Şeyma Ercan'dan Santarelli'ye milli forma mesajı!
Şeyma Ercan'dan Santarelli'ye milli forma mesajı! Üç kulvarda şampiyonluk yarışını sürdüren Türk Hava Yolları’nın kaptanlığını üstlenen Şeyma Ercan hem kariyeri hem de milli takım ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
6.01.2023 Voleybol
Son dakika - Olimpiyat köyünün ünlüsü Djokovic!
Son dakika - Olimpiyat köyünün ünlüsü Djokovic! Birçok sporcu Djokovic ile resim çektirirken, milli voleybolcumuz Şeyma Ercan da bu isimler arasında yer aldı. Ercan bu kareyi sosyal medya hesabından paylaştı.
24.07.2021 Yaz Olimpiyatları
Şeyma Ercan'dan bir takım çalışmalar!
Şeyma Ercan'dan bir takım çalışmalar! Türk Hava Yolları Spor Kulübü'nün güzel voleybolcusu sosyal medya hesabından "Bir takım çalışmalar" notu ile paylaşımda bulundu.
3.07.2020 Diğer Sporlar
Şeyma Ercan'dan Skorer'e samimi açıklamalar
Şeyma Ercan'dan Skorer'e samimi açıklamalar Türk Hava Yolları ve milli takımın önemli isimlerinden Şeyma Ercan, Skorer ınstagram canlı yayınında Caner Bakır’ın konuğu oldu ve soruları yanıtladı.
1.07.2020 Voleybol
Şeyma Ercan'dan kupa sözü
Şeyma Ercan'dan kupa sözü A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın smaçörlerinden Şeyma Ercan, Avrupa Şampiyonası öncesi yaptığı açıklamada, "Taraftarları salonlara tekrar bekliyoruz ve onlarla beraber kupayı kaldırmak istiyoruz" dedi.
1.07.2020 Voleybol