Seyit Torun

Seyit Torun

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu 1 .sıra Adayı.Ordu’nun Ulubey İlçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ulubey’de, lise öğrenimini ise Ordu’da tamamladı. Erzurum Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'nden 1990 yılında İktisatçı olarak mezun oldu. 1994 yerel seçimlerinde Ulubey İlçesinde Cumhuriyet Halk Partisi'ne katılarak, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Ulubey Belediye Başkanı seçildi. Bir dönem Ulubey Belediye Başkanlığı yaptı. Belediye Başkanlığı dönemimde belediyecilik konusunda Almanya ve Hollanda’da araştırma ve incelemelerde bulundu. 1999 yılı yerel seçimleri sonrasında sonra CHP İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 2004 yılında Demokratik Sol Parti’ye katılarak Ordu Belediye Başkanı seçildi. Torun evli ve bir çocuk babası.

Seyit Torun

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 677 seyit torun haberi bulunmuştur.
Ordu şehidi Sözleşmeli Er Murat Atar gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı
Ordu şehidi Sözleşmeli Er Murat Atar gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı Irak’ın kuzeyinde şehir düşen Ordulu İstihkam Sözleşmeli Er Murat Atar, memleketinde son yolculuğuna uğurlandı.
14.01.2024 Haberler
2 ay önce göreve başlamıştı! Şehit Atar, memleketi Ordu'da son yolculuğuna uğurlandı
2 ay önce göreve başlamıştı! Şehit Atar, memleketi Ordu'da son yolculuğuna uğurlandı Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan İstihkam Sözleşmeli Er Murat Atar'ın (22) cenazesi, memleketi Ordu'da toprağa verildi.
14.01.2024 Gündem
CHP’den işbirliği hamleleri
CHP’den işbirliği hamleleri CHP Genel Başkanı Özgür Özel bugün DEM Partisi Eş Genel başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan’ı ziyaret edecek.
13.12.2023 Gündem
CHP lideri Özel, İstanbul'da cenazeye katıldı
CHP lideri Özel, İstanbul'da cenazeye katıldı CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun'un kayınvalidesi Leyla Karaman'ın Ataşehir Mehmet Uslu Camii'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
12.12.2023 Gündem
Özel, HEDEP’le görüşecek
Özel, HEDEP’le görüşecek CHP Genel Başkanı Özgür Özel, önümüzdeki günlerde Altılı Masa’daki partilerin liderleri dahil genel başkanlara ziyaretlerde bulunacak.
28.11.2023 Gündem
CHP Genel Başkanı Özel'den 'Akşener' açıklaması: Ben de şaşırdım
CHP Genel Başkanı Özel'den 'Akşener' açıklaması: Ben de şaşırdım CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) milletvekilleri ve il başkanları ile kapalı grup toplantısında bir araya geldi.
14.11.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu’na bir günde iki rakip
Kılıçdaroğlu’na bir günde iki rakip  CHP’de kurultay için geri sayım sürerken liderlik yarışı da resmen başladı. Dün CHP TBMM Grup Başkanı Özgür Özel ve Prof. Dr. Örsan Öymen aday olduklarını açıkladı. Kurultayda aday olabilmek için en az 68 delegenin imzasını almak gerekiyor.
16.09.2023 Gündem
Pençe-Kilit Operasyonu şehidi Ordu'da son yolculuğuna uğurlandı
Pençe-Kilit Operasyonu şehidi Ordu'da son yolculuğuna uğurlandı Pençe-Kilit Operasyonu’nda bölücü terör örgütü tarafından açılan taciz ateşinde doğum gününe 3 gün kala şehit olan Ordu’nun Akkuş ilçesi nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Çavuş Ali Demir, gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı.
25.08.2023 Haberler
Doğum gününe 3 gün kala şehit oldu! Gözyaşlarıyla veda
Doğum gününe 3 gün kala şehit oldu! Gözyaşlarıyla veda Pençe-Kilit Operasyonu’nda bölücü terör örgütü tarafından açılan taciz ateşinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ali Demir, gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı.
25.08.2023 Gündem
‘Halkta değişim beklentisi var’
‘Halkta değişim beklentisi var’ CHP Parti Meclisi Üyesi, Ordu Milletvekili Seyit Torun, CHP’deki değişim tartışmalarına değinirken, vatandaşta bir değişim beklentisi olduğunu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun kurultayda aday olmayabileceğini belirtti.
3.07.2023 Gündem
CHP kulisleri bunu konuşuyor! 'İmamoğlu'nun dediğini yapmadı'
CHP kulisleri bunu konuşuyor! 'İmamoğlu'nun dediğini yapmadı' MYK’yı küçülten CHP lideri Kılıçdaroğlu, ‘Akşener modeli’ni izleyerek parti örgütlerini kendisine bağladı. MYK üye sayısı 17’den 15’e düştü... Eski MYK’dan sadece 5 kişi yerini korurken, TBMM Başkanvekilliği’ne aday gösterilmesine karar verilen Karaca dahil 12 kişi liste dışı kaldı...
6.06.2023 Gündem
CHP'de kritik MYK toplantısı sona erdi! İstifalar kabul edildi
CHP'de kritik MYK toplantısı sona erdi! İstifalar kabul edildi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) sona erdi. Toplantının ardından, MYK üyelerinin tamamının sözlü olarak istifa ettiği ve Kılıçdaroğlu'nun istifaları kabul ettiği öğrenildi.
1.06.2023 Gündem
Dicle Canova son kulis bilgilerini paylaştı: Kılıçdaroğlu istifaları bugün kabul edecek
