Şezlong

Şezlong

Son dakika şezlong haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan şezlong gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan şezlong haber sayfamızda...

Şezlong

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 636 şezlong haberi bulunmuştur.
Yunanistan’da havlu hareketinin zaferi
Yunanistan’da havlu hareketinin zaferi Yunanistan’da geçen yaz halk, özel işletmelerin sahilleri işgal edip, plajlara girişte yüksek ücret istemeleri üzerine “havlu hareketi” başlatmıştı.
22.04.2024 Dünya
Yunan plajlarında halkın zaferi
Yunan plajlarında halkın zaferi Yunanistan halkı, denizlere ulaşmayı engelleyen, fahiş fiyatlı şezlong ve şemsiye sunan işletmeler tarafından ele geçirilen kıyılardaki plajlara ücretsiz erişim için uzun bir süredir verdikleri mücadeleyi kazandı.
16.03.2024 Dünya
Eda Taşpınar karlar üstünde şezlonga uzandı!
Eda Taşpınar karlar üstünde şezlonga uzandı! Sosyetik güzel Eda Taşpınar, yılbaşında sevgilisiyle birlikte gittiği Norveç tatilinden yeni karelerini yayınladı. Yaz tatili paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü isim, bu kez karların üzerinde şezlong pozu verdi.
6.01.2024 Cadde
Tekerlemeler... Dünyanın En Zor Tekerlemeleri... Kısa, Komik, Oyun, Çocuk, Diksiyon ve Türkçe Tekerlemeler ile Örnekleri
Tekerlemeler... Dünyanın En Zor Tekerlemeleri... Kısa, Komik, Oyun, Çocuk, Diksiyon ve Türkçe Tekerlemeler ile Örnekleri Çocukların gelişiminde önemli yere sahip olan tekerlemeler "ağızda yuvarlanan söz, saçma sapan söz, eş sesli kelimelerle kurulu konuşma" anlamına gelir. Halk edebiyatına özgü bir türdür. Tekerlemelerin masal, oyun, tören ve bağımsız olarak 4 çeşidi bulunur. Tekerlemeler hem eğlenceli vakit geçirmede hem de çocukların konuşma kabiliyetini geliştirmede önemli rol oynar. Çocukların yanı sıra halk ozanları da şiirlerinde tekerlemelere yer vermiştir. Gerçek yaşamla ilgisi olmayan sözlerden meydana gelen söylemesi en zor, kısa, uzun, kolay, iyi diksiyon, komik, oyun, çocuk tekerlemeleri ve tekerleme örneklerine içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Eğlence
İkiz bebeklerine 5 aylık hamile olan Yasemin Şefkatli'den yeni paylaşım
İkiz bebeklerine 5 aylık hamile olan Yasemin Şefkatli'den yeni paylaşım İbrahim Tatlıses'in Derya Tuna ile evliliğinden olan oğlu İdo Tatlıses ile evli olan Yasemin Şefkatli, eşiyle birlikte ikiz bebek beklediğini açıklamıştı. İlk ayları zorlu geçiren güzel fenomen, karnı burnunda yeni pozunu takipçileriyle paylaştı.
7.10.2023 Cadde
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Muğla'nın eşsiz plajlarını görmeden tatil bitmez!
Muğla'nın eşsiz plajlarını görmeden tatil bitmez! Havaların ısınması hepimizin sabırsızlıkla beklediği yaz mevsiminin habercisidir. Kavurucu sıcaklardan serin sulara atlamak için yazı beklerken hepimiz tatil planları yaparız. Yaz tatili deyince de aklımıza ülkenin en popüler şehri Muğla gelir. Dağların konumu sebebiyle kıyıların girintili ve çıkıntılı olması Muğla’da sayısız plajların oluşmasına neden olmuştur. Dağların yamacından aşağı doğru süzülen çam ormanlarının denizle buluşması da bu plajları eşsiz güzellikte kılmıştır. Yaz tatili planı yapmadan önce Muğla’nın görülmeye değer plajlarına gelin hep birlikte Molatik olalım.
20.09.2023 Doğa
İkiz bebeklerine hamile olan Yasemin Şefkatli imaj değiştirdi!
