Sıcak Su

Sıcak Su

Son dakika sıcak su haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sıcak su gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sıcak su haber sayfamızda...

Sıcak Su

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 23.074 sıcak su haberi bulunmuştur.
Trabzon'da feci kaza! TIR'ın üzerindeki kamyon dorsesi köprüye takıldı
Trabzon'da feci kaza! TIR'ın üzerindeki kamyon dorsesi köprüye takıldı Trabzon'da feci bir kaza meydana geldi. TIR'ın taşıdığı kamyon kasası köprüye çarptı. Feci kaza böyle fotoğraflandı.
22.04.2024 Gündem
Amasya'da korkunç olay! Engelli komşusunun burnunu kırdı ve sıcak su ile yaktı
Amasya'da korkunç olay! Engelli komşusunun burnunu kırdı ve sıcak su ile yaktı Amasya feci bir olay yaşandı. Engelli komşusu ile tartışan Mehmet Ü, komşusunun önce burnunu kırdı sonra da sıcak su ile yaktı. Mahkemeye çıkan Mehmet Ü. adli kontrolle serbest bırakıldı.
22.04.2024 Gündem
Tane tane pirinç pilavının sırrı meğer buymuş! Tel tel dökülüyor, lapa olmuyor
Tane tane pirinç pilavının sırrı meğer buymuş! Tel tel dökülüyor, lapa olmuyor Türk kültüründe pirinç pilavı ayrı bir yere sahiptir. Hem lezzetiyle hem de yapımıyla insanların beğenisini kazanmış bu basit ancak etkileyici yemek, her sofranın vazgeçilmezidir. Ancak, mükemmel bir pirinç pilavı yapmak sanıldığı kadar kolay değildir. Tane tane pirinç pilavının sırrı meğer buymuş…
22.04.2024 Yemek
İzmir'de akılalmaz olay! Ayrıldığı kız arkadaşının evine çok sayıda yemek siparişi verdi
İzmir'de akılalmaz olay! Ayrıldığı kız arkadaşının evine çok sayıda yemek siparişi verdi İzmir'in Balçova ilçesinde bir kişi ayrıldığı kız arkadaşı B.K.'nın adresine kapıda ödeme yöntemiyle çok sayıda yemek siparişi verdi. Kapıyı açan olmayınca kuryelerin evin önünde siparişleri teslim etmek ve ödeme için beklediği anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
21.04.2024 Gündem
İki komşu aile birbirine girdi! Burnunu kırdı, sıcak su döktü: Gözümü ambulansta açtım
İki komşu aile birbirine girdi! Burnunu kırdı, sıcak su döktü: Gözümü ambulansta açtım Amasya'da iki komşu iki aile arasında gürültü ve balkona çamaşır asılması nedeniyle çıkan kavgada Mehmet Ü., alt kattı oturan ve yüzde 45 bedensel engelli olan Niyazi Gedik’e yumrukla burnunu kırdı, ardından sıcak su döktü.
21.04.2024 Gündem
Mercimek çorbası anketi ikiye böldü: Limon işin neresinde? En iyisi böyle anlaşılıyor
Mercimek çorbası anketi ikiye böldü: Limon işin neresinde? En iyisi böyle anlaşılıyor Yemek eleştirmeni Vedat Milör'ün 'Menemen soğanlı mı yenir, soğansız mı?' tartışmasından sonra sosyal medya yeni bir anketle daha ikiye bölündü. Şimdi de gözler sofralardan eksik olmayan mercimek çorbasında. Hikayesi Selçuklu sofralarına kadar uzanan mercimek çorbasının püf noktaları, limonlu mu yoksa limonsuz mu tüketilmesi gerektiğiyle ilgili gastronomi uzmanları bakın ne diyor.
20.04.2024 Yaşam
Şampuanınızı yüzünüzden uzak tutun! En etkili cilt temizliği ne zaman yapılır?
