Seyircisiz

Seyircisiz

Son dakika seyircisiz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan seyircisiz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan seyircisiz haber sayfamızda...

Seyircisiz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.584 seyircisiz haberi bulunmuştur.
Umut Bozok'un el hareketi çok konuşuldu! Golcü futbolcudan açıklama geldi
Umut Bozok'un el hareketi çok konuşuldu! Golcü futbolcudan açıklama geldi Bordo-mavili takımın dün akşam Sivasspor'a 1-0 mağlup olduğu karşılaşmada Umut Bozok'un yaptığı el hareketi tepki çekmişti. Golcü futbolcudan konuyla ilgili açıklama geldi.
13.04.2024 Trabzonspor
Sivasspor, Trabzonspor deplasmanında galip!
Sivasspor, Trabzonspor deplasmanında galip! Trendyol Süper Lig'in 32'nci haftasında Sivasspor, Trabzonspor deplasmanından 1-0 galip ayrıldı.
12.04.2024 Trabzonspor
Trabzonspor, Avrupa aşkına! Taraftarından yoksun
Trabzonspor, Avrupa aşkına! Taraftarından yoksun Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar nedeniyle 4 maç seyircisiz oynama cezası alan Trabzonspor, bunların ilkini bugün Sivasspor karşılaşmasında çekecek.
12.04.2024 Trabzonspor
PFDK'dan 6 Süper Lig kulübüne para cezası
PFDK'dan 6 Süper Lig kulübüne para cezası PFDK, Beşiktaş'a 620 bin TL, Trabzonspor'a 492 bin TL, Konyaspor'a 293 bin TL, Fenerbahçe'ye ise 160 bin TL para cezası verdi.
9.04.2024 Süper Lig
Sivasspor'da Bülent Uygun'dan Trabzonspor cevabı!
Sivasspor'da Bülent Uygun'dan Trabzonspor cevabı! Süper Lig'de gelecek hafta Trabzonspor ile karşılaşacak Sivasspor'da teknik direktör Bülent Uygun açıklamalarda bulundu.
8.04.2024 Sivasspor
Tahkim Kurulu'ndan Trabzonspor'un cezasında indirim! Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat kararı
Tahkim Kurulu'ndan Trabzonspor'un cezasında indirim! Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat kararı TFF Tahkim Kurulu; Trabzonspor Kulübü, Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın itirazlarını inceledi.
5.04.2024 Trabzonspor
SON DAKİKA: PFDK kararları açıklandı! Trabzonspor, Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezaları belli oldu
SON DAKİKA: PFDK kararları açıklandı! Trabzonspor, Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezaları belli oldu Büyük saha içi olaylarının yaşandığı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK kararları açıklandı. Fenerbahçeli Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezaları belli oldu. Sarı-lacivertli ekibin itirazı sonrası Tahkim Kurulu'ndan da açıklama geldi.
3.04.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor - Fenerbahçe maçından sonra futbolcular hangi maddelerden PFDK'ya sevk edildi?
Trabzonspor - Fenerbahçe maçından sonra futbolcular hangi maddelerden PFDK'ya sevk edildi? TFF Hukuk Müşavirliği, günlerdir beklenen sevk raporunu açıkladı. Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle ev sahibi kulüp ve Antrenör Egemen Korkmaz, sarı-lacivertlilerde de Osterwolde, Osayi Samuel ve İrfan Can ile 2 çalışan PFDK’ya gönderildi.
2.04.2024 Trabzonspor
ÖZEL | Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası PFDK'ya sevk edilen isimleri kaç maç ceza bekliyor?
ÖZEL | Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası PFDK'ya sevk edilen isimleri kaç maç ceza bekliyor? Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası PDFK sevkleri açıklandı. Bordo-mavili takımdan Egemen Korkmaz, sarı-lacivertli ekipten Osayi Samuel, Oosterwolde, İrfan Can Eğribayat Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Sevk yapılan isimleri kaç maç ceza bekliyor? İşte detaylar...
1.04.2024 Fenerbahçe
Tahkim Kurulu'ndan Caner Erkin kararı! Cezası değişti
Tahkim Kurulu'ndan Caner Erkin kararı! Cezası değişti Tahkim Kurulu'ndan yapılan açıklamada onaylanan cezalar ve indirimler belli oldu. Kararda dikkat çeken ise Caner Erkin'in cezası oldu.
22.03.2024 1.Lig
90+3 Ege'de Futbol | Artık kazanma zamanı!
90+3 Ege'de Futbol | Artık kazanma zamanı! Trendyol 1. Lig'de son 4 maçından sadece 2 puan çıkarabilen Bodrum FK’yı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Çok iyi futbol izlemedik ama çok nitelikli sportmenlik örneklerine tanıklık ettik. Play Off yarışı kızışıyor. Kalan 7 haftalık periyotta puan kayıplarının önüne geçmek zorundalar’’
22.03.2024 1.Lig
Trabzonspor'a Fenerbahçe maçı sonrası ceza gelecek mi? İşte olası senaryo
Trabzonspor'a Fenerbahçe maçı sonrası ceza gelecek mi? İşte olası senaryo Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe, Trabzonspor'u deplasmanda 3-2'lik skorla yendi. Maç sırasında ve sonrasında çıkan olaylar ise gündeme damga vurdu. Çıkması muhtemel cezalar bordo-mavili takımı fazlasıyla etkileyebilir.