İkiz bebeklerine hamile olan Yasemin Şefkatli imaj değiştirdi! İbrahim Tatlıses'in Derya Tuna ile evliliğinden olan oğlu İdo Tatlıses ile evli olan Yasemin Şefkatli, eşiyle birlikte ikiz bebek beklediğini açıklamıştı. İlk ayları zorlu geçiren güzel fenomen imaj değiştirdi. Şefkatli'nin yeni imajına beğeni yağdı.
13.09.2023 Cadde
Akbük’te ‘havlu’ eylemi
Akbük’te ‘havlu’ eylemi Bu yaz, Türkiye ve Yunanistan’ın Ege kıyılarında gerçekleşen, tüm sahillerin halka ücretsiz olması gerektiğini savunan “Havlunu Al Gel” eylemine, Akbük de katıldı.
11.09.2023 Dünya
Yasemin Şefkatli'den 'tüp bebek' açıklaması!
Yasemin Şefkatli'den 'tüp bebek' açıklaması! İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğulları İdo Tatlıses, 2021 yılında sevgilisi Yasemin Şefkatli ile nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz ay ise İbrahim Tatlıses, gelininin ikiz bebeklere hamile olduğunu duyurmuştu. Tüp bebek tedavisi gördüğü iddia edilen Şefkatli, konuyla ilgili açıklama yaptı.
29.08.2023 Cadde
Havlu koymak bile paralı
Havlu koymak bile paralı Halkı ücretsiz denize girme hakkından yoksun bırakan işletmelerin hukuksuzluğu sürüyor. İstanbul, Kilyos’ta özel plajların bulunduğu sahilde ne yürümemize ne de denize girmemize izin verildi.
22.08.2023 Gündem
Sahilde ‘havlu’ dalgası! Çeşme, Bodrum, Ayvalık...
Sahilde ‘havlu’ dalgası! Çeşme, Bodrum, Ayvalık... Sahil ve plajların özel işletmelere devriyle halkın ücretsiz denize girme hakkından yoksun bırakıldığı gerekçesiyle Yunanistan’da başlayan ‘Havlunu al da gel’ hareketi Türkiye’de de karşılık buldu... Çeşme, Bodrum, Ayvalık, Akyaka, Datça’da ‘havlu hareketi’yle seslerini duyurmaya çalışan vatandaşlar, kıyıların halkın olduğunu haykırdı, plajların vatandaşa ücretsiz açılmasını talep etti.
16.08.2023 Gündem
Denize girmeyen kadın kalmayacak
Denize girmeyen kadın kalmayacak Konak Belediyesi’nin düzenlediği geziler sayesinde hiç denize girmemiş kadınlar, mutlu oldu. Başkan Abdül Batur, “Bir gün olsa bile kursiyerlerimize tatil günü yaşatalım istedik” diye konuştu.
12.08.2023 Ege
2-3 bin lira arasında değişiyor! Yunan adalarında ‘şezlong isyanı’
2-3 bin lira arasında değişiyor! Yunan adalarında ‘şezlong isyanı’ Yunan adalarındaki plajlarda şezlongların 2 - 3 bin liraya kiralanması tatilcileri isyan ettirdi. “Havlu Hareketi” adlı protesto eylemi dalga dalga adalara yayılırken devlet harekete geçti.
8.08.2023 Dünya
Birkan Sokullu ve Eda Gürkaynak'ın şezlong romantizmi
Birkan Sokullu ve Eda Gürkaynak'ın şezlong romantizmi Birlikteliklerinde dördüncü yıl dönümlerini kutlayan Birkan Sokullu ve Eda Gürkaynak, Bodrum'da plajda görüntülendi. Denize girmek yerine sohbet etmeyi tercih eden ikili, romantik anlar yaşadı.
31.07.2023 Cadde
Üstsüz pozlarıyla çok konuşulan Nesrin Cavadzade ilk aşkıyla el ele poz verdi
Üstsüz pozlarıyla çok konuşulan Nesrin Cavadzade ilk aşkıyla el ele poz verdi Paylaşımlarıyla olay olan Nesrin Cavadzade tatilde üstsüz güneşlendiği anlarla magazin gündeminde yer etmişti. Cavadzade son olarak babasıyla olan şezlong pozunu sosyal medya sayfasından paylaştı.