Şampuanınızı yüzünüzden uzak tutun! En etkili cilt temizliği ne zaman yapılır? Yüzünüzü duşta yıkamak mantıklı gelebilir ancak aşırı sıcak su cildinizi kurutabilir ve sivilcelere neden olabilir. Yapılan araştırmalara göre duştan önce yüzünüzü yıkamak da iyi bir fikir olmayabilir. Duş almayı bitirdikten sonra yüzünüzü temizlemek daha iyidir ve bunun birçok nedeni vardır.
18.04.2024 Genel Sağlık
Annesini iyileştiren zeytinin peşine düştü! 'İşi bilmiyor' diyenlere inat dünya 4'üncüsü oldu
Annesini iyileştiren zeytinin peşine düştü! 'İşi bilmiyor' diyenlere inat dünya 4'üncüsü oldu Annesinin hastalığı, çok genç yaşlarda zeytinyağının iyileştirici gücüyle tanışmasına sebep oldu. Hayat onu farklı noktalara sürüklese de 20 yıllık kurumsal hayatta çalıştıktan sonra sırrına hayran olduğu zeytin ağacıyla yolları kesişti. Ayvalık'ta bir zeytin bahçesi satın alarak işe başlayan Bahar Alan, "Dışarıdan geldi, işi bilmiyor" diyenlere inat zeytinyağı dünya kalite sıralamasında ilk 100 üretici arasına girdi, hatta 2 yıl üst üste dünya 4'üncüsü oldu.
15.04.2024 Yaşam
Saray mutfağının gizli sırrı ortaya çıktı! Hünkar beğendi böyle yapılmalıymış
Saray mutfağının gizli sırrı ortaya çıktı! Hünkar beğendi böyle yapılmalıymış Osmanlı mutfağından günümüze kadar gelen hünkar beğendi yemeği sofralara yakışan geleneksel lezzetlerden bir tanesi. Geçmişten günümüze hala severek yenilen bu yemeğin yapımı karmaşık gibi gözükse de aslında oldukça basit. Ancak yaparken dikkat edilmesi gereken bazı püf noktalar bulunuyor.
11.04.2024 Yemek
1 avuç yedikten sonra 1 bardak sıcak su için! Kabak çekirdeğinin bilinmeyen etkisi
1 avuç yedikten sonra 1 bardak sıcak su için! Kabak çekirdeğinin bilinmeyen etkisi Kabak çekirdeği diğer kuru yemişlere oranla gözlerden uzak kalıyor olsa da sayısız faydasıyla gönülleri fethedebilir. Tek yapmanız gereken 1 avuç çekirdek ve 1 bardak sıcak suyu hazırlamak!
8.04.2024 Genel Sağlık
Paylaşmayı bilenler bu Ramazan da lezzete doyacak… İşte iftarda herkesi mutlu edecek 5 pratik tarif!
Paylaşmayı bilenler bu Ramazan da lezzete doyacak… İşte iftarda herkesi mutlu edecek 5 pratik tarif! Ramazan ayının en güzel yanı iftarda aile ve dostlarla birlikte olmaktır ama bazen sofranın etrafındakiler, bazen de sofranın kurulduğu yer değişebilir. Her nerede ve kiminle olursak olalım lezzetli bir sofra kurmak aslında hiç de zor değil. Nasıl mı? İşte herkesin kendine göre bir mutluluk bulacağı 5 harika piliç tarifi!
25.03.2024 Advertorial
Sıcak suyla duş almak kanı zehirliyor! Rahatlamanın bir inceliği var, şaşırtan sonuç
Sıcak suyla duş almak kanı zehirliyor! Rahatlamanın bir inceliği var, şaşırtan sonuç Yorgun bir günün ardından sıcak bir duş almanın hayali herkes için paha biçilemezdir. Sıcacık suyun altında temizlendiğini hissetmek oldukça rahatlatır. Peki ya sıcak su rahatlatmak yerine rahatsızlığa sebep oluyorsa? İşte detaylar.