19.03.2024 Trabzonspor
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası muhtemel cezalar ortaya çıktı! Osayi ve Oosterwolde yanıtı
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası muhtemel cezalar ortaya çıktı! Osayi ve Oosterwolde yanıtı Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe, Trabzonspor'u deplasmanda 3-2'lik skorla yendi. Maç sırasında ve sonrasında çıkan olaylar ise gündeme damga vurdu. Yaşanan olayların faturası da şimdiden büyük merak konusu oldu.
18.03.2024 Trabzonspor
İsmet Taşdemir Boluspor maçı öncesi iddialı
İsmet Taşdemir Boluspor maçı öncesi iddialı Ege ekibinin Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Boluspor ile zor bir maç oynayacaklarını belirterek "Elimizden gelenin en iyisini yapıp bu maçı kayıpsız atlatmak istiyoruz" şeklinde konuştu.
13.03.2024 1.Lig
Fenerbahçe'ye UEFA'dan ceza yolda! Erteleme kararı aktife döndü
Fenerbahçe'ye UEFA'dan ceza yolda! Erteleme kararı aktife döndü Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında Union Saint Gilloise deplasmanında sahaya çıktı. Tribündeki Fenerbahçe taraftarının yaktığı meşalelerin pahalıya patlayabileceği iddia edildi.
8.03.2024 Konferans Ligi
Olaylı maçın faturası ağır oldu! Caner Erkin'e dev ceza, Bodrum FK kararı
Olaylı maçın faturası ağır oldu! Caner Erkin'e dev ceza, Bodrum FK kararı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, 1. Lig'de geçtiğimiz hafta oynanan Bodrum FK - Eyüpspor maçına dair kararlarını açıkladı.
7.03.2024 1.Lig
Shota Arveladze'den Emre Mor yorumu! 'Messi gibi'
Shota Arveladze'den Emre Mor yorumu! 'Messi gibi' Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Shota Arveladze, Galatasaray deplasmanında turladıkları Türkiye Kupası maçının ardından konuştu.
1.03.2024 Türkiye Kupası
TFF ve majör liglerin zemin düzenlemeleri! İspanya'da farklı
TFF ve majör liglerin zemin düzenlemeleri! İspanya'da farklı TFF tarafından oluşturulan Stadyum ve Güvenlik Komitesi, sezon öncesinde statlara, "uygunluk belgesi" düzenliyor. Yıl içerisinde zaman zaman denetimler yaparak, uygun olmayanları düzenleme tamamlanıncaya kadar askıya alıyor.
11.02.2024 Süper Lig
Misli’de günün en çok oynanan maçları
Misli’de günün en çok oynanan maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!
6.01.2024 Futbol
Fatih Terim, Panathinaikos'ta zaferle başladı! Sürpriz Willian Arao kararı
Fatih Terim, Panathinaikos'ta zaferle başladı! Sürpriz Willian Arao kararı Yunanistan Süper Ligi'nin 16'ncı haftasında Panathinaikos, Fatih Terim yönetimindeki ilk maçında PAS Giannina'yı 2-0 mağlup etti.
4.01.2024 Dünyadan Futbol
100'üncü yılda gurur tablosu: A Milli Takım, Avrupa Şampiyonası'nda! Filenin Sultanları kupaları topladı
100'üncü yılda gurur tablosu: A Milli Takım, Avrupa Şampiyonası'nda! Filenin Sultanları kupaları topladı 2023 yılı spor dünyasında unutulmaz başarılara sahne oldu. Cumhuriyetimiz’in 100. yılını kutladığımız 2023’te birçok branş da tarihi başarılar elde ettik. İşte 2023'te spor dünyasında yaşananlar....
31.12.2023 Skorer
TFF'den Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası!
TFF'den Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası! TFF Hukuk Müşavirliği, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu kararlarını açıkladı.
28.12.2023 Futbol
PFDK, Bursasporlu futbolculara ceza yağdırdı!
PFDK, Bursasporlu futbolculara ceza yağdırdı! Bursaspor'un Diyarbekirspor ile karşı karşıya geldiği olaylı maçta yaşananların ardından PFDK kararları açıklandı.
23.12.2023 2.Lig
Ankaragücü taraftarları stadyum yerine tesislere gitti!
Ankaragücü taraftarları stadyum yerine tesislere gitti! 5 maç seyircisiz oynama cezası alan Ankaragücü'nde taraftarlar, Hatayspor karşılaşmasını tesislerde takip etti.
21.12.2023 Ankaragücü
Mustafa Anıklı yazdı: Ankaragücü-Ç.Rize yeniden oynayacak! Taraftarlar da yer alacak
Mustafa Anıklı yazdı: Ankaragücü-Ç.Rize yeniden oynayacak! Taraftarlar da yer alacak Trendyol Süper Lig'in 16. haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maç Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e yaptığı yumruklu saldırıyla son bulmuştu. İki takım kupada yeniden karşı karşıya gelecek. Milliyet yazarlarından Mustafa Anıklı kupadaki maçta ev sahibi takım taraftarlarının tribünde yer alabileceğini belirtti.
21.12.2023 Türkiye Kupası

Benzer Haber Etiketleri

Seyircisiz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.