güneyinde kalan bölgelerden uzak durmaları konusunda uyarıda bulundu.
13.10.2023 Gündem
ABD'den Belarus'taki vatandaşlarına uyarı! Derhal terk edin
ABD'den Belarus'taki vatandaşlarına uyarı! Derhal terk edin ABD’nin Minsk Büyükelçiliği tarafından seyahat uyarısı geldi. ABD vatandaşlarına Belarus’a seyahat etmemeleri ve Belarus’u derhal terk etmeleri çağrısında bulunuldu.
21.08.2023 Dünya
Azerbaycan'dan vatandaşlarına 'İran'a seyahat' uyarısı
Azerbaycan'dan vatandaşlarına 'İran'a seyahat' uyarısı Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı, vatandaşlarına zorunlu olmadıkça İran'a seyahat etmemeleri yönünde uyarıda bulundu.
3.06.2023 Dünya
Rusya, Gürcistan'a vize uygulamasını ve uçuş yasağını kaldırdı
Rusya, Gürcistan'a vize uygulamasını ve uçuş yasağını kaldırdı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Gürcistan vatandaşları için vize uygulamasının ve Gürcistan'a direkt uçuş ile tur paketi satışlarına yönelik uygulanan yasakların kaldırılmasına dair kararname imzaladı.
10.05.2023 Dünya
Meksika Devlet Başkanı Obrador: Meksika, ABD'den daha güvenli
Meksika Devlet Başkanı Obrador: Meksika, ABD'den daha güvenli Meksika Devlet Başkanı Andres Manuel Lopez Obrador, ABD'nin Meksika'ya seyahat uyarısı yapmasının ardından "Meksika, ABD'den daha güvenli" dedi.
14.03.2023 Dünya
Konsoloslukların kapatılması! Bakan Çavuşoğlu: Bu açıklamalar ve kapatmalar maksatlı
Konsoloslukların kapatılması! Bakan Çavuşoğlu: Bu açıklamalar ve kapatmalar maksatlı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İstanbul’daki başkonsolosluklarını güvenlik gerekçesiyle geçici olarak kapatan ülkelere tepki göstererek, büyükelçilere verilen mesajı açıkladı.
3.02.2023 Haberler
Konsoloslukların kapatılması! Bakan Çavuşoğlu: Bu açıklamalar ve kapatmalar maksatlı
Konsoloslukların kapatılması! Bakan Çavuşoğlu: Bu açıklamalar ve kapatmalar maksatlı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İstanbul’daki başkonsolosluklarını güvenlik gerekçesiyle geçici olarak kapatan ülkelere tepki göstererek, büyükelçilere verilen mesajı açıkladı.
3.02.2023 Gündem
Ankara’dan dokuz ülkeye üç sert mesaj
Ankara’dan dokuz ülkeye üç sert mesaj Güvenlik bahanesiyle Türkiye’ye seyahat uyarısı yapan ve İstanbul’daki başkonsolosluklarını kapatan 9 ülkenin büyükelçileri Dışişleri’ne çağırıldı. Bu yaklaşımların terör örgütünün sinsi gündemine hizmet ettiği vurgulandı.
3.02.2023 Gündem
Hollanda Başkonsolosluğu geçici olarak ziyarete kapatıldı
Hollanda Başkonsolosluğu geçici olarak ziyarete kapatıldı İstanbul’daki Hollanda Başkonsolosluğu geçici olarak ziyarete kapatıldı.
1.02.2023 Gündem
Akılalmaz Türkiye çıkışı: 'NATO'yu feshedip tekrar kuralım'
Akılalmaz Türkiye çıkışı: 'NATO'yu feshedip tekrar kuralım' Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Finlandiya'nın üyeliğine yeşil ışık yakılması Bloomberg'den BBC'ye, The Guardian'dan TASS ve El Arabiya'ya ilk sayfadan verildi. İsveç devlet televizyonu ise, Donald Trump'ın Ulusal Güvenlik Danışmanı'yla skandal bir röportaj yaptı.
30.01.2023 Dünya
Türkiye'den ABD ve Avrupa ülkelerine seyahat uyarısı!
Türkiye'den ABD ve Avrupa ülkelerine seyahat uyarısı! Dışişleri Bakanlığı, ABD'de polis şiddeti sonrasında ülkede yaşanan protestolar ve ırkçı saldırılar nedeniyle seyahat uyarısı yaptı. Bakanlık ayrıca bazı Avrupa ülkelerinde İslam karşıtı, yabancı düşmanı ve ırkçı nitelikteki eylemler ve terör örgütü iltisaklı gruplarca Türkiye karşıtı propaganda gösterilerinde artış meydana gelmesi nedeniyle Avrupa ülkeleri için seyahat uyarısı yayınladı.
28.01.2023 Gündem
Dışişleri'nden Myanmar'a 'seyahat' uyarısı
Dışişleri'nden Myanmar'a 'seyahat' uyarısı Dışişleri Bakanlığı, son dönemde artan fidye vakaları sebebiyle Myanmar'a ilişkin seyahat uyarısında bulundu.
20.01.2023 Gündem
Irak'ta Sadr'ın destekçileri güvenlik güçleriyle çatıştı: En az 20 ölü
Irak'ta Sadr'ın destekçileri güvenlik güçleriyle çatıştı: En az 20 ölü Son kez siyaseti bıraktığını açıklayan Şii liderin taraftarları başta Bağdat'taki Yeşil Bölge olmak üzere birçok şehirde polisle çatışıyor.
30.08.2022 Dünya
Türkiye'den Irak'a seyahat uyarısı
Türkiye'den Irak'a seyahat uyarısı Dışişleri Bakanlığı, Türk vatandaşlarını Irak’ın başkenti Bağdat’a seyahat etmemeleri konusunda uyardı.
30.08.2022 Gündem
Irak'ta gerilim tırmanıyor! Sokağa çıkma yasağı ilan edildi
Irak'ta gerilim tırmanıyor! Sokağa çıkma yasağı ilan edildi Irak’ta Sadr Grubu lideri Mukteda Sadr’ın siyaseti bırakma kararının ardından patlak veren protestolar sonrası gözler bölgede. Başkent Bağdat’taki Yeşil Bölge’de bulunan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nı basan Sadr destekçileri güvenlik güçleri tarafından saraydan çıkarıldı.
30.08.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Seyahat Uyarısı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.