23.03.2024 Genel Sağlık
Tesisatçıya gerek kalmayacak! Tıkalı gideri hızlıca açma tüyosu: 'Sıcak su' taktiği
Tesisatçıya gerek kalmayacak! Tıkalı gideri hızlıca açma tüyosu: 'Sıcak su' taktiği Tıkalı gideri açmak kolay bir iş gibi görünmeyebilir. Ancak tesisatçıya gerek kalmadan deneyebileceğiniz bazı yöntemler mevcut. Bu temizlik tüyosu sayesinde tıkalı gider hızlıca açılabilir.
19.03.2024 Püf Noktası
İzlanda'da aralık ayından bu yana 4. yanardağ patlaması
İzlanda'da aralık ayından bu yana 4. yanardağ patlaması İzlanda’nın Reykjanes Yarımadası’ndaki yanardağ, aralık ayından bu yana 4. kez lav ve kül püskürtürken ülkenin güneyinde acil durum ilan edildi.
17.03.2024 Haberler
Çeşme’yi uçuracak 68 proje!
Çeşme’yi uçuracak 68 proje! Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, “4 Mevsim Yaşayan ve Yaşanan Çeşme” temasıyla altyapıdan, sosyal donatılar ve turizme kadar 11 ana başlıkta toplam 68 projesini Çeşmeliler’e tanıttı. Çeşme Swissotel’de düzenlenen ve 500’ün üzerinde konuğun katıldığı tanıtım toplantısına AK Parti İzmir Milletvekilleri Şebnem Bursalı ve Alpay Özalan, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Çeşme’de faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
16.03.2024 Ege
Evdeki bu eşyalar cayır cayır elektrik yakıyor! En fazla bu cihazlar elektrik faturasını ikiye katlıyor
Evdeki bu eşyalar cayır cayır elektrik yakıyor! En fazla bu cihazlar elektrik faturasını ikiye katlıyor Teknolojinin gelişmesi ile birlikte hayatımıza yeni elektronik cihazlar girdi. Haliyle elektrik faturalarında giderek artışlar yaşanmaya başladı. Bazı elektronik cihazlar var ki cayır cayır enerji harcıyor. İşte elektrik faturasını ikiye katlayan elektronik cihazlar.
15.03.2024 Püf Noktası
'Köy nüfusunu tarıma döndürmeyi hedefliyoruz'
'Köy nüfusunu tarıma döndürmeyi hedefliyoruz' Yeniden Refah Partisi'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Suat Kılıç, "Ankara'nın köy nüfusu yüzde 30'dan, yüzde 6,5'e kadar geriledi. Biz işte bu köy nüfusunu yeniden tarıma döndürmeyi hedefliyoruz. Yeniden Ankara'nın köyünde tarımsal üretimi yapılabilir hale getirmeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu.
14.03.2024 Gündem
Kuruyan keçeli kalemleri çöpe atmayın! 3-4 dakika bekletmek yetiyor
Kuruyan keçeli kalemleri çöpe atmayın! 3-4 dakika bekletmek yetiyor Keçeli kalemler uzun süreli kullanınca veya kapağı açık unutulunca çabucak kuruyabiliyor. Bu tip durumlarda keçeli kalemleri hemen çöpe atmanıza gerek yok. Evde kendi malzemelerinizle kuruyan keçeli kalemlerin anında yazmasını sağlayabilirsiniz.
27.02.2024 Püf Noktası
Parkelerinizin rengi soluksa temizleme suyuna 1 çay bardağı ekleyin! Mat görüntüyü ortadan kaldırıyor
Parkelerinizin rengi soluksa temizleme suyuna 1 çay bardağı ekleyin! Mat görüntüyü ortadan kaldırıyor Parkeler, evimizin atmosferini belirleyen önemli unsurlardan biridir. Doğal ve sıcak bir görünüm sunmalarıyla bilinirler. Ancak zamanla, parkelerde solgunluk veya matlık gibi sorunlar ortaya çıkabilir. Bu durum, genellikle yanlış temizlik yöntemleri veya yetersiz bakım nedeniyle oluşur. Neyse ki, bir çözüm var!
