Şeyh

Şeyh

Son dakika şeyh haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan şeyh gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan şeyh haber sayfamızda...

Şeyh

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.502 şeyh haberi bulunmuştur.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç için Fatih Camii'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama Irak dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile terörle mücadelede atılabilecek adımlara ilişkin bilgileri aktarıken, Gazze için de net mesajlar verdi. Erdoğan, CHP lideri Özel ile beklenen görüşmesine ilişkin de konuştu. Erdoğan'ın gündeminde fahiş fiyatlara ilişkin atılacak yeni adımlar da vardı.
23.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör çukurları dümdüz edilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör çukurları dümdüz edilecek Irak dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile terörle mücadelede atılabilecek adımlara ilişkin bilgileri aktarıken, Gazze için de net mesajlar verdi. Erdoğan, CHP lideri Özel ile beklenen görüşmesine ilişkin de konuştu. Erdoğan'ın gündeminde fahiş fiyatlara ilişkin atılacak yeni adımlar da vardı.
23.04.2024 Gündem
Taha Akgül, olimpiyat hedefini açıkladı: İkinci kez altın madalya almak istiyorum
Taha Akgül, olimpiyat hedefini açıkladı: İkinci kez altın madalya almak istiyorum Milli güreşçi Taha Akgül, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda hedefinin ikinci kez altın madalya kazanmak olduğunu söyledi.
18.04.2024 Güreş
Dubai’yi sel aldı! Nedeni bulut tohumlama mı?
Dubai’yi sel aldı! Nedeni bulut tohumlama mı? Basra Körfezi’nin geri kalanı gibi sıcak ve kurak bir iklime sahip olan Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) 75 yılın en şiddetli yağışı yaşanırken, başkent Abu Dabi ve Dubai’nin de aralarında olduğu pek çok kentte sel meydana geldi.
18.04.2024 Dünya
Bakan Fidan: Netanyahu iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklüyor
Bakan Fidan: Netanyahu iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklüyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Mohammed bin Abdulrahman Al-Thani ile düzenlediği ortak basın toplantısında, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklediğini ifade etti.
17.04.2024 Gündem
Bakan Fidan'dan Katar'a resmi ziyaret
Bakan Fidan'dan Katar'a resmi ziyaret Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi ziyarette bulunmak üzere Katar’ın başkenti Doha’ya gitti.
16.04.2024 Gündem
Kabine 1,5 aylık aranın ardından toplanıyor! Masada emekli maaşı, asgari ücret, İran-İsrail gerilimi var
Kabine 1,5 aylık aranın ardından toplanıyor! Masada emekli maaşı, asgari ücret, İran-İsrail gerilimi var Seçimler ve ardından Ramazan Bayramı’nın da sona ermesiyle 1,5 aylık aranın ardından bugün toplanacak kabinede, İsrail ile İran arasındaki gerilim en sıcak başlığı oluştururken enflasyon ve emekli maaşlarının da masada olacak
16.04.2024 Gündem
Erdoğan'dan İslam dünyasına Gazze çağrısı: İsrail'e karşı birlik içinde gayretlerimizi artırmalıyız
Erdoğan'dan İslam dünyasına Gazze çağrısı: İsrail'e karşı birlik içinde gayretlerimizi artırmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, İsrail’in bu gaddarca saldırılarının durdurulması ve işlediği insanlık suçlarının cezasını görmesi için İslam dünyasının birlik içinde gayretlerini artırması gerektiğini ifade etti.
15.04.2024 Gündem
Kuveyt'te Ahmed Abdullah el Ahmed el Sabah başbakan olarak atandı
Kuveyt'te Ahmed Abdullah el Ahmed el Sabah başbakan olarak atandı Siyasi partilerin yasak olduğu petrol zengini Kuveyt, Körfez bölgesindeki en açık siyasi sistemlerden birine sahip olarak gösterilse de devlet meselelerinde son söz emire ait.
15.04.2024 Dünya
Kahvehanede amca ve yeğenine kurşun yağdırdılar! 2 kişi hayatını kaybetti
Kahvehanede amca ve yeğenine kurşun yağdırdılar! 2 kişi hayatını kaybetti Kastamonu’nun Devrekani ilçesinde bir kişi, kız isteme meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan amca ve yeğenine kahvehanede kurşun yağdırdı. Silahlı saldırıda amca ve yeğeni hayatını kaybetti, saldırıyı gerçekleştiren şahıs polis ekiplerince gözaltına alındı.
13.04.2024 Gündem
Rahatlığı 'pes' dedirtti! Silahla kahvehane basıldı, çayını içmeye devam etti
Rahatlığı 'pes' dedirtti! Silahla kahvehane basıldı, çayını içmeye devam etti Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde kar maskeli 2 kişinin tabanca ile kahvehaneye baskın yaptı. Müşterilerden biri ise istifini bozmadan çay bardağını alıp dışarıda içmeye devam etti.
