Shakthar

Shakthar

Son dakika shakthar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan shakthar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan shakthar haber sayfamızda...

Shakthar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 174 shakthar haberi bulunmuştur.
Şampiyonlar Ligi'ni kazanma ihtimali açıklandı! Galatasaray önemli takımları geride bıraktı
Şampiyonlar Ligi'ni kazanma ihtimali açıklandı! Galatasaray önemli takımları geride bıraktı Avrupa'nın 1 numaralı futbol organizasyonu Devler Ligi'ni takımların kazanma ihtimalleri açıklandı.
11.11.2023 Şampiyonlar Ligi
Shakhtar Donetsk'ten Galatasaray açıklaması! İşte Tete'nin tazminatı
Shakhtar Donetsk'ten Galatasaray açıklaması! İşte Tete'nin tazminatı Sezon başında Galatasaray'a transfer olan Tete ile ilgili Ukrayna kulübü Shakhtar Donetsk'in CEO'su Sergei Palkin, açıklamalarda bulundu. FIFA'ya şikayette bulunduklarını dile getiren Palkin, tazminat maddesi hakkında bilgi verdi.
3.10.2023 Galatasaray
Galatasaray resmen açıkladı! Shakhtar Donetsk, Tete için FIFA'ya başvurdu
Galatasaray resmen açıkladı! Shakhtar Donetsk, Tete için FIFA'ya başvurdu Galatasaray, Shakhtar Donetsk'in Tete transferi için FIFA'ya başvurduğunu açıkladı.
26.09.2023 Galatasaray
Erden Timur'dan orta saha transferi için net açıklama! Canlı yayında duyurdu
Erden Timur'dan orta saha transferi için net açıklama! Canlı yayında duyurdu Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Trabzonspor'u sahasında 2-0 mağlup eden Galatasaray'da gözler Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Molde maçlarına çevrildi. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri Skorer TV'de değerlendirdi. Dindar, Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur'un orta saha için kendisine söylediklerini canlı yayında aktardı.
21.08.2023 Galatasaray
Adana Demirspor'da yeniden Muriç sesleri!
Adana Demirspor'da yeniden Muriç sesleri! Adana Demirspor transferlerine devam ediyor. Lacivert- Mavililer, bir süredir yoğun mesai harcadığı deneyimli stoper Yaroslav Rakitskiy’yi kadrosuna kattı, 1 artı 1 yıllık anlaşma sağlandı. Manchester City’li kaleci Muriç için de son bir girişim daha olacak.
20.07.2022 Adana Demirspor
Son dakika | Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sürprizi! İntikamını golle aldı, maça damga vurdu
Son dakika | Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sürprizi! İntikamını golle aldı, maça damga vurdu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde B Grubu'nda Shakhtar Donetsk, İspanyol devi Real Madrid'i konuk etti. Süper Lig'in eski yıldızı sahne alarak kendisini sakatlamak isteyen Real Madrid'li oyuncudan intikamını aldı. Büyük sürprizin yaşandığı karşılaşmanın sonunda grupta işler karıştı. İşte detaylar...
2.12.2020 Şampiyonlar Ligi
Şampiyonlar Ligi kura çekilişi ne zaman? Galatasaray'ın rakipleri belli oluyor
Şampiyonlar Ligi kura çekilişi ne zaman? Galatasaray'ın rakipleri belli oluyor Şampiyonlar Ligi'nde kura çekilişi için geri sayım sürüyor. Bu akşam oynanacak karşılaşmaların ardından Galatasaray'ın rakipleri çekilecek olan kurada belli olacak. Grup aşamasından başlayacak olan Galatasaray'ın muhtemel rakipleri büyük ölçüde belli oldu. Galatasaray'ı 1. torbadan oldukça dişli rakipler bekliyor. Peki Şampiyonlar Ligi kura çekilişi ne zaman?
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Everton'da Allardyce yerine Paulo Fonseca!
Everton'da Allardyce yerine Paulo Fonseca! Premier Lig'de Cenk Tosun'un forma giydiği Everton'da teknik direktör Sam Allardyce'ın yerine Shakhtar Donetsk teknik direktörü Paulo Fonseca'nın geçeceği iddia edildi.
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Bayern Münih
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Bayern Münih UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş'ın 2. turdaki rakibi Bayern Münih oldu. İlk maç 20 Şubat 2018'de Allianz Arena'da... Rövanş ise 14 Mart 2018'de Vodafone Park'ta oynanacak.
30.06.2020 Beşiktaş
Ünlü teknik adamlar Beşiktaş'ın zaferini Skorer'e yorumladı!
Ünlü teknik adamlar Beşiktaş'ın zaferini Skorer'e yorumladı! Türk futbolunun deneyimli teknik adamları Şampiyonlar Ligi'nde gruptan namağlup lider olarak çıkan Beşiktaş'ın başarısını Skorer'e yorumladı.