21.02.2024 Püf Noktası
Araba camı buz tuttuysa sakın sıcak su dökmeyin! Zarar vermeden buz eritmenin yöntemleri
Araba camı buz tuttuysa sakın sıcak su dökmeyin! Zarar vermeden buz eritmenin yöntemleri Araba camının buz tutması sürücüler için kışın sıkça karşılaşılan bir sorundur. Bu durumda sıcak su dökmek cazip görünebilir ancak camda çatlaklar oluşturabilir veya iç mekanın soğumasına neden olabilir. Bu nedenle, araba camının buzunu zarar vermeden eritmenin çeşitli yöntemleri vardır.
21.02.2024 Püf Noktası
Osmanlı mutfağında unutulmaya yüz tutmuş lezzet! Süleymaniye çorbası tarifi
Osmanlı mutfağında unutulmaya yüz tutmuş lezzet! Süleymaniye çorbası tarifi Çeşitliliği ile dünyaya adını duyuran Osmanlı mutfağında birbirinden farklı ve lezzetli yemek tarifleri bulunuyor. Günümüzde unutulmaya yüz tutmuş 600 yıllık bu zengin mutfakta yer alan çorbalardan birisi de Süleymaniye çorbası. Değişik lezzet arayışında olanlar için bu Süleymaniye çorbasının tarifini ve püf noktalarını paylaştık.
20.02.2024 Yemek
Barbunyaya lezzet katan tüyo! Lokantacıların sırrı buymuş
Barbunyaya lezzet katan tüyo! Lokantacıların sırrı buymuş Bakliyat yemeklerinin arasında en sevilen lezzetlerinden birisi barbunya. Pek çok şekilde tüketilebilen bu bakliyat en çok zeytinyağlı tercih ediliyor. Ancak bu yemeği yapmadan önce dikkat edilmesi gereken bazı püf noktalar var. Lokantalarda bayılarak yediğimiz zeytinyağlı barbunya yemeğine lezzet katan sırrı sizin için paylaştık.
20.02.2024 Yemek
Kararan kaşık ve çatalları ayna gibi yapıyor! Kaynar suya bir miktar eklemek yeterli
Kararan kaşık ve çatalları ayna gibi yapıyor! Kaynar suya bir miktar eklemek yeterli ‘Çatal kaşık takımı nasıl parlatılır?’ diyorsanız bu yöntem tam size göre… Sıklıkla ev eşyaları arasında kullandığımız çatal ve kaşıklar zamanla kararıyor ve yıkandıktan sonra su lekeleri üstünde kalabiliyor. Bu durumda kaynar suya batırdığınız çatal kaşıklarınıza bir miktar eklemek yeterli oluyor.
19.02.2024 Püf Noktası
Farklı lezzet arayanlara Gaziantepli ustadan tarif: Ayva Kebabı!
Farklı lezzet arayanlara Gaziantepli ustadan tarif: Ayva Kebabı! Antep mutfağı, Türk mutfağının önemli bir parçasıdır ve gastronomi turizminin önde gelen destinasyonlarından biridir. İşte, Antep mutfağının enfes lezzetlerinden biri olan Ayva Kebabı'nın tarifini Gaziantepli usta verdi.
15.02.2024 Yemek
Duş alırken bu hatayı yapmayın! Soğuk su mu, sıcak su mu?
Duş alırken bu hatayı yapmayın! Soğuk su mu, sıcak su mu? Duş alırken keyif yapmak, şarkılar söyleyip kışın sıcacık suda ısınmak ya da yazın soğuk suyla serinlemek istiyor olabilirsiniz. Ancak bu istekleriniz farkında olmadan kendinize zarar vermenize sebep olabilir. Detaylar haberimizde!
15.02.2024 Genel Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Sıcak Su ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.