30.07.2023 Cadde
İkiz bebek bekleyen Yasemin Şefkatli'den şezlong pozu!
İkiz bebek bekleyen Yasemin Şefkatli'den şezlong pozu! İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğulları İdo Tatlıses, 2021 yılında sevgilisi Yasemin Şefkatli ile nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz hafta ise İbrahim Tatlıses, gelininin ikiz bebeklere hamile olduğunu açıklamıştı. Konuya dair yorumda bulunmayan Şefkatli'den şezlong pozu geldi.
30.07.2023 Cadde
Fethiyelilere halk plajı
Fethiyelilere halk plajı  Fethiye Belediyesi, Akmaz ve Karaot’un ardından Çalış’a da bir halk plajı kazandırdı.
29.07.2023 Ege
Silivri'de 'beton loca' tartışması! ‘Yasal değil, burası halka açık bir alan’
Silivri'de 'beton loca' tartışması! ‘Yasal değil, burası halka açık bir alan’ Silivri Selimpaşa'da oturanlardan bazıları, sahilde kayalıkların üzerine bölüm bölüm beton dökerek kendilerine ait alanlar oluşturdu. Dökülen betonların üzerine isim de yazıldı. Plajı kullananlar ise beton dökenlerin şezlong ve şemsiyelerini sabitleyerek adeta loca oluşturmasına tepki gösterdi. Beton dökenler kayalıkları bahane ederek kendilerini savundu.
21.07.2023 Gündem
Ücretsiz halk plajı sayısı 35'e ulaşacak
Ücretsiz halk plajı sayısı 35'e ulaşacak Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye genelindeki ücretsiz halk plajı sayısının 35'e ulaştırılacağını açıkladı.
19.07.2023 Gündem
Plajda ‘harcama limiti’ vurgunu
Plajda ‘harcama limiti’ vurgunu Denize girmek isteyen vatandaşlar sahil boyunca özel plajlarla karşılaşıyor. Bu plajlarda “harcama limiti” adı altında bir ücret isteniyor. Change.org sitesinde imza kampanyası başlatıldı. Uzmanlar ise ödenen paranın geri alınabileceğini söylüyor.
9.07.2023 Gündem
Cemre Kemer'den bikinili poz
Cemre Kemer'den bikinili poz Bir dönem pop müzik dünyasında fırtınalar estirmesine rağmen sürpriz şekilde dağılan Hepsi grubunun üyelerinden olan Cemre Kemer, ilk bebeğini kucağına alarak mutluluk yaşamıştı. Ünlü isim, çıktığı tatilden şezlonga uzanarak güneşlendiği pozlarını paylaştı.
4.07.2023 Cadde
Yıldızlı plajlar
Yıldızlı plajlar Havaların ısınmasıyla dolan sahillerde artık yeni bir alternatifimiz daha var, o da bugün sayıları 15’e ulaşan 5 yıldızlı halk plajları! Hem de çoğu mavi bayraklı…
1.07.2023 Pazar
Loca fiyatı 75 bin lira!
Loca fiyatı 75 bin lira! Kurban Bayramı’nın dokuz güne çıkarılmasının ardından vatandaşlar tatil mekanlarına akın etti. Tatilcilerin yine en çok tercih ettiği yerler Antalya, Muğla ve Kapadokya olurken, eğlence fiyatlarının yüksekliği dudak uçuklattı.
29.06.2023 Cadde
'Turizmin başkenti'nde dudak uçuklatan ücret! Aylık loca fiyatı 1 yıllık ev kirası
'Turizmin başkenti'nde dudak uçuklatan ücret! Aylık loca fiyatı 1 yıllık ev kirası Türkiye'nin dünyaca ünlü turistik bölgesinde bayram hareketliliği yaşanıyor. Sahildeki işletmelerde loca kiralayıp, deniz keyfi yaşamak isteyenler günlük 3 bin lira, aylık kiralamak isteyenler de 75 bin lira ödüyor. Sahilde 1 aylık loca kiralama ücretinin kentteki en ucuz evin yıllık kira bedeline denk olması dikkati çekiyor.
28.06.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Şezlong ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.