30.06.2020 Beşiktaş
Aşırı milliyetçilerden Shakthar'lı oyunculara tehdit!
Aşırı milliyetçilerden Shakthar'lı oyunculara tehdit! Shakhtar Donetsk otobüsünü durduran holiganlar, futbolcuları tehdit etti.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Shevchenko: 'Emin değilim, Arda Turan...'
Shevchenko: 'Emin değilim, Arda Turan...' Ukrayna Milli Takımı'nın teknik direktörü Andriy Shevchenko, 2 Eylül'de karşılaşacakları Türkiye Milli Takımı hakkında açıklamalarda bulundu.
1.07.2020 Milli Takım
Lucescu, Galatasaray'da tek patron olacak...
Lucescu, Galatasaray'da tek patron olacak... Galatasaray’ın Lucescu ile yaptığı görüşmenin detayları ortaya çıktı...
30.06.2020 Galatasaray
Taison derbisi!
Taison derbisi! Fenerbahçe, Shakthar Donetsk'in yıldız ismini transfer etmek isterken, Beşiktaş'ın da bu futbolcu için ciddi girişimi bulunuyor.
30.06.2020 Fenerbahçe
Moting'den Beşiktaş'a evet! Bedavaya...
Moting'den Beşiktaş'a evet! Bedavaya... Transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş, Schalke 04’ün Kamerunlu futbolcusu Maxim Choupo-Moting’i de gündemine aldı. Siyah Beyazlılar, sezon sonu sözleşmesi bitecek 28 yaşındaki oyuncu için bonservis bedeli ödemeyecek.
30.06.2020 Beşiktaş
Atletico Paranaense Eduardo'yu kiraladı
Atletico Paranaense Eduardo'yu kiraladı Brezilya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Atletico Paranaense, Brezilya asıllı Hırvat futbolcu Eduardo Alves da Silva'yı kiraladı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Eduard Sobol'dan Beşiktaş ve Emre Mor itirafı!
Eduard Sobol'dan Beşiktaş ve Emre Mor itirafı! Devre arası transfer döneminde Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Eduard Sobol'dan Beşiktaş itirafı geldi. Ukraynalı genç sol bek, transfer döneminde Beşiktaş ile yaşananlar hakkında konuştu.
30.06.2020 Beşiktaş
Fenerbahçe Transfer Haberleri: Fenerbahçe'de Ekici olmazsa Alan Patrick
Fenerbahçe Transfer Haberleri: Fenerbahçe'de Ekici olmazsa Alan Patrick Fenerbahçe, Mehmet Ekici transferine odaklanırken, Aatıf'ın takımda kalma durumu arttı. Sarı-Lacivertli yöneticiler Aatıf'ı dün akşam kampa çağırdı. Bu gelişme Faslı futbolcunun takımda kalma ihtimalini güçlendirdi. Fenerbahçe Yönetimi'nin Aatıf' ı vermekten vazgeçtiği ve Mehmet Ekici için Trabzonspor'a bonservis bedeli teklif edeceği öğrenildi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Oleksandria-Shakhtar Donetsk: 1-2
Oleksandria-Shakhtar Donetsk: 1-2 Ukrayna Premier Ligi'nde Shakhtar Donetsk, konuk olduğu Oleksandria'yı 2-1 mağlup etti ve namağlup liderliğini sürdürdü.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Konyaspor'dan Aykut Kocaman açıklaması!
Konyaspor'dan Aykut Kocaman açıklaması! Milli takımın kötü gidişi, Shakthar Donestk iddiaları derken Konyaspor camiasını yine Aykut Kocaman endişesi sardı.
23.07.2020 Konyaspor
A. Konyaspor 0 - 1 Shakhtar Donetsk
A. Konyaspor 0 - 1 Shakhtar Donetsk UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda yer alan temsilcimiz Atiker Konyaspor, Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'e ofsayt kokan bir golle 1-0 mağlup oldu.
23.07.2020 Konyaspor
Serkan Kırıntılı UEFA Avrupa Ligi'nde haftanın oyuncusu seçildi
Serkan Kırıntılı UEFA Avrupa Ligi'nde haftanın oyuncusu seçildi Atiker Konyaspor'un deneyimli kalecisi Serkan Kırıntılı, UEFA Avrupa Ligi'nde haftanın oyuncusu seçildi.
23.07.2020 Konyaspor
Atiker Konyaspor Başkanı Şan: "Ofsayttan bir gol yedik"
Atiker Konyaspor Başkanı Şan: "Ofsayttan bir gol yedik" Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Shakhtar Donetsk'in attığı golün ofsayt olduğunu ileri sürdü.
23.07.2020 Konyaspor
Kocaman'dan ofsayt yorumu
Kocaman'dan ofsayt yorumu UEFA Avrupa Ligi I Grubu'ndaki rakibi Shakhtar Donetsk'e 1-0 mağlup olan A. Konyaspor'un teknik direktörü Aykut Kocaman açıklamalarda bulundu.
23.07.2020 Konyaspor
Fonseca sonuçtan mutlu
Fonseca sonuçtan mutlu Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Paulo Fonseca, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda Atiker Konyaspor'u 1-0 yendikleri için mutlu olduklarını söyledi.
23.07.2020 Konyaspor

Benzer Haber Etiketleri

Shakthar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.