Dicle Canova son kulis bilgilerini paylaştı: Kılıçdaroğlu istifaları bugün kabul edecek Cumhuriyet Halk Partisi'nde kritik günler bugün başlıyor ve seçim sonuçlarının ardından MYK toplandı. Hafta sonu ise parti meclisi olacak. Kılıçdaroğlu'nun ne yapacağı, kurmaylarının istifaları ve kurultay süreci gündemde. CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova son kulis bilgileri paylaştı.
1.06.2023 Televizyon
Dicle Canova son kulis bilgilerini paylaştı: Kılıçdaroğlu istifaları bugün kabul edecek
Dicle Canova son kulis bilgilerini paylaştı: Kılıçdaroğlu istifaları bugün kabul edecek Cumhuriyet Halk Partisi'nde kritik günler bugün başlıyor ve seçim sonuçlarının ardından MYK toplandı. Hafta sonu ise parti meclisi olacak. Kılıçdaroğlu'nun ne yapacağı, kurmaylarının istifaları ve kurultay süreci gündemde. CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova son kulis bilgileri paylaştı.
1.06.2023 Gündem
CHP’de muhalefet harekete geçti! Kılıçdaroğlu'nun son planı
CHP’de muhalefet harekete geçti! Kılıçdaroğlu'nun son planı Parlamentoya istediği oranda milletvekili gönderemeyen CHP’de, Cumhurbaşkanı seçiminin de kaybedilmesinin ardından parti içi muhalefet düğmeye bastı. Muhalif grup ilk etapta, tüzük kurultayının toplanması için çalışma başlattı.
31.05.2023 Gündem
CHP'de kritik isim odasını boşalttı! Kılıçdaroğlu istifaları kabul edecek
CHP'de kritik isim odasını boşalttı! Kılıçdaroğlu istifaları kabul edecek CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova, 28 Mayıs seçimleri sonrası Ankara'daki son kulis bilgilerini aktardı.
30.05.2023 Haberler
Son dakika: CHP'de kritik isim odasını boşalttı! Kılıçdaroğlu istifaları kabul edecek
Son dakika: CHP'de kritik isim odasını boşalttı! Kılıçdaroğlu istifaları kabul edecek CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova, 28 Mayıs seçimleri sonrası Ankara'daki son kulis bilgilerini aktardı.
30.05.2023 Gündem
Seçim kutlamasında kalbinden bıçaklanan İYİ Parti üyesi toprağa verildi
Seçim kutlamasında kalbinden bıçaklanan İYİ Parti üyesi toprağa verildi Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci oylamasında resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden seçilmesinin ardından Ordu’nun Gülyalı ilçesindeki kutlamalar sırasında çıkan bıçaklı kavgada hayatını kaybeden İYİ Parti ilçe teşkilatı üyesi Erhan Kurt (48), toprağa verildi.
29.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, nikah şahidi oldu
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, nikah şahidi oldu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ankaralı iş insanı Osman Şahin'in oğlu Oğuzhan Kemal Şahin ile Dilara Kireçci'nin düğününe katılarak çiftin nikah şahidi oldu.
23.05.2023 Gündem
Ordu’da AK Parti, MHP ve CHP milletvekili sayısını korudu
Ordu’da AK Parti, MHP ve CHP milletvekili sayısını korudu Ordu’da 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde AK Parti 3, CHP 2 ve MHP 1 milletvekilliği kazanarak, bir önceki seçimdeki milletvekili sayısını korudu.
15.05.2023 Gündem
Son dakika: Yeni milletvekilleri belli oldu! İşte 600 isim
Son dakika: Yeni milletvekilleri belli oldu! İşte 600 isim 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin kesin olmayan sonuçlarına göre, yeni dönemde TBMM'de yer alacak 600 milletvekili belli oldu.
15.05.2023 Gündem
Erzurum’daki İmamoğlu mitinginde provokasyon
Erzurum’daki İmamoğlu mitinginde provokasyon İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mitinginde olaylar çıktı. İmamoğlu, meydanın arka tarafında toplanan grubun taşlı saldırısına uğradı.
7.05.2023 Gündem
CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. dönem CHP milletvekili adayları kimler? İl İl CHP milletvekili adayları
CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. dönem CHP milletvekili adayları kimler? İl İl CHP milletvekili adayları CHP milletvekili adayları belli oldu. Bu sıcak gelişmenin ardından seçmenler yoğun şekilde "CHP il il milletvekili adayları kimler?" sorusunu yöneltiyor. İşte açıklanan milletvekili aday listesi...
11.04.2023 Bilgi Rehberi
Son dakika: CHP'de vekillerin yarısı listeye giremedi! Hangi partiye neresi verildi?
Son dakika: CHP'de vekillerin yarısı listeye giremedi! Hangi partiye neresi verildi? CHP’de 134 milletvekilinin 66’sı liste dışı kalırken, İYİ Parti ile ortak liste anlaşması kapsamında 6 ilde aday çıkarılmadı. Gelecek’ten 19, Deva’dan 25, Demokrat Parti’den 3, Saadet’ten 24 aday ve TDP’li Sarıgül de CHP listesinde yer aldı.
10.04.2023 Gündem
CHP'de tam liste belli oldu! İşte il il milletvekili aday listesi
CHP'de tam liste belli oldu! İşte il il milletvekili aday listesi CHP’de milletvekili adayları listesi netleşti. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
11.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Seyit Torun ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.