12.04.2024 Haberler
Rahatlığı 'pes' dedirtti! Silahla kahvehane basıldı, çayını içmeye devam etti
Rahatlığı 'pes' dedirtti! Silahla kahvehane basıldı, çayını içmeye devam etti Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde kar maskeli 2 kişinin tabanca ile kahvehaneye baskın yaptı. Müşterilerden biri ise istifini bozmadan çay bardağını alıp dışarıda içmeye devam etti.
12.04.2024 Gündem
Kahvehaneye kar maskeli baskın! Kurşun yağdırdılar
Kahvehaneye kar maskeli baskın! Kurşun yağdırdılar Diyarbakır’da kar maskeli 2 kişi, gündüz tartıştıkları kişilere ait kahvehaneye tüfek ve tabancalarla ateş açıp kaçtı. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.
12.04.2024 Gündem
Bakan Bolat, Katarlı mevkidaşı ile görüştü
Bakan Bolat, Katarlı mevkidaşı ile görüştü Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Katar Sanayi ve Ticaret Bakanı Şeyh Mohammad bin Hamad bin Qassim Al-Abdullah Al Thani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
10.04.2024 Ekonomi
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Ramazan ayının son teravih namazını Sakarya'da kıldırdı
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Ramazan ayının son teravih namazını Sakarya'da kıldırdı Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Sakarya'da son teravih namazını tarihi Orhan Gazi Camii'nde kıldırdı. Namaz sonrasında konuşan Erbaş, “Teravih namazına nasıl böyle önem veriyorsak diğer beş vakit namaza da öyle önem verelim.” dedi.
8.04.2024 Gündem
İsrail, Gazze’de 6 ayda hedeflerine ulaşamadı
İsrail, Gazze’de 6 ayda hedeflerine ulaşamadı İsrail’in Hamas’ı yok etme ve rehineleri kurtarma amacıyla 6 ay önce başladığı savaşta bu iki hedefi de gerçekleştirememesi dikkat çekerken, savaşın sonuna dair açık bir planın olmayışı tepkiye yol açıyor.
7.04.2024 Dünya
Hatay'da tarihi eserlerin restorasyonu için kılavuz
Hatay'da tarihi eserlerin restorasyonu için kılavuz Vakıf Katılım'ın 2022 yazında başlattığı ve ilk durağı Hatay olan Vakıf Eserleri Envanter projesiyle şehirdeki tarihi yapılar ayrıntılı fotoğraflandı. Şimdi bu fotoğraflar, depremin büyük ölçüde hasar verdiği eserlerin ayağa kaldırılmasında kılavuzluk edecek.
15.04.2024 Milliyet Executive
Bakan Ersoy paylaştı! 16'ncı yüzyıl eseri Kuran-ı Kerim, yurda geri kazandırıldı
Bakan Ersoy paylaştı! 16'ncı yüzyıl eseri Kuran-ı Kerim, yurda geri kazandırıldı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yasa dışı yollarla Türkiye'den çıkarılarak 2017 yılında İngiltere'de satışa sunulan 16'ncı yüzyıl eseri olan Kuran-ı Kerim'in yurda geri kazandırıldığını açıkladı.
5.04.2024 Gündem
Yangında hayatını kaybedenler son yolculuklarına uğurlandılar
Yangında hayatını kaybedenler son yolculuklarına uğurlandılar İstanbul Beşiktaş’ta bulunan eğlence mekanında tadilat esnasında çıkan yangında hayatını kaybeden Binali Çayır, memleketi Erzincan’da, 21 yaşındaki Barış Güngör, memleketi Batman’da toprağa verildi.
4.04.2024 Gündem
Yer: Bursa! Evin içinde bulunan türbeye akın akın geliyorlar
Yer: Bursa! Evin içinde bulunan türbeye akın akın geliyorlar Bursa'da bir evin içinde bulunan Tezeren Dede Türbesi Ramazan ayında ziyaretçilerin ilgi odağı oluyor. Bazı kadınlar ise türbe içinde Kur'an-ı Kerim okuyor
4.04.2024 Gündem
Kutsal emanetler 100 yıl sonra gün yüzüne çıktı
Kutsal emanetler 100 yıl sonra gün yüzüne çıktı Fatih'te, Yıldız Sarayı'ndan 1924 yılında İstanbul Üniversitesi'ne devredilen 9 parça mukaddes emanetin sergisi ziyarete açıldı. 100 yıl sonra gün yüzüne çıkan kutsal emanetlere ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.
3.04.2024 Haberler
Kutsal emanetler 100 yıl sonra gün yüzüne çıktı
Kutsal emanetler 100 yıl sonra gün yüzüne çıktı Fatih'te, Yıldız Sarayı'ndan 1924 yılında İstanbul Üniversitesi'ne devredilen 9 parça mukaddes emanetin sergisi ziyarete açıldı. 100 yıl sonra gün yüzüne çıkan kutsal emanetlere ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.
3.04.2024 Gündem
Fidan’dan Lavrov’a Karadeniz telefonu
Fidan’dan Lavrov’a Karadeniz telefonu Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, dün Rusya Federasyonu Dışişleri Sergey Lavrov ile telefonda görüştü.
2.04.2024 Gündem
Türkiye sandığa gidiyor! Liderler nerede oy kullanacak?
Türkiye sandığa gidiyor! Liderler nerede oy kullanacak? 31 Mart seçimleri için Türkiye sandık başına gitmeye hazırlanıyor. Siyasi liderlerin ve adayların nerede oy kullanacakları belli oldu.
30.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şeyh ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.